Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT

(#2851) DM43 válasza orbitalion (#2850) üzenetére

DM43
(senior tag)

Az előbbire

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#2852) orbitalion válasza DM43 (#2851) üzenetére

orbitalion
(tag)

Az a kisebbik gond! :D

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2853) BullZeye válasza orbitalion (#2852) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Jahm, főleg hogy x920bt-t se lehet kapni, mert nincs nagykerekben, és még egy ideig nem is lesz. :D

Szerintem kb egyszerre jön szállítmány kínából :)

[ Szerkesztve ]

~ userstyles.org/users/94870 ~

(#2854) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy kis problémám.
Ma kaptam meg az X920 -asomat de hiába állítottam Mass Strorage módba semmit sem csinál.
Win7 -et használok.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak vele ?

Update: ActiveSync -el működik.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#2855) tjb007 válasza tjb007 (#2854) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ActiveSync -el sikerült, épp a belső memóriába próbálok másolni de rohadt lassan megy.

(#2856) tjb007 válasza tjb007 (#2854) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Probléma megoldva, sikerült, egy resetet kellett csak nyomnom.

[ Szerkesztve ]

(#2857) BullZeye válasza BullZeye (#2853) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Nah és most jön megint 1 hónap várakozás ha nem 2. Mert most ahogy nézem, ebben nincs FM Transmitter, mmint a sima x950-be. És minimum 1 hónap, de sztem lesz az 2-3 is, mire kapható lesz x950bt, amibe remélhetőleg raknak.

Viszont röhej, hogy mennyire felment az ára x920bt-nek, argepen nézem most, pár hónapja 23.7k volt, most 30k alatt nincs :) Lehet az, hogy hibás és szar, az megnöveli az értékét? Vagy rendi módon belekalkulálják az alaplapcserét kapásból? És vagy visszahozzák cserélni vagy nem? :D

Egyébként szerintetek BT változatba raknak WIFI-t? Logikus lenne, ha már engedélyezik a WINCE felületet ..

[ Szerkesztve ]

(#2858) gabor_01 válasza BullZeye (#2857) üzenetére

gabor_01
(tag)

23.7 nettó ár lehetett, kb ennyi volt mindig is nagykerben.

(#2859) balintka

balintka
(őstag)

Nekem az X920BT-n nem igazán megy a Transmitter, alig hallani a rádión és serceg is, elég halk. Mi lehet az oka?

Másik: milyen beállításokkal kell filmet konvertálni rá? Format Factory-t használok.

[ Szerkesztve ]

(#2860) Tonyk válasza balintka (#2859) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

Autóban vagy akár otthon az FM transmittert használva is legyen benne az töltő/usb kábel, ez szolgál antennaként.

Másik: úgy konvertáld, hogy 1:1-ben legyen a film mérete a kijelző méretével: 420x272

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#2861) balintka válasza Tonyk (#2860) üzenetére

balintka
(őstag)

Nem mondod?! A töltőkábel az antenna?? Anélkül sistereg ezek szerint?

A hangot milyenre állítsam?

(#2862) BullZeye válasza gabor_01 (#2858) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

http://www.argep.hu/chart_1185644.html volt pár nap mikor 23.5-24k körül mozgott, de mégsem 30k, ahogy wayteq adja. És most még arra se lehet fogni, hogy felment az Euro, mert nem ...

(#2863) orbitalion válasza Tonyk (#2860) üzenetére

orbitalion
(tag)

480x272

Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E.

(#2864) gabor_01 válasza BullZeye (#2862) üzenetére

gabor_01
(tag)

Ha akarod, felteszem neked az Árgépre 19e-ért :D
Mire mész vele?

(#2865) balintka válasza orbitalion (#2863) üzenetére

balintka
(őstag)

Ilyen felbontás van már a FF-ben :) Így már tudok konvertálni.

(#2866) zsolx válasza balintka (#2861) üzenetére

zsolx
(lelkes újonc)

Csodát azért ne várj így se, nekem például sípos mint állat :(

(#2867) snowdog válasza zsolx (#2866) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Egy lehetséges megoldás sipolás ellen [link]

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#2868) bubi91 válasza BullZeye (#2853) üzenetére

bubi91
(újonc)

Itt már kapható [link]

már nem, csak rendelhető

[ Szerkesztve ]

(#2869) Tonyk válasza orbitalion (#2863) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

azaz

(#2870) orbitalion válasza Tonyk (#2869) üzenetére

orbitalion
(tag)

Látod még is csak tökéletes vagy! :DD :C

(#2871) Office-R válasza balintka (#2859) üzenetére

Office-R
(újonc)

Olvasd el a #2307 hozzászólásomat.

(#2872) BullZeye válasza bubi91 (#2868) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Már kapható és raktáron van az x950 is, de mivel nincs benne FM transmitter ezért várok. Azt hittem az nem csak BT-ben van, de így várok 1 hónapot, annyira nem vészes. :) Ha már így is 3 hete akartam megvenni... :D +1 hónap nem oszt nem szoroz.

(#2873) orbitalion válasza BullZeye (#2872) üzenetére

orbitalion
(tag)

Honnan tudod, hogy egyáltalán lesz BT-s, főleg azt, hogy egy hónap múlva?

(#2874) Pi2

Pi2
(újonc)

Sziasztok!
Tudom hogy leírtátok már 50x biztos azt, hogy kell telepíteni a 920-ra az 'én megyek'
progit, de iszonyatosan sok oldal van már ebben a témában az időm pedig vészesen kevés. Hálás lennék, ha valaki tudna nekem ebben segíteni. Amit kérnék: melyik verziót érdemes telepíteni(Görögbe utazunk Szerbia, Macedonia érintésével). Van nekem megyek8 r3 ver térkép packom.
Légyszíves lépésről lépésre, mert nem értek ezekhez a kütyükhöz :B
Email címem:pitu2@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm és minden más puncsolás csak segítsetek!!! ;) :))
Üdv pitu

(#2875) BullZeye válasza orbitalion (#2873) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Itt olvastam, és ez a Wayteq hivatalos oldala. Kérdezte valaki, ők meg illedelmesen válaszoltak. Innen lehet tudni, hogy 1-2 hónapon belül lesz BT változat belőle, amiben lesz már minden mi szem-szájnak ingere.
Sejtésem szerint aztán kihozzák a 870 és a 970et :D amiben már lesz WIFI, legalábbis ahogy ismerem a szerencsémet XD

(#2876) gabor_01 válasza BullZeye (#2875) üzenetére

gabor_01
(tag)

Őszre mondják hogy lesz X950BT, amikor elfogy a X920BT.

Én megvettem a normál X950-est.
Rengeteg alkalmazást pakoltak bele (minek?).
Viszont tényleg érzékenyebbnek tűnik a műhódvétel :K
Ja: és nincs kijelző ugri-bugri. :))
Töltéskor sárgán világít a LED, nem pirosan. ;]

[ Szerkesztve ]

(#2877) BullZeye válasza gabor_01 (#2876) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nincs benne FM Transmitter, ez az ami nekem kéne, mert egyik autónkban sincs MP3 lejátszó, csak CD-s, azt meg macerás kiírni. Míg egy SDHC kártya megvan pár ezer forintból :) Remélhetőleg BT verzióban sem lesz ugri bugri ^^

A műholdvétel a 820nál is brutálisan jó ... míg a Mio megfeküdt, és szombaton mikor Bakonyban esőzések voltak 30km-es távon se talált magára, addig Wayteq bekapcsolás után azonnal reagált, és látott jó pár műholdat, meg se kottyant neki egy kis felhő :D

920bt meg hamar elfogy, mert mgé így is jó áron van, de ha már ennyit vártam :D akkor várok még egy picit ^^

Kijelzőt és egyéb dolgokat nem változtattak rajta? Azaz szép éles a kép, és lehet látni napsütésben is?

(#2878) gabor_01 válasza BullZeye (#2877) üzenetére

gabor_01
(tag)

Szépek a szinek, talán még élethűbbek is.
Napsütésben semmit sem látok.

(#2879) orbitalion válasza gabor_01 (#2876) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nincs ugri bugri! :C Le fogom cserélni az tuti!
Azt még nézd meg kérlek, hogy ZENE lejátszója elmenti-e végre a felhasználói hangszínbeállításokat! Úgy teszteld, hogy beállítás után lépj ki a lejátszóból, majd vissza! Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2880) gabor_01 válasza orbitalion (#2879) üzenetére

gabor_01
(tag)

Nem menti el. Beáll ugyanoda középre.

(#2881) orbitalion válasza gabor_01 (#2880) üzenetére

orbitalion
(tag)

Áhh! Ennyi dilettáns!

Köszi a tesztet!

(#2882) gabor_01 válasza orbitalion (#2881) üzenetére

gabor_01
(tag)

WM6-ra viszont lehet feltenni másik lejátszót gondolom, ami megfelel.
Én is keresgélek, mi hasznosat kéne feltenni. Eddig a Foxit readert találtam.

(#2883) BullZeye válasza gabor_01 (#2882) üzenetére

BullZeye
(őstag)
LOGOUT blog

Windows Mobile 6??? Nem Win CE 6? Nem mind1 :D de ha WM6-t raktak rá az lol, nem kicsit nagy újítás ...

(#2884) DM43 válasza BullZeye (#2883) üzenetére

DM43
(senior tag)

A WM6 az kizárt :Y

Egyéb programok ügyében meg érdemes itt körülnézni. Jó pár SI van ezen az oldalon, egyik másik megtömve programokkal (pl. az enyém :D )

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#2885) balintka

balintka
(őstag)

X920BT-ben mennyire szól jól az FM transzmitter?

(#2886) gabor_01 válasza BullZeye (#2883) üzenetére

gabor_01
(tag)

Ájjáj, ezt benéztem :W

(#2887) orbitalion válasza balintka (#2885) üzenetére

orbitalion
(tag)

Ha brutál jó a cuccod, akkor nagyon nem!

(#2888) balintka válasza orbitalion (#2887) üzenetére

balintka
(őstag)

Új Swift, beépített gyári hangszórók vannak.

(#2889) orbitalion válasza gabor_01 (#2882) üzenetére

orbitalion
(tag)

Igen, ezen WinCE6 van, és van is sok lejátszó, de egy se közelíti meg a gyári hangminőségét, már ami az equaliser-t illeti. A gyáriban nagyon jól eltalálták a Fourier-transzformáció lekódolását, mert nagyon szépen reagál a hangszínek állító csúszkáira, majdnem úgy mint egy girátoros analog.
A többi lejátszóban úgy tűnik ugyanazt a talán WM5..6-ból vagy WinCE5-ből származó kódot használják, mert mind egy szálig borzasztóan szabályoz, lehetetlen jó hangot kihozni belőlük. Pl. ha a mélyet emeled, a közép hangok is eltolódnak, és az egész tompa lesz!

Ezért fáj annyira, hogy nem lehet elmenteni a beállításokat! Kénytelen vagyok minden alkalommal beállítani az érzékenységet és a színezetet a javasolt beállításból kiindulva. Ez legaláb akkora bosszúság, mint a kurzor remengés! Azt hiszem jelezni kéne a szerviznek, ha már ezt a topicot úgy néz ki mégsem annyira követik, hogy ezt egy szoftver frissítéssel meg tudnák oldani, ha jeleznék a gyártónak!
Én állítom, hogy a részletekben rejlik, hogy valami tökéletes lesz, vagy nem. Ilyen kis apróságok teljesen elrontják az összképet! :W

(#2890) orbitalion válasza balintka (#2888) üzenetére

orbitalion
(tag)

Nekem sípolt és sávhatárolt volt. Ki kéne próbálnod!

(#2891) gabor_01 válasza orbitalion (#2889) üzenetére

gabor_01
(tag)

Lehethogy ezt a lejátszót is valahonnan warezolta a gyártó és nem értenek annyira hozzá, hogy átprogramozzák :D
Mindenesetre készíthetünk egy listát a javaslatainkkal.

(#2892) orbitalion válasza gabor_01 (#2891) üzenetére

orbitalion
(tag)

Hát talán nincs igazad, mert az nem lenne túl kecsegtető ránknézve!
Nekem nem sok nyűgöm van.
1. Ne remegjen a kurzor(ez x950-től úgytűnik megoldva,
2. Lehessen menteni az mp3 felhasználói beállításait.
3. PAN mód a Bluetooth nál!

A többivel nincs bajom.

(#2893) orbitalion

orbitalion
(tag)

Két lejátszóval szenvedek.
A TCPMP egyik verziója tökéletesen fut, és még a hangja is jó. csak nem lehet letenni háttérbe. Erre van valami megoldás?

A másik a CorePlayer. Rapszódikus. Hol jó, de legtöbbször hibával kilép. Nem találtam megfelelő beállítást. A PNA-val van a gond, nálatok is ezt csinálja? Az egyik SI-ben pedig ez van, nem értem hogyan működhet?

(#2894) Asifan

Asifan
(lelkes újonc)

Sziasztok! Ha vásárolok egy ilyen terméket, akkor garanciális javítás esetén csak a boltba tudom visszavinni, vagy vannak az országban márkaszervizek? Meg tudom ezt nézni valahogy, hogy Kecskeméten van-e garanciális szervize a márkának?

(#2895) DM43 válasza Asifan (#2894) üzenetére

DM43
(senior tag)

http://www.elektrodoki.hu

(#2896) milszab

milszab
(kvázi-tag)

Én is most cseréltetem le x920-amat 950-esre! NEkem nincs szükségem a Bt-ra és a transmitterre szal tökéletesen jólesz, és mg 4000-el olcsóbb is lesz mint az volt! Kihangosítás telómon igen hangos,meg ritkán használom autban, a transmitter meg zajos, és szerintem ebben se lesz másmilyen majd...Úgyis line-in bemeneten fogom használni!

(#2897) snowdog válasza Asifan (#2894) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A bolt csak három napon belül foglalkozik garanciális ügyekkel, azt követően átirányítanak a szervízhez.

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#2898) zoli669

zoli669
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Mért nem tudom formázni a készülék saját 2GB-s memóriáját?

(#2899) g.gergo válasza zoli669 (#2898) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

Azt miért is akarod? Vagy már nem akarod használni a készüléket? Mert a formázással kb. azt érnéd el.

(#2900) Tonyk válasza g.gergo (#2899) üzenetére

Tonyk
(őstag)
LOGOUT blog

RF2 -től mi baja lenne?

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Wayteq X920BT
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.