Hófehér és pici tévével újít a Sharp

A vállalat nagyon komoly, innovatív újdonságokat ígért idénre, na ez még nem az!

A Hon Hai csoport által felvásárolt Sharp az idei év elején bejelentette, hogy hála pénzmagnak, idén nagyon oda fogják tenni magukat, visszaépítik a márkát, és a név újra a régi fényében ragyog majd. Ígértek elképesztő innovációt, és van is rá esély, hogy valóban előállnak majd előremutató tévékkel például, de az tény, hogy a most bemutatott LC-22K45 minden, csak nem csúcstechnológia.

Sharp LC-22K45
Sharp LC-22K45 [+]

A 22 hüvelykes, Edge LED háttérvilágítású, Full HD felbontású LCD panellel ellátott tévé 2x3 wattos maximális teljesítményű hangrendszert kapott. Van rajta két-két darab HDMI 1.4 és USB 2.0 valamint egy-egy analóg audió csatlakozó. Rendelkezik beépített médialejátszóval, és képes a digitális tévéadások külső merevlemezre történő rögzítésére. Az okostévé rendszer felejtős, épp úgy mint a sztereó 3D támogatás, viszont a Time Shift funkció nem hiányzik.

A tévéknél kissé szokatlan, inkább a monitoroknál ismerős kerek talppal ellátott készülék a fekete mellett fehér színben is elérhető. Az ára a tudásához és a méretéhez képest brutálisan elszálltnak tűnik még akkor is, ha Japánban általában minden drágább. 44 000 jenes, azaz 115 000 forintos áron kerül a boltokba a szigetországban, és jó eséllyel majd eljuthat hazánkba is valamikor, a Sharp ugyanis visszavásárolta európai tévés részlegét, és beígérte, hogy elhozza a japánban boltokba kerülő termékeit Európába is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés