Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#3251) orbitalion válasza runner 125 (#3250) üzenetére

orbitalion
(tag)

Lehet, hogy a mohabá hangja halkabb, mint egy női hang.

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3252) col válasza orbitalion (#3251) üzenetére

col
(őstag)

Így van, nekem is bájos női hang mondja mindig, hogy "Túl gyorsan mész!"... és ez a női hang nem a feleségem hangja mellettem, bár néha kánonban mondják :)

Si Vis Pacem - > Parabellum.

(#3253) Luissimo válasza athox (#3247) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

athox !!

Ez milyen szám 3 perc 59 másodpercben, aminek a szövegkönyve itt lájtosítva szerepel ?? :F

(#3254) Luissimo válasza Luissimo (#3253) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

rájöttem !
ZORÁN !!
tárgytalan, köszi !!

(#3255) runner 125 válasza orbitalion (#3251) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Mohabát soha nem próbáltam, nekem egy sima férfi hang beszél.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3256) col válasza runner 125 (#3255) üzenetére

col
(őstag)

Próbálj ki valami női hangot. Azok tényleg hangosabbak és más a hangszínük is, talán emiatt is hallhatóbb, érthetőbb és tűnik hangosabbnak.

(#3257) Luissimo válasza col (#3256) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Én Bochkorné, Andreát kultiválom(nám).
vele olyan jó vitatkozni, mikor mégsem arramegyek és okoskodik !! :DD :D ;]

(#3258) col válasza Luissimo (#3257) üzenetére

col
(őstag)

Azt hiszem én is Andikával "csevegek" (egyoldalúan) alkalmanként :)

(#3259) andrasxx

andrasxx
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....

Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"

A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?

(#3260) andrasxx

andrasxx
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....

Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"

A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?

(#3261) orbitalion válasza andrasxx (#3260) üzenetére

orbitalion
(tag)

A második kérdést úgy tudod eldönteni, hogy próbálkozol. Az átadott infó túl kevés, hogy érdemben segíteni lehetne.

Az első kérdésedre pedig itt nem szabad válaszolni(amellett, hogy nem tudom a választ), mert kizárást von maga után már a téma felvetése is.(olvasd el az első hozzászólást!)

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#3262) Luissimo válasza andrasxx (#3260) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

ment egy privát.
Nemadod el a kütyüt ?? :D

(#3263) andrasxx válasza Luissimo (#3262) üzenetére

andrasxx
(újonc)

Köszönöm!
Meg vagyok elégedve vele, nem akarom eladni....:-)

(#3264) Patex_80

Patex_80
(újonc)

sziasztok, akkor erre nem tudja senki itt a válasz vagy, akik tudják még pont nem olvasták volna??? :-)

"Sziasztok, x920BT-m van, már több helyen is olvastam és én is tapasztaltam az FM Transmitter 1 perc utáni automatikus kikapcsolását "inaktivítás" esetén. Olvastam azt is, hogy erre van megoldás, de konkrétan még nem írták sehol, hogy mi az. Valaki megtenné, hogy elküldené privátban. emailen? Előre is köszi"

(#3265) orbitalion válasza Patex_80 (#3264) üzenetére

orbitalion
(tag)

Szerviz, ROM frissítés... De előtte kérdezd meg tőlük, lehet, hogy nincs rá megoldás...

[ Szerkesztve ]

(#3266) gorkmc válasza orbitalion (#3265) üzenetére

gorkmc
(újonc)

Az FM transmitter ki nem kapcsolás engem is érdekelne. Ha nem szól zene és pl. sztrádán mész eseménytelenül, akkor bizony kikapcsol a transmitter és lehet hallgatni a sistergést. Vagy percenként böködni a képernyőt. :-)
Valószínűleg ez is "feature" és nem hiba. De jó lenne megoldást találni rá.

(#3267) orbitalion válasza gorkmc (#3266) üzenetére

orbitalion
(tag)

Mondom, elvileg az újabb ROM-ok már megoldották ezt a problémát. De ezt csak a szerviz tudja megmondani és frissíteni is.
Ha bátrak vagytok, az oldalamon le van írva a ROM frissítés menete, és vannak ROM-ok is. De csak saját felelősségre!

Még annyit ehhez, hogy úgy kellett volna programozniuk a fejlesztőknek, hogy töltő üzemmódban nem kapcsol ki, csak akkusban. Töltőről lehúzva megkérdezné, hogy ki akarod e kapcsolni, vagy sem. Egyébként ezt akku kímélési okokból programozták így. De ha jól emlékszem megoldották már, olvassatok visza, vagy keressetek rá a témára, mert már nem emlékszem hol beszéltünk erről és mi volt a végkifejlet.

[ Szerkesztve ]

(#3268) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Sokat írtatok erről a remegéses hibáról. Mikor jön ez elő pontosan? SI-ket használok, win ce-t is és más win progikat de még nem tapasztaltam ilyesmit eddig, én még akkor vettem a 920bt-m amikor megjelent. Görgetőket fogtam már meg a kijelzőn de semmi sem remegett.

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#3269) ultima62 válasza _seth_ (#3268) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Nem remeg mindegyik. Akkor a szerencsések közé tartozol. Már én is!
Vagy csak nem tudod, mi az, ezért nem vetted észre. :-)
Ennyire "nagy" probléma...

(#3270) orbitalion válasza ultima62 (#3269) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nem-nem, ha remeg, azt észre lehet venni könnyen. A fényerő állítónál nekem össze vissza villogott a háttér, ha lenyomva tartottam a gombot(kikapcsolt automatikával, természetesen). Nade tovább lehet lépni, csak mi egy páran szívtuk meg nagyon...

[ Szerkesztve ]

(#3271) runner 125 válasza _seth_ (#3268) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah, a legegyszerűbben orbitalion által írt helyen tudod ellenőrizni, de akkor tényleg szerencsés vagy. A mostanság kaphatóakban már 100%, h nem fordul elő. :N

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3272) ultima62 válasza orbitalion (#3270) üzenetére

ultima62
(lelkes újonc)

Amíg nem tudtam, hogy KONKRÉTAN mit is keressek, nekem sem tűnt fel!

(#3273) _seth_ válasza runner 125 (#3271) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Leteszteltem és nem merült fel semmi hiba sem :)

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#3274) Ambu-Lonci válasza athox (#3035) üzenetére

Ambu-Lonci
(újonc)

Szia.

A formátum .LRC (lyrics, dalszöveg). A file-név egyezzen meg az MP3-mal, kiterjesztés .LRC

AL

[ Szerkesztve ]

(#3275) snowdog válasza Ambu-Lonci (#3274) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Még annyit tennék hozzá, ha lejátszás közben kettőt kattintotok a szöveg ablakra, akkor a szöveg teljes képernyőn olvasható. Ez akkor lehet hasznos, ha a szövegsor olyan hosszú, hogy nem fér el a lejátszó ablakában. Úgy látom az ablakban max. 30 karakter jelenik meg.

Az is jópofa, ha ráálltok egy szövegsorra (nyomva kell tartani), akkor kiírja a hozzá tartozó időt (csak annál a sornál, amelyik a képernyő közepén látható vonal környékén van). Továbbá a szöveget előre-hátra mozgatva a zenét is előre-hátra "tekeri". :)

[ Szerkesztve ]

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#3276) Office-R válasza snowdog (#3275) üzenetére

Office-R
(újonc)

Ez mind tök jó, de áruljátok el legyetek szívesek, hogy a dalszövegeket honnan szeditek le ilyen mennyiségben és formában?

(#3277) biga válasza orbitalion (#3235) üzenetére

biga
(senior tag)

Nekem ugyan ez a ROM verzió van. Semmi hiba. Ezt leszámítva van bármi haszna lecserélni rajta a ROM-ot? Mármint bármi új vagy más van benne, vagy csak ilyesmi hibákat javít?

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#3278) snowdog válasza Office-R (#3276) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ezt most komolyan kérdezted? :W

Előtted kettővel írták le: "A formátum .LRC (lyrics, dalszöveg)."

Beírod a keresőbe, és rengeteg találatot kapsz!

(#3279) Fan29

Fan29
(újonc)

Ez a dalszöveg megjelenítés a médialejátszóban, ez tényleg tuti. :C Én is ki próbálom. :))

(#3280) Fan29

Fan29
(újonc)

Ha én egy X920 BT-re Win7 kinézetű SI felületet szeretnék rárakni, de van néhány ikon ami felesleges, és van néhány ami hiányzik, át szeretném irányítani a nem használt ikonokat, más programokhoz (programokra). Tudd nekem valaki segíteni? Vagy ez nem is a jó fórum, ennek a kérdésnek a feltételére. :F Én nem találtam kimondottan Si felületről szóló fórumot. :DDD

(#3281) Fan29

Fan29
(újonc)

Köszönöm, de megoldodott a dolog. :C

(#3282) snowdog válasza Fan29 (#3280) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ha jövőben ismét szükséged lenne SI leírásokra, itt találsz párat [link] Érdemes regisztrálni!

[ Szerkesztve ]

(#3283) DM43 válasza snowdog (#3282) üzenetére

DM43
(senior tag)

Sőt, ide is :)

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#3284) Office-R válasza snowdog (#3278) üzenetére

Office-R
(újonc)

Megjegyzésed részben jogos. Amit nem tudok, inkább megkérdezem mielőtt megtenném. Vannak olyan versenyzők akinek előbb jár a keze mint az esze, emiatt esetleg kárt okoznak maguknak , esetleg másnak. Persze itt ez nem annyira igaz, nem ROM frissítésről vagy módosításról van szó. Mindenesetre köszi az infót, rá fogok keresni.

(#3285) snowdog válasza Office-R (#3284) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Az észrevételed részben jogos. Egy fórumon általános és elvárható magatartás, hogy előbb olvasunk, és amire nem találunk megoldást, arra rákérdezünk. Azt persze senki sem várhatja el, hogy kérdezés előtt valaki több ezer hozzászólást visszaolvasson. Na de kettőt?

Egyébként a régi fórumozók közül sokan arra harapnak, hogy mindent 100x kell leírni, mert beesik valaki, és mindenféle tájékozódás (olvasás) nélkül kérdez. Senki sem szereti ugyan azt 100x leírni. És amit még ilyenkor javasolni szoktunk, az a fórum keresője. Igen hatékonyan működik.

[ Szerkesztve ]

(#3286) Office-R válasza snowdog (#3285) üzenetére

Office-R
(újonc)

Ok, részben igazad van. Hidd el, amint időm engedi folyamatosan olvasom a fórumo(ka)t, bár - mint látszik - eléggé újonc vagyok ebben a témában. Lehet, sőt biztos hogy már fáradt voltam amikor az ominózus dalszöveges kérdést feltettem, de tényleg nem lustaságból kérdeztem hanem mert ilyennel még nem találkoztam. Biztos én vagyok lemaradva sok mindenről ami megkönnyítené vagy segítené a készülék használatát azonban megjegyzem, hogy számomra nem volt igazán egyértelmű hogy a hozzászólásban szereplő fájlkiterjesztésű dalszövegek honnan szedhetők le. Erre kérdeztem rá. De ettől függetlenül az intést értem, ha nem is tartom 100 %-ig jogosnak. Tud. szolg, ezek után kérdés előtt ...kereső ;)

[ Szerkesztve ]

(#3287) snowdog válasza Office-R (#3286) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Egy kis segítség, bár a kereső egyébként is kidobná [link]

Én Enya-ra kerestem, új kereséshez a felső ablakba írd be a keresendő együttes, vagy énekes nevét. Ezt követően kattints a jobboldali "LRC"-re, és indul a letöltés.

(#3288) Office-R válasza snowdog (#3287) üzenetére

Office-R
(újonc)

Kösziiiii, nagy vagy mint a Csendes-óceán !!
Bár sajnos az nincs rajta amire először kerestem, de majd mazsolázok.

(#3289) snowdog válasza Office-R (#3288) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szívesen!

Az előző linkről letöltött LRC fájlokat mintaként is lehet használni, látható hogyan épül fel egy ilyen állomány. Ennek alapján saját magad is készíthetsz LRC fájlokat sima szövegfájlokból. Csak az időzítést kell megadni (azt nem mondom hogy nem macerás :) ).

Szövegeket többek között itt is találsz hozzá [link]

(#3290) Saycz

Saycz
(senior tag)

Üdv Mesterek. Szét ment az autós tartóm, legalábbis a tapadókorongos része.A Bölcsőnek semmi baja, de sehol nem találok hozzá való kart. Haverom most vett egy X950-est aminek nagyon tuti gömbcsuklós tartója van, viszont neki már a bölcső 3 pecekkel van felfogatva. Tehát, hol tudnék/érdemes venni X920-hoz új féle kart bölcső nélkül olcsón? A segítséget előre is köszi!

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#3291) DM43 válasza Saycz (#3290) üzenetére

DM43
(senior tag)

A teljesség igénye nélkül:

[link1] , [link2]

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#3292) tedbandy

tedbandy
(újonc)

Üdv mindenkinek.
Ma sikeresen leejtettem a készüléket és be is repedt annak rendje és módja szerint. Tud valaki valami olcsóbb megoldást mint a gyári szervíz mert az elég horror. A vaterán találtam egy eladót aki közel féláron csinálgat ilyeneket. Nem tudja valaki az elérhetőségét? :O :W

(#3293) flash-

flash-
(őstag)

sziasztok

wayteq x920bt re akarok divixet konvertálni.

milyen beállitásokat használjak hogy a lehető legkisebb fájlméret legyen,mégis jó minőségű legyen a kép?
pl melyik video codecben tömöritsek?mpeg-4?
és milyen bitrate,frame rate-el dolgozzak?

[ Szerkesztve ]

(#3294) DM43 válasza flash- (#3293) üzenetére

DM43
(senior tag)

http://prohardver.hu/tema/wayteq_x820/hsz_1-1.html

(#3295) Beleczkil válasza DM43 (#3291) üzenetére

Beleczkil
(tag)

Én tegnap előtt itt vettem. :D

[link]

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#3296) stross válasza EricDraven (#99) üzenetére

stross
(újonc)

előbb kapcsold be ,állitsd be a mass storage módot ,mentsd el ,és a bekapcsolt gépet csatlakoztasd
A kábel nem mindegy milyen (én is szivtam vele)

(#3297) draiver

draiver
(újonc)

Sziasztok! Wayteq x920bt- re szeretnék másik médialejátszót (TCPMP) és a total commandert telepíteni. Hogyan tudom? ha hagyományos módon, az active sync-el próbálom, nem engedi, ezt a hibaüzenetet irja ki:

"nem lehet másolni a fájlt.ellenőrizze, hogy mobileszköz csatlakoztatva van-e, van e elegendő hely rajta vagy nem írásvédett e, valamint hogy lefutott-e az eszközön minden telepítő program."

segítségeteket előre is köszönöm!

(#3298) bacisteve

bacisteve
(újonc)

Sziasztok ! Egy "kis" segítséget szeretnék kérni ! Egy X950BT-m van . A készülék BT funkciójából kimaradt a telefonkönyv funkció . A Wayteq szerint azért vették ki, mert néhány telefonnal nem működött . / Megjegyzem,ez a normál kihangosítoknál is előfordul A cég sajátos üzletpolitikája szerint , ha nem megy néhány telefonnal, akkor senkinek se működjön ! -Remélem az illetékesek is olvassák ! Szóval, nincs valaki köztetek, aki ért a dologhoz, és a 920BT telefonköny programját rá tudná fabrikálni a 850BT -re ? Nagy segítség lenne, mert enélkül kihangosítóként csak 50%. Köszi és bocs, hogy idepofátlankodtam !

(#3299) snowdog válasza draiver (#3297) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Kapcsold USB módba a PNA-t és akkor a PC úgy látja mint egy pendrive-ot. Aztán azt másolsz rá, amit csak akarsz.

[ Szerkesztve ]

(#3300) vimre válasza draiver (#3297) üzenetére

vimre
(kvázi-tag)

Wayteq x920bt- re szeretnék... ...telepíteni. ...ha hagyományos módon, az active sync-el próbálom, nem engedi
PNA készülékre nem megy a hagyományos telepítés, mint a PDA-ra.
Lehet ugyan telepíteni rá programokat WinCE módban, de sok értelme nincs, mivel a PNA-kon a kikapcsolás gyakorlatilag ugyanaz, mint a PDA-n a hardreset, minden változtatás elveszik. (ez persze megkerülhető, de ehhez alaposabban bele kell piszkálni)
A PNA-kon egyszerűen bemásoljuk valahová a WinCE-re írt programot, és így futtatjuk (mint snowdog is tanácsolta).
Mivel a gyári felület erre nem ad lehetőséget, ezért használunk SI-t. Erről bővebb információt itt találsz: http://navisi.weboldala.net/

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.