Új HP-noteszgépek üzleti célokra

Három új HP-notebook mutatkozott be a héten – az nx5000, az nx9110 és az nx9105 –, melyekkel teljessé válhat a cég kis- és középvállalati (KKV) felhasználásra szánt kínálata. Ha a HP Compaq nx7010-et is beállítjuk a sorba, a KKV-ügyfelek a számukra tervezett üzleti noteszgépek komplett skálájából válogathatnak.


Az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régió területén kapható HP Compaq nx5000 üzleti noteszgép azoknak az ügyfeleknek is elérhetővé teheti a mobil működés előnyeit, akik nem tudnak az alapszintű gépek áránál többet szánni produktivitásuk fokozására. Az nx5000 a kedvező ár-teljesítmény arányra koncentrál elsősorban. A 2,6 kg súlyú eszköz a HP legkönnyebb 15 col képernyőjű üzleti noteszgépe, Intel Pentium M processzorral dolgozik, kilenc óra maximális akkumulátor-üzemidőt nyújt, támogatja az Intel Centrino mobil és a Bluetooth vezeték nélküli technológiát. Secure Digital kártyaolvasóval és sokféle eszközt befogadó MultiBay modulhellyel rendelkezik.

A HP Compaq nx9110 és nx9105 helytakarékos, mobil csomagban nyújt valódi asztali gépes teljesítményt. A komplett funkcionalitást kínáló nx9110 Intel Pentium 4 processzorral és ATI Mobility Radeon 9000 grafikus kártyával dolgozik, míg a nagy teljesítményű nx9105 alapkiépítésben AMD mobile Athlon XP-M processzort és NVIDIA GeForce 4 420 Go grafikus kártyát tartalmaz. E noteszgépekben 15,4 col képátlójú szélesvásznú képernyő, integrált 802.11b/g vezeték nélküli LAN és Bluetooth, valamint öt-az-egyben memóriakártya-olvasó is található.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés