Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#3051) snowdog válasza Luissimo (#3049) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

És még csak a kindulási helyzet sem volt igaz! Ugyanis számtalanszor kértem a szolgáltatótól a mentés lehetőségét (alapból le van tíltva), de még csak válaszra sem méltattak.

Aki nem hiszi, az írjon nekik egy levelet (és majd írja ide az eredményt): info@forumx.hu
[link]

Sajnos ez megint egy jó magyar szokás, értesítés nélkül eltüntetni dolgokat, legalább a lementés esélyét adták volna meg.

Sajnos ezt a lehetőséget nem adták meg! :(((

Megjegyzem mivel korábban is rengeteg probléma volt ezzel az ingyenes szolgáltatással (na ezért nem lehet igazán reklamálni, mert ingyenes volt) azért döntöttem úgy, hogy részt veszek a http://gpsforum.hu/drupal6/ munkájában is. :)

Ettől még tájékoztathattak volna előre, vagy legalább a mentés lehetőségét felajánlhatták volna, de most már mindegy.

[ Szerkesztve ]

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#3052) Rick4 válasza Luissimo (#3049) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Pl az omniámon minden héten csinálok egy backup-ot, a gépement szintén. Pont azért, mert nem tudom, mikor ülhetek le? Ez olyan nagy idő, energia, hogy nem éri meg belekezdeni?

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#3053) Rick4 válasza orbitalion (#3050) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

A rendszeres backupnak mi köze a bölcsességhez? Megmondom nekled, semmi... Ha meg nem lehet menteni, akkor a véletlen is simán közrejátszik abban, hogy elszálljon minden...

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#3054) orbitalion válasza Rick4 (#3053) üzenetére

orbitalion
(tag)

Egy fórumot menteni azért nem egyszerű, hacsak nem támogatja a szolgáltató, vagy a fórummotor. A bölcsesség azért szarkasztikus most, mert utólag jött. Gondolod, hogy ez nem jutott eszébe másnak(így utólag)?

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3055) Rick4 válasza orbitalion (#3054) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Nem, nem tudom, hogy eszébe jutott-e vagy sem. De az csak egy dolog. Ha nincsen lehetőség backup-ra, én nem is foglalkoztam volna a szolgáltatóval. És ez nem utólag jött, hanem a történtekre reagálva. Gondolom Te se gondolod, hogy bárkinek is fel kellett volna hívnom előre a figyelmét a backup-ra it... Ezt esetleg nevezheted bölcsességnek, én mindig kerültem a szopóágra való kerülést, mert utólag mindig az volt a drága, ami egyébként olcsónak tűnt... Az ilyen eltűnés/ törlés megtörténhet szándékosság nélkül is, ez van.

(#3056) Luissimo válasza Rick4 (#3055) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

jólvan-jólvan.
Relax van, nehogymár összevesszetek itt akárcsak virtuálisan ilyen dolgon.
Eztörtént, ennyi , ebből mindenki leszűri a tanulságot és életmódot vált majd !

Békevan :D :K

(#3057) col

col
(őstag)

Ráadásul létezik is weboldal, website mentő program. Én is mentettem már így fórumot, oldalakat ezzel, és jól működik. Ebből sok minden visszaállítható, mert még a külső hivatkozásokat (képeket, linkeket,stb.) is menti.
Esetleg van, akinek szüksége lesz rá majd és tudja használni erre....

HTTrack Website Copier

Si Vis Pacem - > Parabellum.

(#3058) orbitalion válasza Rick4 (#3055) üzenetére

orbitalion
(tag)

Ne húzd fel magad, hanem próbáld megérteni amit írok. Összefoglalom.
Utólag bárki lehet okos... Ezen nem változtat az, hogy te előtte is okos voltál, illetve lettél volna...

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3059) Rick4 válasza Luissimo (#3056) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Jaj, dehogyis veszünk össze, csak reagáltam a dolgokra... Valóban backup nélkül kár elkezdeni. Én sose veszem meg semmibl a legolcsóbbat, az ami ingyen van, az meg eleve gyanús... Sajnos tényleg jó kis topic volt, kár érte...

Egyébként én írtam egy mailt a forumx-nek, érdeklődvén a lehetőségekről, még eddig nem jött rá válasz....

(#3060) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Srácok, keresek ilyen PNA-t, akár használt és új megteszi, de gari legyen rá.

Köszönöm.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3061) orbitalion válasza runner 125 (#3060) üzenetére

orbitalion
(tag)

Sajnos lemaradtál, épp most adtam el. A jövőben a x950BT topicban találtok majd meg! :DD

(#3062) runner 125 válasza orbitalion (#3061) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Az a típus mikor jelenik meg? Van róla vmi infótok?

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3063) orbitalion válasza runner 125 (#3062) üzenetére

orbitalion
(tag)

Szeptember elejére ígérték.

(#3064) runner 125 válasza orbitalion (#3063) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Az gáz, h nekem csütörtökig be kell szereznem egyet, szóval nem fogom tudni megvárni, így azt hiszem marad az X920BT. :U

(#3065) MoRiCKaXXL válasza runner 125 (#3064) üzenetére

MoRiCKaXXL
(tag)

edigital? x920bt 29K

de ahogy nézem van 950-ük is 28K-ért

[ Szerkesztve ]

:)dv

(#3066) runner 125 válasza MoRiCKaXXL (#3065) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nettó árért hozzá tudok jutni ezekhez köszi, csak a 20k körüli használt is megtette volna.

[ Szerkesztve ]

(#3067) orbitalion válasza runner 125 (#3066) üzenetére

orbitalion
(tag)

Véleményem szerint rajtam kívül nem sokan adnák oda 20k-ért, de várjuk a jelentkezőket!

(#3068) runner 125 válasza orbitalion (#3067) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah, meglehet. Mind1, a héten meglesz nekem is.

(#3069) glutamin válasza MoRiCKaXXL (#3065) üzenetére

glutamin
(őstag)

Azért arra érdemes figyelni, hogy bt vagy nem bt.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#3070) Luissimo válasza glutamin (#3069) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Jaja, egyetértek, szerintem is jobbanjár ha céges számlára veszi, hogy bt vagy kft, az persze teljesen egyremegy !! :DD :D :)) :K

(#3071) glutamin válasza Luissimo (#3070) üzenetére

glutamin
(őstag)

:C

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#3072) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Noh, ma megkaptam.

A kijelző amolyan semmilyen csalódás, kb. erre számítottam azok után, hogy mondtátok, jobb, mint amit linkeltem. De ettől függetlenül elvárnék szebbet is. Nem is a felbontással van problémám, kicsit alulszaturáltnak érzem az egészet.
A gyorsasága viszont tetszik, cselekszik egyszerre, ájgóban is elég korrekt gyorsasággal tervezi meg a hosszabb útvonalakat is. Reméljük kiszolgál egy darabig. :)

(#3073) snowdog válasza Rick4 (#3059) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Egyébként én írtam egy mailt a forumx-nek, érdeklődvén a lehetőségekről, még eddig nem jött rá válasz....

Eltelt egy hét. Válaszoltak? :F

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#3074) DigitXT válasza runner 125 (#3072) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Gondolom ezt nem a motorhoz szerezted be.:)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#3075) MoRiCKaXXL válasza runner 125 (#3072) üzenetére

MoRiCKaXXL
(tag)

Persze, mindig minden lehetne egy fokkal jobb, pl az iphone 4-es kijelzőjét belehegeszthették volna, ezt elismerem, de ennyi pénzért ez a kütyü teljesen korrekt vétel, pláne, ha még elcsaljátok az adókat ill. ilyen-olyan kereskedelmi költségeket róla.
Nem is értem a panasz okát! :)

Hivatalosan elérhető iGO-val a készülék vagy csak a külön megvásárolt terméket lehet megetetni vele?
A Primo megvásárolható külön?

(#3076) Luissimo válasza MoRiCKaXXL (#3075) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

NEM !!

(#3077) Luissimo válasza Luissimo (#3076) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Nem okoskodásként, csak a tisztánlátásod végett idézem ide a topic ELSŐ posztjának vastagbetűs tartalmát !! :Y
EZEN A GÉPEN NEM FUT IGO. SEM AMIGO, SEM PRIMO. AZ EZZEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKET KÜLÖN KOMMENTÁR NÉLKÜL TÖRÖLJÜK, KÖVETKEZŐ ESETBEN AZ ILLETŐ TILTÁSRA KERÜL WAREZ MIATT.
:K
Külön sem tudsz rá az említett szoftverekből vásárolni, mert a dobozos verziok PDA-kra készültek az NNG-nél.

Ami mehet rajta hivatalosan, az a külön megvásárolható Sygic !!

[ Szerkesztve ]

(#3078) runner 125 válasza DigitXT (#3074) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ráraktam még délután, de arra piszok nagy. :D Eleve a fordulatszámmérőre szoktam rakni őket, de ezzel az 5"-lal kitakarja a többi egységet is.. :))

01
02

(#3079) Luissimo válasza runner 125 (#3078) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Nagymotorra nagyképűt, kismotorra kisképűt!! Ismerősöm Yamaháján nem takar ki semmit :Y :C :DD

(#3080) runner 125 válasza Luissimo (#3079) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

500ccm, nem olyan kicsi ez. :))

(#3081) Luissimo válasza runner 125 (#3080) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

500 kcm, hmmm, az pontosan 100 feles, ha jólsaccolom, nemde ?? :)) :DD

(#3082) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Az előbb próbáltam telóval csinálni a kijelzőről képeket, film és navi közben is. A gyári fólia még rajta van..
A két legjobb kép a naviról készült, kb. olyanok a filmek is, de talán mivel mozgókép, így nehezebb volt jól lefotózni.

01
02
03
04

Viszont a minőségi divx lejátszás pozitív csalódás volt! Amit próbáltam;
720x348 -as 1,2gb-s divx, gond nélkül, akadásmentes lejátszás. Illetve szintúgy 720p-s, de hdrip 2gb-s divx. Ezt is lejátssza, de a gyors részeknél fél másodpercre megakad. Ettől függetlenül a taps jár. :C A hang a gyári hangszórón Sokol szintű, de gondolom Transmitterrel ki lehet küldeni sztereóban.

[ Szerkesztve ]

(#3083) MoRiCKaXXL válasza runner 125 (#3082) üzenetére

MoRiCKaXXL
(tag)

Hát ha engem a kérdésért majdnem megköveztetek, akkor Téged ezért lelőnek :)

Van vki aki huzamosabb ideje használja a készüléket? Az érdekelne, hogy az akksija meddig birja mondjuk 1 éves aktiv használat után.

(#3084) runner 125 válasza MoRiCKaXXL (#3083) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ezeknek a PNA-knak az akksija szar, az összesé, szal' szerintem nem is érdemes számításba venni, én pl. folyton töltőről navigáltam.

(#3085) col válasza runner 125 (#3084) üzenetére

col
(őstag)

Azért ennek elég brutál erős aksija van (1800mAh).
Én használtam már csak aksiról navigálás közben, 4-5 órát simán elketyeg.

(#3086) Lonny válasza MoRiCKaXXL (#3083) üzenetére

Lonny
(lelkes újonc)

Ez nagyban függ a használójától. Az ilyen Li-ion-os akkuk halála, ha totálisan lemeríted őket. Az autós töltő állandó használata a másik ami nem hasznos. Ha úgy használod, hogy feltöltve akkuról is üzemelteted és csak akkor dugod rá a töltőt, amikor már 20-30% van kapacitásban, akkor meglepően hosszú ideig fogod élvezni az akkut. A 920Bt akksija nem is tudom tán 1800-1900 mAh-s, ennél kevés nagyobb van a piacon. Ha a fényerőt hagyod automatikusan, így természetesen leveszi tán jobban mint kellene, viszont teljes töltöttség után 3 órát néha még annál többet is megy. Azért ez nem rossz! :K

(#3087) MoRiCKaXXL válasza Lonny (#3086) üzenetére

MoRiCKaXXL
(tag)

Legutóbbi hosszabb úton, mikor használtam, nekem is elment 3 órát kb, akkor dugtam rá a töltőre. Meglepően jól teljesitett.
Azért is kérdeztem, mert családtagnak egy 1600mAh-s akksival rendelkező PNA-ja van és az jó esetben elmegy 10-15 percet töltő nélkül. Persze lehet hogy előtte állt 2-3 évet vhol egy raktárban / polcon.

(#3088) Luissimo válasza Luissimo (#3081) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Basszus, egy helyiértékkel elszámoltam, nem 100 feles, csak 10 feles, elég ha beszélünkróla máris a fejbeszáll ?? :W :W

(#3089) runner 125 válasza Luissimo (#3088) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..és mi a szar az a 10 feles? A fentebbit sem értettem, azért sem írtam rá semmit.

(#3090) col válasza runner 125 (#3089) üzenetére

col
(őstag)

Az 500 köbcentibe 10 feles "fér(ne) bele" :)

(#3091) Luissimo válasza col (#3090) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

mondtamhogy 10, ja, kicsit elkavartam.
Runner !
Ne is törődj vele.
Csupáncsak jeleznikívántam hogy nemolyan sok az az 500 köbcenti, egészpontosan félliter !!
Nemtehetekróla , hogy nemérted, akár úgyis írhattam volna ahogy 10 kupica ! :DD :D

(#3092) m.jeno válasza Luissimo (#3091) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

Nem nagyon kívánok belefolyne eme magasröptű szakmai csevelybe, csak annyit szeretnék megjegyezni szép csendben, hogy a kupica csak 3 cl a stampedli az 5 cl.
De szerintem drága jó házigazdánk :R homokozásért megint meg fog inteni bennünket ;]

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#3093) Luissimo válasza m.jeno (#3092) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Azért neadj neki ötleteket, ha offtopic vagyunk, néha azért lehet mellébeszélni tántán.
Nem homokozunk és kikérjükmagunknak a gyanusítgatást, lelkerajta !! :F

Igazadvan, végre kiderült ki a legjobban tájékozott a talponállóvendéglátóipar területén. :C :D :DD

(#3094) runner 125 válasza Luissimo (#3091) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Úf, úgy érzem Te pár értelmi síkkal felettem jársz. ;]

Noh, off vége, bye.

(#3095) BullZeye

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Hivatalosan is Szeptember közepébe léptünk, és még mindig nincs x950bt -.- nagy kamuzós a magyar wayteq :D

~ userstyles.org/users/94870 ~

(#3096) DM43 válasza BullZeye (#3095) üzenetére

DM43
(senior tag)

Transzmitteres változat ősz folyamán érkezhet....

Szerintem ennyi volt a Wayteq válasza

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#3097) MoRiCKaXXL válasza BullZeye (#3095) üzenetére

MoRiCKaXXL
(tag)

Az erősebb procin kivül milyen újitást hoz még a 950-es?

(#3098) Brown

Brown
(lelkes újonc)

Sziasztok! Van egy 920BT készülékem és a problémám, hogy nem működik az FM transzmitter rajta. Beállítom a Frekvenciát rajta, majd az audió egységet ráhangolom, de semmi nem megy át. Valakinek, valami ötlete? Köszi.

(#3099) csk13

csk13
(újonc)

Sziasztok!

Volt egy N770BT gépem , de sajna tönkre ment.
Most egy 920BT van, de a 770-es beállításokkal nem fut az igo8.
Tudom, hogy nem is futhat, de ha valaki le tudná írni (privátban, vagy a kapacu@freemail.hu címre), hogy mégis mik a beállítások, azt megköszönném!

Üdv: csk13

(#3100) nettudky válasza Brown (#3098) üzenetére

nettudky
(újonc)

Csá!
Bele kell dugni valamilyen miniusb kábelt,anélkül nem megy,az az antennája.

''Nem látom semmi okát, miért akarhatna bárki is egy számitógépet otthonra'' (1977)

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.