Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#204) Inarus válasza rulez7 (#201) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kiérdemelted "A mai nap hozzászólása" - díjjat... :C
Ad1.) Tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz!
Ad2.) Írj normálisan! (Értsd.: Tele van az írásod felcserélt betűkkel, helyesírási hibákkal, hiányosan használod a mondatvégi és mondatközi írásjeleket, emiatt olvashatatlan amit írsz.)

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#205) ben11 válasza rulez7 (#202) üzenetére

ben11
(senior tag)

Szerintem még addig fogd vissza magad, amíg még lehetőséged van rá..:(((
Nem tudom,te mivel foglalkozol, de az itt teszteket publikáló úriemberek kezében megfordult a piacon kapható készülékek többsége, így van némi viszonyítási alapjuk..
Másrészről még plecsnit is kapott a készülék, a kiemelkedő ár/érték aránya miatt,szóval kicsit hátrább az agarakkal..

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#206) mukibuci válasza Inarus (#204) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Nem igazán emiatt olvashatatlan... Inkább egy összeokádott rakás semmi, tele ismétlésekkel, értelmetlen dolgokkal. Legalábbis engem a felcserélt betűk nem zavarnak :DDD

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#207) Inarus válasza mukibuci (#206) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az inteligencián és tájokozottságon alapuló hibákat az 1-es pontban leírt javaslat hivatott orvosolni... :DDD

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#209) ben11 válasza rulez7 (#208) üzenetére

ben11
(senior tag)

Azért a használt szavak jelentésével tisztában vagy?
Lassan köszönj el a fórumtól.. :R

[ Szerkesztve ]

(#210) mukibuci válasza rulez7 (#208) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

users :F nett :F és a szakmaiság :F ;]

(#212) Inarus válasza rulez7 (#208) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elsőként arról, hogy milyen oldalon jársz. - Itt nem az olvasók írnak cikkeket, bár a lapcsaládnál van ilyen oldal is.
Másodsorban arról, hogy ki írta cikket.
Harmadsorban arról, hogy mi a helyzet ma mobiloknál hardver és sebesség terén - nem, nem papíron leírt sebesség, hanem látható sebesség terén.
Nincs baj a készülékkel, de csak azért nincs, mert harminc-ezerbe kerül. Ennyiért ilyen, ezt írták le.

ben11: Nincs miért elbúcsúznia. Mindenkinek joga van leírni a véleményét, ha azt kultúrált keretek közt teszi. Jelen esetben is maximum a nehezen értelmezhető stílus lehet a probléma, de ez nem ok semmilyen retorzióra. :)

(#213) huntenseN válasza rulez7 (#203) üzenetére

huntenseN
(kvázi-tag)

Neharagudj, de te melyik bolygóról jöttél?

(#214) ben11 válasza rulez7 (#211) üzenetére

ben11
(senior tag)

Egy kis olvasgatni való: alapelvek
Nem véletlen,hogy amit mi most írtunk az szürke betűvel látható ezzel jelölve,hogy nem a topic témájába vágó a hozzászólásunk..

[ Szerkesztve ]

(#216) kobajekill válasza rulez7 (#211) üzenetére

kobajekill
(tag)

1, A tesztelő nagyon is képben van a dolgokkal.
2, Aki akarja, (pl én is) meg fogja venni a telefont, a hibái ellenére is.
3, Nem lehúzos a cikk (aki úgy érzi, szarul érzi), de nem árt tisztában lenni a telefon hátrányosságaival.

Aki gyorsabbat akar, és van rá pénze úgy se ezt veszi meg. Ha nekem 200ezres fizetésem lenne, simán én is másik készülékeken törném a fejem, nem azon, hogy erre is hogyan szükítem a költségvetést, hogy beleférjen. Így hát nem kell ezen ocsárkodni, nőjj fel és vegyél mélyebb lélegzeteket a véleményed megfogalmazása közben. ;)

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#220) kobajekill válasza rulez7 (#219) üzenetére

kobajekill
(tag)

Én értelek, de nem kell félni, így is sokan fogják venni ezt a készüléket (manapság sok a csóró és mindenkinek kihegyeződik a füle a wifire és gps-re)! ;)

Ráadásul annyira nem rossz ez a készülék sőt szerintem én imádni fogom, de őszintén ez nem a legjobban sikerült termék Huawei-től.;)

[ Szerkesztve ]

(#221) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Egy valamit nem értek.ApnDriod segítségével levan tiltva a mobilnet az értesítési sávban pedig balra az akksi mellett a térerő felett van egy R betű ami a Roamingot jelenti :F

Walter White is Bad*ss!!

(#222) Szólista válasza rulez7 (#215) üzenetére

Szólista
(senior tag)

Ha te már 2 hónapja használod a készüléket,akkor miért nem irod le a tapasztalatodat részletesen?Hasonlitsd össze egy hasonló telóval.A hasonlót ár/tudás alapján gondoltam,ha van ilyen. :F

Nem vagyok normális! Na és?

(#224) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Illetve most néztem, hogy a gyári widgetben ahol a wifit-, kékfogat, syncet meg a kijelző fényerejét lehet állítani ott mi lenne a középső ikon?

Walter White is Bad*ss!!

(#225) sagesz93 válasza RexpecT (#224) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ha ugyanaz a widget mint pulse-on, akkor az a gps be-ki, lesz.
De a gyárit nem használom, hanem helyette a switchpro widgetet, ami ugyanez, csak te szabod meg milyen cuccok hol legyenek rajta(illetve mennyi legyen.)
Fizetős app. :B

(#226) huntenseN válasza RexpecT (#224) üzenetére

huntenseN
(kvázi-tag)

gps

(#229) RexpecT válasza sagesz93 (#225) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Aha már megtaláltam :).
Ez a térerő-R-es dolog viszont még mindig zavar, nem tudom hogy mitől lehet :F(a szolgáltatónál is levan tiltva a mobilnet, és a telefonban is, lehet hogy a TurboSim kavar be?)

Illetve lenne még 2 kérdésem:

A böngészési előzményeket magától törli ki a telefon?
Ha belerakok egy másik sim kártyát attól a programok és beállítások ugye megmaradnak?

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#230) sagesz93 válasza RexpecT (#229) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

le lehet tiltani az adatroamingot a menüben....

(#232) huntenseN válasza rulez7 (#231) üzenetére

huntenseN
(kvázi-tag)

Szerinted kiváncsi itt rád valaki? Fejezd már be a hülyeségedet.. Vagy felőlem írhatod, csak olvass át előtte néhány nyelvtan könyvet. Kösz.

(#233) RexpecT válasza sagesz93 (#230) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Apndoriidal is levan lőve, illetve a menüben sincs kipipálva az Adatroaming(Csatlakozás adatszolgáltatásra roaming közben).

Walter White is Bad*ss!!

(#234) mukibuci válasza huntenseN (#232) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

jaj, te users, te ezt nem értheted, nem is teleportálós a telefonod 50 ropiért :DDD

(#235) Inarus válasza rulez7 (#231) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha már szómenésed van, legalább használd a "Szerkesztés" funkciót! :((( 5 percen belül szerkesztheted a hozzászólásaidat.

(#236) ben11 válasza rulez7 (#231) üzenetére

ben11
(senior tag)

Kezdesz tényleg nagyon unalmas lenni..

(#239) kaller1 válasza rulez7 (#237) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sugárzik a szakmai zsenialitás mi? szakember iró?

Ha a cikk írójával van bajod, miért nem írsz neki PÜ-t?
Vagy talán nyilvánosan akarod megvitatni a dolgot?
Te jobb cikket tudsz írni ettől?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#241) huntenseN válasza rulez7 (#238) üzenetére

huntenseN
(kvázi-tag)

Nem írhatja hogy szép a telefon, ha egyszer nem az.
Azt sem írhatja, hogy szép a hangja, mert nem az.
Ennek a telefonnak egyetlen nagy előnye van, mégpedig az, hogy ennyi pénzért nagyon korrekt tudással rendelkezik.

Na menjél vissza legózni mostmár, majd pár év múlva visszanézhetsz, amikor már elmúltál 12.

(#242) kobajekill válasza rulez7 (#238) üzenetére

kobajekill
(tag)

"Kibontás után töltővel kombinált USB kábel és sztereó füles bukkan elő, ennél többre egyébként sem számítottam."

Nem tudom mennyi ideje vagy vodás, de ők kérik a legkevesebb gyári tartozékot a telefondobozokba.

"Ez csak úgy van, kellett egy kijelző, pár gomb, ahogy esett, úgy puffant, nulla egyediség van benne, pedig lehetett volna okosítani."

Itt azt mondja semmi nagy dizájnja nincs a készüléknek, csak egy megszokott minimál kinézet. Lehetett volna más anyaghasználat.

"A mellékelt füles elég kis harmatos, egy iPod fülest dugtam rá ezután, azzal kritikán aluli volt a teljesítmény, de aztán rákötöttem egy 2.1-es hangfalrendszert, amit rendesen meghajtott. Kihangosítva inkább csak cincog a cucc, a hátlapra vésett hangszóró nem sokat mutat, asztalra téve pláne."

Aki, zenés készüléket vár, annak nem ez lesz az idális. Nem walkman vagy xpress mobil.

Bog sítlusa nagyon komoly, szerintem ettől ízesek a cikkei. Amúgy akinek nem inge ne vegye magára. Ha meg te ettől felkapod a vizet, hogy állítólagosan furják a telefonod, akkor írj egy másik cikket valamilyen másik oldalra, és mutasd meg hogy hogy lenne számodra igazi egy ilyen teszt.

Mondjuk én olvastam más oldalak által készített tesztet és ott is kiemelik a telefon hibáit és ott hozzá teszik ennyi pénzért többet ne várjanak.

(#243) Inarus válasza rulez7 (#240) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tudomásul véve, be lehet fejezni. :((

(#244) Bog válasza rulez7 (#238) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:D

Te nagyon vicces gyerek vagy, itt röhögök egy órája a "szakmaiságodon".

Na, figyeljél, te szakmai zseni, te mobilkommunikációs tökély, csak hogy kicsit képben legyél:
1. mielőtt sértegetsz, olvasd el az alapelveket. Még egyet beszólsz személyeskedve és kiváglak a vérbe, mert megtehetem. A Mobilarena tulajdonosának meg majd elszámolok valahogy, hidd el, lévén az is én vagyok. Ú basszus, de szar, én írom azt az oldalt, ami az enyém. Éppen hét éve, több mint 1000 telefon tesztelése után. Nyilván nem értek hozzá. Az, hogy mondjuk kisujjból kiráztuk a GSM alapismeretek cikket, az nyilván csak véletlen. Mielőtt idejössz fikázni és okoskodni, előbb tájékozódj, vagy mutass fel valamit a nagy szakmaiságodból, lássuk, hova publikálsz, mit, milyen terjedelemben.
2. Most kulturáltan válaszolok az elvileg kritikai észrevételeidre:
Egy Mercedes is adnak hozzá mi?
Itt mi a tököm a problémád? Ennyi pénzért ennyi jár, ezt írtam le, mibe akarsz belekötni igazából? Mi nem tetszik? Fejtsed ki, de értelmesen, mert azt eddig nem sikerült.
Ezt meg jól leírtad mi?Jó megmondta mi.Ahogy a cikkedet is okosítottad mi?
Ez nem lehuzás? Biztos aranyburkolatról álmodott ennyiért.

A cikkben a tesztelő szubjektív véleménye kap helyet. Mert - különös, nem? - nem csak az adatokat írjuk le. Ha nem tetszik, akkor húzzál el. Ha nem megy, segítek.
Színvonaltalan rosszmájú írás!!!
Várom a cikkedet ugyanerről a telefonról. Jómájúan.
Ez micsoda?Akkor sok telefont lehet így jellemezni(ez lehúzás ekkora hülyeséget írni)
Ahol vaku és autofókusz nélküli kamera van, azt mindig lehúzzuk. Előbb olvass, utána pampogjál.
Mint a majmok mi?
Csak ezért kaphatnál egy bant, de mivel rettentően jó fej vagyok, ezért csak figyelmeztetlek.

Mellesleg ha nem tűnt volna fel, senki sem ért veled egyet. Ezért - mivel hangulatkeltő hozzászólásokkal folyamatosan zavarod a fórumot - szintén kidobhatnálak az Alapelvek értelmében. Továbbá az 5 percen belüli hozzászólásokhoz a szerkesztés gombot kell használni. Miután ezt sem tetted, ezért emiatt is kirakhatnálak.

Akarsz még pattogni?

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#245) Samus válasza rulez7 (#211) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Ember, fogd vissza magad. Regeltél egy hónapja, és osztod az észt. Mit beszélsz Te a Linuxról és a hardverigényéről? Meg a C2D-ről, meg az egy hónapja piacon lévő Snapdragonról. Meg a HP iPaq-ről? Az PDA és nem okostelefon, nem keverendő. Mi köze van ennek a készülékhez. A cikk írója pedig hidd el, több telefont (jobbat és kevésbé jobbat) használt már huzamosabb ideig, mint ahány ajtókilincset fogtál eddig. Ugye 30 000 pénzért nem vársz HTC Desire minőséget, mert akkor kajak idióta vagy, már bocs, de olvass már vissza, miket írtál, feltéve, hogy olvasni tudsz, mert írni azt biztos nem. A cikk pedig nem lehúzás. Csak tudni kellene olvasni. Idézet a cikk végéről: "Önmagában nézve tehát a Vodafone 845 nem egy kiemelkedő darab. Az okostelefonok piacán viszont best buy..."

Aki tud olvasni, értelmezni, az tudja, hogy vannak hibái, de vannak nagyon kellemes tulajdonságai is. Én például nagyon rákattantam, és tervezem is egy vásárlását.

Most pedig az érdemi kérdésem: A telefon vajon képes lehet BT-n remote control parancsokat fogadni? Bluetooth headset számléptetés, play/pause, stb dologra gondolok?
Videóhívás menne? (mert bár 3G-s, de az előlapi kamerát lespórolták, továbbá van pár olyan készülék is piacon, ami 3G képes, de a videótelefon nem támogatott).

Továbbá WLAN: mivel csak b-s, ahogy láttam, ugye ettől még megy a b/g/n-s hálókkal? Titkosítások közül ismer mindent? WEP, WPA, WPA2, PSK, WPA-PSK, WPA2-PSK2? Csak mert utóbbi hármat-négyet az SP mentes XP nem képes kezelni...(szervizcsomaggal javítható a dolog, de ide nem tudom, hogy varázsolnék fel ilyet :D), és sokat Wifiznék...

[ Szerkesztve ]

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#246) Bog válasza Samus (#245) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizonyos források szerint a telefonban van AVRCP támogatás, tehát ez a BT-s dolog működhet. Videohívást viszont nem bírtam sehogyan indítani róla, fogadásnál nem tudom, hogy mi történik.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#247) kaller1 válasza rulez7 (#203) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Teszt nagyon lehúzza a telót

Akkor te még nem láttál lehúzós tesztet. Én meg nem láttam még lehúzós teszt végén ajánlott plecsnit. ;)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#249) SEFAN84 válasza rulez7 (#248) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

És most pihensz kicsit szerintem:D

[ Szerkesztve ]

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#250) kaller1 válasza rulez7 (#248) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

No, amit ebben a topikban a mai napon olvastam, az túltesz a sokévi átlagon bőven. Még az ominózus MAC-SZŰRÉS sztori is piskóta ehhez képest. Nem is tudom, mit mondjak... :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.