Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#2151) sellerbuyer válasza ultima62 (#2150) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Rendben, várom. :R

--- www.aproparadicsom.hu ---

(#2152) HUNNIA1920 válasza Adamreka (#2149) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Vannak oldalak, ahova olyan képeket is betesznek, amik nem tükrözik a valóságot. Amire te gondolsz, azt a navigációs programba lehet beállítani, de nem biztos, hogy olyan "csili-vili" lesz, mint a képen.
Az "énMegyek" programba be lehet állítani, hogy mit jelenítsen meg (sebességkorlát, idő, távolság, érkezési idő, hátralévő idő, stb.).

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#2153) orbitalion válasza sellerbuyer (#2146) üzenetére

orbitalion
(tag)

Szia! Én nem veszem ki a bölcsőből(illetve nem vettem ki, mert még mindig nem kaptam vissza a touchsreen javításból). A bölcsővel alig nagyobb, és simán elfér ugyanott, ahol nélküle. Jobb is fogni, nem félsz, hogy kiesik a kezedből. Könnyebb fel és leszedni is, nem kell teljesen belepasszítani a tartóba, csak rácsúsztatod lazán a sínre, nem fog leesni, hacsak nem offroad-ozol! :)
Megnéznéd, neked ugrál-e a hangerő csúszka ide-oda, ha a gombra böksz a cerkával és nem mozdítod? Köszi!

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2154) orbitalion válasza Adamreka (#2149) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nem írtad milyen navi progid van, de ha igo, akkor rá kell bökj a bal alsó képernyőrészen található három információra(egyel feljebb, mint ahol a műhold és a hangerő infók vannak). Itt be tudod állítani melyik 3! infó jelenjen meg. Ha más megjelenítést láttál, az egy skin volt valószínű, vagy másik navi program...
A touchsreen-es próbát megtennéd, kérlek! Köszi!

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2155) sellerbuyer válasza orbitalion (#2153) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia, ha másra nem használod, mint a kocsiban navira, akkor persze lehet ez a megoldás, hogy nem veszed ki a bölcsőből, de én venni szeretnék tokot hozzá és abban hordani ha egyéb funkciójára van szükségem.

Az, hogy nem csúztatod be rendesen a helyére a bölcsőt, nekem elég meredek, amikor a macskaköveken megyek a kocsival (aminek a futóműve amúgy sem csillapít valami fényesen, sőt), akkor egészen biztosan kiszállingózna a helyéről a cucc.

A hangerő csúszkát megnéztem, ugrál, kalibrálás előtt és után is, fóliával és anélkül is. Nem nagyon értem a jelentőségét, hogy miért kattantatok erre rá itt többen, engem pl. annyira nem zavar, hogy valami nagyon... :) Sőt ha évekig ez lesz a legnagyobb hibája a cuccnak, akkor kifejezetten örülni fogok neki és még biztatom is, hogy ugráljon csak ide-oda! :))

[ Szerkesztve ]

(#2156) sellerbuyer

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Senki sincs itt, aki Primoval használná a készüléket?

(#2157) m.jeno válasza sellerbuyer (#2156) üzenetére

m.jeno
(senior tag)

TMC-vel kapcsolatosan: a Wayteq RTA-3000 TMC vevő tökéletesen működik vele, öszzeállítása, autós tölltő+TMC vevő+ készülék, az autós töltőt mindeig be kell dugni, mert a TMC vevőnek kell áram, vagyis ha nem teszed töltésre nem működik!!!
A sys.txt-ben be kell állítani a paramétereit a vevőnek és már működik is Budapesten, vidéken felejtős egyenlőre.

Sokan használják Primo-val, de hivatalosan nem lehet, ezért erre a kérédsedre itt nem nagyon fogsz választ kapni, gondolom Te sem azzal vetted :Y

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

(#2158) sellerbuyer válasza m.jeno (#2157) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Hivatalosan nem lehet? Boltban, hivatalosan lehet kapni oprendszer nélkül... Ez pedig azt jelenti, hogy azt veszek magamnak rá, amit akarok, így Primot is. Miben tévedek?

(#2159) DM43 válasza sellerbuyer (#2158) üzenetére

DM43
(senior tag)

Ha kapsz hozzá Primot, akkor szóljál nekem is :DD :N

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#2160) sellerbuyer válasza DM43 (#2159) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez kimeríti a warezre buzdítást, úgyhogy egyelőre ez itt egy figyelmeztetés. - Bog

[ Módosította: Bog ]

(#2161) Bog válasza sellerbuyer (#2156) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

iGO Primoval nem használhatod a készüléket, mert nem legális.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#2162) DM43 válasza sellerbuyer (#2160) üzenetére

DM43
(senior tag)

Ezt már annyiszor és annyi helyen átbeszélték ....

1. Primot nem kapsz önmagában
2. Igo-t igen, de azt buherálás nélkül (és itt nem a sys írásra gondolok) el nem indítod rajta
[buherálva persze igen, de ezt most nem taglalnám, mert repülnék innen]

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#2163) Bog válasza sellerbuyer (#2158) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért kell mindig újra és újra elmondani?
1. Boltban nem kapsz standalone iGO Primot - ez tény
2. Ha máshonnan szerzed be, akkor warez
3. A warez módon beszerzett szoftvert módosítanod kell ahhoz, hogy fusson a Wayteq cuccon - a programot szerzői jogok védik, belenyúlni illegális

Tehát két helyen sértettél törvényt. Van még kérdésed???

(#2164) sellerbuyer válasza DM43 (#2162) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.

2. Készülék elad, eldob kukába, megesz, felgyújt, feldarabol, felnégyel, megsemmisít, akármi.

3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás. "El nem indítod rajta"...hehhe, ez tetszett... :)

(#2165) Bog válasza sellerbuyer (#2164) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.

Arra a készülékre szól a licenszszerződés. Első bekapcsolásnál elolvasod és el is fogadod.

3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás.

Nem, nem írod át, mert nem nyúlhatsz bele a softverbe. Pont az előbb fogadtad el.

És most már legyen elég, szerintem. Amit itt szajkózol az törvénysértő és warez. Én pedig ezért elküldelek néhány nap pihenőre, ha nem fogod ezt fel.

[ Szerkesztve ]

(#2166) sellerbuyer válasza Bog (#2165) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

1. Ezt elfogadom.

2. Akkor mégis hogyan teszek fel rá TMC vevőt, ha nem nyúlok a sys.txt-be???

(#2167) DM43 válasza sellerbuyer (#2164) üzenetére

DM43
(senior tag)

Próbálkozni persze lehet ...

(#2168) Bog válasza sellerbuyer (#2166) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

2. Nem teszel rá TMC vevőt, az istenért! Ha az adott gép, amivel megvetted az iGO-t TMC-s, akkor az ott úgy van beállítva.

(#2169) sellerbuyer válasza Bog (#2168) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

2. Igo 8-ról regélek. #2157-es hozzászólás, TMC vevő.

1. Eredeti Igo 8 megvesz.
2. Szuper TMC vevő megvesz.
3. Pislog, mert sys.txt-t hivatalosan nem írhat át, így TMC vevő kuka...sirály. :C

[ Szerkesztve ]

(#2170) Bog válasza sellerbuyer (#2169) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ebben az esetben a jogkövető felhasználó az NNG supporthoz fordul.

(#2171) DM43 válasza sellerbuyer (#2169) üzenetére

DM43
(senior tag)

Az igo8-ban van lehetőség a tmc vevő megkeresésére, nem kell kézzel belenyúlni sehova.

Mielőtt hülyeségeket írsz, legalább legyél tisztában az adott software lehetőségeivel, használatával.

[ Szerkesztve ]

(#2172) Bog válasza DM43 (#2171) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pláne... a kör bezárult, ezek szerint.

(#2173) Tonyk

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

valahol ez már szánalmas

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#2174) ultima62 válasza orbitalion (#2153) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Hello!
Erre az ugrálásra kíváncsi lennék én is. Azt olvasom, hogy majdnem mindegyik ezt csinálja. Ezért van szervizben? Kicserélték? Most már nem ugrál????

(#2175) balintka

balintka
(őstag)

Megtettem, első 750 km-es Veszprém-Hajdúszoboszló-Veszprém utamat az X920 BT-vel, nagyon pozitívak a tapasztalataim vele, a Sygic csillagos 5-ösre vizsgázott. Amikor rossz felé mentem, rögtön újraszámolta az útvonalat, és másikat keresett. A hangnavigációja kiváló, feljebb kellett venni a hangerőt kicsit, hogy hallani lehessen. Jövő hónapban megveszem a TMC-t hozzá.

(#2176) Tonyk válasza balintka (#2175) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor rossz felé mentem, rögtön újraszámolta az útvonalat,

:) Még jó, ez (is) a dolga.

(#2177) Tonyk válasza ultima62 (#2174) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Írja már le valaki az "ugárlós" szoftververzóját!! Elképzelhetőnek tartom, hogy ez szoftveres hiba lehet, nem pedig hardveres. Hazaérek bepötyögöm az én nem ugrálósomnak az adatait.

(#2178) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Valakinek nincs egy x920 - as bölcsője eladó?
Vettem egy szellőzőrácsra felpattintható tartót, de ez a retek bölcső nem jó hozzá. :W Ez ilyen sz*r 3 pontos, viszont a tartóhoz olyan kell, ami 4 pontos (2 lent, 2 fent).

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#2179) Tonyk válasza HUNNIA1920 (#2178) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

http://www.argep.hu/main.asp?suche=x920+b%F6lcs%F5&x=0&y=0

(#2180) sorkalman

sorkalman
(újonc)

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, lszi?
Az a gondom, hogy tesztelném a primo-t, de valami nem smakkol.
Fent van a kártyán egy igo8, egy amigo és egy primo is.
Az első kettő jól megy, a primot viszont már agyonkonfiguráltam,
de elhasal egy olyan ponton, hogy hiányol egy ui_igo8/dayheightcolormap.bmp -t.
Ez a Data.zip-ben kéne legyen, de ebben már ui_igo9 mappa van helyette.
Gondolom, hogy a másik kettő valamit bele szemetelt a registrybe (ha van ilyen),
és azoknak akarja használni.
Nemtom hogy lehetne rábírni, hogy jól keresse a fájlt.

Előre is köszi, sk

Wayteq X920BT+8GB SD

(#2181) Tonyk válasza sorkalman (#2180) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

neked véged

(#2182) ultima62 válasza Tonyk (#2177) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

RomVersion: PA06.0E0EI6680CQ.4.14
Software Version: V3.6.E10.04.26

(#2183) HUNNIA1920 válasza Tonyk (#2179) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is ismerem az Árgép - et, csak ott a nagy része nem is kapható, mert nincs készleten. Viszont ha valakinek van eladó, azt szívesen venném. :)

(#2184) Tonyk válasza HUNNIA1920 (#2183) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Azért mertem javasolni, mert a múlt héten vettem szintén az árgépről kitúrt link alapján innét. Mondjuk nekem még kapóra is jött mert szegedi vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#2185) DMG válasza Tonyk (#2177) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

RomVersion: PA06.0E0EI6680CQ.4.14
Software Version: V3.6.E10.04.26

Enyém is ott van most szervízben, remélem orvosolják.

Megnéztük a régebbi szállítmány kiállított darabját, az is ugrált de kevésbé, régebbi is volt a szoftver. Megnéztük mellette az X820-asat az meg jó volt, telejesen más ROM-al. :-(

DownGrade-elni amúgy lehet szoftvert meg rom-ot? Mert ha nem javítják elgondolkodom, hogy elkérem valakitől a dumpot akié régebbi és jól működik és inkább beáldozom a garit, csak működjön megfelelően. Ammm... A hivatalos gyári szoftverekkel, pl othello. :DD

[ Szerkesztve ]

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#2186) hdf válasza sorkalman (#2180) üzenetére

hdf
(tag)

Szia! :)
Olvasd el a #2161 hszt és utána még néhányat. :D

[ Szerkesztve ]

András

(#2187) Bog válasza sorkalman (#2180) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudunk segíteni warezben.

(#2188) Stirlitz válasza balintka (#2175) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Én is elégedett vagyok Sygic-el, kevesebb csicsa van benne mint az NNG termékekben, de navit remekül tudja. És végül is ez a lényeg, nem a csillagos égbolt. ;]

[ Szerkesztve ]

Ha férget látok, rálépek. :)

(#2189) orbitalion válasza sellerbuyer (#2155) üzenetére

orbitalion
(tag)

Köszönöm, hogy megnézted!
Igazad van a használhatóságáról, de én nem csak erre használnám. WinCE alatt majdnem használhatatlan... Aztán majd, ha te is be akarod állítani a hangerőket a navin, majd neked se fog tetszeni, hogy nem ott áll meg ahol szeretnéd... Amúgy tényleg jó kis cucc ennyiért, csak hát...

[ Szerkesztve ]

(#2190) orbitalion válasza ultima62 (#2174) üzenetére

orbitalion
(tag)

Még nem kaptam vissza.

(#2191) orbitalion válasza DMG (#2185) üzenetére

orbitalion
(tag)

Én meg úgy döntöttem, hogy ha nem tudják megjavítani, másikat veszek. De még reménykedem, mert más bajom nincs vele...

(#2192) HUNNIA1920 válasza Tonyk (#2184) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt megtudod mondani, hogy mennyi volt az annyi (termék+szállítás ára)? :B

(#2193) Tonyk válasza HUNNIA1920 (#2192) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Honlapon ott van az is, de nekem ingyen volt mert szegedi vagyok és elmentem érte.

(#2194) Tonyk válasza DMG (#2185) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, az enyám, ami nem ugrál:

RomVersion: PA06.0C0CM6680CA.3.29
Software Version: V3.6.E10.03.09

2010.06.02-án lett vásárolva az E-Digital-ban.

(#2195) HUNNIA1920 válasza Tonyk (#2193) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja bocs, tényleg írtad, hogy te személyesen vetted át.
Az a baj, hogy a szállítás legalább egy ezres. Úgy meg már ott vagyok 2k - nál. :F Vagy találok használtan egyet, vagy megpróbálok helybe keresni. Még jó, hogy újonnan veszek valamit, ami nem is jó. :(

(#2196) Adamreka

Adamreka
(újonc)

Hali Srácok!
Segítséget szeretnék kérni, a Wayteq x920BT-re hogy lehet zenét feltölteni?

(#2197) Tonyk válasza Adamreka (#2196) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

usb kábelen

(#2198) Adamreka válasza Tonyk (#2197) üzenetére

Adamreka
(újonc)

Idáig meg is van.ha átállítom Microsoft ActiveSync-ra akkor azt írja nincs elég lemezterület(mikor van rajta 1,64 GB)Visszaállítom arra aMass valamire akkor meg nem is látja a navi.

(#2199) Adamreka válasza Adamreka (#2198) üzenetére

Adamreka
(újonc)

Megnéztem jobban tévedtem annyi foglalt hely van rajta. :(

[ Szerkesztve ]

(#2200) HUNNIA1920 válasza Adamreka (#2199) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Véletlenül nincs rátelepítve Teljes EU térkép? :U
Mert én is amikor vettem, néztem nagyot, hogy mitől van tele a ROM. Kiderült, hogy "használatra kész" állapotban van. :D

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.