Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz WiZARD #36177 üzenetére

    Szia.

    Lezso már írta, de nem elég egyértelmű ennyire ez a hátsó reflex nyílás dolog. Szóval ezt kialakítása válogatja, vannak dobozok amik nagyon érzékenyek rá és jól meg is "mutatják" ha máshova helyezed el. Ezekből van több, de ehez is kell a jó hallás. Szóval ha ilyet veszel és relatívan közel kell tedd a falhoz, előtte mindig néz utánna, hogy az adott dobozoknál mi az ajánlott távolság.

    Tehát mint hátsó reflex-s doboz vásárló első körben járj ennek utánna. Én is most vagyok ebben a helyzetben, de nem aktív dobozokkal. Én egyszerüen kizártam a lehetőségek közül a hátsó nyilást, mert nagyon nem bírom élvezni a zenét rosszul el helyezett dobozokkal, így mivel szintén relatív közel kell tegyen a falhoz őket, nagy többségénl a mély terjengős kissé vagy jobban mosottas esetleg néhol túlzó is lehet, de hogy nem jó az szinte biztos. De nem törvény ez sem mint sok minden más sem.

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák