Újabb gamer notebook várható az MSI-től

Tovább bővíti játékosoknak szánt notebookjainak kínálatát az MSI. A gyártó legújabb modellje, a GX733-as főbb alkatrészeit tekintve AMD alapokon nyugszik, processzora egy Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile lehet, a chipsetpáros pedig az RX781-es északi és SB700-as déli hídból áll. A központi egység órajelét – amennyiben a notebook hálózatról üzemel – a Turbo gomb megnyomásával lehetőség van túlhajtani. Memóriából alapkiépítésben 2 GB-tal rendelkezik, de maximális kiépítésben ez 4GB-ra növelhető, a felhasználható modulok 800 MHz-es DDR2-esek lehetnek. A 17 hüvelykes, WUXGA felbontású (azaz 1920x1200 pixel megjelenítésére képes) kijelzőn megjelenített adatokért egy dedikált, 512 MB-nyi GDDR3-as fedélzeti memóriával szerelt ATIMobility Radeon HD 4670-es grafikus kártya felel, ami képes hardveresen is gyorsítani a nagy felbontású videofájlok lejátszását is. Hozzá külső megjelenítőket is lehet kapcsolni, ehhez egy D-Sub és egy HDMI csatlakozó is rendelkezésre áll.

MSI GX733
MSI GX733

A GX733-as 395 x 278 x 35 mm-es mérettel és 3,2 kg-os tömeggel rendelkezik, akkumulátora hat- vagy kilenccellás lehet. Teljes értékű billentyűzettel rendelkezik, a numerikus rész is felkerült rá, a játékosok dolgát megkönnyítendő a WASD gombokat ki is világították. A megjelenítés mellett nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő hangzásra is, ennek érdekében négy hangszóró és egy mélynyomó is beépítésre került. Ez a rendszer Dolby Theater minősítést is kapott, a további multimédiás feladatok ellátásáról egy beépített 2 megapixeles webkamera és mikrofon gondoskodik, egyes változatok pedig tévétunerrel is rendelkeznek.

Adattárolásra hagyományos, SATA csatolóval szerelt merevlemezek választhatók, tárkapacitásuk 160 GB-tól 500 GB-ig terjedhet. Az optikai egység egy kétrétegű lemezek írására is alkalmas DVD-író, ami Blu-Ray kombó egységre is cserélhető. Hálózatokhoz Gigabit Ethernet portján keresztül, vagy a beépített Wi-Fi modul (802.11 b/g/n) segítségével kapcsolódhat, a választható extrák listáján Bluetooth egység is szerepel. További kapcsolódási lehetőségei között három USB 2.0 és egy eSATA/USB port, mikrofonbemenet, audiokimenet, LAN és modemcsatlakozó, valamint ExpressCard foglalat és kártyaolvasó szerepel. Az MSI nem tette közzé a GX733-as pontos megjelenési idejét és árát sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés