- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
válasz
ironpowered #22 üzenetére
nekem ma jött az üzenet, hogy buktam, megrendelés közben lefogyott
-
Szemjuel
tag
válasz
ironpowered #20 üzenetére
PCX-n rendeltem az előbb, elvileg hétfőn meg is van, 17-ből a 180 fokos fekete verzió.
-
ironpowered
újonc
válasz
***ANDRÁS*** #19 üzenetére
Szállítással együtt 16500ba rendeltem meg tegnap az egyik magyar webshopból
-
Predatorr
őstag
CM PCI-E 4.0 Böszme nagy, nehéz, és irdatlanul stabil. Olyan lapkábele van, hogy hajtogattam fél óráig, nehogy az tépje ki a vga slotot az alaplapból. 30 rongyba fájt.
Amúgy a VGA nem húzta a lapot, olyan fixen állta helyén a lapban, hogy támasztó sem kellett hozzá, csak a ház bukó (Phanteks NeoCube), mert ennél jobban szellőző nincs, a csatlakozó („áldassék” a neve, aki a VGA tetejére tervezte!) miatt viszont nem tudtam feltenni az oldalát. Még egy ilyen kábelfordító sem férne el.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
ThodEE
őstag
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! HUF2,905.06 51%OFF | Nku PCIe5.0 Graphics Card ATX3.0 12VHPWR 600W Power Supply Cable Adapter 12+4Pin Male To Female 180 Degree Turn Connectors
https://a.aliexpress.com/_mNnq5Aa
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
dchard
veterán
Már nagyon várjuk, hogy legközelebb milyen szabványos csatlakozót sikerül elbasznia valamelyik idióta gyártónak. Type C, IEC, esetleg legközelebb majd vegyek saját dugaljat is hogy áram alá tudjam helyezni? Elképesztő... Ha nincs egyértelműen feltüntetve, hogy csak a saját szarjukhoz jó, akkor már mehet is a fogyasztóvédelmi bírság...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
hardzsi2
aktív tag
Ahogy látom a Cablemod-nak van 90 és 180 fokos adaptere is, itt méretekkel és kompatibilitási listával együtt: https://store.cablemod.com/12vhpwr-angled-adapter/
Emellett mindenféle noname is akad, most így rákeresve.
Azért durva, hogy ezekért képesek 8-16.000 Ft-ot elkérni, bár ha épp ez hiányzik, hogy beférjen (biztonságosan) a gépházba, akkor életmentő.
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
JulianSinulf #5 üzenetére
JulianSinulf: Szét kell akkor nézni, köszi a tippet!
Predatorr: Milyen VGA beépítő keretet vettél?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Sokkal praktikusabb lenne, ha egyben VGA holder is lenne imo.
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
ThodEE
őstag
Én most futom a köröket, és alaplap CPU tápcsatihoz meg nem találtam 180fokosat, 2db 90es meg nem csak drága de nem is férne el
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
JulianSinulf
senior tag
Az sem mindegy, hogy áll az a csati.
Más már elkészült több adapterrel is.
Lehet válogatni, meg vannak adva a méretek is, csati irány.
Ha jól emlékszem, akkor van nekik 90 fokban "hajlított" is a 180 fokos mellett.
A márkát, gyártót most meg nem mondom. Szemeztem vele, de aztán úgy döntöttem, hogy most jól megy a gép, nem piszkálom. -
Sonja
nagyúr
A címet olvasva azt hittem, hogy Celsius.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Amelyik kártyánál beljebb van téve a csati, ott gond lehet.
Például Suprim széria tuti kiesik.
MSI Gaming is.A PCB szélén kell ,hogy legyen a csati és még a hűtés is bezavarhat.
Szóval alaposan utána kell nézni.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
tibaimp
nagyúr
Jó kis cucc lenne ez, csak pont az merült fel bennem is, amit az utolsó mondat fel is hoz, hogy tuti kompatibilis minden VGA-val? Vajon lesz majd a gyártó(k) oldalán ezzel kapcsolatos lista? Nem valószínű...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zöld sztenderdet követő, RTX 40 sorozatú VGA-khoz való újdonság jó opció lehet az esetleges problémák megelőzésére.
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- NVidia Quadro 600-1GB DDR3 128bit PCI.E videokártya