Hirdetés

2018. szeptember 23., vasárnap

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Jön a tavasz, jön a Vive hazánkba is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Március elsejétől hivatalosan is elérhető hazánkban a HTC VR-sisakja, a Vive, már csak legyen elég pénzünk hozzá.

Bár kerülőúton eddig is hozzá lehetett jutni, a HTC Vive korábban nem volt hivatalosan elérhető hazánkban. Március elsejével azonban ez megváltozik, úgyhogy akinek lesz elég félretett pénze rá, az a hivatalos weboldalról immár Magyarországról is megrendelheti a VR-sisakot, ami egyébként az egyik legjobban sikerült ilyen termék szerintünk a piacon ma.

A bejelentés egyébként nemcsak hazánkat, hanem a régió további nyolc országát is érinti, így most már összesen 30 országban vált elérhetővé a Vive, ezzel remélhetőleg tovább sarkalva a fejlesztőket a minőségi VR-tartalom előállítására.

Vive Tracker és Deluxe Audio Strap Vive Deluxe Audio Strap és Tracker
Vive Tracker és Deluxe Audio Strap [+]

Ehhez kapcsolódik egyébként a Vive Tracker és a Vive Deluxe Audio Strap megjelenése is, amelyeket pedig a GDC 2017-en mutatott be a cég. A Vive Tracker arra szolgál, hogy a valódi világot bevigye a virtuálisba: segítségével a valóságban létező tárgyakat lehet megjeleníteni és nyomon követni a virtuális térben, bővítve az interakciós lehetőségeket. Az Audio Strap pedig egy kiegészítő fülhallgató, ami pontosan fejünkre igazítható és kényelmes is. A Strap egyébként júniustól lesz elérhető, és a Vive Business Edition mellé automatikusan jár is majd.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.