Hirdetés

2012. február 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#3451) snowdog válasza Edenyke (#3450) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nagyon szívesen! :K

(#3452) sastre

sastre
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudom aktiválni a sygicet:(Tudnátok segíteni?Wayteq 920bt-hd-m van.
Köszönöm...

(#3453) ultima62 válasza GyulaB (#3426) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Nekem is megcsinálta ezt.
Garanciában cserélték a kijelzőt.

(#3454) kigyi_23

kigyi_23
(fanatikus tag)

Vettem kb fél éve egy ilyen készüléket. Van vele egy kis problémám. Nehezen tudom gépre kötni, mert folyamatosan ismeretlen eszközként jelenik meg. Valamint fagy navigálás közben. Most raktam rá másik progit navigációra, de a régivel ami tavaly kb tavaszi lehetett azzal fagyott. Azt hiszem még garis így vissza tudom küldeni, de tudnom kellene ez megoldható probléma és csak én vagyok béna, vagy minden képpen toljam vissza garba :)

(#3455) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök jó, amióta frissítettem végre az egész fm skála használható (sőt, még több is, mert 76mhz-nál kezdődik)!!
Ez fontos volt nekem nagyon, mert sokat vagyok Olaszországban, és ott nagyon telítettek az fm sávok, alig találni vmi olyat, ahol tudnám hallgatni a navit, ami szabad, az pedig nem volt elérhető eddig, de most már végre igen. :)

Nem, nem tudom magyarosítani a telefonodat, sajnálom rá a bögre piros aranyat meg a gulyást! A magyarítás már más kérdés.. És sírva könyörgök, ha írsz privátot, vedd a fáradtságot, hogy megjelölöd a tárgyat, nem vagyok jós!

(#3456) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

Sziasztok!

Jó, megbízható ez a készülék? Olyat keresek, amire rá tud csatlakozni BT-n keresztül bármilyen telefon, és így használható autós kihangosítóként, illetve hívást is tudunk indítani az eszközön keresztül. Valamint nem lenne hátrány egy FM transmitter sem!
Nézegettem ennek a korábbi változatát, az x820bt-t, ez mivel tud többet annál? (kijelző méretén kívül) Csak hogy tudjam, van-e értelme többet kiadni a 920-asért. :)

SGS 2.3.5 JVT Odex+semaphore+ThunderBolt! <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#3457) Atti1112

Atti1112
(fanatikus tag)

Tiszteletem ! Egy olyan kérdésem van : kinek van a 920bt-jében 8 Gb-os microSD kártya és működik-e rendesen,nem lassul-e tőle nagyon a gép.Ne adj Isten ,esetleg 16 Gb-os ? Én most egy 16 Gb-osat szeretnék beletenni,de nem tudom ,hogy egyáltalán látni fogja-e.A 8 Gb-os állítólag megy vele.Ötlet ,hogyan tudnám kipróbálni a 16-osat,hogy működik-e,de ne kelljen megvennem potyára ?
Attila

Segítsetek , ha tudtok :) Köszi előre is :)

(#3458) DM43 válasza Atti1112 (#3457) üzenetére

DM43
(senior tag)

8GB-os kártyával használtam, tökéletesen működött vele.

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#3459) Atti1112 válasza DM43 (#3458) üzenetére

Atti1112
(fanatikus tag)

Köszönöm a válaszod. Szerinted elbírná a 16 Gb-osat is ? Nincs erre valami adat ,mert nem találtam sehol hivatalos adatot,hogy mi a max. ,ami beletehető....?
Attila

Segítsetek , ha tudtok :) Köszi előre is :)

(#3460) DM43 válasza Atti1112 (#3459) üzenetére

DM43
(senior tag)

Sajnos erre nem tudok válaszolni. Ki kell(ene) próbálni.

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#3461) atesss

atesss
(őstag)

Üdv !
Körbenéztem tabletek tekintetében (itt vannak az eredeti igények: [link] és [link], itt pedig a javaslat erre a Wayteq-re: [link]), de még mindig túl drága, és felesleges a tudása arra, amire anyáméknak kellene.
Ugyan eredetileg min. 5,5-6"-t gépet néztem volna, de valószinűleg ez is megfelelne, főleg a tudását nézve.
A BT kihangosító pontosan hogyan működik, ha egyszer én beállítom nekik a dolgot, akkor mennyire bonyolult használni (olvastam valami ilyesmit, hogy minden egyes alkalommal párosítani kell) ?
És a kihangosítás tud szólni az autóhangszorón - vagyis a Wayteq-en mint " BT to FM átjárón" keresztül is ?

Legújabb IGO-val (Primo, vagy már azt a nevet is lecserélték megint?) is működik minden tökéletesen ? Ha kicsit nehéz felrakni nekem nem gond, csak aztán mér menjen stabilan.
(Meg persze a kérdezném a 2-3 év múlva megjelenő IGO-val is a kompatibilitást, de azt úgysem lehet tudni biztosan sajnos. Illetve azt talán igen, hogy szerintetek kevés lehet-e hozzá a proci / ram ?)
Ugye működne úgy is, hogy a 2GB-os belső memórián vannak a térképek (teljes európa ugyan nem fér el, de egyszerre biztos hogy úgy sem kell, szóval ez nem gond), és az SD-kártya (8GB-ost olvastam hogy támogat, 16GB-ról nem tudjátok ?) meg alapból be sincs rakva ?
Az SD-n pedig csak a filmek lennének.

A következő kérdésem a médialejátszás, mi megy és mi nem rajta ?
A hang ugye szintén kiküldhető FM-en ?

Olvastam olyat is, hogy megfelelő telefonhoz BT-n hozzácsatlakoztatva még netezni is lehet vele, ez tényleg működik ?
Ha igen, akkor mire érhető el BT-n a netet megosztó program, pl. egy régebbi Symbian-os N73-al is működhet ?

Ha jól sejtem, akkor ezzel előcsalogatható a WinCE felület is, úgy esetleg egy másik - jobb kezelhetőségű / nagyobb tudású / többféle formátumot tudó medialejátszó is felrakható lenne ?

A GPS érzékenysége / Cold start-ja mennyire jó ?
Viszonyítási alapnak csak a saját Sirf Star III-as BT-os GPS-emet : [link] tudom mondani igazából. Ugye a Wayteq-ben a chip is egy - ugyan újabb - de gyengébb darab + nem tudom milyen lehet a beépített antenna, de ennél a külsőnél jobb biztos nem.

[ Szerkesztve ]

(#3462) atesss

atesss
(őstag)

Az x950BT miben tud többet ennél ?
Azt látom, hogy ugyanúgy 5"-os, a belső mem. viszont 4GB. De azon kívül ?

Sőt, látom létezik X950 HD is [link] , 800 x 480-as kijelzővel. De ha a proci ugyanaz maradt, ez lehet hogy nem jó hír a sebesség tekintetében.
És a "BT" hiányzik a nevéből, ennek megfelelően nem is tudja.

Elvileg létezik BT-s is: Az 5"-os kijelzővel, 800x480 felbontással, 4 GB tárterülettel, 128MB memóriával ellátott x950BT-HD a nagy sikerű x950BT méltó folytatása.
Sőt, elvileg még olcsóbb az X920Bt-nél is, már van 25e-től: [link]

[ Szerkesztve ]

(#3463) atesss válasza atesss (#3462) üzenetére

atesss
(őstag)

Specifikációk a gyári oldalon:
x920BT :[link]
x950BT : [link]
x950BT-HD : [link]

Ezek szerint a 950-esek már SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz procival jönnek, a 920-asok SiRF Atlas IV 500MHz-éhez képest, a HD pedig csak felbontásban különbözik.

A menü állítólag teljesen más: [link]
Egy leírás még az x950BT-HD-ról: [link]
Itt [link] még egy érdekes infó: [link]. És ezt gyárilag hirdetik !

(#3464) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok
lenne egy kérdésem

hogy lehet a wayteq 920bt ben a gps vevőt -t kikapcsolni?

tehát ha csak filmezni akarok rajta akkor nem kell gps mert az fogyasztja jobban az akksit.
van valami hack,vagy mód hogy a gps-t egy programmal magának a pna nak a gps vevőjét tetszés szerint ki-be tudjam kapcsolni?

(#3465) Jabby

Jabby
(tag)

Sziasztok!
920BT GPS vevőjét hogyan, mivel tudnám SIRF módba kapcsolni?

(#3466) snowdog válasza Jabby (#3465) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Az átállítást semmiképpen sem ajánlom! :)

De ha ragaszkodsz hozzá, akkor ezeket a hozzászólásaimat olvasd el: #1755, #1746

(#3467) Jabby válasza snowdog (#3466) üzenetére

Jabby
(tag)

Köszi, elolvastam, de engem nem a static nav érdekel.
Nem értek egyet, hogy a SiRF módnak nincs gyakorlati haszna, míg az NMEA 6-10 méter gyakorlati pontosságra képes, addig egy (az X920BT-nál régebbi) SiRFIII-as PDA-val SiRF módban D GPS korrekció (EGNOS) nélkül 80 cm, DGPS-el 30 cm-es pontosságot sikerült elérnem. Ezt szeretném megvalósítani a Wayteq-el is.

Problémám az, hogy a SirfTech elindul, de az átállítást nem hajtja végre.

(#3468) szabo_s válasza atesss (#3461) üzenetére

szabo_s
(újonc)

Szia!
Nekem x920BT-m van és 16 GB. kártyával tökéletesen megy.
A BT-t egyszer kell a készülékkel párosítani, legközelebb ha a telefonon bekapcsolod a BT-t és elég közel kerülsz a WT hez autómatikusan kapcsolódik, AMENNYIBEN a telefonon be van kacsolva a BT opcióban a nyilvános megjelenítés!
Az FM kifogástalanúl mükszik.

Az erőszak a gyengék végső menedéke / Salvador Harding /

(#3469) szabo_s válasza Atti1112 (#3457) üzenetére

szabo_s
(újonc)

Szia!
Nekem x920BT-m van és 16 GB. kártyával tökéletesen megy. Ezen vannak a zenéim és filmjeim. Gyorsan akadozás mentesen mükszik.

(#3470) szabo_s válasza flash- (#3375) üzenetére

szabo_s
(újonc)

Szia!
Én filmnézésre a TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03.cab filet töltöttem le és kifogástalanúl mükszik

(#3471) Ramius

Ramius
(őstag)

Sziasztok. A transmitter része másnak is zúg? Az enyémnek olyan alapzaja van, hogy rövid idő után ki kell kapcsolni, mert fáj tőle a fejem.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#3472) jamborj válasza Ramius (#3471) üzenetére

jamborj
(lelkes újonc)

Nekem semmi baja, de attól függ hogy mennyire csendes a freki amit választottam...

(#3473) Chriss76

Chriss76
(újonc)

üdv

IGO 8.3 -hoz, hol tudnák letölteni friss térképeket (pl Montenegró, Bosznia, Horvátország) ?

Köszi

(#3474) snowdog válasza Chriss76 (#3473) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Az alapválasz az, ahonnan az iGO8-at.

Ha bárki betenne térképre mutató linket, az a modi törölné, plusz kiosztana egy figyelmeztetést. Inkább warez oldalakon próbálkozz, ez nem az.

(#3475) flash-

flash-
(őstag)

honnan töltsem le és hogy tegyem rá a
TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03.cab ot a wayteq x920bt re??

[ Szerkesztve ]

(#3476) Bélaaaa válasza flash- (#3475) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Ez mi?

(#3477) flash- válasza Bélaaaa (#3476) üzenetére

flash-
(őstag)

asszem coreplayer

(#3478) Bélaaaa válasza flash- (#3477) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Ezt így nem tudod feltenni sajna, mert cab-ot nem kezel.

[ Szerkesztve ]

(#3479) flash- válasza Bélaaaa (#3478) üzenetére

flash-
(őstag)

azt tudom de valahogy csak rá lehet buherálni

(#3480) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok

még olyan kérdésem lenne hogy x920bt re melyik a legújabb letölthető Rom?

[ Szerkesztve ]

(#3481) G.Endre

G.Endre
(újonc)

Sziasztok!

Honnan tudok letölteni 920BT-hez rom-ot és hogy kell felvarázsolni?

Alapproblémám, h naon nehezen talál holdat, illetve kifagy. Töb tip. progival is próbáltam, de ugyanaz a jelenség. Indulás előtt bekapcsolom 2-3 perc után van csak hold (álló helyzetben).

(#3482) snowdog válasza G.Endre (#3481) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A 2-3 perc egy remek érték, első bekapcsolás után akár 20-30 perc is előfordulhat. Ezért nem érdemes ROM-ot cserélned, mert attól nem lesz hamarabb GPS fix.

Ha jól emlékszem itt talász hozzá ROM-ot (természetesen csak regisztráció után) [link]

[ Szerkesztve ]

(#3483) G.Endre válasza snowdog (#3482) üzenetére

G.Endre
(újonc)

Köszi a választ, szupi a link!

Félreértettél, nem az első indulásról beszélek, hanem minden egyes bekapcsolásról! :)

(#3484) Bélaaaa

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Én már 2x regisztráltam az utóbbi 3 hétben, de nem kapom meg az engedélyt. Jobban mondva nincs semmi válasz. (ezt kiírja: "...Regisztrációja jelenleg az adminisztrátorok elfogadására vár. A jelszó és a további teendők leírása hamarosan megérkezik a megadott email címre...", de nem érkezik semmi!

Nem linkelnéd be közvetlenül a legújabb ROM-ot?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#3485) snowdog válasza Bélaaaa (#3484) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A közvetlen link közzétételére nincs lehetőség. Megnéztem, és mindenki, aki legalább 7 órával ez előtt regisztrált, az aktiválva van. Nálad valami más lehet a probléma. Ha gondolod írj nekem egy Privát-ot, és megpróbálok segíteni a regisztráció befejezésében. Hátha kiderül hol akadt el.

(#3486) G.Endre

G.Endre
(újonc)

Én se kaptam választ, lehet, hogy a gmailos (com) címmel van probléma...

(#3487) snowdog válasza G.Endre (#3486) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Kiderült, hogy azzal van a probléma, állítólag a regisztrációs oldalon ez olvasható (és minden regisztrálni szándékozó levélben is megkapja):

"Mivel az utóbbi időben megszaporodtak a spambotok által kezdeményezett regisztrációk, így amennyiben az e-mail címből vagy a választott azonosítóból nem egyértelmű a regisztráló magyar mivolta, a kérelmet indoklás nélkül elutasíthatjuk. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk mindenkinek vagy .hu domainen bejegyzett e-mail cím (pl freemail.hu) vagy egyértelműen magyar nyelvű azonosító választását. Mostanában egyre gyakoribb, hogy a regisztráló türelmetlenségből (vagy más okból) néhány perces időközzel több névvel is próbálkozik. Kérjük ezt ne tegyék, várják meg türelmesen a visszaigazoló levelet! A nyilvánvalóan azonos próbálkozásokat azonnal töröljük."

[ Szerkesztve ]

(#3488) G.Endre válasza snowdog (#3487) üzenetére

G.Endre
(újonc)

Köszi sikerült! :)

(#3489) DM43 válasza snowdog (#3487) üzenetére

DM43
(senior tag)

Ez a regisztrációs feltétel pár hónapja már él. Sajnos sokan nem olvassák el ...

(#3490) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok
olyan autos tartot kereswk ami egyarant jo mobiltelefon tartasara es jo a wayteq tartasara tehat univerzalis tartot keresek

[ Szerkesztve ]

(#3491) snowdog válasza flash- (#3490) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Hacsak a PNA és a mobiltelefon nem egyforma méretű (amit erősen kétlek), akkor ezt csak egyféleképpen oldhatod meg. Egy HR kompatibilis tapadókorongos (vagy hasonló) talpat kell venned, amire olyan tartókat teszel, ami a PNA-t és a mobilt is tartja (külön-külön).

Itt egy példa a HR tapadókorongos részre. [link]

Ez tartja a PNA-t:

És kell keresned egy HR kompatibilis tartót a mobilod számára is.

[ Szerkesztve ]

(#3492) sorkalman

sorkalman
(újonc)

Ha valaki nem tudna idei térképekről primohoz letöltési lehetőséget megosztani velem privátban, annak nagyon nem örülnék és nem lennék hálás! Csak Magyarország is rossz lenne.
Előre is utállak: Fonák Tamás

[ Szerkesztve ]

Wayteq X920BT+8GB SD

(#3493) stakika

stakika
(újonc)

Sziasztok,
segítséget kérek!
Sajna téglát csináltam a WAYTEQ X820-ból! :W :W :W
Egy hete szenvedek, mert a logo képnél megállt a kütyü. Kerestem mindenféle helyreállító bootloader programot de nem reagált semmire. Aztán találtam egy csomagot "X820BT_ROM"
. Az SD kártyára feltettem ezeket:
boot84a.bld
btld84a.bld
Logo84a.bmp
cfg84A.cfg
YFUpdate.exe
os84a.img
YFAPP.wzp
Végre elindult és pakolt fel mindent. Volt ismét érintőképernyő hangom, a kalibrálást is kérte..
És a végén bejött a indító kép és ment volna tovább...DE feljött egy üziablak, hogy akarom-e frissíteni. Én hülye Yes-t nyomtam, egy csík egy percen át futott, majd szólt hogy vegyem ki a kártyát, és indítsam újra.
Újraindítottam... se kép se hang. beraktam az SD kártyát rajta az YFormat.fmt-t, de már semmire nem reagál. Van az YFormat.fmt-nek 84A formája? (ahogy a 920-nak a CfgPA06.cfg, a 820-nak a cfg84A.cfg) Ámbár... se kép se hang :O
Tudna valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#3494) snowdog válasza stakika (#3493) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ide [link] regisztrálj be, és tedd fel a kérdést. Időnként buherátorok is jelen vannak, biztosan segítenek. :)

(#3495) Feribacsi555

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Kb 1,5 éve használok egy wayteq x920bt-t.
Látom mostanság már nem lehet kapni viszont az új wayteq-eket már úgy lehet kapni, hogy operációs rendszer eléréssel.
Sajna nem tudok ~4000 hozzászólást elolvasni, ezért szeretném most megkérdezni, hogy lehet-e az x920bt-re olyan rendszert rakni, amivel már el lehet érni az op rendszert??

Beavatna valaki, hogy mit lehet egy ilyen kütyüből kihozni?
Hálás köszi.

http://gocompete.hu - F1 2011 The Game - Minden idők legjobb setupjai profiktól!!||PRIVÁT ÜZENETEKRE, illik válaszolni!!!!

(#3496) flash- válasza G.Endre (#3481) üzenetére

flash-
(őstag)

ha igo t hasznalsz akkor a sys txt be ezt illeszd be

[gps]
port=1
baud=38400

(#3497) snowdog válasza Feribacsi555 (#3495) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Neked is a #3494 hozzászólásban megadott linket ajánlom, ott is sokan írtunk a témáról. Te nem akarsz sokat olvasni, mi meg nem akarjuk ugyan azt 100x leírni. :)

(#3498) Feribacsi555 válasza snowdog (#3497) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Oks, köszi, kb ilyen válaszra számítottam :D

http://gocompete.hu - F1 2011 The Game - Minden idők legjobb setupjai profiktól!!||PRIVÁT ÜZENETEKRE, illik válaszolni!!!!

(#3499) snowdog válasza Feribacsi555 (#3498) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Akkor mondok mást (bár ezt egy kvázi-tagnak már nem kellene külön mondani), itt írd be a keresőbe hogy "Wince felület" és válogass kedvedre! :D

[ Szerkesztve ]

(#3500) Feribacsi555

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Ismerősöm vett az egyik rokonának ajándékba egy x850-es wayteq-et.
A rokon nem igazán ért az ilyen dolgokhoz, ezért beállítottam neki, hogy bekapcsoláskor azonnal indítsa a navit. Na már most. Tesztelni akartuk kocsiba, elindult a navi szépen ahogy kell. Gps műhód keresés. Rádugtuk autós töltőre és úgy viselkedett mintha számítógépre dugtam volna bejött a számítógép ikon és ilyen animált nyilak mászkáltak a kijelzőn. Miután kikapcsoltam elszállt a navi, újra kellett indítani.
Mivel nincs nálam a gép ezért kérdem meg, hogy tudtuk róla hogy van ilyen beállítás, ami nem szól, ha rádugod töltésre csak simán elkezd tölteni?

(#3501) snowdog válasza Feribacsi555 (#3500) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nincs ilyen gépem, ezért csak tippelni tudok. Próbáld meg fordítva. Ne kapcsold be a gépet, dugd fel a töltőre és nézd meg mi történik. Elképzelhető hogy bekapcsolja a gépet, és elindítja a navit.

Én egyébként nem szeretem az automatikus navi program indítást, mert ha a háttérben a navi programmal történik valami, és nem tud elindulni, akkor a gép hurokba kerül, és csak egy ROM frissítéssel lehet kihozni belőle.

(#3502) Feribacsi555 válasza snowdog (#3501) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Vagy egy sima resettel ami a hátán van.
Már használtuk is. Beléptünk az explorerrel a windows-os felületre, de már visszalépni nem tudtunk, úgyhogy reset kellett neki :D :D

(#3503) m.jeno válasza Feribacsi555 (#3502) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

A winfos felületről a gps ikonra bökbe lehet újra belépni a navi felületre, igaz ez újraindítja a gépet.

ilyen animált nyilak mászkáltak a kijelzőn -ez a képernyő kalibrálás, nem nagyon illik megszakítani resettel, végig kell nyomogatni! :N

[ Szerkesztve ]

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#3504) DM43 válasza snowdog (#3501) üzenetére

DM43
(senior tag)

akkor a gép hurokba kerül, és csak egy ROM frissítéssel lehet kihozni belőle
Na ezt gondold át még egyszer :DD

(#3505) Feribacsi555 válasza m.jeno (#3503) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

"ez a képernyő kalibrálás, nem nagyon illik megszakítani resettel, végig kell nyomogatni!"

Nem. Ez az az animáció, mikor szinkronizál usbn a számítógéppel.
Bal sarokba számítógép, jobb sarokba a wayteq és köztük nyilak futkosnak, ami jelzi az adatáramot.

(#3506) snowdog válasza DM43 (#3504) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Próbáltad? :D

Korábban sokan panaszkodtak ilyen problémára, szerencsére nekem még nem volt hozzá közöm. :)

(#3507) DM43 válasza snowdog (#3506) üzenetére

DM43
(senior tag)

Szerintem neked elég, ha egy file nevet írok: YFGo2CE.bld

Én már használtam...

[ Szerkesztve ]

(#3508) G.Endre válasza Feribacsi555 (#3500) üzenetére

G.Endre
(újonc)

Hali!
Lehet, hogy egy kicsit későn írok...
Ha fel van töltve a navi rendesen, akkor indítsd el, majd lépj ki a navi programból. Ekkor a win CE felületre jutsz, ott meg kell keresni az USB beállítását, át kell állítani Active Sync módba. Elmented és innen kezdve nem jön fel az adatkapcsolat. Remélem, h tudtam segíteni.

(#3509) smirdex

smirdex
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Hozzám került egy x920-as készülék és a következő jelenséget produkálja. Bekapcsolás után a gps gombot megérintve nem a navi indul el, hanem egyszerűen a "gombsor" végére ugrik...majd megnyomva a beállítás gombot vissza a "sor elejére"...Később elindult hiba nélkül,gondoltam pillanatnyi zavar volt...Azonban kocsiban újra produkálta, az érintőképernyő mintha megzavarodna..
Találkozott már valaki hasonlóval? Ez firmware vagy hardware hiba lehet?

Köszi!
üdv

(#3510) driven

driven
(újonc)

Sziasztok,

előre is elnézést kérek, ha már 1000x volt téma. Csak 1-2 keresést indítottam meg, nem szeretném végigolvasni a 3000+ hozzászólást.

A lényeg, hogy van egy X920bt-m, és azt találtam ki, hogy itthon a pc-hez is lehetne illeszteni a2dp sztereo fejhallgatóként, ha ezután a 3,5" jack kimenetét rá tudnám dugni az erősítőre és így zenét tudnék hallgatni.

A párosítás sikerült, fel is ismerte fejhallgatóként, de utána a Win7 azt mondta, hogy nincs megfelelő drivere, ezért most itt elakadtam. Van valakinek tapasztalata, honnan szerezhetném be? (Netes keresés megvolt, wayteq oldalán nincs ilyen.) De vajon működne ez az egész?

Köszi, D.

(#3511) Luissimo válasza driven (#3510) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

én eztet nemértem, de biztosan bennem van a hiba :W
mitszeretnél ?
minden szót értek külön-külön, egyenként, de így egymásután írva nemannyira.
milenne a fülhallgató?
minek a jack kimenetét akarodaz erőlködőre kötni?
mitkellene csinálni a pécének?
mihez kell neki driver?

(#3512) snowdog válasza driven (#3510) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Akkor már ketten vagyunk, akik nem értjük. :D

A PNA-t szeretnéd a PC-vel összekötni BT-n keresztül azért, hogy zenét halgathass sztereóban? Akkor minek ez a sok cica-mica, miért nem dugod össze KÁBELLEL?

Sőt tovább megyek, mert még azt sem értem, hogy min szeretnéd a zenét hallgatni, a PC-n, vagy a PNA-n? De akkor meg azt kérdezem miért nem másolod a zenét arra az eszközre, amin hallgatni akarod?

Vagy semmit sem akarsz hallgatni, csak vonz a technikai kihívás? :))

[ Szerkesztve ]

(#3513) ablbd válasza smirdex (#3509) üzenetére

ablbd
(újonc)

Én szétdobnám és ellenőrizném az érintőképernyő szallagkábel-alaplap csatit. Lehetséges hogy kissé felengedett a szoritó és a kábel nincs pont a helyén.

N770BT, X920BT

(#3514) Luissimo válasza snowdog (#3512) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

nemértem, továbbrasem.
mongyuk nemnagyon könnyít a dolgunkon, nemakarja megvilágosítani értetlen elménket :-)
lassan már aludni sem tudok :-)
még azislehet, hogy repülőket szeretne irányítani a kütyükkel az összekötések után :-)
csak mit is köt össze mivel ? :-) ?

(#3515) snowdog válasza Luissimo (#3514) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szerintem meg már régen megoldotta, csak nekünk nem mondja el, hogy had egyen bennünket a kiváncsíság. :P

(#3516) driven válasza snowdog (#3515) üzenetére

driven
(újonc)

Szia, igen megoldottam, köszi!

D.

(#3517) Bélaaaa válasza driven (#3516) üzenetére

Bélaaaa
(fanatikus tag)

:DDD

(#3519) balintka válasza neovo (#3518) üzenetére

balintka
(őstag)

Térképfrissítés nincs az X920BT-re (gyári Sygic drive)? A honlapon nem mutatja.

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.