Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Inarus válasza SEFAN84 (#48) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért, mondassz ennyiért jobb okostelefont? :U

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#52) kaller1 válasza SEFAN84 (#48) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mivel minden értékelésben az ár/érték döntő szerepet játszik, ezért nem azt mondom, hogy mutass ettől jobbat, hanem mi az az ár, ami mellett Te Ajánlott plecsnit adnál neki? :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#53) SEFAN84 válasza alamuszi (#49) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Akkor párat:
TFT, rezisztív technológiával működik, úgyhogy érdemes néhol körömmel dolgozni (szövegbevitel), napfényben nem túl izmos
Persze nem várhatunk csodát, néhol szaggat a görgetés, lassabban nyílnak meg a menüpontok, mint egy akármilyen HTC-n
A készülék ugyanis többszöri próbálkozás után sem észlelte, hogy a SIM kártyámon jelentős mennyiségű név található,
görgetés eléggé döcög, illetve random mennyiségű sort néha csak úgy átugrik
Jókora szenvedés volt, mire sikerült elfordulásra bírnom a gombsort (meg egyáltalán a képeket és a menüt), eleinte ugyanis nem reagált a készülék
A fent eltehénkedő fotókon jól látszik az autofókusz hiánya, a zajszűrés elég esélytelen, a színek túlszaturáltak,
Equalizer nincs. A mellékelt füles elég kis harmatos, egy iPod fülest dugtam rá ezután, azzal kritikán aluli volt a teljesítmény
Kihangosítva inkább csak cincog a cucc
Van viszont kiváló FM-rádió, automatikus állomáskereséssel, csak az a baj, hogy az RDS hiányzik belőle.
böngésző viszonylag jónak mondható, működik fekvő állapotban is, a flash tartalmakkal azonban nem boldogul
Kigyűjtöttem.
Szóval semmi,de semmi nem működik jól benne.

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#54) SEFAN84 válasza kaller1 (#52) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Soha nem adnék neki ajánlott plecsnit az előbb a cikkből idézett okok miatt.Attól,hogy android,még lehet szutyok egy telefon.Tudom,most muszáj imádni mindent,ami Android,de azért ne essünk már ennyire a ló másik oldalára.

(#55) kaller1 válasza SEFAN84 (#54) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Most vagy nem érted, vagy nem akarod érteni, vagy nem látod, vagy nem akarod látni amit írtam. :DDD

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#56) RexpecT válasza SEFAN84 (#53) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Csak megjegyzem hogy nekem is ilyen telefonom van, és szépen tudta importálni a neveket a SIMről.

Ami nem működik jól benne(nem mindig érzékeli vagy csak lassan) az a gravitációs szenzor.

A többi dolog az olcsóságból fakad.Ha suzukit veszel és nem úgy megy mint egy bmw az nem azt jelenti hogy nem működik jól. :U

Sok mindent lehet mondani a telefononról, de ár érték arányban tényleg 10/10.

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#57) Sanyix válasza SEFAN84 (#54) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te beteg vagy fiam... mutass legalább ilyet ennyiért!

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#58) SEFAN84 válasza kaller1 (#55) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Értelek,de annak a telefonnak nincs értéke,illetve minimális,amibe szinte minden van,csak épp minden harmatgyenge.Nem akarok offolni,és elnézést,ha radikális voltam,de enyhén szólva meglepődtem az ajánlott plecsnin.Értem én,hogy 30ért androidos telót eddig nem lehetett kapni,de akkor inkább ezért a pénzért egy zárt OP rendszeres telefont,ami legalább 1!!valamiben nagyon jó,de az se baj,ha több mindenben :)

(#59) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vegre a teszt mar vartam. kivancsi vagyok ra eloben.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#60) kaller1 válasza SEFAN84 (#58) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezzel nem értek egyet és sztem nem Te leszel az, aki az itteni értékelési rendszert megreformálja. ;)

(#61) alamuszi válasza SEFAN84 (#53) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

"TFT, rezisztív technológiával működik, úgyhogy érdemes néhol körömmel dolgozni (szövegbevitel), napfényben nem túl izmos"

Értem és melyik ennyibe kerülő nem androidos telefon is jobb ennél?

"Persze nem várhatunk csodát, néhol szaggat a görgetés, lassabban nyílnak meg a menüpontok, mint egy akármilyen HTC-n"

Aha értem ez a Huawei 30k, a HTC Desire 110 K érzel különséget? :)

"A készülék ugyanis többszöri próbálkozás után sem észlelte, hogy a SIM kártyámon jelentős mennyiségű név található,"

Ez velem is előfordult, de másodikra látta, ja és gondolom a sim kártyát úgy cserélgeti egy átlagember, mint az alsógatyáját. Szóval OK, ez hiba, de nálam működik azóta is.

"Jókora szenvedés volt, mire sikerült elfordulásra bírnom a gombsort (meg egyáltalán a képeket és a menüt), eleinte ugyanis nem reagált a készülék"

Nálam igen, vagy csak nem volt türelmes a tesztelő, mert tény ami tény 2 - 3 másodperc míg reagál, de valamit valamiért.

"Equalizer nincs. A mellékelt füles elég kis harmatos, egy iPod fülest dugtam rá ezután, azzal kritikán aluli volt a teljesítmény"

Na igen ez tény, de pl nekem a Sony fülesemmel megfelel. Gondolom nehéz rá vadászni progikat, amit rátehetsz, máris tudja.

"Van viszont kiváló FM-rádió, automatikus állomáskereséssel, csak az a baj, hogy az RDS hiányzik belőle."

Nelem be van állítva állomásonként, sorban, tehát nem csak automatikus, keresés van benne.

"böngésző viszonylag jónak mondható, működik fekvő állapotban is, a flash tartalmakkal azonban nem boldogul"

És melyik ilyen procival szerelt gép boldogul is a flash-el? Esetleg az olcsó érintős samsungok, vagy LG-k igen?

"Kigyűjtöttem.
Szóval semmi,de semmi nem működik jól benne."

Ja hogy neked nem felel meg, na az más nekem jó ez így.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#62) RexpecT válasza SEFAN84 (#58) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én akinek ez az első Androidos telefonja bőven megvagyok vele elégedve.Persze Bog már egy 100+ ezres telefonokhoz hasonlítja, azokhoz képest biztos lassabb,de ez természetes.Több appot telepítettem rá netezgettem szóval használtam és továbbra is a gravitációs szenzort tudom mondani egyetlen hátrányként.

Walter White is Bad*ss!!

(#63) alamuszi válasza SEFAN84 (#58) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

És mondasz egy olyan készüléket, ami legalább ennyi dologban jó, mint ez?

(#64) FRENK1988 válasza alamuszi (#61) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1
Szvsz vállalható kis teló főleg ennyiért

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#65) kaller1 válasza alamuszi (#63) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem fog mondani, már visszavonulót fújt. :D

(#66) SEFAN84 válasza alamuszi (#63) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ez azon kívül,hogy android semmiben sem jó.Ez a véleményem.Holnap bemegyek a Vodához megnyomkodni.Így a teszt alapján ez a véleményem.

(#67) taxy88 válasza SEFAN84 (#53) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

Az ipod füles meg egyébként sem ér egy hajítófát sem.Én egy sony mdr ex700-at használok vele és tökéletes.

(#68) sagesz93 válasza alamuszi (#61) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

+1
felesleges ezen szenvedni, ennyiért, ez a legjobb választás.

(#69) Sick Boy

Sick Boy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen telefonom van. 1 hete vettem.
Nekem nagyon bejön. Ennyiért szerintem is Best Buy!!!
Én S40 és S60 Nokián szocializálódtam, kicsit éles váltás volt most ez... még kicsit szoknom kell, de relatíve könnyű az átállás (meglepődtem ezen picit, de tényleg így van)
Egy 5530-as Nokiáról váltottam amúgy

én a negatív dolgokat nem igazán tapasztaltam.

Szerintem megfelelően szól a hangszórója, navi közben is kellően hangos.

A G szenzorral, vagy mivel, nekem semmi bajom nincsen, szerintem üzemszerűen működik. A Nokia 5530-asé bénább volt.

Igen, a kijelzője lehetne egy picit jobb, dehát istenem, ennyiért...? Elmegy. Navi közben is megfelelt nekem.

Zenei része szerintem OK.

Ami hiányzik nekem egy picit, az az "arc szenzor" vagy mi, hogy amikor a telefont a füledhez teszed, lekapcsol a kijelző, és amikor elveszed, akkor feléled. Ez zseniális megoldás, kár, hogy már nem fért bele a költségvetésbe a Vodafone 845-nél, de ennyiért még ezt is elnézem.

Eddig csak kóstolgattam ezt az Androidot. Volt iPhone-om (még a 2G-s, jó régen ;] ), érintős Nokiák, és más egyéb telefonok tömkelege mostanában, de ez nagyon tutti! Nagyon örülök, hogy megvettem!

Én pont a kompakt méretei miatt szeretem, mert nem féltégla.

Az akksija valóban nem nagy, de remélem, a GSM tartozékosoknél lesz majd belőle bikább modell.

Szóval egyelőre boldogok vagyunk, köszönjük szépen, én meg az Android. :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom a telefont.

Amúgy a Vodafone AF kamerával hirdeti. Kicsit elszomorodtam, mikor tapasztaltam, hogy hát az nem nagyon van benne... A HOTEL nevű promó újságukban külön ki van emelve a dolog!

Ja és nagyon fontos: A Voda 2 év garanciát ad a kütyüre. (ezzel csak a boltban szembesültem), kellemes meglepetés volt.

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#70) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez a telefon ennyiért viccesen olcsó. GPS, Wlan... :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#71) CarKiller47 válasza SEFAN84 (#48) üzenetére

CarKiller47
(tag)

Géphez csatlakoztatásba még nem kötöttél bele.

.:|Google Nexus S|:.

(#72) kaller1 válasza Sick Boy (#69) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A Voda 2 év garanciát ad a kütyüre. (ezzel csak a boltban szembesültem), kellemes meglepetés volt.

Ez az összes voda brandelt készülékre igaz.

(#73) Bounti válasza Sick Boy (#69) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

Szóval akkor tényleg nem AF-es a kamera.... na mindegy. amilyen minőségű lehet a szenzor, az sem segítene sokat rajta (bár én nem értek nagyon hozzá... csak gondolom).

Nekem volt szerencsém zárt oprendszeres telókhoz (samu, lg), többet nem kérek majd belőlük az tuti (nem a márkákból). A videót megnézve rájöttem, hogy akármilyen régi is a HW a menüben barangolás, a fényképezés még mindíg gyorsabb mint az én telómban (ráadásul más is készített vele már fotót, és az nem olyan gázos mint amit itt láthattunk)...

Ha megnézitek a régebbi Androidos telókat ott sem sokkal ütősebb a HW és azokon csak 1.5 és 1.6 van. Nem is lehet mindet frissíteni. Ez azért mégis csak előny, hogy itt a 2.1 van fent alapból, és hát ki tudja lehet jön a 2.2 is...

Szóval öszegyűjtöm a 30k-t (igen nekem ezt ösze kell spórolni, mostanában ez valami új divat... meg kell dolgozni a pénzért :) ) és már repülök is a Vizifon boltja felé (meg egy turbo-sim felé ;) ).

[ Szerkesztve ]

Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

(#74) AMD Power válasza kaller1 (#72) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ettől még szimpibb a teló. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#75) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább az Alcatel OT-980 mégha pár ezressel is drágább lenne. :K

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#76) mhydas válasza Thome (#23) üzenetére

mhydas
(kvázi-tag)

Olcsóbb??????
Igen, de mikor....kb. 1 év múlva....amilyen ára van ennek most, sztem viszik mint a cukrot, mert az árához képest nagyon jó vétel, ez vitathatatlan....és hogy működik a piac?...először jó áron adsz vmit, ha nem az első fecske, aztán ha nagy a kereslet, akkor bedrágítasz, hisz úgyis venni fogják....szóval ez nemhogy olcsóbb lesz, de tuti felkúszik 35-37-ig...tovább azért nem, mert ott lesz felette az Optimus ugye, ami azért nem kicsit jobb....igaz drágább is....

[ Szerkesztve ]

Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!

(#77) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jo eg de jo aron kinaljak... :)

alba gu brath

(#78) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Durva áron van, nem is rossz ár/érték arányát nézve, de a kamera akkor is rettenetes.
Ilyen képeket rajzoltam zsírkrétával 4 évesen. :(
Azért öcsémnek jó alternatíva lesz. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#79) huntenseN

huntenseN
(kvázi-tag)

Most akartam HTC Tattoo-t venni...
Azthiszem inkább veszek egy ilyet, és marad 30ezrem :D
Nekem tetszik a telefon, bár a rezisztív kijelzőtől félek kicsit, 2év ipod touch használat után.
Akinek ilyen van, nyugtasson meg, ugye nem samsung s5230 és társai féle f*s a kijelző? :)

(#80) lsebestyen

lsebestyen
(senior tag)
LOGOUT blog

akinek van ilyen csodája, az megtudja mondani, h a wifi milyen erős benne? :C

HTC Incredible S

(#81) RexpecT válasza lsebestyen (#80) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

2/2 Mbites netemen 2/1 Mbit-et mért a Speedtest androidos progija.

Walter White is Bad*ss!!

(#82) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hm jó kis teló. :K Főleg ennyiért. :D
A cikk jó, mint mindig. :R

(#83) darthsith

darthsith
(kvázi-tag)

Ezert az arert sztem megeri a telefon...bär 1 välaszom lenne rä:

ZTE RACER :)
Ugyanennyi csak fuggetlenul es 2gb memoriakärtyäval. :C

http://sandinaploja.blogspot.com/

(#84) darthsith

darthsith
(kvázi-tag)

jujj.... :S

Most neztem meg a fenykepeket..ha ilyen kepet csinal alapbol akkor kukäba a telefont. En mikor a Racert probältam, nagyon szep kepeket fotoztam vele....

[ Szerkesztve ]

http://sandinaploja.blogspot.com/

(#85) Bathory Peti

Bathory Peti
(fanatikus tag)

nem rossz kis telefon,igazán korrekt áron.

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#86) piggy2

piggy2
(kvázi-tag)

Hát erre sem fogom lecserélni az SE P1i-met.

[ Szerkesztve ]

streccs strucc cucc

(#87) alamuszi válasza darthsith (#83) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Azért a ZTE Racer egy picit elavultabb, mint ez, És nem kapható sok helyen, tehát ergo nem fog terjedni. Ha csak valamelyik szolgáltató fel nem veszi itt is saját nevén a kínálatba.

(#84) darthsith:

És ezt amúgy próbáltad? vagy csak a teszt alapján döntesz? Mert annyira nem rossz.

(#86) piggy2

Kategóriát nézed, akkor ott az Xperia X10, az biztosan van olyan jó, mint a P1.

[ Szerkesztve ]

(#88) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

"ők gyártják a T-Mobile számár a Pulse és a Pulse Mini fantázianevű eszközökt"

Szerintem ki sem emelem, elég feltűnő, hogy egyszer sem volt átolvasva..

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#89) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszett a teszt. A telefon is tetszik. Az arat megeri.

"There is nothing permanent except change"

(#90) Pocok256

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Sokan kérdezték, hogy tudnak-e ilyen tudású és ilyen jó árú telefont mást mondani- Hát tudok... nem is kell messzire menni T-mobile Pulse. Iszonyat jó vétel a moddolt ROM -al. Megtáltosodik és mindenbe veri ezt a készüléket (bár gyárival is).

A telefonhoz hozzászólva:Nagyon gáz a kamera :(

Ha a számítógépbontóban a hibás ramokat összegyüjtjük és pálinkát fõzünk belõle.Akkor az lesz a ramszesz.

(#91) Inarus válasza Pocok256 (#90) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

30k-ért? :F
Ügye nem valami használt készüléket akarsz idecitálni és egy új árhoz viszonyítani? :U
Vagy ennyi dominóban?

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#92) MuzikJunkie

MuzikJunkie
(tag)

Nekem bejön így elsőre. Úgy sem volt még Androidos telóm, karácsonyra talán lemegy 20k-ra és veszek egyet második telónak. Wlan, GPS azért ritkaság ebben az árkategóriában.

A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D

(#93) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért korrekt. Inkább ezt választanám mint valami zárt csodát.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#94) VD válasza Pocok256 (#90) üzenetére

VD
(őstag)

:C

Köszönjük!
Egyes!
Leülhetsz!

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#95) Gusztáv válasza Barthezz2 (#50) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

A mondat tényleg elég fura, az én olvasatomban kicsi a fülhallgató kimenet teljesítménye, ami egy aktív hangszórót nem zavar, de a fülhallgató érzékeny lehet rá. Aki meg fikázza a telefont, az nézze már meg az árát. És ne hasonlítsa 2-3x drágább telefonokhoz, mert az elég értelmetlen. A másik meg a használt spica 35 ért, azzal annyi baj van:

1 - használt
2 - inkább 45k
3 - ennek is megy majd lejjebb az ára, a spica is 60k-ról indult

Laci

(#96) radamsky

radamsky
(senior tag)

háát nem akarok okoskodni, de ez egy nem hogy nem tetszett hanem egyenesen nem ajánlott készülék, tele hibával.
10 ezret se adnék érte
Akksija nagyon gyenge, ahogy olvasom itt is meg máshol is, ha zenei része nem igazán jo, a fényképezőgépe se, Azért mert van hozzá szoftver, meg androidos??

Olvastam máshol hogy a képernyője érzéketlen föleg a sarkokba, esélytelen ott boklászni, nagyon késik , lassu a szoftver. A tesztbe itt is irják hogy néha rázogatni kell
nem érzékeli a touchscreent.
tehát szürjük le ez a telefon egy hulladék. Engem nagyon idegesitene az ilyen.

és itt nem arrol szo a fáma hogy csak 30 ezer vagy 40 ezer és majdnem olyan mint egy 100 ezres:DD én a 100 ezres kategoriát is sokalom

(#97) alamuszi válasza Pocok256 (#90) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

És mennyivel drágbb?

(#96) radamsky

[link]

Ebben a fórumban teszt nélkül ki van tárgyalva, hogy valóban milyen ez a készülék, természetesen Bog, Bocha a jobb készülékekhez fog viszonyítani, de akkor azt kell megvenni Neked, és ennyi. Nem baj, ha nem tettszik, csak már van róla egy közel 800 postos fórum, és nem annyira rossz, mint amennyire a tesztből lejön. Valahogy nem érzékrlrm én sem azt amit úgy kihangsújoztak, hogy az ára miatt ennyire ajánlott. Össze van rakva, nem recsek ropog, mint hasonló árú Nokia, Samsung, LG telefonok. És nem gagyi telefon. A kinézete valóban picit igénytelen, de nem az anyaghasználata az. De ezért a pénzért senki nem várhatja el, hogy úgy nézzen ki, mint egy design telefon.

[ Szerkesztve ]

(#98) vendingo válasza radamsky (#96) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Akkor ennyi pénzért vegyél egy eldzsí kp 500-at, vagy samsung s5230-at... Nem tudom, hogy melyik a jobb...

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#99) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kaller1, te meg is vetted már?
Milyen a benyomás róla?
Én csak szombaton jutok el megvenni.

Az LG kp500, és S5230 samu nem androidos, ok kinézetet rá lehet tenni, de zárt rendszerű.
Ezt a telefont is egy androiddal kell összehaszonlítani, ami ugyancsak 240*320as kijelző méretű.

[ Szerkesztve ]

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#100) Z0C!

Z0C!
(őstag)

15k-ért meg is veszem jöv7en.
A teszt kicsit elutasító de a másik topikban olvasottak alapján (akik használják is) nekem kell! :)

///Motorola Defy - ///M Power

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.