Kicsi és könnyű sportkamera a Drift Innovationtől

Hirdetés

Az extrém sportolóknak, bicikliseknek, síelőknek, illetve boardozóknak szánt speciális kamerák egyre népszerűbbek. Az általunk is tesztelt GoPro modellek mellett a Drift Innovation termékei, így például a HD170 uralják a piacot. Ez utóbbi körülbelül már egy éve megjelent, így nem csoda, hogy idén nyárra új eszközzel rukkolt elő a gyártó, amely a Drift HD nevet kapta a keresztségben.

Drift HD
Drift HD

Nagyjából ugyanazt tudja, mint az előd, tehát akár 170 fokos látószöggel is dolgozhat a felhasználó, és képes a Full HD felbontású anyagok rögzítésére. Viszont sikerült 25 százalékkal kisebb készülékházba betuszkolni, ami nyilván kényelmesebbé teszi a használatát. A kisméretű LCD kijelző ugyanúgy megtalálható rajta, ami a visszakereséskor vagy esetleges kényszertörléskor igen jó szolgálatot tehet. Beépített memóriával nem rendelkezik, viszont a kártyaolvasója akár 32 GB-os microSD kártyákkal is elboldogul. Található rajta egy mini HDMI csatlakozó, illetve egy 2,5 mm-es jack bemenet, amelybe külső mikrofon helyezhető, bár egy beépített egységgel is bír.

A terméket augusztustól már meg is lehet vásárolni, viszont a 370 dolláros ára a potenciális vásárlók egy részénél biztos kisebbfajta sokkot okoz majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés