Egyedi tápkonnektort kínál a GeForce RTX 4090-hez a CableMod

A 12VHPWR Right Angle Adapterrel megúszható a tápkábel meghajlítása, ami kisebb házak esetében hasznos lehet.

A CableMod bejelentette egy nagyon érdekes kiegészítőt a GeForce RTX 4090-es kártyákhoz, elsődlegesen a Founders Edition modellre tervezve, de ha fizikailag csatlakoztatható, akkor más VGA-hoz is jó. Mint ismeretes a GeForce RTX 4090-ek finoman szólva is óriásiak, ami azt jelenti, hogy jelentős helyet igényelnek a házon belül. Emiatt elképzelhető, hogy a ház oldallapjának felhelyezése problémákba ütközik, mert túl kevés hely marad a kábel laza elvezetésére. Ebből esetlegesen lehetnek problémák, ami túlmelegedést, majd a kábel leégését is okozhatja, noha erre kevés az esély.

Annak érdekében, hogy ezt a kis kockázatot is csökkenteni lehessen a CableMod hozza a 12VHPWR Right Angle Adaptert, amely gyakorlatilag 90 fokban teszi csatlakoztathatóvá a tápkábelt. Ráadásul maga a kiegészítő nem alkalmaz vezetéket, egy egyedi nyomtatott áramkör segítségével történik az aljzat kvázi elforgatása, ami eléggé biztonságos módszer. Ezáltal a kábelt úgy lehet csatlakoztatni, hogy az továbbra is lazán állhat, és semennyire nem törik meg a ház oldallapjának felhelyezése után.

[+]

A CableMod két kiépítésben gyártja majd a kiegészítőt, így a felhasználó eldöntheti, hogy melyik irányba szeretné forgatni az aljzatot.

A CableMod 12VHPWR Right Angle Adapter előértékesítése a hónap végén kezdődik meg, erről az alábbi oldal alján lehet értesítést kérni a cégtől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés