Újabb adag érdekes beviteli eszköz és kiegészítő

Legújabb készletével a laptoposoknak kedveskedik a Logitech. A Notebook Kit MK605 szett egy vezeték nélküli billentyűzetet, lézeres egeret és egy emelvényt tartalmaz. Ez utóbbira maximum 15,6"-os kijelzőjű notebookokat rakhatunk. A tartót három különböző pozícióba lehet dönteni, tehát könnyű kiválasztani a legkényelmesebbet.

[+]
[+]

A beviteli eszközökhöz tartozó Logitech Unifying USB-s vevő olyan kicsi, hogy a notebook aljzatában lehet hagyni. A billentyűzeten és az egéren kívül négy további eszköz is csatlakozhat rá, így egyszerre összesen hat kapcsolatot tud kiszolgálni. A készlet a következő hónapban kerülhet forgalomba 86 eurós áron.

[+]
[+]

Az Elecom is egy érdekes terméket dobott piacra. A megjegyezhetetlen kódnevű TK-TCT005BK lényegében egy USB-s touchpad, azaz a notebookokon is látható érintős beviteli eszköz. Az Elecom ráadásul annyival megbolondította ezt a szerkezetet, hogy gombnyomásra numerikus paddá változtatható.

A TK-TCT005BK-ra két gyorsgomb is került, ezek a Tabot és a Backspace-t helyettesítik. Sőt a touchpad támogatja a multi-gesture funkciót is, tehát a felhasználó két ujja segítségével nagyíthat, illetve kicsinyíthet. Az Elecom október közepétől forgalmazza, egyelőre Japánban, 6500 jenes, azaz nagyjából 49 eurós áron.

A Roccat szokásához híven ezúttal is a játékosoknak készített egeret. Az új jövevény a Kova Pure Performance Gaming Mouse nevet kapta, ami az SDMS, azaz a Smart Desktop Management System sorozat harmadik terméke. Az egérben 3200 dpi-s optikai szenzor található, aminek természetesen változtatható a felbontása. Egyedülálló, V-alakú külsejének köszönhetően ergonómiailag nagyon jól illik a kézbe.

[+]
[+]

A Kova világításának a színe is megváltoztatható. A gyártó a korábban már bemutatott Sota Granular Gaming Mousepadet ajánlja az egérhez. A beállításához egyébként nincs szükség külön, a számítógépre telepített programra, hanem szinte minden elvégezhető bizonyos gombkombinációk megnyomásával. A Roccat egér november közepétől vásárolható meg 50 eurós áron.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés