UHD kompatibilis belépő szintű AV erősítő a Harman Kardontól

Két évvel ezelőtt egy Ultra High Definiton és 3D tartalmak kezelésére képes házimozi erősítő biztosan kiemelt szerepet kapott volna minden cég életében, ám ma már ott tartunk, hogy a nagyoknál ez még a belépő szint esetében is lassan alapelvárás lesz. Jól bizonyítja ezt a tételt a Harman Kardon által bemutatott AVR 1510 típusjelzésű termék is, amely 300 dolláros áron kerül a boltokba

Harman Kardon AVR 1510
Harman Kardon AVR 1510 [+]

Az 5.1-es modell csatornánkénti maximális teljesítménye 75 watt, és került rá többek között öt (4 bemenet, 1 kimenet) darab HDMI 1.4 csatoló is. A kompakt kialakítású (400 x 300 x 120 mm), öt kilogramm súlyú termék frontfelületén helyet kapott egy USB port, amely az Apple termékek fogadására képes dokkoló, vagy a külső adattároló  egységek, tehát merevlemez vagy pendrive csatlakoztatására szolgál. Megkapta a vállalat saját fejlesztésű Natural Sound Processing névre hallgató technológiáját, amely elméletbe tiszta, gazdag, természetes hangzás megteremtését teszi lehetővé.

Harman Kardon AVR 1510

Harman Kardon AVR 1510 [+]

A beépített Wi-Fi-vel rendelkező, DLNA 1.5 kompatibilis modell biztosítja különféle internetes tartalmak, így például a vTuner, internetes rádiókat összegyűjtő alkalmazás közvetlen elérését. Kezelését a grafikus kezelőfelület mellett az is megkönnyítheti, hogy igény szerint iOS vagy Android alapú okostelefonnal, tablettel is irányítható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés