A Biostar nem feledkezett meg a B450 chipsetről

A gyártó legújabb alaplapja korrekt megoldásnak tűnik, bár első ránézésre a tápellátó áramkörök hűtését nem vitték túlzásba.

A Biostar egy új microATX-es alaplapot mutatott be AMD platformon, a fekete nyomtatott áramköri lapot használó Racing B450 GT3-at, mely szolgáltatásait tekintve talán egy kevéssel kategóriája fölé lő. A 4 DIMM slotot viselő deszkába legfeljebb 64 GB-nyi DDR4 memóriát pakolhatunk, egészen 3200 MHz-ig, miközben a két x16-os PCI Express sín közül az elsődleges fém megerősítést kapott. A másodlagos csatoló csak 2.0-s, és az x4-es sávszélességet tudja, de további két darab x1-es (és szintén 2.0-s) aljzat is várja a különféle bővítőkártyákat.


[+]

Háttértárolóink számára hat SATA3, továbbá egy magányos, PCI Express és SATA protokollt egyaránt támogató M.2 konnektor áll rendelkezésre, míg a hangkeltés egy 7.1-es Realtek ALC1150 kodek feladata. A csomagot a Dual BIOS és a címezhető RGB világítás megléte teszi teljessé.

Az I/O panelen egy-egy USB 3.1 Gen 2 Type-C és Type-A, illetve két USB 3.1 Gen 1 és két USB 2.0 port található a gigabites, Realtek RTL8118AS kontroller hajtotta Ethernet, valamint az audio jackek társaságában. Videokimenetből hármat is kapunk: egy HDMI-nek, egy DVI-D-nek, no meg a jó öreg, 15 tűs D-Sub csatlakozónak szorítottak helyet hátul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés