A vezeték nélküliség mintapéldája lehet a BenQ hordozható projektora

Az akkumulátorról üzemeltethető GV30-ra a képet és a hangot is vezeték nélkül küldhetjük.

A BenQ nemrég leleplezte új hordozható projektorát, a GV30-at. Ahogy az a specifikációkon is megfigyelhető, a 720p natív felbontással és 300 ANSI lumenes maximális fényerővel rendelkező, 2,7 m távolságból 100" képátlójú kép vetítésére alkalmas eszköz tervezésekor nem a gyártó által elérhető legprofibb képminőségre törekedtek, sokkal inkább azokat a – főleg – fiatalokat célozták meg, akik gyakran fogyasztanának tartalmat akár a szabadban is, többedmagukkal együtt.


[+]

A 2,5 órás üzemidőt kínáló beépített akkumulátorral rendelkező projektoron HDMI és USB Type-C bemenetet is találunk, de az eszköz ezek mellett támogatja a vezeték nélküli képátvitelt is, sőt, a 120 x 195,8 x 185 mm kiterjedésű házban egy 2.1 csatornás, Bluetooth kapcsolaton keresztül is megszólaltatható hangrendszer is helyet kapott, vagyis ideális esetben akár kábelek dugdosása nélkül is munkára foghatjuk a hordozható megjelenítőt.


[+]

Hasonló megoldásokat persze már más gyártóktól is láttunk, a GV30 belsejében található, 16 GB tárhelyet és 2 GB rendszermemóriát kínáló, Android TV 9.0 operációs rendszert futtató hardver viszont ritkább madárnak számít, pedig ez különösen hasznos lehet abban az esetben, ha okostelefonunk lemerülése nélkül élveznénk a különböző streaming szolgáltatóknál elérhető alkotásokat.

A BenQ legújabb projektora a gyártó tervei szerint még szeptemberben piacra kerül, vételára pedig 599 euró körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés