De ki beszélt itt kisütésről? 
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
De ki beszélt itt kisütésről? 
Most olvasok itt végig mindent, mennyi hülyeséggel van tele a topic... 
Már vártunk MESTER! Oktass! 

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni.Egy ismerősöm kérésére vásároltam egy 920 készüléket, mellé egy 4GB kártyát amire sikerült felizgatni az igo-t.Remekül működött. De kérésre kicseréltük a készüléket 920BT-re. Memkártya átrak, működik. A probléma az, hogy miután összehangolom a rádióval, a nyomógomb csipogása átmegy a rádió hangszóróira, viszont az igo, hangja nem. Mi lehet a probléma?

Köszönöm, akkor nem fogom formázni, max a PC-ről töltöm fel először.

Szia deep33!
Töltő vagy USB kábelt csatlakoztattad a géphez ? ( FM transzmitter ezt használja antennának. )

Igen, a töltő csatlakoztatva volt.Igazából azt volna jó tudnom, hogy az igo szórakozik, vagy a készülékkel van valami gáz, mielőtt visszavinném.

Próbáld ki a Wayteq gyári media lejátszóját egy MP3-mal. . Ha az kimegy a rádióra, akkor a készüléked valószínűleg jó, és az IGO val van gond.
Nem, azzal van gáz, hogy nem jogtiszta szoftvert akarsz futtatni, ami warez, illegális, s nem mellesleg a törvény bünteti. Van még egyéb kérdésed, vagy kérsz egy bant?
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Kedves WayteQ x920(BT) esetleg x820(BT) tulajdonosok, kérem segítsetek!
Megnéznétek, hogy nektek hogyan viselkedik a touchsreen a vízszíntes csúszkák esetében? A teszt amit kérnék a következő:
A tollal rá kéne bökni pl. a média lejátszó hangerő gombjára és figyelni, hogy a gomb jobbra-balra kiugrál-e a toll alól és mennyire(kb. mm), miközben a toll mozdulatlan. Nekem 5-6mm-t is kiugrál...
Kérem szakítsatok egy kis időt rá, fontos lenne!
Köszönöm!
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

Szia Orbitalion!
A hangerő csúszkára helyezve a cerkát egy pontra, semennyit nem ugrál ki a toll alól, ott van, ahová érintem éppen.
http://www.mobilozok.hu __ mobilozzunk együtt..

Köszönöm, ez bíztató(talán megjavítható, vagy kicserélik), x920-ad van?
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bluetooth segítségével mobilom modemjét használva lehet -e netezni ezzel a készülékkel?
Köszi,
Gudy
DELL Inspiron 1501 , Panasonic Lumix FZ28 , SGS

X920-on próbáltam ki, nekem X820BT-m van. 

Lehet, de bonyolult. Az index.ini -t kell buherálni, ami nem veszélytelen. Én a helyedben a telóról neteznék inkább.

Értem, köszi!
Mást is kérek, hogy tegyen kísérletet, mert sajnos eddig 3db is hasonló hibát mutatott, mint a korábban leírt jelenség, és jó lenne megnyugodni, hogy csak egy rossz sorozatot fogtunk ki!
Köszönöm!

Nekem sima 920-as csinálja, de csak 2-3mm-t ide-oda.
Lehethogy kalibrálás kérdése.
Mondjuk bent a "menj tovább"-nál is ha ujjal állítom, ugrálni tudnak a csuszkák. 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a tanácsot, működik, szoft beállításnál lemaradt egy pipa. Tehát a készülékkel minden rendben. 
x920BT : nem ugrál

920 BT és meg se mozdul.

Köszönöm mindenkinek, ezek szerint van remény!
hali
van egy sima x920-am.az megoldhato valahogy,hogy a belso memoriara ne csak kb 300kb/s-el lehessen masolni?az usb mass storage modban nem latja a win7 a belso memoriat...
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Sziasztok!
Tudtok már friss Magyarország térképről!!
Amin már az M6 is teljes??
Köszi
Igen már van. 2010 Q1 (2010.05.20 dátumú 2010.03. havi zárású)

TM térkép 2010.03 - megjelenés 2010.05.20
TA térkép 2010.03 - megjelenés 2010.05.26
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

Úgy néz ki hogy az Any Video Converter (3.0.5) megoldja a fájlformátumos videó problémáimat.
Bemenetként mindent megeszik, és a kimenetnél nem számít hogy milyen volt a kódolás, és egyéb dolog.
A program könnyen kezelhető, magyar nyelven is tud, és ingyenes.
Az AVI tűnik a legjobb formátumnak.
A tudás alapvető emberi jog, ezért ne tartsd magadban.

sziasztok, be lehet valahogy állítani hogy bekapcsoláskor a bluetooth automatikusan elinduljon?

Nekem emlékeim szerint(most szervizben van a gép), 5Mega körül írta... Biztos MassStorrage van kiválasztva USB módnak? Ugye nem WinCE alól próbálod?
[ Szerkesztve ]

Ha készenlétbe helyezed (így kapcsolod ki), akkor visszakapcsolás után szerintem automatikusan bekapcsol a Bluetooth.
Nem használtam még így, csak tipp.
A tudás alapvető emberi jog, ezért ne tartsd magadban.

Activesync-en keresztül nekem is kb ilyen lassú. Ee a win7 alapból látta mass storage-ként a 920BT-met. Bár ha jól emlékszem itt sem egetverő a sebesség 1-1,5MB/sec.
Nekem olyan 2,5-3MB körül van Mass Storege-ban. ActiveSync-ben lassabb, olyan 1,8-2,2 MB körül
nekem valamiért nem látja mass storage módban... 

Gondolom beállítod a menüben, hogy MS módba kerüljön... Próbáld másik USB csatiban!
persze!de ugye így a belső memóriát is fel kell,hogy csatolja?mert nekem az kellene...
szerk.:áhh!másik usb porton megy!köszi! 
[ Szerkesztve ]
húzd ki és dugd be újra az usb-t amíg megy a navi.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy egyes X920 - asok nevében mit jelent az Intensa szó? Sok helyen Wayteq Intensa x920 - ként szerepel.
"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

Szia Tonyk!
Neked a residentflashre vagy SD kártyára másol ilyen gyorsan Activesync-en keresztül?
WinXP használsz ?
Én win7-t használok, és most újra mértem:
Mass storage: 7,5MB/sec olvasás és 1,4MB/sec írás
Activesync: 600KB/sec olvasás és 300KB/sec irás.
Az activesync-en keresztül elég lassú lehet, hogy a win7 miatt.

Üdvözlet fórumozók.
Még valamikor januárban vettem.
Az utóbbi időben nagyon lassan áll fel a GPS-érzékelés és a ezután is meg-megszakad néha (nyílt terepen)...
Irány a szervíz vagy ez "természetes"? Ez a gép amúgy sem valami gyors...
Üdv, Atty
Bocsi, egy teherautónyi homok a fejemre. Nem tudom mire emlékeztem, de kapitális baromságot írtam. Sorry!!

Active Sync (olvasás / írás ):
RF : 600KB/s / 216KB/s
SD : 469 / 250
Mass Storage (olvasás / írás ):
RF: 6900KB/s / 2600KB/s
SD: 4700 / 3605
Bocsi még 1x.

Akkor kb ugyanannyi, mint az enyém. Köszi a mérést , mert már kezdtem azt hinni, hogy valami baj van a készülékemmel.

Megvettem az X920BT-met, tetszik nagyon. Kérdésem az lenne:
veszprémi vagyok, szombaton Hajdúszoboszlóra utazok. Kiszámíttatom vele az utat. De nem látom, h merre tervezi. Nekem úgy kéne, hogy Pesten keresztül és az M3-as autópályán, ameddig csak lehet. Be lehet ezt állítani, hogy ezt figyelembe véve tervezze?
LEhet egyébként játékot rátölteni a GPS-re? Köszi.
u.i: fizu után veszek hozzá TMC antennát.

Persze, lehet köztes állomásokat beállítani, ha IGO-t használsz. Sajna nincs most itt a GPS-em, ezért fejből most nem emlékszem a pontos nevére a zászlónak, de biztosan megtalálod. Térkép nézetben bárhová ráböksz, és leteheted a köztes célt. Persze címként is kereshetsz...
Had használjam ki az alkalmat, légyszi nézd meg, hogy neked remeg-e a hangerő gomb, ha ráböksz és a ceruzát nem mozdítod! Köszi!
Játékot lehet, de kicsit tanulni kell a hogyanokat. Itt nézz körül!
[ Szerkesztve ]

Nekem a Sygic Drive van, a teljes változat.
Mod: ebben van olyan, mint a mobiloknál, hogy lekapcsolja a kijelzőt, ha nem nyúlok hozzá egy ideig? Tehát h elsötétül, kialszik a világítás?
[ Szerkesztve ]

Ne izgulj, ha engedélyezed a sztáda használatot, akkor mindenképen Bp-n keresztűl és M3-on tervezi, az én megyekben van lehetőség rá, hogy megnézd, hogy részletesen merre tervezte az útvonalat.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

Köszönöm a választ, engedélyezve van a sztráda használat. Most van az első, 12 órás töltésen.

Sziasztok
Mass Storage állásban, total commanderben mekkora a mérete a flash-nek?

A 12 óráról mondtuk, hogy felesleges. Amikor zöldre vált a LED, 1 elekron sem megy tovább a cellába. Kezdheted a lemerítést azonnal.

Majdnem megvan a 12 óra már, csak most olvastam amit írtál.

Sziasztok!
Wayteq X920Bt-n, ha bekapcsolom az FM transmittert, nem működik a TMC vevő (Royaltek RTA 3000). Bekapcsolt FM mellett a navigációs program nem is talál TMC vevőt. Próbáltam úgy is, hogy kikapcsolt FM mellett indítottam a navigációs programot, majd a navigációs programból kapcsoltam be az FM transmittert. Ez utóbbi esetben működik a TMC, de ahogy bekapcsolom az FM transmittert, a TMC leáll. Ez normálisnak tekinthető, avagy hiba?
Köszönettel: Jooppy
Jooppy

A TMC az M2 (Petőfi Rádió) FM 94,8-on fogható, amíg ezt megtalálja folyamartosam keres, meg utánna is, az FM transzmitter meg megy utánna, mert nincs két frekvencia adás-vételi lehetőség, tehát normális 
[ Szerkesztve ]

Kösz az infót.
Azzal semmi gond, megtalálja a 94,8 -at, le is tölti az adatokat, de ha ekkor bekapcsolom az FM transmittert, a TMC már nem forgalmaz. Ezek szerint a folyamatos TMC adatfrissítés kilőve (ha megy az FM tarnsmitter)?
Jooppy