Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz col #3017 üzenetére

    Akkor te hihetetlenül szerencsés vagy azzal, mert ahogy megnéztem őket annó és kipróbáltam, szinte azonnal le is írtam tapasztalataimat, nem emlékezetből, hanem tárgyilagosan, a hüvelykujjam 2cm széles (most megmértem én is tolómérővel :) ), és 2 fajta kilengése volt annak a 4 készüléknek.
    Az egyik egy általános 2-4 miliméteres kilengés ami folyamatos remegés volt. És minden 5-6. kilengés pedig egy szélesebb sugarú körben volt, ami mint írtam 9-10 miliméter volt, kb fele a hüvelykujjamnak, mivel más nem volt nálam, mint írtam is, csak így tudtam megnézni :) Ha csak pillanatokra is volt csak 9-10 miliméter, az akkor is 9-10 miliméter, és akkor sem olyan, mint amilyennek lennie kell, és amilyen eredetileg volt az x920bt, mert ott helyben egy hibátlan készülékhez tudtam hasonlítani, egymás mellé téve őket.

    És részemről én is lezártam ezt, mert a WayteQ szerint nem hibás, ahhoz képest elég sok embert zavar, én nem vettem meg, mert engem mikor kipróbáltam idegesített. Remélem x950bt már jobb lesz :)

Új hozzászólás Aktív témák