Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz VinoRosso #8131 üzenetére

    A frissítő (mily meglepő) frissítéseket fog letölteni. Az SP1 még nincs kész, így azt nem fogja.

    Van egy két idegesítő tulajdonséga is, minden indítás előtt megkérdezi, hogy engedélyezem e a program futtatását, ezt nem lehet lelőni valaohogy?
    UAC-nak hívják, nem érdemes kikapcsolni, viszont el lehet csendesíteni. A winportal.net-en találsz róla hasznos infókat.

    hogy az indítópult bizonyos programjait letiltotta,
    Amelyik program nem rendelkezik megfelelő digitális aláírásal, az bizony le lesz tilva, és a rendszergazda jogosultságú programok is. A buborék alatti ikonra kattintva el lehet elindítani őket a listából.

    egy ízetlen zöld háttér jön elő pár mp után, és rajta egy üzenet
    Elolvastad mit írt ki vagy csak kilőtted? :DDD

    Némelyik program futtatásánál azt irja, hogy admin jogokkal rendelkező futtathatja csak. Összesen 1db felhasználói fiókot csináltam, az pedig rendszergazdai jogokkal,
    Nem (!) vagy rendszergazda! És ez így van jól. Gondolom nem örülnél neki, ha minden trójai, vírus stb alapból rendszergazda jogokkal futna a gépen. Ha valami program rendszergazdaként akar futni, az UAC feldobja az ablakot, hogy tényleg te indítottad-e el. Ha nem vagy biztos a dolgodban ne engedd futni!

    se ati tool, se riva tuner nem működött normálisan, elindulni elindul, de ati toolnál minden inaktív, órajelek meg se jelennek, rivatunernél úgyszintén, de az legalább kiirja, hogy nem tudta betölteni a drivert,
    AtiTool-t használok minden gond nélkül (induláskor blokkolja de elindíthatom a listából). A RivaTuner is működik, próbáltam. Ezeket rendszergazdaként kell telepíteni (jobbklikk a telepítőn -> futtatás rendszergazdaként), akkor nem lesz gond. Ajánlott minden felhasználói programot és drivert rendszergazdaként telepíteni a későbbi gondok elkerülése miatt.

    Ajánlom a keresőt, mert ezek a kérdések már elég sokszor felmerültek a topikban. Olvass! A winportal.net is hasznos információkat tartalmaz, mondhatni kötelező olvasmány mindenkinek aki először kerül Vista közelébe ;)

    szerk: mire leírtam, megelőztek :D
    #8134: Máskor jobban figyelj oda ;]

    [ Szerkesztve ]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák