Az előbbire
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/
Eladó egy ÚJ Oem ASUS EAH5550/DI/1GD3(LP) AMD DDR3 1GBB 64bit PCIe videokártya 1év garival!
Compaq HP NX9010 2 db laptop eladó!+ajándék USB-s wifi + WinXP
Akció eladó egy új ASRock X58 Extreme Intel X58 LGA1366 ATX alaplap 1év garival!
Eladó egy ÚJ Oem ASUS M5A78L/USB3 AMD 760G (780L)/SB710 SocketAM3+ mATX alaplap 2 év garival

Az előbbire
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

Az a kisebbik gond! 
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.
Jahm, főleg hogy x920bt-t se lehet kapni, mert nincs nagykerekben, és még egy ideig nem is lesz. 
Szerintem kb egyszerre jön szállítmány kínából 
[ Szerkesztve ]
~ userstyles.org/users/94870 ~
Van egy kis problémám.
Ma kaptam meg az X920 -asomat de hiába állítottam Mass Strorage módba semmit sem csinál.
Win7 -et használok.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak vele ?
Update: ActiveSync -el működik.
[ Szerkesztve ]
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
ActiveSync -el sikerült, épp a belső memóriába próbálok másolni de rohadt lassan megy.
Probléma megoldva, sikerült, egy resetet kellett csak nyomnom.
[ Szerkesztve ]
Nah és most jön megint 1 hónap várakozás ha nem 2. Mert most ahogy nézem, ebben nincs FM Transmitter, mmint a sima x950-be. És minimum 1 hónap, de sztem lesz az 2-3 is, mire kapható lesz x950bt, amibe remélhetőleg raknak.
Viszont röhej, hogy mennyire felment az ára x920bt-nek, argepen nézem most, pár hónapja 23.7k volt, most 30k alatt nincs
Lehet az, hogy hibás és szar, az megnöveli az értékét? Vagy rendi módon belekalkulálják az alaplapcserét kapásból? És vagy visszahozzák cserélni vagy nem? 
Egyébként szerintetek BT változatba raknak WIFI-t? Logikus lenne, ha már engedélyezik a WINCE felületet ..
[ Szerkesztve ]

23.7 nettó ár lehetett, kb ennyi volt mindig is nagykerben.

Nekem az X920BT-n nem igazán megy a Transmitter, alig hallani a rádión és serceg is, elég halk. Mi lehet az oka?
Másik: milyen beállításokkal kell filmet konvertálni rá? Format Factory-t használok.
[ Szerkesztve ]
Autóban vagy akár otthon az FM transmittert használva is legyen benne az töltő/usb kábel, ez szolgál antennaként.
Másik: úgy konvertáld, hogy 1:1-ben legyen a film mérete a kijelző méretével: 420x272
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Nem mondod?! A töltőkábel az antenna?? Anélkül sistereg ezek szerint?
A hangot milyenre állítsam?
http://www.argep.hu/chart_1185644.html volt pár nap mikor 23.5-24k körül mozgott, de mégsem 30k, ahogy wayteq adja. És most még arra se lehet fogni, hogy felment az Euro, mert nem ...

480x272
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

Ha akarod, felteszem neked az Árgépre 19e-ért 
Mire mész vele?

Ilyen felbontás van már a FF-ben
Így már tudok konvertálni.

Csodát azért ne várj így se, nekem például sípos mint állat 

Egy lehetséges megoldás sipolás ellen [link]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

azaz
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Látod még is csak tökéletes vagy!

Olvasd el a #2307 hozzászólásomat.
Már kapható és raktáron van az x950 is, de mivel nincs benne FM transmitter ezért várok. Azt hittem az nem csak BT-ben van, de így várok 1 hónapot, annyira nem vészes.
Ha már így is 3 hete akartam megvenni...
+1 hónap nem oszt nem szoroz.

Honnan tudod, hogy egyáltalán lesz BT-s, főleg azt, hogy egy hónap múlva?

Sziasztok!
Tudom hogy leírtátok már 50x biztos azt, hogy kell telepíteni a 920-ra az 'én megyek'
progit, de iszonyatosan sok oldal van már ebben a témában az időm pedig vészesen kevés. Hálás lennék, ha valaki tudna nekem ebben segíteni. Amit kérnék: melyik verziót érdemes telepíteni(Görögbe utazunk Szerbia, Macedonia érintésével). Van nekem megyek8 r3 ver térkép packom.
Légyszíves lépésről lépésre, mert nem értek ezekhez a kütyükhöz 
Email címem:pitu2@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm és minden más puncsolás csak segítsetek!!!

Üdv pitu
Itt olvastam, és ez a Wayteq hivatalos oldala. Kérdezte valaki, ők meg illedelmesen válaszoltak. Innen lehet tudni, hogy 1-2 hónapon belül lesz BT változat belőle, amiben lesz már minden mi szem-szájnak ingere.
Sejtésem szerint aztán kihozzák a 870 és a 970et
amiben már lesz WIFI, legalábbis ahogy ismerem a szerencsémet XD

Őszre mondják hogy lesz X950BT, amikor elfogy a X920BT.
Én megvettem a normál X950-est.
Rengeteg alkalmazást pakoltak bele (minek?).
Viszont tényleg érzékenyebbnek tűnik a műhódvétel 
Ja: és nincs kijelző ugri-bugri. 
Töltéskor sárgán világít a LED, nem pirosan. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Csak nincs benne FM Transmitter, ez az ami nekem kéne, mert egyik autónkban sincs MP3 lejátszó, csak CD-s, azt meg macerás kiírni. Míg egy SDHC kártya megvan pár ezer forintból
Remélhetőleg BT verzióban sem lesz ugri bugri ^^
A műholdvétel a 820nál is brutálisan jó ... míg a Mio megfeküdt, és szombaton mikor Bakonyban esőzések voltak 30km-es távon se talált magára, addig Wayteq bekapcsolás után azonnal reagált, és látott jó pár műholdat, meg se kottyant neki egy kis felhő 
920bt meg hamar elfogy, mert mgé így is jó áron van, de ha már ennyit vártam
akkor várok még egy picit ^^
Kijelzőt és egyéb dolgokat nem változtattak rajta? Azaz szép éles a kép, és lehet látni napsütésben is?

Szépek a szinek, talán még élethűbbek is.
Napsütésben semmit sem látok.

Nincs ugri bugri!
Le fogom cserélni az tuti!
Azt még nézd meg kérlek, hogy ZENE lejátszója elmenti-e végre a felhasználói hangszínbeállításokat! Úgy teszteld, hogy beállítás után lépj ki a lejátszóból, majd vissza! Köszi!
[ Szerkesztve ]

Nem menti el. Beáll ugyanoda középre.

Áhh! Ennyi dilettáns!
Köszi a tesztet!

WM6-ra viszont lehet feltenni másik lejátszót gondolom, ami megfelel.
Én is keresgélek, mi hasznosat kéne feltenni. Eddig a Foxit readert találtam.
Windows Mobile 6??? Nem Win CE 6? Nem mind1
de ha WM6-t raktak rá az lol, nem kicsit nagy újítás ...

A WM6 az kizárt 
Egyéb programok ügyében meg érdemes itt körülnézni. Jó pár SI van ezen az oldalon, egyik másik megtömve programokkal (pl. az enyém
)

X920BT-ben mennyire szól jól az FM transzmitter?

Ájjáj, ezt benéztem 

Ha brutál jó a cuccod, akkor nagyon nem!

Új Swift, beépített gyári hangszórók vannak.

Igen, ezen WinCE6 van, és van is sok lejátszó, de egy se közelíti meg a gyári hangminőségét, már ami az equaliser-t illeti. A gyáriban nagyon jól eltalálták a Fourier-transzformáció lekódolását, mert nagyon szépen reagál a hangszínek állító csúszkáira, majdnem úgy mint egy girátoros analog.
A többi lejátszóban úgy tűnik ugyanazt a talán WM5..6-ból vagy WinCE5-ből származó kódot használják, mert mind egy szálig borzasztóan szabályoz, lehetetlen jó hangot kihozni belőlük. Pl. ha a mélyet emeled, a közép hangok is eltolódnak, és az egész tompa lesz!
Ezért fáj annyira, hogy nem lehet elmenteni a beállításokat! Kénytelen vagyok minden alkalommal beállítani az érzékenységet és a színezetet a javasolt beállításból kiindulva. Ez legaláb akkora bosszúság, mint a kurzor remengés! Azt hiszem jelezni kéne a szerviznek, ha már ezt a topicot úgy néz ki mégsem annyira követik, hogy ezt egy szoftver frissítéssel meg tudnák oldani, ha jeleznék a gyártónak!
Én állítom, hogy a részletekben rejlik, hogy valami tökéletes lesz, vagy nem. Ilyen kis apróságok teljesen elrontják az összképet! 

Nekem sípolt és sávhatárolt volt. Ki kéne próbálnod!

Lehethogy ezt a lejátszót is valahonnan warezolta a gyártó és nem értenek annyira hozzá, hogy átprogramozzák 
Mindenesetre készíthetünk egy listát a javaslatainkkal.

Hát talán nincs igazad, mert az nem lenne túl kecsegtető ránknézve!
Nekem nem sok nyűgöm van.
1. Ne remegjen a kurzor(ez x950-től úgytűnik megoldva,
2. Lehessen menteni az mp3 felhasználói beállításait.
3. PAN mód a Bluetooth nál!
A többivel nincs bajom.

Két lejátszóval szenvedek.
A TCPMP egyik verziója tökéletesen fut, és még a hangja is jó. csak nem lehet letenni háttérbe. Erre van valami megoldás?
A másik a CorePlayer. Rapszódikus. Hol jó, de legtöbbször hibával kilép. Nem találtam megfelelő beállítást. A PNA-val van a gond, nálatok is ezt csinálja? Az egyik SI-ben pedig ez van, nem értem hogyan működhet?

Sziasztok! Ha vásárolok egy ilyen terméket, akkor garanciális javítás esetén csak a boltba tudom visszavinni, vagy vannak az országban márkaszervizek? Meg tudom ezt nézni valahogy, hogy Kecskeméten van-e garanciális szervize a márkának?

http://www.elektrodoki.hu

Én is most cseréltetem le x920-amat 950-esre! NEkem nincs szükségem a Bt-ra és a transmitterre szal tökéletesen jólesz, és mg 4000-el olcsóbb is lesz mint az volt! Kihangosítás telómon igen hangos,meg ritkán használom autban, a transmitter meg zajos, és szerintem ebben se lesz másmilyen majd...Úgyis line-in bemeneten fogom használni!

A bolt csak három napon belül foglalkozik garanciális ügyekkel, azt követően átirányítanak a szervízhez.
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

Sziasztok!
Mért nem tudom formázni a készülék saját 2GB-s memóriáját?

Azt miért is akarod? Vagy már nem akarod használni a készüléket? Mert a formázással kb. azt érnéd el.