Végre Samsung okostévéken is görgethetjük a TikTok feedünket

A dél-koreai gyártó a 2018-as, illetve annál újabb modelleken is elérhetővé teszi a mobil eszközökön igen népszerű alkalmazást.

Hirdetés

A kínai fejlesztésű TikTokot valószínűleg még annak sem kell bemutatni, aki egyébként nem frissítgeti a különböző alkalmazásboltok toplistáit, a 2017 óta már a Kínán kívüli piacokon is letölthető mobil alkalmazás szép lassan az egyik legnépszerűbb közösségi platformmá nőtte ki magát, különösen a fiatalok körében. Bár a TikTok rendelkezik asztali böngészős felülettel is, az elsődleges célplatformot inkább az iOS és Android mobil operációs rendszerek jelentik, most azonban végre nagy képernyőn is lapozgathajuk a videókat, ugyanis az alkalmazás hamarosan elérhető lesz a Samsung okostévéin.


[+]

A tévés app természetesen tartalomgyártásra nem lesz használható, médiafogyasztásra viszont annál inkább. A főoldalon – a mobil verziókhoz hasonlóan – a nekünk ajánlott, illetve az általunk követett felhasználók által kreált tartalmak jelennek meg, de akár ismeretlen tartalomgyártók által készített videók között is böngészhetünk, melyeket a rendszer 12 kategóriára bontva tár majd elénk.


[+]

A videók esetében lehetőségünk nyílik majd like-olni, illetve kommentelni is, de blokkolhatjuk is az adott tartalmat (ezzel „megtanítva” a rendszernek saját ízlésünket), továbbá a kevésbé szimpatikus felhasználókat akár teljesen le is tilthatjuk.


[+]

A TikTok alkalmazás először az Egyesült Királyságban válik elérhetővé, az új tévéken már előtelepítve is megtalálják az appot a brit felhasználók, míg a már megvásárolt, 2018-as, illetve annál újabb modellekre a tévék alkalmazásboltjából tudjuk majd beszerezni azt – remélhetőleg hamarosan az Egyesült Királyságon kívül is.

Előzmények

Hirdetés