Frissítés a dupla operációs rendszerrel ellátott ViewSonic ViewPad 10 tablethez

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk ezúttal a ViewSonic ViewPad 10 tablet tulajdonosoknak. Akik annak idején megvették ezt a dupla operációs rendszeres masinát, manapság már idejétmúltnak tekinthetik a gépet, hiszen az Android 1.6-os verziója futott eddig rajta, ami lássuk be, megérett a cserére. Most viszont a gyártónak megesett a szíve a felhasználókon, és kiadott egy frissítést, amivel a Donutból Froyót varázsolhatunk, azaz 2.2-es Android fog futni a ViewPaden. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? A naprakészebb rendszer mellett a felhasználók kapnak frissített Gmail, Calendar, Google Maps, Gallery és YouTube alkalmazásokat, illetve végre az újragondolt képernyőbillentyűzetet használhatják, és persze az újabb alkalmazások is telepíthetőek lesznek.

Aki esetleg most gondolkodott el a ViewPad 10 beszerzésén, annak azt érdemes tudnia a 10”-es táblagépről, hogy egy 1,66 GHz-es Intel Atom processzor dolgozik benne 2 GB memória mellett, valamint az N-es Wi-Fi kártya, 2.1-es Bluetooth adapter, és 1,3 megapixeles webkamera is megtalálható benne.

Az új vásárlók többféle modell közül választhatnak, így 600 dollárért Windows 7 Home Premium és 16 GB SSD tárhely kerülhet a tabletbe, de némi plusz összeg ellenében, 680 dollárért már Windows 7 Professional futhat a gépen, amihez 32 GB-os SSD tárhely jár.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés