Táskák minden eshetőségre

A legnagyobb űrtartalommal rendelkező új táskacsalád a Pro Roller x-Series. A tárolók megfelelnek a reptereken előírt méreteknek, így az x100-zal vagy az x200-zal nyugodtan utazhatunk hosszabb útra is. A biztonságról egy három jegyű számzár gondoskodik. A táskát olyan funkciók teszik praktikussá, mint a kivehető kerekek, a beépített hátizsák, a laptopnak kialakított hely, valamint tripodtartó.

A Toploader Pro AW egy felültöltős pakk, mely 3 különböző méretben lesz majd elérhető. Ezt a fajta táskát olyan helyzetekre javasolja a gyártó, amikor fontos a mozgékonyság és fényképezőnk gyors elérése. A TOPLOADER PRO AW 75 belső méretei: 17 x 17 x 29 cm, ebbe akár egy 70-200 is kényelmesen elfér vázunkkal. A TOPLOADER PRO AW 70 (17 x 17 x 21 cm) képes tükörreflexes gépünket akár egy profi, nagyobb méretű objektívvel is befogadni (például egy 24 - 70 mm F2.8-cal). A sorozat legkisebb tagja a TOPLOADER PRO AW 65 17 x 17 x 19 cm méretekkel rendelkezik, így inkább a kompaktabb, kisebb méretű objektívvel szerelt gépekhez illik. A vállhoz vagy övre rögzíthető táskákat All Weather AW Cover™ borítással szállítják, így csapadék esetén sem kell aggódnunk felszerelésünkért.

Az újdonságok között utolsóként itt a Lowepro D-Wrap. A kis tárolóeszköz kompakt kamerákhoz lett kialakítva, de úgy, hogy még használat közben sem kell levenni gépünkről. A tépőzárral záródó tartó belső méretei: 11.4 x 8.3 x 1.9 cm.

A három újdonság még nyár előtt a boltokba kerül. Részletek a lowepro.com-on.

Hirdetés