Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • op.erik

    aktív tag

    Under the guise of death 1.0 - A hál leple alatt 1.0

    A mód részleges angol gépi fordítású és orosz szövegű fájlokból lett magyarra fordítva! Előre is elnézést az esetleges értelmetlenségekért, de azért töltöm most fel, hogy aki a tesztelésbe beszáll, az tudjon segíteni javítani a hibákat. Ezt előre is köszönöm!
    Végigjátszás: videó
    szöveg (RUS)

    Verziószáma: 1.0 + Hotfix - 2013.09.01. + Shoker Weapons Mod 1.0 adaptáció Degradatoome által.

    A mód az alapjáték fő küldetésszálát módosítja. A térképeket az CoP Level Pack-ból konvertálták a módhoz és tették meglehetősen stabillá.

    Pályák: Kordon, Szeméttelep, Agropom, Sötét Völgy, Bár, Rosztok (Vad terület), Jantár, Katonai Raktárak, Perzselő (Radar), részben benépesített Pripjaty és az x16. [Tudomásom szerint van több is, de ezt majd megtapasztaljátok ;)]

    A pályák benépesítettek mutánsokkal, különböző frakciók csoportjaival, anomáliákkal és azokban termő képződményekkel. Kitörés esetén vannak búvóhelyek, valamint hálókörletek a táborokban. Néhány új kereskedő és technikus is helyett kapott egyes pályákon.

    A Shoker mod fegyverei nem fejleszthetőek, előre szólok, ez nem hiba! Csupán a ruházatoknál és a sisakoknál van lehetőség rá.
    Próbáltam realisztikussá tenni a módot a fegyverarzenál terén, beletettem a M.E.H.U.D.-ot és a Dynamic Hud módot.

    A mód tartalmazza az Absolute Structures packot valamint az Atmosfear 2-t.

    Lényegében ennyi, ha valami hibát találtok, majd próbálom javítani! Nagyon nem játszottam a móddal még magam se, csak fordítottam és a konfigurációs fájlokat javítottam eddig.
    Sok sikert hozzá és jó játszást srácok!

    A letöltési linket azonnal mellékelem mihelyst feltöltődik a 7z mappa.

    Oswald Péter Erik

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák