Színes külső - szürke belső

Az növekvő kompakt eladások sem kivételek a nagy számok törvényei alól, így nyilvánvaló, hogy a vásárlók egy része megelégszik azzal, ha készüléke tudását tekintve átlagosnak mondható, ha külseje viszont esztétikus, elegáns. Az új Samsung L201 is ezt a piacot célozhatja meg, bár 10,2 megapixeles felbontása még nem számít mindennaposnak a kompaktok körében. 

Samsung S201
Samsung S201

Az L201 beépített funkciójának köszönhetően automatikusan ismeri fel az emberi arcot, és lehetőség szerint ennek megfelelően állítja be a fókuszt és a megfelelő expozíciót. Újdonság az Auto Contrast Balance, mely a szembefény esetén alulexponált területek világosságán javít. A 3x-os optikai zoommal rendelkező kamerába sajnos csak digitális képstabilizátor került. Dicséretes viszont az expozíciós sorozat, a beépített akkumulátor és a 2,7"-os kijelző is. A fényképezőgép maximális érzékenysége ISO 1600. Videófelvétel esetén is inkább közepesnek mondható a kis Samsung teljesítménye: VGA módban 30 fps-t tud rögzíteni, de lehetőség van felvétel közben zoom-olásra és pillanatálljra is.

Az L201 fémházas borítását a feketén kívül még további négy (ezüst, rózsaszín, türkiz, lime-zöld) különböző színben lehet majd kapni idén augusztustól. A nagyjából 130Ł-os induló árban természetesen a 2 év garancia is benne foglaltatik.

Azóta történt

Hirdetés