Ez biza így van, még amikor élt a pdamania.hu, úgy 5-6 éve ott is ezt írták.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Eladó egy ÚJ Oem ASUS EAH5550/DI/1GD3(LP) AMD DDR3 1GBB 64bit PCIe videokártya 1év garival!
Compaq HP NX9010 2 db laptop eladó!+ajándék USB-s wifi + WinXP
Akció eladó egy új ASRock X58 Extreme Intel X58 LGA1366 ATX alaplap 1év garival!
Eladó egy ÚJ Oem ASUS M5A78L/USB3 AMD 760G (780L)/SB710 SocketAM3+ mATX alaplap 2 év garival

Ez biza így van, még amikor élt a pdamania.hu, úgy 5-6 éve ott is ezt írták.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Király, nekem tetszik. 
Jah, az is totál jó megoldás. Inkább amit csinálj; vezesd ki valahogy a 12 Voltot, h tudd tölteni. Bár enyémben van szivargyújtó csati, de ha telefonnal navigálok folyton töltőre tolom. 

Meg lesz oldva ha lesz egy robogóm meg lesz csinálva minden apróság
Autóban is a szivargyújtó aljzat szabad de ezek mennek róla: strobi, hűtőtáska és ez a kettő a kézifék mellől kapcsolható de a telefontöltő, a gps töltője, a trafi detektor mind mind be van építve a műszerfalba és gyújtással kapcsolnak is valamint még egy 230V adapter is ben van szerelve a fejegység mellé a műszerfalba és kivezetve a kartámasz hátuljára kapcsolóval, leddel ahogy illik 
A wayteqnek is az FM antennája azaz a TMC cucc a műszerfalban van elvezetve úgy, hogy az egyik végétől a másikig van végighúzva csak ugye a műszerfalon belül de így is működik gond nélkül.
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||
Megkérdezhetem, hogy milyen tapasztalataid vannak a trafi detektorral? Mert amit én hallottam, 2-3 éves Cobra-val voltak olyan bajok, hogy a 3 lábút nem jelezte, viszont a tesco ajtónál becsipogott...Ezekből mi az az igazság, és mit használsz, és az milyen áron van kb? Gondolkodom, hogy beruházok 1-re, mert bár betartom a sebesség korlátozásokat, de az ember is emberből van, és néha biztos nem veszek észre egy 30as táblát a főút mellett, és tuti pont akkor mérnek ott a zsernyákok, mert ugye csak ilyen táblák után mérnek 
~ userstyles.org/users/94870 ~

Egy ilyen preparált autót felárral kell eladni vazze !!

Ez mind szép és jó, egyedül a stroboszkópot tartom hüleségnek. 

Kár megvenni mivel mindig újít a rendőrség trafit és a ketyerék le vannak maradva. Pl az új sc 102, 103 már a többségnek láthatatlan de tőlünk keletre még a legolcsóbbak is mindent jeleznek, 2 éve még nekem is minden trafinál jelzett és ha azt veszem visszahozta az árát már akkor is ha csak 2 csekket megúsztam vele ugyanakkor mérnek olyan helyekről, hogy hiába van ilyen kütyüd befordulsz és amikor jelez már kész is a fotó rólad... 

És ez még közel sem minden de egyébként lehet költeni az autóra de sokkal többet nem ér ellenben számomra sokkal személyre szabottabb 

Az is, anno 3e forintért vettem a stobit, hogy milyen jól fog kinézni majd kb 2 évet porosodott majd amikor beépítettem a 230V-os adaptert valamint a hűtőtáskának a kapcsolóját (a táska a csomagtérben van és a kézifék mellett van egy apró kapcsolója amivel ha van rajt gyújtás ki-be lehet kapcsolni) na akkor úgy voltam vele, hogy bedobom a strobit is
ami szintén a kézifék mellől kapcsolható ha van gyújtás és a ködlámpába van beépítve, inkább volt kihívás megcsinálni mint értelme az egésznek 

Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan ingyenes, vagy regisztrálható
timer funkciójú programot, ami fut kedvenc gps eszközünkön? Ciklikusan kéne pittyegnie egy adott időintervallum letelte után, pl. percenként.
Szép napot!

Ez egy egyedi igényt támasztó program, ilyet nem fogsz találni. Ilyet csak írni lehetne, nem is lenne nagy dolog, ha a hangkeltés működne, na meg ha valaki otthon van a VS2008-ban.
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

Sziasztok.A minap vettem egy x920bt-t,amire feltettem kamilo rednight si-jét.A problémám a következő:bármely videó lejátszóval próbálok filmet lejátszani az lefagy,és csak a reset segít.Arra már rájöttem ha az audió codec-et átállítom másikra az alapról akkor elindul a film de nincs hangja.A film hangsávja mp3.de próbáltam mást is.esetleg valaki járt hasonlóképp?Ötlet?Minden más hibátlanil megy,ezzel a remegés diloggal eddíg nem találkoztam.

Igen, jártam így. Nekem csak egy verzió működött rendesen. Ha érdekel, küldj egy e-mailt, és válaszban elküldöm.
Egyébként miért nem használod a gyári lejátszót?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

Szia privátban küldtem az e-mail-címem.A gyári lejátszója kicsit szaggat a videóknál,bármilyet is próbáltam vele,leginkább kamera mozgásoknál.
felbontás, kodek? Hmm?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

szia a következőkkel próbáltam:divx,480×272,512mbps.15fps.hang mp3,96kbps.Remélem helyesen írtam.Ezt próbáltam xvid-ben is.a kamilló féle si ben a TCPMP-és a core player is lefagy amint filmet próbálok vele lejátszani.Arra rájöttem hogy ha a tcpmp-ben az audió codec-et átállítom az alap beállításról (direct draw) ha jól emlékszem,akkor elindul a film de nincs hang! (x920bt)

Amit küldtem, az is lefagy?
Most olvasom a leveled, hogy az meg el sem indul? Nem értem, nekem ez jól ment...
[ Szerkesztve ]

Szia amit küldtél mappástól felmásoltam az sd-re,a total commanderrel megkerestem az exe-fájl-t,de amint elindítom "program error" felirattal leáll és ki is lép belőle.Már arra is gondoltam hogy a rednight skin-nel lehet baj,de mivel símán felment és minden más működik rendesen nem hiszem hogy az a baj. 

Az az érdekes, hogy nemrég elküldtem valakinek, és neki nagyon jól működik, ha jól értesültem...
[ Szerkesztve ]

Próbáld a residentflash-be másolni, lehetőleg nem a kártyán keresztül. A filmet is próbaként. Ha úgy esetleg működik, akkor közelítünk...
Másik lehetőség: nekem a 950-est a különböző programok összezavarják, ilyekor egy reset (nekem van ilyen a menüben, vagy valami factory settings nevezetü) segít. Utána próbáld.
[ Szerkesztve ]

Lenne egy problémám amit nem tudtam megoldani eddig:
X920BT-m van és beállítottam, hogy az Iphone menü induljon automatikusan bekapcsolás után és ha kilépek az iphone menüből ismét indítja is a menüt és nem tudok a gyári wayteq menübe lépni
Hogyan lehet ezt a beállítást visszavonni? Átneveztem az iphone mappát de így meg lefagy az egész 
Ötlet?

Sziasztok !
A családban szeretnék egy 920BT-t venni ajándékba, de nem tudom, hogy a mostanában vásároltaknál is jelentkezik-e az a bizonyos "remegés", amelyről oly sok hsz hangzott el korábban. Ár/érték arányban szerintem a 920Bt jobb (nekem is az van), de ha remeg azt gáz ajándékba adni, akkor már inkább a Bt és FM nélküli 950.
Ha valaki mostanában vett 920 bt-t kérem segítsen !! Kb egy hetem van a vásárlásra.
Előre is köszi...

A "remegés" állítólag akkor fordul elő, ha a WinCE felületben turkálsz, én a PNA-t, csak arra használom amire való; navigálok. (Nah jó, és nagy ritkán filmet nézek)
..kb 20 másodpercig tartottam egy helyben a stylust direkt emiatt, semmit nem tapasztaltam.

Az elég lol. 
Gondolom konkrétan a készülékre optimalizálva konvertáltad, de számomra továbbra is rejtély, h miért nem működik hibátlanul a gyári lejátszód.

Úgy tűnik megvan a hiba ugyanis az SI-ben a Settings csak a firmware infókat hozza be de átírom, hogy ilyenkor hozza be a nav mappa választó részt 

Ok.
..most már csak magyarázd el, minek rá ájfón téma? 

Nem az volt a lényeg hanem a TCPMP, Core player, pdf olvasó, excel, word és társai 
TCPMP azért jó mert ha teszek rá filmet akkor képernyő méretűre tudja vágni, nagyítani, igazítani a videót valamint lehet hangerőt turbózni 200%-ra és még úgy is nagyon jól szól és messze van a recsegéstől. Amikor az autóban várakozok vagy van időm és éppen nincs dolgom így csak gyújtást kell adni a gps-nek és töltődik de mehet rajta a film és nem kell még a hifit is használni, hogy halljam is
PDF pedig a szerelési útmutatóhoz kell 
[ Szerkesztve ]

Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy egy ártalmatlan fájlt átnevezek(pl. az MP3 lejátszót), és azt másolom be a mappába. De látom megoldódott...
[ Szerkesztve ]

A hozzászólásokból nem teljesen ez derül ki. Azt írták a fórumtársak, hogy a gyári - tehát nem a WinCE felületen - beállításoknál okozott ez elsősorban problémát. Pl. a hangerőcsúszka állítása, stb. Mivel akinek szánnám biztos hogy a WinCE felület közelébe sem jut, így ha csak az lenne a gond bátran megvenném. De nyilván a zene vagy video lejátszást is használni fogja, tehát a csúszakával előbb- vagy utóbb találkozik. Egyébként emlékeim szerint arról is szó volt, hogy a térkép manuális "húzásánál" is jelentkezett a probléma. Azt annak idején jól ki is vesézték. Te mikor vetted a készüléket és jelentkezik-e rajta a "remegés" ? A saját PNA-m május végi, és nincs ilyen gondom vele.

Kb. 3 hete vettem, semmi baj nincs vele.

Sziasztok.Hát nem megy ez nekem.Felmásoltam a rezident flash-be a lejátszót de onnan is ugyanaz.Program error-felirattal leáll.Tudna ajánlani esetleg valaki valamilyen si-?már arra gondolok hogy ezzel a rednight si.vel lehet gond.nekem csak a tcpmp-videólejátszó lenne a lényeg,a többi alkalmazás jó a gyári.Csak 1 kérdés:Ha "kopaszon"felmásolom az sd-re a Tcpmp-t mappástól,és átnevezem mobilenavigator.exe-nek,majd betallózóm a navigációból..Müködnie kellene?Csak mert így nem kellene semmilyen si.
(#3182) orbitalion válasza runner 125 (#3180) üzenetére

Megtennéd, hogy bemész a fényerő beállítás menübe, és ráböksz a ceruzával a csúszka gomjára( az narancssárga lesz), középre húzod, majd tartod mozdulatlanul a ceruzát rajta. Mit tapasztalsz a fényerővel és a csúszkával kapcsolatban?

Igen működnie kéne úgy is.

A "remegős" sem olyan nagy gond. Attól még tökéletesen használható. Max. szépséghibának nevezném...

Én jópár SI-t kipróbáltam. Egyikkel sem volt gondom!
Nem kell semmit átnevezni semmire. Lehet tallózni és megadni bármilyen nevet. Működnie kell!

Így van, ha rendeltetés szerűen használod és nem akarsz buherálni, akkor csak kis gond(de nem gondtalan).
Aki másra is szeretné használni(paint-ben kézírásos feljegyzések, excel, word, pdf, internet, játékok!, túrista térképen kínlódásmentes célpont kijelölése, ezernyi...), annak nem ajánlott. 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.Most próbáltam ki betallóztam a navigácio mappa helyett a player exe-fájlt és így működik!Így megy a tcpmp!Így már elleszek vele,úgy hogy letörlöm az si-t ne foglalja a helyet.Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Ennyi erővel már tehettél volna a menübe egy plusz gombot és arról indítod.

Azt nem tudom hogyan kell.De igy sem rossz csak kicsit macerás.Úgysem nézek filmet és navigálok egyszerre.

Persze, hogy nem tudod, én sem tudtam. Nézz utána, tele van infókkal a net...
Itt már leírtam egyszer, olvasd át, menni fog.
Nyilván az új gomb EXEPATH="System\UsbConnect.exe" részét kell módosítani a kívánt alkalmazás elérési útjára és nevére.
Menüpontok alatti "parancsikonokat" is hasonló analógiára kell létrehozni.
Főmenü menüpontjai áthelyezhetők - Itt azonban vigyázni kell - , hogy a hozzá tartozó <Animation ... részt a az új sorrendjére kell átírni, egyébként a hozzájuk tartozó mozgó ikonok nem jó sorrendben jelennek meg.
Ha nagyon nem megy, a szólj és segítek.
[ Szerkesztve ]

Ha felteszek egy SI-t, s ha nem tetszik, akkor visszaállítható az eredeti állapot, vagy csak akkor ha előtte készült egy backup?

Üdv. A készülék fm transmitter része másnál is sípol? Eddig három autóval próbáltam, ebből kettőnél rettentő mód sípolt. Ez most egyedi hiba, vagy a kocsiban a fejegység is lehet a ludas?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Nekem is sípolt.

És már nem sípol?
Szerviz?

Nem, mert eladtam. Ha megjön az x950BT(még ebben az évezredben), majd megírom, hogy sípol-e!
[ Szerkesztve ]

Még egyszer a remegésről...
A gép a szervizbe került. A kijelzőjén egyszer csak megjelent egy vízszintes fehér csík. Minden előzmény nélkül! Kikapcsoláskor még jó volt, a következő bekapcsoláskor már ott volt. Lényeg, hogy a szervizben valószínűleg kicserélték a képernyőt. Ezt abból gondolom, hogy amit beadtam, azon volt egy általam felrakott védőfólia. Mikor visszakaptam, olyan volt, mint az új, az eredeti lehúzható fóliával.
DE: a remegése elmúlt! Előtte elég nagy amplitúdóval remegett. Most szinte semmi!
Ezek szerint lehet, hogy a kijelző a probléma oka?!?!

Minden jel arra mutatott, hogy nem szoftver és nem kijelző hiba, de a jelek csalhatnak, és ha te ezt tapasztaltad, akkor minden bizonnyal a kijelző a hibás, bár nem tudom hogyan produkálja ezt a hibát.

Én kivülről annyit láttam, hogy új a kijelző. Persze lehet, hogy mást is cseréltek benne. A doboza a gyári számmal az maradt, az biztos...