Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#3151) runner 125 válasza Luissimo (#3146) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ez biza így van, még amikor élt a pdamania.hu, úgy 5-6 éve ott is ezt írták.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3152) runner 125 válasza _seth_ (#3150) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Király, nekem tetszik. :D

Jah, az is totál jó megoldás. Inkább amit csinálj; vezesd ki valahogy a 12 Voltot, h tudd tölteni. Bár enyémben van szivargyújtó csati, de ha telefonnal navigálok folyton töltőre tolom. :K

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3153) _seth_ válasza runner 125 (#3152) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Meg lesz oldva ha lesz egy robogóm meg lesz csinálva minden apróság :) Autóban is a szivargyújtó aljzat szabad de ezek mennek róla: strobi, hűtőtáska és ez a kettő a kézifék mellől kapcsolható de a telefontöltő, a gps töltője, a trafi detektor mind mind be van építve a műszerfalba és gyújtással kapcsolnak is valamint még egy 230V adapter is ben van szerelve a fejegység mellé a műszerfalba és kivezetve a kartámasz hátuljára kapcsolóval, leddel ahogy illik :)

A wayteqnek is az FM antennája azaz a TMC cucc a műszerfalban van elvezetve úgy, hogy az egyik végétől a másikig van végighúzva csak ugye a műszerfalon belül de így is működik gond nélkül.

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#3154) BullZeye válasza _seth_ (#3153) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Megkérdezhetem, hogy milyen tapasztalataid vannak a trafi detektorral? Mert amit én hallottam, 2-3 éves Cobra-val voltak olyan bajok, hogy a 3 lábút nem jelezte, viszont a tesco ajtónál becsipogott...Ezekből mi az az igazság, és mit használsz, és az milyen áron van kb? Gondolkodom, hogy beruházok 1-re, mert bár betartom a sebesség korlátozásokat, de az ember is emberből van, és néha biztos nem veszek észre egy 30as táblát a főút mellett, és tuti pont akkor mérnek ott a zsernyákok, mert ugye csak ilyen táblák után mérnek :)

~ userstyles.org/users/94870 ~

(#3155) Luissimo válasza _seth_ (#3153) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Egy ilyen preparált autót felárral kell eladni vazze !! :C :DD

(#3156) runner 125 válasza _seth_ (#3153) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ez mind szép és jó, egyedül a stroboszkópot tartom hüleségnek. :)

(#3157) _seth_ válasza BullZeye (#3154) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Kár megvenni mivel mindig újít a rendőrség trafit és a ketyerék le vannak maradva. Pl az új sc 102, 103 már a többségnek láthatatlan de tőlünk keletre még a legolcsóbbak is mindent jeleznek, 2 éve még nekem is minden trafinál jelzett és ha azt veszem visszahozta az árát már akkor is ha csak 2 csekket megúsztam vele ugyanakkor mérnek olyan helyekről, hogy hiába van ilyen kütyüd befordulsz és amikor jelez már kész is a fotó rólad... :(

(#3158) _seth_ válasza Luissimo (#3155) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

És ez még közel sem minden de egyébként lehet költeni az autóra de sokkal többet nem ér ellenben számomra sokkal személyre szabottabb :)

(#3159) _seth_ válasza runner 125 (#3156) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Az is, anno 3e forintért vettem a stobit, hogy milyen jól fog kinézni majd kb 2 évet porosodott majd amikor beépítettem a 230V-os adaptert valamint a hűtőtáskának a kapcsolóját (a táska a csomagtérben van és a kézifék mellett van egy apró kapcsolója amivel ha van rajt gyújtás ki-be lehet kapcsolni) na akkor úgy voltam vele, hogy bedobom a strobit is :) ami szintén a kézifék mellől kapcsolható ha van gyújtás és a ködlámpába van beépítve, inkább volt kihívás megcsinálni mint értelme az egésznek :)

(#3160) gorkmc

gorkmc
(újonc)

Sziasztok!

Tudtok ajánlani olyan ingyenes, vagy regisztrálható ;) timer funkciójú programot, ami fut kedvenc gps eszközünkön? Ciklikusan kéne pittyegnie egy adott időintervallum letelte után, pl. percenként.

Szép napot!

(#3161) orbitalion válasza gorkmc (#3160) üzenetére

orbitalion
(tag)

Ez egy egyedi igényt támasztó program, ilyet nem fogsz találni. Ilyet csak írni lehetne, nem is lenne nagy dolog, ha a hangkeltés működne, na meg ha valaki otthon van a VS2008-ban.

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3162) The Man

The Man
(újonc)

Sziasztok.A minap vettem egy x920bt-t,amire feltettem kamilo rednight si-jét.A problémám a következő:bármely videó lejátszóval próbálok filmet lejátszani az lefagy,és csak a reset segít.Arra már rájöttem ha az audió codec-et átállítom másikra az alapról akkor elindul a film de nincs hangja.A film hangsávja mp3.de próbáltam mást is.esetleg valaki járt hasonlóképp?Ötlet?Minden más hibátlanil megy,ezzel a remegés diloggal eddíg nem találkoztam.

(#3163) orbitalion válasza The Man (#3162) üzenetére

orbitalion
(tag)

Igen, jártam így. Nekem csak egy verzió működött rendesen. Ha érdekel, küldj egy e-mailt, és válaszban elküldöm.
Egyébként miért nem használod a gyári lejátszót?

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3164) The Man válasza orbitalion (#3163) üzenetére

The Man
(újonc)

Szia privátban küldtem az e-mail-címem.A gyári lejátszója kicsit szaggat a videóknál,bármilyet is próbáltam vele,leginkább kamera mozgásoknál.

(#3165) Tonyk válasza The Man (#3164) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

felbontás, kodek? Hmm?

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#3166) The Man válasza Tonyk (#3165) üzenetére

The Man
(újonc)

szia a következőkkel próbáltam:divx,480×272,512mbps.15fps.hang mp3,96kbps.Remélem helyesen írtam.Ezt próbáltam xvid-ben is.a kamilló féle si ben a TCPMP-és a core player is lefagy amint filmet próbálok vele lejátszani.Arra rájöttem hogy ha a tcpmp-ben az audió codec-et átállítom az alap beállításról (direct draw) ha jól emlékszem,akkor elindul a film de nincs hang! (x920bt)

(#3167) orbitalion válasza The Man (#3166) üzenetére

orbitalion
(tag)

Amit küldtem, az is lefagy?

Most olvasom a leveled, hogy az meg el sem indul? Nem értem, nekem ez jól ment...

[ Szerkesztve ]

(#3168) The Man válasza orbitalion (#3167) üzenetére

The Man
(újonc)

Szia amit küldtél mappástól felmásoltam az sd-re,a total commanderrel megkerestem az exe-fájl-t,de amint elindítom "program error" felirattal leáll és ki is lép belőle.Már arra is gondoltam hogy a rednight skin-nel lehet baj,de mivel símán felment és minden más működik rendesen nem hiszem hogy az a baj. :F

(#3169) orbitalion válasza The Man (#3168) üzenetére

orbitalion
(tag)

Az az érdekes, hogy nemrég elküldtem valakinek, és neki nagyon jól működik, ha jól értesültem...

[ Szerkesztve ]

(#3170) Tim72 válasza The Man (#3168) üzenetére

Tim72
(újonc)

Próbáld a residentflash-be másolni, lehetőleg nem a kártyán keresztül. A filmet is próbaként. Ha úgy esetleg működik, akkor közelítünk...

Másik lehetőség: nekem a 950-est a különböző programok összezavarják, ilyekor egy reset (nekem van ilyen a menüben, vagy valami factory settings nevezetü) segít. Utána próbáld.

[ Szerkesztve ]

(#3171) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Lenne egy problémám amit nem tudtam megoldani eddig:

X920BT-m van és beállítottam, hogy az Iphone menü induljon automatikusan bekapcsolás után és ha kilépek az iphone menüből ismét indítja is a menüt és nem tudok a gyári wayteq menübe lépni :( Hogyan lehet ezt a beállítást visszavonni? Átneveztem az iphone mappát de így meg lefagy az egész :(

Ötlet?

(#3172) Office-R

Office-R
(újonc)

Sziasztok !
A családban szeretnék egy 920BT-t venni ajándékba, de nem tudom, hogy a mostanában vásároltaknál is jelentkezik-e az a bizonyos "remegés", amelyről oly sok hsz hangzott el korábban. Ár/érték arányban szerintem a 920Bt jobb (nekem is az van), de ha remeg azt gáz ajándékba adni, akkor már inkább a Bt és FM nélküli 950.
Ha valaki mostanában vett 920 bt-t kérem segítsen !! Kb egy hetem van a vásárlásra.
Előre is köszi...

(#3173) runner 125 válasza Office-R (#3172) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A "remegés" állítólag akkor fordul elő, ha a WinCE felületben turkálsz, én a PNA-t, csak arra használom amire való; navigálok. (Nah jó, és nagy ritkán filmet nézek)
..kb 20 másodpercig tartottam egy helyben a stylust direkt emiatt, semmit nem tapasztaltam.

(#3174) runner 125 válasza The Man (#3166) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Az elég lol. :D

Gondolom konkrétan a készülékre optimalizálva konvertáltad, de számomra továbbra is rejtély, h miért nem működik hibátlanul a gyári lejátszód.

(#3175) _seth_ válasza _seth_ (#3171) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Úgy tűnik megvan a hiba ugyanis az SI-ben a Settings csak a firmware infókat hozza be de átírom, hogy ilyenkor hozza be a nav mappa választó részt :)

(#3176) runner 125 válasza _seth_ (#3175) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ok.

..most már csak magyarázd el, minek rá ájfón téma? :D

(#3177) _seth_ válasza runner 125 (#3176) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Nem az volt a lényeg hanem a TCPMP, Core player, pdf olvasó, excel, word és társai :)

TCPMP azért jó mert ha teszek rá filmet akkor képernyő méretűre tudja vágni, nagyítani, igazítani a videót valamint lehet hangerőt turbózni 200%-ra és még úgy is nagyon jól szól és messze van a recsegéstől. Amikor az autóban várakozok vagy van időm és éppen nincs dolgom így csak gyújtást kell adni a gps-nek és töltődik de mehet rajta a film és nem kell még a hifit is használni, hogy halljam is :) PDF pedig a szerelési útmutatóhoz kell :)

[ Szerkesztve ]

(#3178) orbitalion válasza _seth_ (#3171) üzenetére

orbitalion
(tag)

Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy egy ártalmatlan fájlt átnevezek(pl. az MP3 lejátszót), és azt másolom be a mappába. De látom megoldódott...

[ Szerkesztve ]

(#3179) Office-R válasza runner 125 (#3173) üzenetére

Office-R
(újonc)

A hozzászólásokból nem teljesen ez derül ki. Azt írták a fórumtársak, hogy a gyári - tehát nem a WinCE felületen - beállításoknál okozott ez elsősorban problémát. Pl. a hangerőcsúszka állítása, stb. Mivel akinek szánnám biztos hogy a WinCE felület közelébe sem jut, így ha csak az lenne a gond bátran megvenném. De nyilván a zene vagy video lejátszást is használni fogja, tehát a csúszakával előbb- vagy utóbb találkozik. Egyébként emlékeim szerint arról is szó volt, hogy a térkép manuális "húzásánál" is jelentkezett a probléma. Azt annak idején jól ki is vesézték. Te mikor vetted a készüléket és jelentkezik-e rajta a "remegés" ? A saját PNA-m május végi, és nincs ilyen gondom vele.

(#3180) runner 125 válasza Office-R (#3179) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Kb. 3 hete vettem, semmi baj nincs vele.

(#3181) The Man

The Man
(újonc)

Sziasztok.Hát nem megy ez nekem.Felmásoltam a rezident flash-be a lejátszót de onnan is ugyanaz.Program error-felirattal leáll.Tudna ajánlani esetleg valaki valamilyen si-?már arra gondolok hogy ezzel a rednight si.vel lehet gond.nekem csak a tcpmp-videólejátszó lenne a lényeg,a többi alkalmazás jó a gyári.Csak 1 kérdés:Ha "kopaszon"felmásolom az sd-re a Tcpmp-t mappástól,és átnevezem mobilenavigator.exe-nek,majd betallózóm a navigációból..Müködnie kellene?Csak mert így nem kellene semmilyen si.

(#3182) orbitalion válasza runner 125 (#3180) üzenetére

orbitalion
(tag)

Megtennéd, hogy bemész a fényerő beállítás menübe, és ráböksz a ceruzával a csúszka gomjára( az narancssárga lesz), középre húzod, majd tartod mozdulatlanul a ceruzát rajta. Mit tapasztalsz a fényerővel és a csúszkával kapcsolatban?

(#3183) orbitalion válasza The Man (#3181) üzenetére

orbitalion
(tag)

Igen működnie kéne úgy is.

(#3184) ultima62 válasza Office-R (#3179) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

A "remegős" sem olyan nagy gond. Attól még tökéletesen használható. Max. szépséghibának nevezném...

(#3185) ultima62 válasza The Man (#3181) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Én jópár SI-t kipróbáltam. Egyikkel sem volt gondom!
Nem kell semmit átnevezni semmire. Lehet tallózni és megadni bármilyen nevet. Működnie kell!

(#3186) orbitalion válasza ultima62 (#3184) üzenetére

orbitalion
(tag)

Így van, ha rendeltetés szerűen használod és nem akarsz buherálni, akkor csak kis gond(de nem gondtalan).
Aki másra is szeretné használni(paint-ben kézírásos feljegyzések, excel, word, pdf, internet, játékok!, túrista térképen kínlódásmentes célpont kijelölése, ezernyi...), annak nem ajánlott. :)

[ Szerkesztve ]

(#3187) The Man

The Man
(újonc)

Sziasztok.Most próbáltam ki betallóztam a navigácio mappa helyett a player exe-fájlt és így működik!Így megy a tcpmp!Így már elleszek vele,úgy hogy letörlöm az si-t ne foglalja a helyet.Köszönöm a segítséget mindenkinek!

(#3188) Tonyk válasza The Man (#3187) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi erővel már tehettél volna a menübe egy plusz gombot és arról indítod.

(#3189) The Man válasza Tonyk (#3188) üzenetére

The Man
(újonc)

Azt nem tudom hogyan kell.De igy sem rossz csak kicsit macerás.Úgysem nézek filmet és navigálok egyszerre.

(#3190) orbitalion válasza The Man (#3189) üzenetére

orbitalion
(tag)

Persze, hogy nem tudod, én sem tudtam. Nézz utána, tele van infókkal a net...

(#3191) Tonyk válasza The Man (#3189) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Itt már leírtam egyszer, olvasd át, menni fog.
Nyilván az új gomb EXEPATH="System\UsbConnect.exe" részét kell módosítani a kívánt alkalmazás elérési útjára és nevére.
Menüpontok alatti "parancsikonokat" is hasonló analógiára kell létrehozni.
Főmenü menüpontjai áthelyezhetők - Itt azonban vigyázni kell - , hogy a hozzá tartozó <Animation ... részt a az új sorrendjére kell átírni, egyébként a hozzájuk tartozó mozgó ikonok nem jó sorrendben jelennek meg.

Ha nagyon nem megy, a szólj és segítek.

[ Szerkesztve ]

(#3192) Jabby válasza Turbobacsi (#3033) üzenetére

Jabby
(tag)

Ha felteszek egy SI-t, s ha nem tetszik, akkor visszaállítható az eredeti állapot, vagy csak akkor ha előtte készült egy backup?

(#3193) Ramius

Ramius
(őstag)

Üdv. A készülék fm transmitter része másnál is sípol? Eddig három autóval próbáltam, ebből kettőnél rettentő mód sípolt. Ez most egyedi hiba, vagy a kocsiban a fejegység is lehet a ludas?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#3194) orbitalion válasza Ramius (#3193) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nekem is sípolt.

(#3195) Jabby válasza orbitalion (#3194) üzenetére

Jabby
(tag)

És már nem sípol?
Szerviz?

(#3196) orbitalion válasza Jabby (#3195) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nem, mert eladtam. Ha megjön az x950BT(még ebben az évezredben), majd megírom, hogy sípol-e!

[ Szerkesztve ]

(#3197) ultima62

ultima62
(lelkes újonc)

Még egyszer a remegésről...
A gép a szervizbe került. A kijelzőjén egyszer csak megjelent egy vízszintes fehér csík. Minden előzmény nélkül! Kikapcsoláskor még jó volt, a következő bekapcsoláskor már ott volt. Lényeg, hogy a szervizben valószínűleg kicserélték a képernyőt. Ezt abból gondolom, hogy amit beadtam, azon volt egy általam felrakott védőfólia. Mikor visszakaptam, olyan volt, mint az új, az eredeti lehúzható fóliával.
DE: a remegése elmúlt! Előtte elég nagy amplitúdóval remegett. Most szinte semmi!
Ezek szerint lehet, hogy a kijelző a probléma oka?!?!

(#3198) orbitalion válasza ultima62 (#3197) üzenetére

orbitalion
(tag)

Minden jel arra mutatott, hogy nem szoftver és nem kijelző hiba, de a jelek csalhatnak, és ha te ezt tapasztaltad, akkor minden bizonnyal a kijelző a hibás, bár nem tudom hogyan produkálja ezt a hibát.

(#3199) ultima62 válasza orbitalion (#3198) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Én kivülről annyit láttam, hogy új a kijelző. Persze lehet, hogy mást is cseréltek benne. A doboza a gyári számmal az maradt, az biztos...

(#3200) Jabby válasza orbitalion (#3198) üzenetére

Jabby
(tag)

Ezt a remegést minden X920 produkálja? Már új korában is?
Nekem holnap hozza a futár, mire számítsak?

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.