Hirdetés

Automatikus színhőmérsékletállítást kapott a BenQ új monitora

A 28 hüvelykes EW2880 UHD felbontásának, matt felületének és bőséges portkínálatának köszönhetően ideális munkaeszköz lehet.

Hirdetés

A BenQ sajtóközlemény formájában mutatta be legújabb, EW2880U jelzésű monitorát, amely 28” képátlójú, 3840x2160 pixel felbontású IPS panelre épül.


[+]

Az újdonságot a gyártó inkább munkára szánja, mintsem játékra, így a VESA Adaptive-Sync képességgel megtámogatott panel 60 Hz-es képfrissítési rátájánál és 5 ezredmásodperces válaszidejénél talán nincs is szükség komolyabb értékre, a 90%-os DCI-P3 színtérlefedettséggel, a már említett nagy felbontással és a matt kijelzőbevonattal viszont sokkal többre megyünk majd irodai környezetben. A 8 bites megjelenítő 1000:1 kontrasztaránnyal és 300 nites maximum fényerővel rendelkezik, utóbbit ráadásul a rendszer automatikusan képes csökkenteni a környezeti fényviszonyok függvényében, de ugyanez igaz a színhőmérsékletre is.


[+]

A monitor egy állítható magasságú, dönthető és forgatható állványon kapott helyet, amit igény esetén bármilyen VESA 100 szabványú tartókonzolra lecserélhetünk. Csatlakozók tekintetében nagyjából mindent megkapunk, amit egy irodába szánt eszköz esetében kívánatunk, a két HDMI 2.0 és egyetlen DisplayPort 1.4 bemenet mellett például találunk egy 60 wattig töltésre is használható USB Type-C portot is, illetve egy 3,5 milliméteres jack kimenetet, amit a beépített, 2 x 3 wattos sztereó hangrendszer megszólaltatására használhatunk. A monitor debütálásának ideje és várható vételára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Előzmények

Hirdetés