Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) sagesz93 válasza RaveForce (#400) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Nekem se.
De egyszer egy új szoft felrakása után 2 hónappal, valamiért megbolondult, és saját életet élt, és bejött ez a félperces jelenség, akksi ki-be segített....
Persze ha teszek rá megint új szoftvert, memrekesz ürítés, meg ilyeneket megcsinálom, akkor megint jó, de ez így nem az igazi.
Böngészni se nagy élvezet rajta.

De a zenei részét még mindig siratom :O

(#402) Z0C!

Z0C!
(őstag)

Kérdésem volna a használó felé.

Tudtok e olyan progit mondani amivel a kijelzőre kiirja a nemfogadott hívásokat / sms-eket.
mert eddig nem találtam olyat :(

///Motorola Defy - ///M Power

(#403) sagesz93 válasza Z0C! (#402) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Van ilyen, csak a nevét nemtudom :D
[link]
itt tedd fel a kérdésed, biztos tudnak rá válaszolni.

(#404) Z0C! válasza sagesz93 (#403) üzenetére

Z0C!
(őstag)

kösz a segítséget!

(#405) Lasy válasza Z0C! (#402) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bill zár alatt kiírja, vagy nem?
illetve a felső sorban is van.
Gondolom te arra gondolsz, hogy folyamatosan jelezzen, hogy észre is vedd?

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#406) Zoly75

Zoly75
(fanatikus tag)

Valaki tud időjárás előrejelző widgetet a telefonra? Ami pár nappal előre jelez.

(#407) Lasy válasza Zoly75 (#406) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

időkep esetleg?

accuweather van fenn eredetileg ha jól tudom.

WEATHER max lite talán ez nem megy magyarországra. :(

[ Szerkesztve ]

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#408) kaller1 válasza Lasy (#407) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

És itt található: [link] :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#409) YikeSS válasza Lasy (#407) üzenetére

YikeSS
(kvázi-tag)

Az nem widget. És jó igénytelen is.

[ Szerkesztve ]

mergedes...

(#410) Lasy válasza YikeSS (#409) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És sajna ezen a méreten nem is találja meg az időképet. :(

(#411) Z0C! válasza Lasy (#405) üzenetére

Z0C!
(őstag)

jaja, olyan volna jó ami kirakja.
symbianra volt hogy képernyőkímélőbe kiirta..
.

(#412) YikeSS válasza Lasy (#410) üzenetére

YikeSS
(kvázi-tag)

Nem tud valaki olyan app-ot, ami atveri a market-et a telefon felbontasara vonatkozoan? Van egy csomo app amit nem talal meg a market, merthogy "nem megy" ekkora felbontassal, de ha kulon letoltom es felrakom, akkor hibatlanul mukodik.

mergedes...

(#413) Lasy válasza YikeSS (#412) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a problémám nekem is, ezért keresem a .apk fájlokat. :D

Időjárásban a wetter.com az jó. :D
heti előrejelzés van benne, és tudja Budapestet is.

igaz nem widget, de jó.

[ Szerkesztve ]

(#414) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg vártam már, hogy valami elkezdje, hogy mekkora szar ez a telefon, és feljön más készülékekkel, hogy azok sokkal jobbak. Na akkor kártyás árak: Voda 845: 31k, T Pulse mini: 50k, X10 mini 70k (pro: 75, sima X10 meg 125). Teccikérteni? Nem értem miért nem az árat nézitek, mielőtt elkezdtek kötekedni. Senki ne várja, hogy egy SE X10 mini teljesítményét és minőségét hozza, miközben utóbbi 2.5x drágább...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#415) kaller1 válasza Samus (#414) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

X10 mini 70k

Akkor most nézd meg a vodás árakat is. ;]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#416) Lasy válasza Samus (#414) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nindenkinek más a "szar".
Kinek mennyi pénze van.
Árához viszonyítva nagyon jó. :D

viszont, most futottam össze azzal a gondal, hogy ha gépre van dugva a telcsi, akkor nem tudok letölteni semmit, mert nemtudja telepíteni a memkarira.

[ Szerkesztve ]

(#417) pclaci

pclaci
(újonc)

Nezzetek meg ezt a pc-s programot: Android Commander
Amit tud:
- SD kartyahoz hozzafersz ugy is, hogy nem mountolod a pc-re. Tehat a telo siman dolgozik kozben. :)
- A pc-rol egyszeruen telepithetsz letoltott apk-kat. (nem kell felmasolni, hanem kozvetlenul megteszi)
- Lementheted a telepitett progikat a telefonrol. (factory reset elott hasznos lehet)
- Ha root-oltad a kutyut, akkor akkor barhova irhatsz a telefonon. Akar inditas keptelenne is teheted ha jol esik. ;)
- Teljes telefon monitorozas. (Az osszes folyamatot latod, es a telefon logjait is online)
stb...
Remelem hasznos lesz nehanyotoknak. :K
Jo szorakozast hozza!

(#418) Lasy válasza pclaci (#417) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Otthon ki is próbálom köszike.

A rootolást mint látom memkariról kell csinálni, de van hozzá már rendes root?

(#419) pclaci válasza Lasy (#418) üzenetére

pclaci
(újonc)

Miert kene a memkarirol rootolni?

Custom ROM installacios lepesek
itt le van irva minden

(#420) Bocaa

Bocaa
(senior tag)
LOGOUT blog

a programokat a telóra venni kell vagy van vmi letöltős módszer is? ;] :U

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

(#421) Samus válasza pclaci (#419) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm, szép, és látom az 1.1ből már el is tűntek a vodafonos okosságok, és az indítóképernyő is megváltozott (a ronda vodás helyett). Ahogy látom ez a rendszer sokkal több okosságot rejt magában, mint a Symbian. És bonyolultabb is. Ha moddolt FW-t rakok fel (pl. a linkelt 1.1), gondolom a függőség megmarad, de Marketet el tudom érni? Vagy korlátoz valamiben a gyárihoz képest?

(#422) siva

siva
(tag)

Internet eléréshez proxy szervert be lehet állítani? akármelyik böngészőn
hogyan?

köszi

(#424) Lasy válasza Bocaa (#420) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Magyarországon csak az ingyeneseket lehet letölteni a marketből. :D
több helyről letölthetőek a .apk fájlok melyeket simán memkariról telepíthetsz.

pclaci:
És ezekből mindent le kell tölteni?
Esetleg nem csinálná meg valaki magyarul? Vagy részletesebben?

siva:
Simán be volt állítva minden. csak katt a böngészőre és megy is. :D

DavidkaSD:
Viszont ebből egyik sem biztos, hogy widget lesz.

[ Szerkesztve ]

(#425) DavidkaSD válasza Lasy (#424) üzenetére

DavidkaSD
(újonc)

Hát én sajnos nem tudom kipróbálgatni, csak egy szar arénám van :)

(#426) alamuszi válasza DavidkaSD (#425) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Bocs miért is szar az Aréna? Sok szempontból sokkal fejlettebb, az a telefon, mint ez, kijelző sebesség, minőség, stb, stb. Szerintem az LG aréna jó telefon.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#427) DavidkaSD válasza alamuszi (#426) üzenetére

DavidkaSD
(újonc)

akkor cseréljünk :R

(#428) siva válasza Lasy (#424) üzenetére

siva
(tag)

Nálam itthon megy is a net, de munkahelyemen egy sz.gép 192.168.2.1 4480 portjáról jön a http (arra a gépre van feltéve egy proxy szerver). Szóval ezt kéne beállítani...

(#429) Lasy válasza siva (#428) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

te összekötötted a gépet a telóval, és megy rajta a net?
vagy csak wifin.

(#430) Stuartino válasza Lasy (#388) üzenetére

Stuartino
(újonc)

"a pulse mini és ez nem ugyan az. csk annyi a közös benne,hogy nminkettõ android op."

Na meg hogy a huawei gyártja... meg ua a proci, a kijelzö a rom... de ha mégsem, kérdem én, nem tök mindegy? mind a kettö ocsó:)))

[ Szerkesztve ]

(#431) Lasy válasza Stuartino (#430) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez igaz, de ha jól tudom annak nagyobb a kijelzője, vagy tévednék?

(#432) Stuartino válasza Lasy (#431) üzenetére

Stuartino
(újonc)

lényegét tekintve ha 5mm nagyobbnak számit akkor igazad van:)

(#433) Lasy válasza Stuartino (#432) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

felbontásra gondoltam. azt írták az nagyobb.

(#434) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Őszintén szólva nekem a Pulse nem tetszik (és a Spica sem...). Szerintem irtó ronda. Viszont a 845 sokkal szebb, letisztultabb...

#425re valaki?

(#435) Lasy válasza Samus (#434) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

biztos, hogy a 425-re akarod a választ?

[ Szerkesztve ]

(#436) Samus válasza Lasy (#435) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi, legyen inkább 421...érdekelnek ezek a moddolt ROM-ok, csak félek, hogy nehéz telepíteni. Egyáltalán mi az a wipe-olás? Minden más tiszta, de ez nem...

(#437) Lasy válasza Samus (#436) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajna erre én nem tudom a választ de érdekelne engem is.

(#438) Stuartino válasza Lasy (#433) üzenetére

Stuartino
(újonc)

Szinre szagra ugyanaz a két teló, még Rusi is megemliti a pulse mini teszt végén:) annyi a különbség hog pulse mini 256mb memot kapott ig a 845 csak a felét...

(#439) Samus válasza Stuartino (#438) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Meg azért a mini 50k, és a kamerája enyhén szólva is jobb...nem említve a LED villanót, ami egy hasznos dolog. De a külseje nem a legszebb, nekem akkor is a 845 tetszik.

(#440) Stuartino válasza Samus (#439) üzenetére

Stuartino
(újonc)

Akkor a vaku és a kamera "jobb" minösége 20k:))) 845 letisztult és egyben tök szimpla külsöt kapott... hál istennek:) az én izlésemnek megfelel..

(#441) pclaci válasza Lasy (#424) üzenetére

pclaci
(újonc)

Szivesen megcsinalnam, de mivel A voda845 a haverome igy nem tudom kiprobalni csak a het vege fele... Hulyeseget meg nem irnek, ha nem baj. :)

(#442) Lasy válasza pclaci (#441) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon szívesen megvárom. :R

Hogyan tudok a kijelzőrők képet késziteni számítógéppel?
vagy eseteleg van olyan progi a telefonra?

[ Szerkesztve ]

(#443) YikeSS

YikeSS
(kvázi-tag)

A fuggetlenites pedig $20 es mukodik nalam hibatlanul tobb mint 1 napja :)

mergedes...

(#444) Inarus válasza YikeSS (#443) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És pont azóta nem érvényes a garanciád... :C

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#445) alamuszi válasza DavidkaSD (#427) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Nem nem. Én ezt a telefont tanulni vettem. Nekem van már egy HTC Kaiserem, amit 3,5 éve vettem. Az is jó, csak hát Windows Mobile, és az már nem az igazi. Ezért vettem ezt az androidot. De ha nekem lenne egy Arenam, akkor nem cserélném erre, le. Nem azért mert ez kevesebbet tudna, csak éppen az azért fejltettebb minőségben, és kezelhetőségben. Persze ez magánvélemény.

[ Szerkesztve ]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#446) bladerrr válasza Lasy (#413) üzenetére

bladerrr
(újonc)

köszi a wetter.com-ot
rég keresek vmi hasonlot még 1x kösz

más aki szereti a lövöldözösdit ajánlom a airattack (jo grafika ,hang ,változatos) és kicsit gyenguszabb a missile shield progit....

(#447) Gloob válasza Samus (#436) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

A wipe=törlés. Mintha a sz.géped vinyóját megformáztad volna.

Galaxy S2 (LG Optimus One P500 és T-Mobile Pulse után)

(#448) Samus válasza Lasy (#424) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

A leírást. Lemagyarítom én Neked mindjárt.

Telepítés:

Superboot telepítése:

-Töltsd le a Superboot csomagot (linkek valamelyike) és csomagold ki valahová egy mappába
-Lépj be a helyreállító módba (ez a Recovery mode), a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont)
Megjegyzés: a homokóra ott fog maradni a kijelzőn
Windowsban indítsd el a 'superboot-windows.bat' alkalmazást (ott lesz ahová kicsomagoltad a letöltött állományt).
Persze már a recovery előtt össze kell dugni a telefont a géppel. Ezt lehagyták.
A telefon elindul, látszólag lefagy, végül újraindítja magát.
Kész.

Rootolás (Recovery telepítés)

-Töltsd le az ARMA Recovery-t (linkek), majd csomagold ki.
-Indítsd el Recovery módban (előző módon, vagyis: a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont).
-Windowsban indítsd el: 'install-recovery-windows.bat' (az ARMA kicsomagolt mappájában van), itt már hozzáfűzi, hogy győződj meg róla, hogy csatlakoztatva van a telefon USB-n).
Ha kész, vedd ki az akkut, majd vissza és indtísd a telefont normálisan.

Recovery mode:

-Mentsd le az SD kártya tartalmát (kártyaolvasóval, mert formázni kell, ez kvázi biztonsági mentés)

-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.

-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (mozgás az optikai iránygomb nyomkodásával)

Igy nézzen ki:

-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB
-> Ext2-size = 512 ext
-> FAT32-size = Remainder (automatic setting)
-> Erősítsd meg a változtatásokat az iránygombbal (20 sec van rá)
-> SD:ext2 to ext3
-> Erősítsd meg az EXT frissítést az iránygombbal (5 sec van rá)
-> Hangerő gomb le, hogy visszalépj a főmenübe
-> Válaszd: Power off

Saját ROM telepítése:

-Töltsd le a neked megfelelő ROM-ot, amelyik tetszik (van a gyári, ami original néven van, és van az 1.0 és 1.1)

-SD kártyát a kártyaolvasóba, és másold rá a letöltött ROM-ot (az egész zip-et, ne csomagold ki)

-Újra lépj be a recover módba (hangerő le és zöld gomb nyomva tartani, majd bekapcsolni)

Menjd a Wipe részhez és válaszd ezeket, sorban:
-> Wipe data/factory reset
-> Wipe Dalvik-cache
-> Wipe SD:ext partition
Minden lépést erősíts meg a navipaddal.
->Hangerő gomb le a főmenübe lépéshez

Válaszd a "Flash zip from sdcard" lehetőséget. Ha minden rendben (nem ír hibát), akkor válaszd ki a a felmásolt ROM-ot. Erősítsd meg a telepítést kétszer a navipaddal (ezután várj körülbelül két percet a befejezésig)

Válaszd a Power off opciót a végén.

Indítsd újra a telefont, és az új ROM fogad.

Ami fontos: ha mér fent van az 1.0 (de ugye nekünk nincs), akkor nem kell a wipe rész! Ha a gyárira egyből az 1.1et (vagy akár csak az 1.0-t) teszed, akkor kell.

Az első indítás ROM telepítés után sokáig tarthat.

Fontos: flash után MINDEN nem mentett adat elveszik, ezért kell a mentés, amit a legelején ír.

Ennyi lenne. Saját fordítás, helyesírásért elnézést kérek, tartalmilag véleményem szerint kifogástalan. Igyekeztem érthetően fordítani.

A wipe ezek szerint olyan, mint Symbian esetében a Hard Reset (amikor gombokkal indítjuk a telefont, és minden visszaáll gyárira).

A linkek között még ott van a Vodafone gyári csomagja, ha esetleg kellene, utólag telepíthető. A gyári soft bármikor visszatehető (link az eredeti írásban), kövesd a lépéseket, csak a Flash zip from sdcard opciónál az előzőleg felmásolt gyárit válaszd.

Ha megcsináltad, írd le milyen az új soft, légyszí :)

MOD: ha fent van a Recovery telepítése rész (rootolás), akkor már nem tudod elrontani sehogy sem, ha nem sikerül a flash, nem gond, újra lehet próbálni.

Gloobe: köszi, fordítás közben leesett :)

[ Szerkesztve ]

(#449) siva válasza Lasy (#429) üzenetére

siva
(tag)

Itthon wifin (router) keresztül megy
munkahely: windows 2003 server környezet, Acces point -ra felcsatlakozik, ennyi.
Az a beállítás kéne, mint egy windowsos környezetben a böngészőknek be lehet állítani, a proxy ip címét és a http portot, hogy menjen.
Ez a összes böngésző beállításában benne van windows alatt, de szerintem linux alatt is..

(#450) YikeSS válasza Inarus (#444) üzenetére

YikeSS
(kvázi-tag)

Annyi baj legyen...

mergedes...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.