Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#2051) Tonyk válasza gabor_01 (#2050) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

De ki beszélt itt kisütésről? :F

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#2052) Tonyk válasza Rick4 (#2049) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Most olvasok itt végig mindent, mennyi hülyeséggel van tele a topic... :D

Már vártunk MESTER! Oktass! :(((

(#2053) deep33

deep33
(újonc)

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni.Egy ismerősöm kérésére vásároltam egy 920 készüléket, mellé egy 4GB kártyát amire sikerült felizgatni az igo-t.Remekül működött. De kérésre kicseréltük a készüléket 920BT-re. Memkártya átrak, működik. A probléma az, hogy miután összehangolom a rádióval, a nyomógomb csipogása átmegy a rádió hangszóróira, viszont az igo, hangja nem. Mi lehet a probléma?

(#2054) balintka válasza gabor_01 (#2047) üzenetére

balintka
(őstag)

Köszönöm, akkor nem fogom formázni, max a PC-ről töltöm fel először.

(#2055) szarvasx válasza deep33 (#2053) üzenetére

szarvasx
(újonc)

Szia deep33!

Töltő vagy USB kábelt csatlakoztattad a géphez ? ( FM transzmitter ezt használja antennának. )

(#2056) deep33 válasza szarvasx (#2055) üzenetére

deep33
(újonc)

Igen, a töltő csatlakoztatva volt.Igazából azt volna jó tudnom, hogy az igo szórakozik, vagy a készülékkel van valami gáz, mielőtt visszavinném.

(#2057) szarvasx válasza deep33 (#2056) üzenetére

szarvasx
(újonc)

Próbáld ki a Wayteq gyári media lejátszóját egy MP3-mal. . Ha az kimegy a rádióra, akkor a készüléked valószínűleg jó, és az IGO val van gond.

(#2058) Bog válasza deep33 (#2056) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, azzal van gáz, hogy nem jogtiszta szoftvert akarsz futtatni, ami warez, illegális, s nem mellesleg a törvény bünteti. Van még egyéb kérdésed, vagy kérsz egy bant?

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#2059) orbitalion

orbitalion
(tag)

Kedves WayteQ x920(BT) esetleg x820(BT) tulajdonosok, kérem segítsetek!
Megnéznétek, hogy nektek hogyan viselkedik a touchsreen a vízszíntes csúszkák esetében? A teszt amit kérnék a következő:
A tollal rá kéne bökni pl. a média lejátszó hangerő gombjára és figyelni, hogy a gomb jobbra-balra kiugrál-e a toll alól és mennyire(kb. mm), miközben a toll mozdulatlan. Nekem 5-6mm-t is kiugrál...
Kérem szakítsatok egy kis időt rá, fontos lenne!
Köszönöm!

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2060) tc2014 válasza orbitalion (#2059) üzenetére

tc2014
(fanatikus tag)

Szia Orbitalion!

A hangerő csúszkára helyezve a cerkát egy pontra, semennyit nem ugrál ki a toll alól, ott van, ahová érintem éppen.

http://www.mobilozok.hu __ mobilozzunk együtt..

(#2061) orbitalion válasza tc2014 (#2060) üzenetére

orbitalion
(tag)

Köszönöm, ez bíztató(talán megjavítható, vagy kicserélik), x920-ad van?

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2062) Gudy

Gudy
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy bluetooth segítségével mobilom modemjét használva lehet -e netezni ezzel a készülékkel?

Köszi,

Gudy

DELL Inspiron 1501 , Panasonic Lumix FZ28 , SGS

(#2063) tc2014 válasza orbitalion (#2061) üzenetére

tc2014
(fanatikus tag)

X920-on próbáltam ki, nekem X820BT-m van. :)

(#2064) tc2014 válasza Gudy (#2062) üzenetére

tc2014
(fanatikus tag)

Lehet, de bonyolult. Az index.ini -t kell buherálni, ami nem veszélytelen. Én a helyedben a telóról neteznék inkább.

(#2065) orbitalion válasza tc2014 (#2063) üzenetére

orbitalion
(tag)

Értem, köszi!

Mást is kérek, hogy tegyen kísérletet, mert sajnos eddig 3db is hasonló hibát mutatott, mint a korábban leírt jelenség, és jó lenne megnyugodni, hogy csak egy rossz sorozatot fogtunk ki!
Köszönöm!

(#2066) gabor_01 válasza orbitalion (#2059) üzenetére

gabor_01
(tag)

Nekem sima 920-as csinálja, de csak 2-3mm-t ide-oda.
Lehethogy kalibrálás kérdése.
Mondjuk bent a "menj tovább"-nál is ha ujjal állítom, ugrálni tudnak a csuszkák. :(

[ Szerkesztve ]

(#2067) deep33 válasza szarvasx (#2057) üzenetére

deep33
(újonc)

Köszönöm a tanácsot, működik, szoft beállításnál lemaradt egy pipa. Tehát a készülékkel minden rendben. :R

(#2068) Tonyk válasza orbitalion (#2065) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

x920BT : nem ugrál

(#2069) szarvasx válasza orbitalion (#2065) üzenetére

szarvasx
(újonc)

920 BT és meg se mozdul.

(#2070) orbitalion válasza szarvasx (#2069) üzenetére

orbitalion
(tag)

Köszönöm mindenkinek, ezek szerint van remény!

(#2071) szente

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

hali

van egy sima x920-am.az megoldhato valahogy,hogy a belso memoriara ne csak kb 300kb/s-el lehessen masolni?az usb mass storage modban nem latja a win7 a belso memoriat...

Vegyé':http://href.hu/x/fnts

(#2072) Mcfly84

Mcfly84
(újonc)

Sziasztok!
Tudtok már friss Magyarország térképről!!
Amin már az M6 is teljes??
Köszi

(#2073) Tonyk válasza Mcfly84 (#2072) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Igen már van. 2010 Q1 (2010.05.20 dátumú 2010.03. havi zárású)

(#2074) m.jeno válasza Mcfly84 (#2072) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

TM térkép 2010.03 - megjelenés 2010.05.20
TA térkép 2010.03 - megjelenés 2010.05.26

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#2075) v_r

v_r
(újonc)

Úgy néz ki hogy az Any Video Converter (3.0.5) megoldja a fájlformátumos videó problémáimat.
Bemenetként mindent megeszik, és a kimenetnél nem számít hogy milyen volt a kódolás, és egyéb dolog.
A program könnyen kezelhető, magyar nyelven is tud, és ingyenes.
Az AVI tűnik a legjobb formátumnak.

A tudás alapvető emberi jog, ezért ne tartsd magadban.

(#2076) majom2

majom2
(őstag)

sziasztok, be lehet valahogy állítani hogy bekapcsoláskor a bluetooth automatikusan elinduljon?

(#2077) orbitalion válasza szente (#2071) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nekem emlékeim szerint(most szervizben van a gép), 5Mega körül írta... Biztos MassStorrage van kiválasztva USB módnak? Ugye nem WinCE alól próbálod?

[ Szerkesztve ]

(#2078) v_r válasza majom2 (#2076) üzenetére

v_r
(újonc)

Ha készenlétbe helyezed (így kapcsolod ki), akkor visszakapcsolás után szerintem automatikusan bekapcsol a Bluetooth.
Nem használtam még így, csak tipp.

A tudás alapvető emberi jog, ezért ne tartsd magadban.

(#2079) szarvasx válasza szente (#2071) üzenetére

szarvasx
(újonc)

Activesync-en keresztül nekem is kb ilyen lassú. Ee a win7 alapból látta mass storage-ként a 920BT-met. Bár ha jól emlékszem itt sem egetverő a sebesség 1-1,5MB/sec.

(#2080) Tonyk válasza szarvasx (#2079) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem olyan 2,5-3MB körül van Mass Storege-ban. ActiveSync-ben lassabb, olyan 1,8-2,2 MB körül

(#2081) szente

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem valamiért nem látja mass storage módban... :(((

(#2082) orbitalion válasza szente (#2081) üzenetére

orbitalion
(tag)

Gondolom beállítod a menüben, hogy MS módba kerüljön... Próbáld másik USB csatiban!

(#2083) szente válasza orbitalion (#2082) üzenetére

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

persze!de ugye így a belső memóriát is fel kell,hogy csatolja?mert nekem az kellene...

szerk.:áhh!másik usb porton megy!köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#2084) Tonyk válasza szente (#2081) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

húzd ki és dugd be újra az usb-t amíg megy a navi.

(#2085) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy egyes X920 - asok nevében mit jelent az Intensa szó? Sok helyen Wayteq Intensa x920 - ként szerepel.

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#2086) szarvasx válasza Tonyk (#2080) üzenetére

szarvasx
(újonc)

Szia Tonyk!

Neked a residentflashre vagy SD kártyára másol ilyen gyorsan Activesync-en keresztül?
WinXP használsz ?
Én win7-t használok, és most újra mértem:
Mass storage: 7,5MB/sec olvasás és 1,4MB/sec írás
Activesync: 600KB/sec olvasás és 300KB/sec irás.
Az activesync-en keresztül elég lassú lehet, hogy a win7 miatt.

(#2087) AttyVin

AttyVin
(tag)

Üdvözlet fórumozók.

Még valamikor januárban vettem.
Az utóbbi időben nagyon lassan áll fel a GPS-érzékelés és a ezután is meg-megszakad néha (nyílt terepen)...

Irány a szervíz vagy ez "természetes"? Ez a gép amúgy sem valami gyors...

Üdv, Atty

(#2088) Tonyk válasza szarvasx (#2086) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi, egy teherautónyi homok a fejemre. Nem tudom mire emlékeztem, de kapitális baromságot írtam. Sorry!! :( :W

Active Sync (olvasás / írás ):
RF : 600KB/s / 216KB/s
SD : 469 / 250

Mass Storage (olvasás / írás ):
RF: 6900KB/s / 2600KB/s
SD: 4700 / 3605

Bocsi még 1x.

(#2089) szarvasx válasza Tonyk (#2088) üzenetére

szarvasx
(újonc)

Akkor kb ugyanannyi, mint az enyém. Köszi a mérést , mert már kezdtem azt hinni, hogy valami baj van a készülékemmel.

(#2090) balintka

balintka
(őstag)

Megvettem az X920BT-met, tetszik nagyon. Kérdésem az lenne:

veszprémi vagyok, szombaton Hajdúszoboszlóra utazok. Kiszámíttatom vele az utat. De nem látom, h merre tervezi. Nekem úgy kéne, hogy Pesten keresztül és az M3-as autópályán, ameddig csak lehet. Be lehet ezt állítani, hogy ezt figyelembe véve tervezze?

LEhet egyébként játékot rátölteni a GPS-re? Köszi.

u.i: fizu után veszek hozzá TMC antennát.

(#2091) orbitalion válasza balintka (#2090) üzenetére

orbitalion
(tag)

Persze, lehet köztes állomásokat beállítani, ha IGO-t használsz. Sajna nincs most itt a GPS-em, ezért fejből most nem emlékszem a pontos nevére a zászlónak, de biztosan megtalálod. Térkép nézetben bárhová ráböksz, és leteheted a köztes célt. Persze címként is kereshetsz...

Had használjam ki az alkalmat, légyszi nézd meg, hogy neked remeg-e a hangerő gomb, ha ráböksz és a ceruzát nem mozdítod! Köszi!

Játékot lehet, de kicsit tanulni kell a hogyanokat. Itt nézz körül!

[ Szerkesztve ]

(#2092) balintka válasza orbitalion (#2091) üzenetére

balintka
(őstag)

Nekem a Sygic Drive van, a teljes változat.

Mod: ebben van olyan, mint a mobiloknál, hogy lekapcsolja a kijelzőt, ha nem nyúlok hozzá egy ideig? Tehát h elsötétül, kialszik a világítás?

[ Szerkesztve ]

(#2093) m.jeno válasza balintka (#2090) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

Ne izgulj, ha engedélyezed a sztáda használatot, akkor mindenképen Bp-n keresztűl és M3-on tervezi, az én megyekben van lehetőség rá, hogy megnézd, hogy részletesen merre tervezte az útvonalat.

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#2094) balintka válasza m.jeno (#2093) üzenetére

balintka
(őstag)

Köszönöm a választ, engedélyezve van a sztráda használat. Most van az első, 12 órás töltésen.

(#2095) enzimke

enzimke
(kvázi-tag)

Sziasztok

Mass Storage állásban, total commanderben mekkora a mérete a flash-nek?

(#2096) gabor_01 válasza balintka (#2094) üzenetére

gabor_01
(tag)

A 12 óráról mondtuk, hogy felesleges. Amikor zöldre vált a LED, 1 elekron sem megy tovább a cellába. Kezdheted a lemerítést azonnal.
:Y

(#2097) balintka válasza gabor_01 (#2096) üzenetére

balintka
(őstag)

Majdnem megvan a 12 óra már, csak most olvastam amit írtál.

(#2098) Jooppy

Jooppy
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Wayteq X920Bt-n, ha bekapcsolom az FM transmittert, nem működik a TMC vevő (Royaltek RTA 3000). Bekapcsolt FM mellett a navigációs program nem is talál TMC vevőt. Próbáltam úgy is, hogy kikapcsolt FM mellett indítottam a navigációs programot, majd a navigációs programból kapcsoltam be az FM transmittert. Ez utóbbi esetben működik a TMC, de ahogy bekapcsolom az FM transmittert, a TMC leáll. Ez normálisnak tekinthető, avagy hiba?

Köszönettel: Jooppy

Jooppy

(#2099) m.jeno válasza Jooppy (#2098) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

A TMC az M2 (Petőfi Rádió) FM 94,8-on fogható, amíg ezt megtalálja folyamartosam keres, meg utánna is, az FM transzmitter meg megy utánna, mert nincs két frekvencia adás-vételi lehetőség, tehát normális :F

[ Szerkesztve ]

(#2100) Jooppy válasza m.jeno (#2099) üzenetére

Jooppy
(lelkes újonc)

Kösz az infót.
Azzal semmi gond, megtalálja a 94,8 -at, le is tölti az adatokat, de ha ekkor bekapcsolom az FM transmittert, a TMC már nem forgalmaz. Ezek szerint a folyamatos TMC adatfrissítés kilőve (ha megy az FM tarnsmitter)?

Jooppy

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.