Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#29951) Core2duo6600 válasza Neontea (#29950) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt kéne megpróbálni, hogy havertól vagy valakitől a Windows/fonts mappa tartalmát elhozni, és felülírni mindent
Ha így sem jó, akkor lehet csak az ujrarakás segít

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#29952) twine

twine
(őstag)

Sziasztok!
Elkélne némi segítség, mert eddig megszerzett tudásom kevésnek bizonyul! Visszamentem "lámába" :B
Történet a következő....szerettem volna a D: meghajtóm(privát tárolás) tartalmát valamilyen módon titkosítani(sajnos a felhasználói fiókok pld vendég hozzáfér az "egyéb meghajtókhoz", ami nem rendszer)....ez odáig fajult félálomban, hogy azt sikerült elérnem hogy ha pld szeretnék letölteni valamit, és mondjuk a D: meghajtót választom ki célnak, nem engedi oda tölteni mivel rendszergazdai jogosultságot kér hozzá amit ott helyben nem tudok megadni neki....másolásnál, áthelyezésnél ugancsak kéri a rendszergazdai jogosultság elfogadását(bekapcsolt UAC mellet), de azt ott helyben meg is tudom neki adni (folytat), és történik amit szeretnék....
Hog mit is csináltam pontosan sajnos magam sem tudom már pár nap távlatából....annyi biztos hogy van egy file-om amit a nagy "titkositásban" létrehozott a Win....aminek tipusára azt irja: "személyes információcsere"...ha ezt a file-t elinditom akkor elindul egy tanusitványinportálás varázsló, amit sikerül is befejezni,,de látszólag nem történik semmi...
Tehát összegezve:
Van egy C: meghajtóm aminél "mindig mindenre" rákérdezett eddig is az UAC(mivel az a rendszer)! Van eg D: és eg E: meghajtóm, ami viszont eddig "free" volt, adattárolásra használtam őket....bárhova elvihettem, mindenhol minden gépen hozzáférhettem az adataimhoz....
Az E: meghajtóm most is ig működik mert ahoz nem nyultam... viszont félek, hogy a D: meghajtómra tettem valami "only system" hozzáférést!
Rendszervisszaállítást már csináltam de a helyzet nem változott....
Hogan tudnám teljesen "felszabadítani" a háttértáramat minden féle "windowsos rabszolgasors" alól?
Köszi :R
üdv
Twine

(#29953) Core2duo6600 válasza twine (#29952) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha megnézed az E: megjahtót, akkor ott minden bizonnyal, az everyone nak engedve van minden.
Tehát bárki, és bármi hozzá fér.
Amennyiben a D: ra azt akarod, hogy te felhasználód legyen az agyauristen és a vendég pl ne férjen hozzá.
Akkor a D: ra a az everyone felhasználót eltávilítod.
És beállítod valami ilyesmire :

Tehát csak az administrators csopot, és a te fehasználód legyen hozzárendelve a System az kell.
Így most hirtelen ez jutott eszembe

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#29954) Core2duo6600 válasza twine (#29952) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

..

[ Szerkesztve ]

(#29955) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Azt kérdezném,hogy a windows blokkol progikat indításkor.
Ezeket nem lehet elindítatni vele?

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#29956) WonderCSabo válasza cellpeti (#29955) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincsenek letiltva? Nézd meg msconfigban (Star menü -> beírod msconfig -> enter -> Automatikus indítás)!

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#29957) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Sziasztok!Nem tudjátok miért fagy le bekapcsolás után 1órával a gépem?32bites Vistát használok,eddig nem csinált ilyet soha,csak ma reggeltől.Nem dolgozik a gép,fogja magát és kékhalállal lefagy,Netio.sys hibaüzenetettel.Valami megoldás vagy újra kell rakni az os-t?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#29958) cellpeti válasza WonderCSabo (#29956) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Nincs letiltva,de a winfos még is blokkolja!

A CoreTemp progiról lenne szó! :U

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#29959) twine válasza Core2duo6600 (#29953) üzenetére

twine
(őstag)

Hálásan köszönöm a segítséget!

Létrehoztam a "csoport vagy felhasználó neve" alá egy "Mindenki" nevet, aminek teljes hozzáférést adtam...igy most lehet szabadon "garázdálkodni" rajta elvileg,,már enged oda is tölteni, illetve másolni, "UAC felszólítás" nélkül is.... :R
Szuper,,, köszönöm....
De, ahogy szokott lenni,,nem elég a kisujjad :)
Felbuzdulva azon amit irtál, ismét engedéleztem a vendég fiókot.....majd töröltem a D: meghajtón a "mindenki"-t,(később még a "System"-et is) ig maradt az a három ami nállad is látható, azaz eg System, és két másik a felhasználói nevemmel.....a "vendég" fiók nem kapott rendszergazdai jogosultságot, átléptem a vendég fiok alá, és simán megnyitottam vele a D: meghajtómat, azon belül pedig bármilyen file-t! Tehát ig nem tudom "titkositani" más felhasználók elől a File-jaimat, vagy mappáimat....
MI lehet a megoldás?
:R
Még egszer köszönettel
üdv
twine

(#29960) manutdzoli válasza manutdzoli (#29957) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Netio.sys-re senki? :(

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#29961) WonderCSabo válasza manutdzoli (#29960) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Rendszer-visszaállítás? Nem tudod mi okozhatta a problémát?

cellpeti: Rakd újra a progit!

(#29962) Pierre75

Pierre75
(fanatikus tag)

Újabb probléma.
Opera alatt vmiért nem volt hajlandó a hirtv.hu vagy a http://napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20090124# semmilyen videó elindulni. De IE alatt ment, hát nem zavart. Most már az IE alatt is csak egynéhány indul el. Pl a linken a Boross-interjú ma már az istennek sem megy vagy a hirtv-n a késleltetett adás.
Pártsemleges amúgy, mert az ATV és az Echo viszont elindul. Sajnos, ötletem sincs mi lehet a gond. Adobe Flash Player10 fenn van. Ötlete vkinek?

(#29963) Jégkokó válasza Pierre75 (#29962) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az opera nem szereti a politikát és ezért nem nyitja meg ezeket az oldalakat. :P

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#29964) Pierre75 válasza Jégkokó (#29963) üzenetére

Pierre75
(fanatikus tag)

Xp alatt sem IE, sem Opera alatt nem volt ilyen gondom. A Vista ajándékozott meg ezzel.
Nem zökkenőmentes az átállás, de ennyi vergődésre nem számítottam.

(#29965) manutdzoli válasza WonderCSabo (#29961) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Csináltam egy rendszer-visszaállítást,újraindult és kiírta hogy nem sikerült.Rohadt Vista :W Fogalmam sincs mi lehet a baj.

(#29966) WonderCSabo válasza manutdzoli (#29965) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Próbáld újrarakni/updatelni a hálókari drivert. Esetleg kipróbálni egy másik hálókarival.

(#29967) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Volna egy olyan gondom,hogy elindítottam a BS Playert és kilőtte az Aero-t?
Why? :U

(#29968) PuMbA válasza cellpeti (#29967) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Mert a videóleképezés DirectX 3D-n megy,és nem fér össze az Aeroval ami szintén 3D-s alkalmazás(mint egy játék)Ez lehet nem megfelelő driver miatt(nem WDDM-es),vagy ilyen a Vista.Windows 7 Beta-n már orvosolva van,nekem sose kapcsolja le videónézéskor az Aerot.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#29969) WonderCSabo válasza cellpeti (#29967) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha kikapcsolod, visszajön az Aero? Ezt írja ki: "A színséma Windows Vista egyszerűre módosítva" ? Mert ha igen, akkor nem kompatibilis Aeróval, azért vált át.

(#29970) cellpeti válasza WonderCSabo (#29969) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megint csak ismételni tudom magam: WnderCSabo te mindenhol ott vagy! :R

Igen ezt írja ki!
Most áttettem SP2 komp.-ra,de még nem próbáltam!

(#29971) pete_21 válasza cellpeti (#29970) üzenetére

pete_21
(őstag)

Inkább a beállításokban a Video/Video renderelést tedd át EVR -re.

(#29972) WonderCSabo válasza cellpeti (#29970) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tedd azt amit pete mond. Vagy inkább használj MPC-HC -t, szintén EVRrel. :)

(#29973) pete_21 válasza WonderCSabo (#29972) üzenetére

pete_21
(őstag)

Én a KMPlayert használom, nekem nagyon bevált. :)

(#29974) Pierre75

Pierre75
(fanatikus tag)

Annyiban lokalizáltam a fenti problémát, hogy újratettem a Klite-t. A telepítés végén a Klite megnyitja a weblapját, és ekkor IE alatt működik a wmv lejátszás minden oldalon. Az IE bezárása után azonban nem lehet ismét egyetlen wmv-t sem lejátszani a fenti oldalakon. Mi a nyavalya lehet ez?

(#29975) manutdzoli válasza WonderCSabo (#29966) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Ehhez melyik a legfrissebb driver?

(#29976) WonderCSabo válasza manutdzoli (#29975) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez.

[ Szerkesztve ]

(#29977) atom11

atom11
(tag)

Hello mindenkinek

Most bővítettem memóriát 2-ről 4 Gb-ra. Betettem a gépbe, WIndows el is indult, szépen fel is ismerte ,hogy több memóriám van. Azonban egy idő után kék halál fogadott. (0x0000008e), majd később ismét (0x0000007f), s még több és több az idő előrehaladtával. Kezdtem gyanakodni, hogy hibás a memória ezért lefuttattam egy memória tesztet, mely le is futott hiba nélkül. Megpróbálkoztam a Windows újratelepítésével. Alap Vista fel, majd rögtön SP1 is. Sajnos ez csak másodjára ment fel mert telepítése közben kék halál volt.
Ezután a Windows panaszkodott, hogy a chipset(P45) és a Windows jelenlegi verziója között kompatibilitási probléma van. Gondoltam hát, hogy a fenébe ne mert még nincs fent semmilyen driver. Feltettem minden drivert, de hiába, ismét kék halálok hada várt. Próbálkoztam több régebbi driverrel is, eredménytelenül. Mind 32 mind 64 bit-es rendszert próbáltam, siker megint nem volt. Lassan kezdek elkedvtelenedni, remélem valaki tud segíteni eme problémák megoldásában.

Üdv Zolee

(Adatok: GA-EP45-DS3, 2 db 2*1 Gb-os Geil Black Dragon 800 Mhz CL4 kit, Vista Ultimate 32 bit.)

(#29978) Core2duo6600 válasza atom11 (#29977) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól, hogy a ramteszt felfutott, még lehet kompatibilitási gond, vagy beállítási gond.
Állítsd be a ram ra vonatkozó dolgokat korrekten
Tegyél mindent defaultra - load setup to default
Nézd meg így.
ellenörizd a kábeleket.

A 2 ram ugyanolyan ugye ? ez is lehet gond

el kell vele játszani, hogy kiderültjön mi a gond.

Egészen biztos, hogy ram környékén van valami.

(#29979) atom11 válasza Core2duo6600 (#29978) üzenetére

atom11
(tag)

Igen a ramok tökéletesen megegyeznek, és tényleg ott lehet a baj mivel miuán kiszedtem a plusz 2 gb-t azóta megint hiba nélkül megy a rendszer. Esetleg akkor érdemes az adott memóriákat a másik slotokban is kipróbálni, illetve a kiten belül a memóriapárok slotonkénti megcserélése esetleg, vagy a CL4 helyett inkább csak a Jedec CL 5-t próbáljam meg hiába CL4-sek a ramok?

(#29980) hugobossi

hugobossi
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Párom notija egy Toshiba L30-es, 2x1gb rammal, vista basic home-mal.
Minden megy tökéletesen, megbízható a gép és stabil is KIVÉVE mikor filmet néz. Olyankor bizony elő-elő fordul egy-egy kékhalál-újraindulás kombó (filmnézés közben kékhalál 3-4mp-ig, majd a gép újraindul). Szerintetek mi lehet a probléma? Ramok kizárva, mert ezt a tünetet bővítés előtt és után is produkálja (mindkét modul cserélve lett).

Köszi :R

Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.

(#29981) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A következő lenne a problémám. Van egy routerem, egy gép kábelen keresztül (Win Vista Business) a másik WiFi-n keresztül (Win XP) csatlakozik hozzá. Van egy nyomtatóm ami a Vistas géphez van kötve. Hogyan tudom beállítani, hogy az XP-s gép felismerje mint hálózati nyomtató és tudja is azt használni?

Amit eddig tettem:
-Mindkét gép az MSHOME hálózat nevet kapta.
-manuálisan vittem be a belső IP címeket: a Vista 192.168.1.1 az XP pedig .2
-Az átjáró meg a router IP címe
-Alhálózati mask meg az automatikus
-A Vista-s gépen a hálózati beállításoknál mindent engedélyeztem
-Próbáltam ping-elni, de egyik oldalról sem ment át
-Norton 360 v2.0-át használok

Remélem tudtok segíteni, mert a szüleim már rágják a fülem, hogy tudjanak ők is nyomtatni.

[ Szerkesztve ]

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#29982) PNP

PNP
(senior tag)

Sziasztok!

Notebookomra próbálok újra Vistát varázsolni, de a következő a gondom:
alap (jogtiszta) win gond nélkül felmegy, update telepít is egy halom dolgot, de SP1-et nem ajánlja fel (korábbi reinstallkor is úgy rémlik, csak napokkal később dobta fel), márpedig néhány programhoz nem ártana ha meglenne, mielőtt telepítem őket. Leszedtem ezért külön az SP1-et a microsoft oldaláról, de a telepítés a megszokotthoz képest is jóval lassabb, bármilyen mozgás nélkül képes megállni adott százalékon órákra. Az este úgy hagyott gép azért reggelre végzett, de mikor restartot nyomtam neki, megint updateket konfigurált, azóta is csinálja. Mivel lehet a gond?

(#29983) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Honna tudom megnézni hogy servise pakkos e a vistám? A welcome centerben csak Win vista businesst. irja.

Elöre is köszi.

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#29984) Lenry válasza cintula187 (#29983) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Windows gomb+PauseBreak

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#29985) cintula187 válasza Lenry (#29984) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Áhá. Itt sehol se irja hogy az lenne. koszi

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#29986) Core2duo6600 válasza atom11 (#29979) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, és érdemes áttenni a másik slot párba is.
ELső nekifutásra
menjen cl5 ben, ha úgy minden rendben akkor nézd meg cl4 ben is.
Az időzítéseket állítsad be arra ami a ramra rá van írva, az alidőzítések, pontosan nem tudom mir evonatkoznak, nálam defaulton voltak.
nálam az egyik alidőzítés nél a 11 helyett 10 volt beállítva, nem tudom mire vonaktkozott de már majdnem kicseréltem a fél gépet, és akkor jött 1 5let, hogy load to deafult a bios, és láss csodád ment rendesen, nekem a ramtest is hibázott, bár nem mindig.
Most rendesen lefut, és fagyások sincsenek, ill. ha vannak akkor valami progi rántja magával a rendszert, win 7 beta lévén, ez még megbocsáthatón bűn.

(#29987) Feree13

Feree13
(őstag)

Arra valami ötlet miért nem tudom vista-alatt előhozni a rejtett és rendszerfile-okat?
Hiába állítom be a mappa beállításainál, majd nyomom az alkalmazt meg az okét, semmi nem kerül elő, és ha megint visszamegyek a mappas beállításaihoz megint a "rejtve" van kijelölve meg a védett fájlok elrejtése....

Illetve amikor bekapcsolom a gépet működik a megosztás, aztán egy idő után (kb 10 perc) elmegy minden megosztás, kicsit befehérednek az ablakkeretek meg a startmenü, (de ez visszaáll) és nem is tudok innentől megosztani semmit, illetve minden megosztás megszűnik. Néztem a services-ben hogy a server szolgáltatás "starting" címszó alatt van és nem is lehet vele semmit csinálni. Lehet valami vírus? Vista alatt? :U

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#29988) Core2duo6600 válasza Feree13 (#29987) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a megosztáshoz :
Keress vissza, nem olyan túl régen képekkel illusztráltam, hogy hogyan kell megosztani vista alatt.

(#29989) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs,hogy megint írok ide,de az agyam kezd elszállni,persze lehet,hogy én nem értek hozzá ám.
Betettem a progikat az indítópultba TB,CoreTemp,de mindegyik blokkolja,pedig engedélyezve vannak a msconfig-ba

(#29990) rgqjx

rgqjx
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Vista x64-el lenne egy kis gondom, ami a keresés alapján már másokkal is megesett. Sajna választ nem találtam, ezért tanácsotok kérem.

Feltelepítettem az sp1-es integrált lemezt (gyári integrált!) és kikapcsoláskor (nem készenlét!) nem hajlandó lekapcsolni a tápot, a ventillátorok forognak tovább, bár a win leállt. A biosban beállítottam az s3-at engedélyeztem az apci-t stb. Az energiagazdálkodásnál is már állítgattam, de az eredmény változatlan. Az újraindításnál nincs gond, ott rendesen újraindul, de a kikapcsolásnál nem hajlandó teljes mértékben kikapcsolni.
Olvastam előző hozzászólásokban olyant, hogy az alaplap nem kompatibilis ezzel, de még régen volt egy 32bites vista ugyanezen a gépen és ott működött minden, gond nélkül lehibernálta a gépet, ha hosszabb ideig otthagytam.

Tehát szerintetek, mit rontottam el?
Köszi a válaszokat! :R

(#29991) Feree13 válasza Core2duo6600 (#29988) üzenetére

Feree13
(őstag)

Látom nem érted. :U
Már meg volt osztva a cucc, és eltünt. Ezután már nincs is Share opció jobbegérgombnál, egyszerűen nem fut a szolgáltatás és nem is tudok vele semmit csinálni.
Csak a "starting" szó van a services-ben is.

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#29992) Lenry válasza Feree13 (#29991) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem szedtél össze vmi kártevőt?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#29993) Feree13 válasza Lenry (#29992) üzenetére

Feree13
(őstag)

Hát attól félek lehet, bár nemsok vista-vírussal találkoztam eddig.

(#29994) Core2duo6600 válasza cellpeti (#29989) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

UAC kikapcs, akkor menni fog.

(#29995) manutdzoli válasza WonderCSabo (#29976) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Feltettem,egy ideig nem fagyott,aztán egy pár órája megint el kezdett kékhalállal fagyni.Nincs olyan rendszerprogram ami felismeri és kijavítja ezt a hibát?

(#29996) Core2duo6600 válasza manutdzoli (#29995) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Futass le egy ramtesztet legelösször
http://www.memtest86.com/

(#29997) WonderCSabo válasza rgqjx (#29990) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos, hogy kikapcsolod, és nem alvó állapotba rakod?

(#29998) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziaszok!
Elolvastam az első hsz-ben lévő írást a memóriák mennyiségéről.
Lássuk jól értem-e:
32bit esetén a maximum 4GB.
Ebbe bele számít a vga memóriája is, esetemben 2GB.
Így marad 2GB a vistának, és egyebeknek.(ami lássuk be, elég kevésnek hangzik)

Most 64-bites vista van fent, de le kell korlátoznom az elérhető memóriát 3GB-ra, hogy a műholdvevő kártya működjön rendesen.
Ebben az esetben ebből a 3GB-ból jön le a vga mérete, és marad 1GB, vagy a három a "netto" memória?
Illetve, még valami:
Ha msconfigban állítom a maximálisan elérhető memóriát, csak 3072-t engedi.
Hiába írok be 4096-ot, átváltoztatja 3072-re.
Miért?
Amúgy 8GB-van benne.

Illetve a bekarikázott részt hogyan lehet aktiválni?
Mert most nem tudok belelépni.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#29999) WonderCSabo válasza gabipaci (#29998) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt van, melyik rendszer mennyi memóriát hajlandó megcímezni. Ebben az esetben csak a rendszermemót korlátozza le 3GB-ra. De milyen vevő az ilyen? :F 8 GB helyett 3-at használni szvsz nincs sok értelme. Látom nem spóroltál a gépednél. Elég a CPUd a VGAdhoz?

[ Szerkesztve ]

(#30000) gabipaci válasza WonderCSabo (#29999) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Aha!
Akkor 1 GB-al vagyok beljebb a 64bites vistával, mivel redukálom a memóriát.
Itt a vevő.
Írtam nekik is a problémáról, de még nem jött válasz.
Nem sajnáltam volna a pénzt 4magos procira sem, de mindenhol azt mondták, hogy felesleges, mert semmi nem használja a négy magot. Épp most akarom tuningolni a proct meg a memóriákat, de még nem találtam válalkozó kedvű segítséget hozzá. Mivel nem az erősségem a tuning. Viszont a procihűtő tegnap megjött, és be is szereltem
Ha valaki kedvet érez ahhoz hogy segítsen húzni a gépet, egy pillanatig ne habozzon privátot írni.
THX

[ Szerkesztve ]

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.