2019. augusztus 18., vasárnap

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Tévézz a projektorral!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Beépített digitális tunerrel turbózták fel az LG új projektorát.

Az LG láthatóan szeretné belökni a mini méterű projektorok szekerét, legalábbis erről tanúskodik a HX350T típusjelzésű modell léte. A vetítő az átlag pico projektoroknál nagyobb, 300 ANSI Lumenes maximális fényerő megteremtésére képes, ami ugyan még mindig kevés ahhoz, hogy egy világos szobában élvezhető képminőséget produkáljon, viszont már nem szükséges a használatához a tökéletes sötétség.

LG HX350T
LG HX350T

A 2000:1 kontrasztarány biztatónak tűnik, épp úgy mint az XGA, vagyis az 1024x768 pixeles felbontás. Helyet kapott rajta egy D-Sub, egy HDMI csatlakozó, valamint egy USB port, sőt egy antennabemenet is. A modell rendelkezik egy integrált digitális tunerrel, azaz elméletileg az antennán kívül minden külső segédeszköz nélkül képes a tévéadások vételére és megjelenítésére.

Beépített médialejátszója képes a DivX formátumú anyagok közvetlen lejátszásra, és az MP3 illetve JPG kiterjesztésű fájlokkal is megbirkózik. A DLP technológiát alkalmazó termék LED lámpája a vállalat közleménye szerint harmincezer óráig bírja. A projektor körülbelül 800 dollárba kerül majd.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.