GeForce RTX 2070 a Colorful gondozásában

A gyártó iGame termékcsaládjába illeszkedik be a kisebbik NVIDIA Turingos videokártya, mely remek hűtést és egygombos tuningot ígér.

A Hi-C kondenzátorokkal szerelt iGame GeForce RTX 2070 Ultra OC tekintélyes méretű, MosFET bordával egybeintegrált háromventilátoros hűtést kapott, megtámogatva a Colorful tipikus Silver Plating technológiájával (SPT). Ez a fan-stop segítségével 55 °C-os üzemi hőmérséklet alatt lekapcsolja a  80 mm-es légkavarókat, teljesen a bordázathoz újraömlesztéses forrasztással hozzákapcsolt öt, 8 mm átmérőjű hőcsőre bízván a keletkező forróság elvezetését.


[+]

A nyomtatott áramköri lap szakít a referenciával és házon belüli termés, két darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozóba csimpaszkodva. 2304 shader feldolgozó, 144 textúrázó, 64 blending és 288 tensor mag a hivatalos specifikáció, a GPU Boost 1620 MHz, és a hátlapi panelen a három Displayport, egy HDMI és egy USB Type-C csatlakozó társaságában található fizikai gomb megnyomásával elérhető a Founders Edition 1710 MHz-es órajele, miközben a 8 GB-nyi GDDR6 memória effektív 14 GHz-en serénykedik, 256 bites busszal.


[+]

A divatos RGB fényáradat sem szenved csorbát, mert a konfigurálható iGame Dynamik Light is tiszteletét teszi a fém hátoldali takarólemezt viselő műsorban, mely a termikus mutatókat és frekvenciákat egyaránt figyelemmel kísérő iGame Zone II szoftverrel vezérelhető.


[+]

Bár az egzakt megjelenési dátummal, illetve a pénztárcát érintő nagy kérdéssel kapcsolatban még nem tudni biztosat, annyi azért valószínűsíthető, hogy a leendő árcédulán szereplő összeg közelebb lesz a 600, mint az 500 dollárhoz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés