Ember, fogd vissza magad. Regeltél egy hónapja, és osztod az észt. Mit beszélsz Te a Linuxról és a hardverigényéről? Meg a C2D-ről, meg az egy hónapja piacon lévő Snapdragonról. Meg a HP iPaq-ről? Az PDA és nem okostelefon, nem keverendő. Mi köze van ennek a készülékhez. A cikk írója pedig hidd el, több telefont (jobbat és kevésbé jobbat) használt már huzamosabb ideig, mint ahány ajtókilincset fogtál eddig. Ugye 30 000 pénzért nem vársz HTC Desire minőséget, mert akkor kajak idióta vagy, már bocs, de olvass már vissza, miket írtál, feltéve, hogy olvasni tudsz, mert írni azt biztos nem. A cikk pedig nem lehúzás. Csak tudni kellene olvasni. Idézet a cikk végéről: "Önmagában nézve tehát a Vodafone 845 nem egy kiemelkedő darab. Az okostelefonok piacán viszont best buy..."
Aki tud olvasni, értelmezni, az tudja, hogy vannak hibái, de vannak nagyon kellemes tulajdonságai is. Én például nagyon rákattantam, és tervezem is egy vásárlását.
Most pedig az érdemi kérdésem: A telefon vajon képes lehet BT-n remote control parancsokat fogadni? Bluetooth headset számléptetés, play/pause, stb dologra gondolok?
Videóhívás menne? (mert bár 3G-s, de az előlapi kamerát lespórolták, továbbá van pár olyan készülék is piacon, ami 3G képes, de a videótelefon nem támogatott).
Továbbá WLAN: mivel csak b-s, ahogy láttam, ugye ettől még megy a b/g/n-s hálókkal? Titkosítások közül ismer mindent? WEP, WPA, WPA2, PSK, WPA-PSK, WPA2-PSK2? Csak mert utóbbi hármat-négyet az SP mentes XP nem képes kezelni...(szervizcsomaggal javítható a dolog, de ide nem tudom, hogy varázsolnék fel ilyet
), és sokat Wifiznék...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''