Hirdetés

Új duplatornyos hűtés a Cooler Mastertől

Az MA824 Stealth az MA624 továbbfejlesztése, nyolc „szupervezető” csővel, átdolgozott bordázattal, mattfekete színben.

Hirdetés

Egy új, csúcskategóriás processzorhűtővel jelentkezik a Cooler Master MA824 Stealth néven. A lopakodó utónevet a mattfekete festésének és a bordázat tetején található lezáró lemezek alakjának köszönheti, a 8-as szám pedig a hővezető csövek mennyiségére utal, az előd M624-hez képest ugyanis kettővel több ilyen egység emelkedik a magasba a nikkelezett réz talpból. Ezek a csövek a gyártó által „Superconductive Composite Heat Pipe” elnevezést kapták, a Computexen, ahol egy prototípust megnézhettünk, azt mondták, hogy egy olyan megoldásról van szó, ahol a csövek belsejében a szinterezett réz bevonat még barázdált is, így javítva a hűtőközeg áramlásán. A prototípuson egyébként jópofa módon a hőmérséklet hatására változott a csövek és a bordázat színe, ez a „funkció” úgy tűnik, hogy a végső változatba nem került be.


[+]

A dupla tornyos kialakítású bordázaton két ventilátor, egy 120 mm-es és egy 135 mm-es példány dolgozik (mindkettő a Mobius sorozat tagja), a teljes egység pedig 166 mm magas. A kisebbik ventilátor van kívül, a RAM modulok így legfeljebb 42  mm magasak lehetnek.


[+]

Az MA824 Stealth június folyamán már a boltokba kerülhet, a LGA1700, LGA1200, LGA1151, LGA1150, LGA1156, LGA1155, AM5 és AM4 foglalatokra felszerelhető egység ajánlott ára 109 euró.

Előzmények

Hirdetés