- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
-
sooma
tag
Most viszem vissza a Hama Uzzano billentyű csodát. A golyós egér csak fejre állítva működik, némelyik gomb meg sehogy.. Azt hittem a Hama, az megbízható.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Van egy UE40F6200AW Samsung Smart tv a családban és vettem hozzá egy Hama Uzzano billentyűzetet. A gond az hogy csak kb. egy méter távolságon belül érzékeli a tv.Ezen kívül szinte egyáltalán nem.
Elemek újak benne.
Azt olvastam hogy mások kimondottan dicsérték ezt a billentyűzetet és hogy 8-10 méterre is használható.
Mi lehet a gond? Hibás lenne a billentyűzet? -
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg próbálta már a UE40F6320- as Tv n. működik a Hama Uzzano billentyüzet….
-
sandró60
addikt
válasz
moco22 #56830 üzenetére
Ezt is ajánlják hozzá.Kicsit olcsóbb Hama Uzzano
-
Inhouse
őstag
válasz
szabochris #52264 üzenetére
Felismeri mindet. Én is így használom. Az áramfelvétel lehet gond, 3 pendrive meg sem kottyan neki, sőt még a Hama Uzzano vevője is benne van. Ha külső HDD-t akarsz és nincs saját tápja, akkor azt ne így csináld, hanem direktben a nagyáramú aljzatba, vagy olyan HUB-ot vegyél, ami külső tápos direkt ilyen célból!
d.beni!
Az összekötéshez a mappa megosztáson kívül több is kell, vagy a Samsung erre való programja Allshare volt régen, de már Link, vagy mi. De inkább a Servio-t rakd fel! -
donjohnson
addikt
válasz
EAndrew #51887 üzenetére
nekem ilyen van az es6560-hoz: hama uzzano
-
Inhouse
őstag
válasz
forest_ns #50905 üzenetére
Ne BT-s vez.nélküli bill-t vegyél, hanem "sima" vezeték nélkülit! Adnak hozzá való vevőt, a TV-t (meg téged) meg ne érdekeljen, milyen protokollal megy az RF átvitel, megoldják egymás közt. A TV felé sima USB HID billentyűzet látszik, azt meg simán kezeli, eddig úgy néz ki, mindegy, hogy milyen gyártmány. Nekem Hama Uzzano-m van.
-
theraphosa
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kinéztem magamnak egy Samsung UE32F6400 ( 2013-as) tv-t és ehhez a tv-hez szeretnék billentyűzetet vásárolni. A Hama Uzzano billentyűzet jó hozzá?
-
Batib
őstag
válasz
csokxi #49031 üzenetére
2. Szinte bármilyen külső HDD-t felismer, akár több partíciora osztva is. A 2.5 hüvelykeset ellátja árammal is a HDD feliratú USB aljzatból.
4.A Logitech wireless setjei jók akár a K400 is. Nekem Hama Uzzano van meg vagyok elégedve vele.
Arról tudj nem minden app támogatja teljeskörűen a billentyúzetet. -
Batib
őstag
válasz
macimeister #47821 üzenetére
Vezetékes USB szinte bármilyet. Vezeték nélküliből a Logitech cuccait biztos, hogy kezeli.
Általában azok a mini BT blientyüzetek a legpraktikusabbak amin touchpad vagy golyos pozícionáló (egér) van.
pl eredeti Samsung, Logitech K400, Hama Uzzano. Arra készülj fel, hogy teljes mértékben csak a böngészőben működik, az appok alatt nem mindenhol. (Pl Youtube app) -
Inhouse
őstag
válasz
bakancs446 #47020 üzenetére
Te olyan agresszív kismalac stílusban nyomod, ez sokaknak nem jön be, lesz ebből még problémád...
Itt írtam az USB HUBról, aztán valahol később arról is, hogy simán megy a 4 portosról a Hama Uzzano stickje és 3 pendrive egyszerre. Vagyis nem teljesen, hiszen a pendrive-ok igazából keveset mennek együtt, csak a beolvasáskor kicsit, aztán úgyis csak egyet lehet nézni... -
Uzbul
csendes tag
Sziasztok!
Az UE32EH5300-as Smart TV-hez alkalmazható a Hama Uzzano vezeték nélküli billentyűzet?
Ha igen és van valakinek akkor milyenek a tapasztalatok. -
Inhouse
őstag
válasz
farkas26 #43252 üzenetére
Szinte bármilyet megeszik. Nekem egy Hama Uzzanoval megy.
A hétvégén vettem hozzá egy 4 portos USB 2.0 HUB-ot és azon keresztül dugom rá a pendrive-okat, hogy ne szopósodjon szét a TV-n az aljzat, meg lehessen több mindent rádugni. De pl. 2 pendrive-al még nem próbáltam...1-el simán megy. -
stefi68
addikt
válasz
toto0569 #43236 üzenetére
Ha megmondod, hogy melyik Smart Share, megnézem neked.
Nos, pont ezért kérdeztem tegnap, hogy érdemes-e frissítenem 001029-ről, mert lehet, hogy egyes dolgok rosszabbak lesznek.
És így, hogy fogalmam sincs milyen újdonságokat hoz az új szoftver nem vállalom beTovábbra is fennáll a kérdés: Hama Uzzano ügyben van valakinek tapasztalata?
-
stefi68
addikt
válasz
Mclaren. #43194 üzenetére
Én is ilyet vettem a héten 40"-os méretben és az az infót kaptam (utólag), hogy már nem sok van belőle raktáron.
Másokhoz...
Sikeresen beüzemeltem és túl vagyok a csatorna rendezési mizérián
Jelenleg 001029 szoftver van a tv-n. Jelezte is, hogy van frissebb, de gyorsan kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Érdemes a legújabb verzióra frissíteni? Milyen új szolgáltatások érhetők el a frissítéssel? Esetleg milyen régi funkciók tűnnek el vele?Androidos távirányítás esetén: létezik olyan alkalmazás amellyel lehet az egeret normális sebességgel kezelni, mert a Samsung Remote Navigation felületén scroll-ozva alig vánszorog arrébb. Próbáltam a felbontáson is állítani, de nem sok sikerrel.
Esetleg van valakinek Hama Uzzano-ja? Azon a "hanyattegér" kezelése mennyire kényelmes? normális sebességgel lehet görgetni?
-
Inhouse
őstag
"ha billentyűzetet és egeret használok majd, ahhoz valami spéci kell vagy mezei számítógépes vezetéknélküli is jó?"
[Samsung LCD/LED TV tudástár]
(Mondjuk ez a 2012-es E szériára igaz...)
Itt megtalálod azokat a vezetéknélküli típusokat, amivel amivel megy a dolog a gyárin kívül. Hozzáveheted még a Hama Uzzano-t is, az is jó. Nagy a gyanúm, hogy kevesebb az, amivel nem mennek...ezek azért jobbak, mint egy sima vezetéknélküli szett, hogy egybe vannak építve az egérrel.Üdv
Inhouse -
Inhouse
őstag
válasz
amator2 #42246 üzenetére
Az eredeti Samu -s klaviatúrával megy???
ha igen melyik tipussal? PL :Samsung VG-KBD1000 vagy 1500?
Ezen ugye ha jól látom a képet Touchpad is van rajt.?Sajnos a Youtube alkalmazás ezen verziója nem megy csak a távirányítóval, de pl. a Vimeo már igen.
Valaki mintha már kérdezte volna és pl. a Samsung gyárira azt írják, hogy 6100-tól felfelé... Egy Hama Uzzano viszont tökéletesen illik hozzá és még olcsóbb is. -
Tegla80
addikt
válasz
sesshou #42097 üzenetére
annyiért nehezen fogsz olyat kapni ami tutira megy,mint pl a logitech ek többsége
itt van pl használtan ,de 4e
[link]hát jó keresgélést
Bár sztem várj vele és később inkább,de végy 1 hama uzzano-t ,mint mondtamjó az a Smart,Én 1re többet használom,(ezért is kéne az uzzano)még a gyorsasága sem gáz,igaz kábelen van és jó a netem is. szóval megvagyok vele
-
Batib
őstag
Hello!
Tegnap jött meg a TV-hez a Hama Uzzano és az alábbi gondjaim vannak.
A PC-n minden karaktert megtalálok és helyén (magyar) van a Z és Y is.
A TV-n nem találom az alsó vonást az á,é, ő stb karaktereket.
Mit tudok tenni?
Köszi! -
Inhouse
őstag
Hama Uzzano:
F1 - A
F2 - B
F3 - C
F4 - D
F5 - Smart
F6 - Forrás
F7 - Csatornalista
F8 - Némítás
F9 - Hangerő le
F10- Hangerő fel
F11- Csatorna le
F12- Csatorna fel
Enter - enter
Esc - return
nyilak - nyilak -
Inhouse
őstag
Sziasztok! Álom ezzel a billentyűzettel netezni. Ami eddig is zavaró volt, hogy nem veszi el a virtuális billt miközben gépel az ember, és itt pl. sokat kitakar. Annyit lehet csalni, hogy gépelés előtt át kell állítani numerikusra, így kis kitakarás lesz, pl. itt már nem is lóg bele a szövegablakba. A másik gáz, hogy nem lehet sort törni, enterre kiugrik a szövegablakból. Az elején szóközzel csináltam... Közben összekötöttem a tv-t optikai kábelen az erősítővel, működik szépen. Hajrá Hama Uzzano!
-
Inhouse
őstag
válasz
Iginotus #40892 üzenetére
Az UE40EH5300-on van egy HDMI bemenet, ami mellé DVI is van írva és tartozik hozzá egy DVI audio in, ami jack...
Elvileg ma érkezett meg a Hama Uzzano-m! Újra lehet kapni!Ki fogom este próbálni, hogyha numerikusra váltom a virtuális billentyűzetet, akkor is lehet-e a vezetéknélkülivel gépelni, mert akkor nem takar ki annyit...
A Smart még mindig nem tökéletes, de már nem megy el, csak feleslegesen frissíti a semmit, és nincs meg az összes ikon... -
Inhouse
őstag
válasz
d.norberto84 #40508 üzenetére
Jó hozzá még a Hama Uzzano is, csak sajnos sehol nem lehet éppen kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest