Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) Zoly75 válasza Jazz77 (#750) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

És nem lóg ki alul?

(#752) Inarus válasza Lasy (#748) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, nem lehet. [link]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#753) siva

siva
(tag)

Itt van valami cucc (most töltöm)
index

(#754) Inarus válasza siva (#753) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt legalább ne közösbe már! :(((

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#755) Jazz77 válasza Inarus (#754) üzenetére

Jazz77
(fanatikus tag)

Képek is csak privibe akinek kell... :B

A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...

(#756) Zoly75 válasza Jazz77 (#755) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

nekem jöhet a kép privibe.
én torrent-ről szedtem, de az kilóg.
amúgy szerintem megegyezik a feljebb belinkelttel.

(#757) Loukas

Loukas
(újonc)

sziasztok!

tegnap vettem a kis gépet, és eddig nagyon tetszik, csak én is beleszaladtam ebbe a SIM-problémába, nekem viszont sehogy sem akar megoldódni, nem olvassa a névjegyeket róla. :(

én is kiveszem-beteszem a kártyát és újraindítom a gépet többször is, de nekem semmi új nem történik.

ennek ellenére tudok új névjegyet hozzáadni a SIM-hez, és ezt látja is utána, és ami még érdekesebb, ha megnézem a memória állapotát, akkor mutatja, hogy a SIM-en foglalt százvalahány hely.
:F
van valakinek valamilyen tippgye? lehet, hogy a kártyám régi/kopott/szar?

elöre is kösz.

(#758) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok öregemnek vettem ezt a remek kis cuccot.Gondoltam felrakok neki pár hasznos app-ot.(Task killer,stb)
Sajnos eléggé amatőr vagyok droid kezelésből ezért kérdezném,hogy a marketből letöltött cuucok hol tárolódnak letöltés után vagyis honnan kell telepíteni őket.
Válaszokat köszönöm. :R

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#759) Brutális eb válasza Brutális eb (#758) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocsánat megvan csak vak voltam. :)

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#760) Lasy válasza Brutális eb (#758) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amiket letöltöttél, az a felső sáv lehúzásával tudod telepíteni is. illetve a beállítások alkalmazások menü alatt.

lépj be a telefonkönyvbe, ott menü, és a beállításoknál, jelöld ki a pipát, hogy a sim számok is látszódjanak.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#761) Loukas válasza Lasy (#760) üzenetére

Loukas
(újonc)

köszi, asszem a válasz második fele nekem jött... :)

szóval megtörtént ez is, és nem látszik egy név sem.

mindegy, nem fogok ezen kattogni, otthon megnézem, hogy a SE PC Suite milyen formátumokban képes lementeni a névjegyeket, aztán megpróbálom beimportálni a droidba.

ha ez sem megy, akkor töltök magamnak egy szép nagy gyöngyöző fröccsöt, hátradőlök, veszek egy nagy levegőt, és elkezdem beírogatni az accountjaimat. :D

üdv

(#762) JonC

JonC
(újonc)

ADB ügyben valakinek sikerült már elérnie valamit? most raktam fel a céges laptopomra az SDK-t, most speciel azzal akadtam meg, hogy nem akarja az USB driver mappáját felismerni a driver-frissítő, azt írja, hogy nem tartalmaz új illesztőprogramot... anélkül meg elvileg ugye nem lehet elérni a telefont parancssorból ha jól tudom :W

check my blog at www.raktalicska.hu :)

(#763) Lasy válasza JonC (#762) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem próbáltam, de sajna csak jövő héten tudom majd csak kipróbálni.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#764) JonC válasza Lasy (#763) üzenetére

JonC
(újonc)

hja igen, emlékszek hogy mondtad :)

check my blog at www.raktalicska.hu :)

(#765) Istv@n válasza Loukas (#761) üzenetére

Istv@n
(tag)

Szerintem a legegyszerűbb névjegy átpakolás az androidos telefonokra:

Szinte minden gyártó lehetővé teszi a készüléke névjegyeinek oultook-os szinkronját. Az outlookbol egy mozdulat egy export olyan formátumba, ami áttehető a gmail névjegyzékébe, amit a telefon az első adandó alkalommal szinkronizál.

Szóval régi telefon outlook szinkronizálás -> outlook - gmail szinkronizálás -> gmail telefon szinkronizálás... Ennyi.

Nem hangzik túl egyszerűen de csak 1* kell megcsinálni, és ezáltal az olyan "balesetek" is elkerülhetőek, hogy "elveszett a telefonom, benne az összes számmal", mert a gmail névjegyzékében ott van minden.

(#766) viw válasza Istv@n (#765) üzenetére

viw
(tag)

és ha tóról törlök gmailes névjegyzékeket, akkor az a gmailban is törlődik. ezt nem lehetne valahogy elkerülni? hogy a szinkronizáció csak - de legalább a törlés csak - egyoldalú legyen.
(elhagyott telóval és egy "jóakaróval" v. véletlen törlés esetén, ne veszítsem a névjegyzéket)
köszi,

(#767) Loukas válasza Istv@n (#765) üzenetére

Loukas
(újonc)

jaja, ez lesz, köszi szépen!
:)

(#768) vegyszer válasza Loukas (#757) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

igen van:
ne hasznlád telefonszámok tárolására a SIM-et

de tényleg, én már vagy 5 éve gyetlen embernek sem mentettem a neét simre...

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#769) Istv@n válasza viw (#766) üzenetére

Istv@n
(tag)

Szerintem nem lehet ilyet.... Ilyen esetekre marad az időnkénti backup....

(#770) siva válasza vegyszer (#768) üzenetére

siva
(tag)

Aha, nekem 4 hete tropára ment az előző telefonom, hát én se mentettem SIM-re, se backup, oda lett az egész :((

(#771) Loukas válasza vegyszer (#768) üzenetére

Loukas
(újonc)

ne hasznlád telefonszámok tárolására a SIM-et

de tényleg, én már vagy 5 éve gyetlen embernek sem mentettem a neét simre...

én sem, csak most mentettem rá mindent az előző telefonomból, és csak azért, hogy egyszerűbben átmentsem.

(#772) Loukas

Loukas
(újonc)

egyszer akarom becsületesen kipróbálni egy program próbaverzióját, akkor sem engedi. a Navigon 30 napos trial verzióját kezdtem el telepíteni, és elkövettem azt a borzasztó hibát, hogy a térkép wifi-n történő frissítését megszakítottam. :)

kész, azóta nem ajánlja fel a program frissítés a folytatását, és nincs is ilyen funkció, usb-n keresztül meg a Navigon Fresh program nem látja a gépet. így ni, bemutatjuk a terméket, próbálja ki. :)

(de legalább ma vettem egy memóriakártyát artisjus marticával, szóval nekem erre szabad rálopnom bármit, mert az artisjus szerencsére kifizeti a pénzemből a tartalmakat. ;] )

(#773) vASalo válasza Loukas (#772) üzenetére

vASalo
(tag)

Rakd újra és usb telepítést válaszd. így nem kell minden térképet felraknod, csak ami érdekel. Én próbálgatom, nem egy Igo, de ez az egyetlen, ami nagyobb mókolás nélkül megy. sajnos a próbaverzió nem tud csak országon belül tervezni.. :(

üdv, vASalo

(#774) Loukas válasza vASalo (#773) üzenetére

Loukas
(újonc)

közben leszedtem, és külön letöröltem a már letöltött cuccokat is a kártyáról, és úgy raktam újra, úgy újra tudtam frissíteni wifin.
(nekem valamiért nem megy usb-n keresztül, de valszeg a gépem a szar.)
de azért kösz.

(#775) mike67

mike67
(újonc)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ezen a gépen java játékokat játszani? Illetve, a marketen van-e erre a felbontásra játék és alkalmazás. Küszönöm a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#776) Lasy válasza mike67 (#775) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem is a marketen,de van rá játék, nem java de jó.

(#777) mike67 válasza Lasy (#776) üzenetére

mike67
(újonc)

Szóval a java környezetet Nem lehet rátenni? Nekem a galaxy s-re le levetett tölteni a marketről. Így működik a java. Lehet telepíteni játékokat. Egyéb játékot honnan lehet letölteni? Fiamnak akarok ilyen telefont venni.

(#778) kobajekill válasza mike67 (#777) üzenetére

kobajekill
(tag)

Elvileg azt írták, hogy nem kezeli a javat, de ha lesz egy kis időm töltök le és megnézem, hogy elindítja. A marketbe, meg vannak rá játékok, pl. amit Bog írt az androidos játétk közül a tehenes, ezen is megy, és tényleg jópofa. Úgyhogy érdemes körbenézni marketen ;)

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#779) mike67 válasza kobajekill (#778) üzenetére

mike67
(újonc)

A marketen van egy jme2 runner, ámít ha telepítünk akkor fut a java játék. Galaxin megy. Nézdegél meg légyszíves.

[ Szerkesztve ]

(#780) kaller1 válasza mike67 (#777) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Rá lehet tenni, annó a kínai szifonra is felment. :K

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#781) kobajekill válasza mike67 (#779) üzenetére

kobajekill
(tag)

Most dolgozom, de majd holnap megnézem...;)

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#782) Lasy válasza mike67 (#779) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha galaxyn megy ezen is megy, simán át tudod tölteni az alp fájlt és már megy is.
Marketből nem minden tölthető le.
mert nézi a kijelző felbontást is... ok ehhez nem hiszem, hogy kell de ki tudja.
rákeresek mindjárt.

j2me runner

The reason is that J2ME Runner is a platform and sharedlibrary, similar to a system component because it is needed to run * ANY * Java or J2ME applications. So far, we support the complete J2ME Spes and JSRs:

JSR 75 - PIM (Personal Information Manager) Package API
JSR 82 - Bluetooth API
JSR 120- Wireless Messaging API
JSR 179- Location API
JSR 135- Multimedia API
JSR 185- Java telephone API
JSR 177- Security and Trust Services API
JSR 256- Mobile Sensor API
Nokia API
Siemens API
It is those shared library that requires corresponding Android Permissions in order to function in the device.

[ Szerkesztve ]

(#783) bull84ghia válasza Lasy (#782) üzenetére

bull84ghia
(tag)

Eddig win mobilt használtam, most vettem egy ilyen gépet, elolvastam az egész forumot csak az nem tiszta még hogy mire is kell ez a root? Azért hogy memkarira is lehessen telepíteni?

Lg 2x Wiui+Etana kernel 1.4ghz/////Wayteq Xpad-70 ICS gyomlálva:)

(#785) Lasy válasza bull84ghia (#783) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arra is meg sok progi azt használja mint szervert, vagy mi.

(#786) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Várható a telóra 2.2 frissítés?

Walter White is Bad*ss!!

(#787) szucs2

szucs2
(lelkes újonc)

Vodafone 845 Mr Edition v1.3.1

Vodafone 845 Mr edition

Specs Rom

Vodafone 845 Mr Edition v1.3.1

* Google Maps Updated to 4.4
* Build.prop tweaked
* Super user updated to 2.3.1

(#788) Jazz77

Jazz77
(fanatikus tag)

Pls help, küldeném az igért képeket de a picMe nem akar működni :(

A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...

(#789) Lasy válasza Jazz77 (#788) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezért használom én is a ShootMe -t

(#790) bull84ghia válasza Lasy (#789) üzenetére

bull84ghia
(tag)

Értem, szóval akkor érdemes megcsinálni mindenképpen.
Mp3-mat beállítani csengőhangnak melyik progival érdemes? Nekem most valami ringtone nevű alk. van

Lg 2x Wiui+Etana kernel 1.4ghz/////Wayteq Xpad-70 ICS gyomlálva:)

(#791) pclaci válasza bull84ghia (#790) üzenetére

pclaci
(újonc)

Mit paraztok mar ezzel az mp3 csengohanggal? :)
Ecceruen a zenelejatszoban az adott szamnal a menuben ott van, hogy beallit csengohangnak.
Csak emiatt ne tegyetek fel kulon programot...

(#792) pitius válasza pclaci (#791) üzenetére

pitius
(kvázi-tag)

Hmmm...a poén az volt, hogy én is így gondolkodtam, de az istenért nem akart előbukkanni ez a menüpont. Erre mérgemben letöltöttem a ringdroid nevü programot és beállítottam egy mp3at csengőhangnak. Majd utána megjelent a zenelejátszó programban is a set as ringtone menüpont is..Vakartam a fejem...és még most sem értem.

...pitius

(#793) titkom

titkom
(újonc)

Próbálta már valaki a "Szöveg-beszéd átalakítás"-t???

Tegnap próbaként választottam egy nyelvet, s azóta a kis szuper My Track GPS adatgyűjtő minden percben mondja az összefoglalóját... a programban nincs erre opció, a beállításokban sem lelem, hogy lehetne kikapcsolni, nincs rá lehetőség :((

(#794) Lasy válasza titkom (#793) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, de csak angol nyelvű, magyart nem találtam hozzá.
Angolban meg túl gyors még a leglassabbon is.

(#795) kelzsoca válasza pclaci (#791) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És mi van akkor ha az sms jelzőhangot is át szeretném állítani a saját dallamomra?

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#796) Jazz77 válasza Lasy (#789) üzenetére

Jazz77
(fanatikus tag)

Ugyanaz a hibaüzenet, vmi lower graphics-ot állítsak be, PicMe-nél ugyanez... :(

(#797) titkom válasza Lasy (#794) üzenetére

titkom
(újonc)

Igen, nincs magyar hang ajánlat.
Ki is tudod kapcsolni?

(#798) Lasy válasza Jazz77 (#796) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

be van kapcsolva az USB hibakeresés, kapcsold be.

titkom:
újraindítottam a telefont azóta nem jött hang róla. :D

[ Szerkesztve ]

(#799) Jazz77 válasza Lasy (#798) üzenetére

Jazz77
(fanatikus tag)

És azt hol kell bekapcsolni?

(#800) Lasy válasza Jazz77 (#799) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

menü
beállítások
alkalmazások
fejlesztés
USB-s hibakeresés.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.