Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#4201) Kassadin válasza jer1cho (#4168) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helló!

Szintenként 1 pont, lvl69 a max., így van. Ha mindent megcsinálsz, tapasztalatom szerint pt1+3 dlc(knoxx, robot revo, dr. ned) mellett leszel ~45-46(?) körül. PT2 végére talán 53-54-55(?). Ha teljesen fals dolgokat írtam, majd kijavít valaki. Igazából bevallom, hogy nem emlékszem már ezekre a dolgokra.

Zolás: Én eddig úgy tudtam, hogy 1 képességpontot kapsz, nem szintet.

DeFranco: Akkor én csináltam rosszul, de az ellenfelek így 58-as karakterrel is hihetetlen erősek(most nyomom másodjára a knoxx-t). A Crimson Lance tagjairól meg külön bekezdést tudnék írni. ;] Ha többen vannak, vagy badass az ellenfél, pillanatok alatt letudnak darálni, pedig jó fegyvereim vannak, 1800-as pajzs, fegyver skill is magas. És akkor a buzi drifterekről nem is beszélek inkább... :DDD

Olyan 48-50 körül próbáltam arénázni, fel is hagytam vele a francba, de ezt írtam akkor is. Olyan sebzést leosztanak a főmuftik, hogy öröm nézni. Szóval nekem eddig nem sikerült átgázolnom egyik részen se, nekem még mindig tartogat kihívást a játék.

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#4202) DeFranco válasza Kassadin (#4201) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A szintkülönbség a lényeg. Én gyakorlatilag folyamatosan 2-3 szint pluszban vagyok az ellenfelekhez képest.

(#4203) Kassadin válasza DeFranco (#4202) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is. De ettől még nem kisebb kihívás megölni őket (legalábbis nekem). A crimson lance tagjai, a szívósabb banditák, néha azért tudnak meglepetés okozni. Erre leginkább new heaven a jó példa. Mondjuk ott relatíve sok az egy főre jutó ellenfelek száma, kis területen.

[ Szerkesztve ]

(#4204) DeFranco válasza Kassadin (#4203) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mer' nem vagy sunyi csipás, mint én. Nekem ez csak idő kérdése, mert úgy is látótávon túlról kapják az áldást, nincs veszély :)

re:##4205: nem tudom, rég játszottam, de mindegy is, a szintkülönbség a lényeg. Lilith-tel vagyok, most egy savas SMG-m van, elég nagy sebzéssel, magas elementallal, és nagy zoommal, általában az játszik, plusz egy tüzes csipa ha még messzebbre kell elvinni, és a nagy páncélos hogyishívjákoknak (mint a knoxx) van egy 7x150 körüli revolverem elég magas fire rate-tel.

A talent kiosztást nem tudom, azokat csak úgy ellövögettem ami épp tetszett.

[ Szerkesztve ]

(#4205) Kassadin válasza DeFranco (#4204) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hányas szintű? Gondolom hatalmas a sebzésed, és rengeteg critet lősz. Már ha úgy osztottad a pontokat, ahogy én osztanám.

(#4206) DeFranco válasza Kassadin (#4205) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, persze, critre megyek mindig. Messzire ellátok, stabilak a fegyverek, így 0,4-es crit arányom van még az SMG-t beleszámítva is.

(#4207) Kassadin válasza DeFranco (#4204) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

& #4206 Értem.
Devastator az a nagy dög szerintem, amire gondolsz.

[ Szerkesztve ]

(#4208) DeFranco válasza Kassadin (#4207) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azaz :)

(#4209) disco fever

disco fever
(újonc)

sziasztok!

playthrough1-ben vagyok. a fő sztorit megcsináltam, knoxx armory-ját csinálom épp. már csak az utolsó 2 küldetés van hátra (knoxx kinyírása, majd az armory kipakolása). szeretném, ha a fegyverraktárban időkorlát nélkül garázdálkodhatnék, akár többször is egymás után. azt tudom, hogy hogyan lehet lepottyanni a raktárba anélkül, hogy a visszaszámláló beinduljon. viszont az nem egyértelmű nekem, hogy ha már kedvemre szanaszét loot-oltam magam a fegyverraktárban, akkor hogyan tudom később teljesíteni a küldetést... az működik, hogy összeszedem az összes fegyvert, ami csak kell, aztán egyszerűen csak kilépek a játékból, majd újra betöltöm, és akkor ott lesz nálam az összes fegyver, plusz az utolsó küldetés befejezetlenül (amit ekkor befejezhetek)? nem lock-olom ki magam az utolsó küldetésből valahogy?

előre is köszi a segítséget! remélem, érthető voltam :)

(#4210) Kassadin válasza disco fever (#4209) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a küldetés neve? Csak azért kérdem, mert mintha Marcus is adna egy ilyen küldetést. Mondjuk ez nincsen semmiféle befolyással a játékban történtekre, csak kíváncsiságból kérdem.

Hiába lépsz ki, ha jól rémlik, akkor nem fog elindulni a visszaszámlálás, miután visszatöltöd a játékot. Willowtree-vel visszaállítod started-re a részfeladatokat, és úgy már menni fog. Fegyverek természetesen megmaradnak.

(#4211) disco fever válasza Kassadin (#4210) üzenetére

disco fever
(újonc)

köszi! ez a Loot Larceny küldetés, nem Marcus adja, hanem Knoxx tábornok kinyírása után következik egyből.

a willowtree-t még nem használtam, némileg parázok tőle, de remélem, nem barmolom el... legrosszabb esetben visszatöltöm azt a mentést, ami még teljesen "korrekt", nem moddolt/berhelt.

a mentett álláshoz szükséges fájlok a c:\user\Documents\My Games\Borderlands\SaveData mappában vannak? csak azok kellenek, amik itt vannak? vagy valami más is kellhet? korábbi mentés visszaállításakor nincs olyan tapasztalat, hogy korruptak lesznek a fájlok?

(#4212) DeFranco válasza disco fever (#4211) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keress rá a youtuben-on "armory glich" ott megvan, hogy hogy lehet bejutni. Az a lényeg, ha bent vagy, a lifthez nem szabad bemenni, ez nagyon fontos. Ha kész vagy, öld meg magad (mondjuk gránáttal) és akkor ha kidob, akkor visszamehetsz az armoryba és indul a visszaszámlálás. Így willow nélkül meg tudod csinálni.

De ez le van írva a fórumban, csak rá kellene keresni ;)

(#4213) disco fever válasza DeFranco (#4212) üzenetére

disco fever
(újonc)

köszi!!!
az az igazság, hogy néztem youtube-on is + a wiki oldalán, sőt még itt a fórumban is, csak valahogy nem volt egyértelmű nekem a dolog, mert - ahogy láttam - több megoldása is van ennek, és általában a magyarázatok egy kicsit összekeveredtek. (legalábbis nekem.)
de ez így tuti, ez kellett nekem! :)

(#4214) Kassadin válasza disco fever (#4211) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod, van más megoldás is. Nekem willowtree-t ajánlottak anno.

[ Szerkesztve ]

(#4215) Cyberbeni válasza Kassadin (#4201) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

Pt2.5 alapjáték végén gyerekjáték elérni a max szintet magadnak meg a fontosabb fegyvereknek.

vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

(#4216) disco fever válasza Kassadin (#4214) üzenetére

disco fever
(újonc)

jaja, asszem, inkább ezt választom :)

de köszi a segítséget!

(#4217) TESCO-Zsömle válasza Kassadin (#4201) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy Franco is mondja, a szintkülönbség a lényeg. Én PT2-be az első barlang végén kaptam 25db Hardened Alpha Skag-et. Minden lőszerem elfogyott, mire végeztem velük. A végén már rakétával kellett ölni őket meg karddal, mert nem volt más. És akkor azok pont egálban voltak felem.

Anno, mikor multiban beugrott mellénk egy lvl69-es forma, permanensen +2-3 szinttel fölénk húzott minden ellenfelet. Na az volt a kemény. Egy +3-as Badmutha Brute megette a teljes csapat lőszerállományát...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4218) jer1cho válasza Cyberbeni (#4215) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fegyver szakértelmekből mi a maximum szint?

(#4219) Kassadin válasza TESCO-Zsömle (#4217) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyilván nehezebb a játék, ha magasabb szintű az ellenfél/erősebb fajta, ez triviális. Neki lehet hogy könnyű, mert 3km távolságból lelő mindenkit, én viszont soldierrel muszáj vagyok közel menni, különben semmit sem sebzek, nekem így is elég nehéz legtöbbször, hogy 3-4 szinttel magasabb vagyok minden ellenfélnél (pajzsom, mintha nem is lenne, pillanatok alatt lelövik az ócska fegyvereikkel). :U

jer1cho: 50

(#4220) Cyberbeni válasza jer1cho (#4218) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

50

nemrég beléptem vele játszani kicsit pt2.5-ben a claptrap-es dlc-t, és hát eléggé brutál ellenfelek vannak, asszem ilyen lvl67-lvl70 (most respeceltem full pisztolyosra a sniperemet, bár így most nem viszi át a pajzsot a lövésem)
meg lehet nem ártana a sirenemet is felfejlesztenem, mert pt1 sincs még kész vele. :S
ja meg még se aréna nincs kész, se crawermaxot nem öltem meg :(

(#4221) jer1cho válasza Cyberbeni (#4220) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm.

Még egy pár kérdés:

1. Mi az a pt1..pt2,5...stb?

2. Fegyvereknél pontosan mit jelent a tűzerő?

(#4222) Kassadin válasza jer1cho (#4221) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Playthrough 1/2/2.5

Az alapjátékot tudod végigjátszani többször, dlc-k nélkül, magasabb szintű ellenfelek ellen, és jobb itemeket lehet zsákmányolni, mint az előző pt-ben. Semmi másban nem különbözik, ugyanazt játszod végig mégegyszer a többi pt-ben, egyedül elég uncsi.

A tűzerőre kapcsoló kérdésedet nem értem. Van sebzése, pontossága, és tűzgyorsasága a fegyvereknek. Valamint rendelkeznek egyes fegyverek elemental (shock, fire, corrosive, explosive) sebzéssel is. Minden ellenfélre más van hatással, fire skag-re hiába lősz fire elementálos fegyverrel, alig fogja sebezni, és így tovább.

(#4223) Cyberbeni válasza Kassadin (#4222) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

pt2-n azt kell csinálni, hogy gyorsan végigtolod csak a főküldiket, hogy unlockold 2.5-öt, aztán felfejlődsz max szintre, aztán megcsinálod azokat a küldiket, amik jó itemeket adnak.

(#4224) kapcsolat88 válasza disco fever (#4213) üzenetére

kapcsolat88
(tag)

A raktárba lepottyanni és kifosztani, a liftaknába nem bemenni...stimmel. ( ha átmész a lift alatt akkor a játék csak willow-val javítható ) Ám ha mindent rendben csinálsz és azután kilépsz a játékból, újra betöltessz és megint elmész az armory-ba akkor megint ki lehet fosztani ... és ezt így a végtelenségig :) Így nem kell piszkálni a save fájlokat.

A szintek meg igen fontosak... én 69-es partikban szoktam játszani és esünk kelünk ... :DD
maxi izgalom van minden egyes játékban, pedig mi moddolunk is, bár csak ésszel!

Itt lehet lelni kis segítséget a szintek maximalizálásához

[ Szerkesztve ]

gamespy-exitium8

(#4225) disco fever válasza kapcsolat88 (#4224) üzenetére

disco fever
(újonc)

köszi! ma már talán lesz egy kis időm kipróbálni :)

(#4226) phenomHUN

phenomHUN
(kvázi-tag)

Akinek lenne kedve coophoz, az vegyen fel.
Voice szerver is van (TS3).

http://steamcommunity.com/id/faithlesshun

(#4227) robogo81

robogo81
(tag)

Sziasztok:
Még régebben amikor először játszottam ezzel a a játékkal,találtam egy eridian fegyvert,olyan shoti szerűen(sok energia lövedék,közepes szórással,meg villámlás utáni dörgés hanggal) működött,elég nagy sebzése(főleg elektromos szerű) volt,de sajnos a régi mentések még akkoriban elszálltak egy win reinstallal.
Megtudjátok mondani ez miféle fegyver lehetett,mostanában a játékot elővettem egy kis kóborlásra,de ilyen jellegűt még nem találtam.

http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

(#4228) kapcsolat88 válasza robogo81 (#4227) üzenetére

kapcsolat88
(tag)

Ez lehet az

gamespy-exitium8

(#4229) robogo81 válasza kapcsolat88 (#4228) üzenetére

robogo81
(tag)

Köszönöm tényleg ez ,csak kisebb szintű,olyan 20-as volt.

http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

(#4230) Kassadin válasza Cyberbeni (#4223) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem tudtam, hogy így kell. Sorba mentem mindenen, amit kaptam.

Más: Kivégeztem pt2-ben is knoxx-t, a poén az, hogy csak 60-as szintű vagyok. Nem tudom, hogy robot revo mennyi xp-t fog adni, remélem a végére már közel jutok a maximum szinthez. Nem akarom még egyszer végigtolni a dr. ned dlc-t, elég volt egyszer, sok is. :DDD

(#4231) ll-kobe

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtátok hogy van a játékban benchmark? Csak most találtam meg.

Futtatása: indítófájlról paracsikon az asztalra, majd a cél mező végére egy szóköz után bemásolni:

timedemo1_p -benchmark -seconds=60 -novsync

A bench eredményét pedig a Willowgame\logs mappába találjátok, benchmark.txt.
Az én eredményem:

min= 26.60 avg= 79.78 max= 300.24

FullHD, configból minden maxra tolva.

[ Szerkesztve ]

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.