Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) kaller1 válasza Lasy (#150) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Van wifid? Először elég egy filekezelőt lerántani, aztán már csak a memkarira felmásolod az apk fájlokat (mint SE-nél a jar fájlokat.... :) ) és már telepíthetsz is.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#152) huntenseN

huntenseN
(kvázi-tag)

Hali!

Tegnap a teszt olvasása után elhatároztam, hogy ma veszek egy ilyet..
Reggel be is rohantam egy voda márkaboltba, megnyomkodtam a cuccot, és kicsit (nagyon) elbizonytalanodtam.. Lassú, és ez a kijelző nagyon nem oké. Gyorsan kértem is egy LG Optimust, megnyomkodtam azt is, és végül meg is vettem.
Hozzá tartozik a történethez, hogy 2 éve használok iPod touchot és hozzászoktam a kapacitív kijelzőhöz. A Touchtól persze az LG is elmarad minőségben, de mérföldekkel jobb benyomást keltett mint a kis voda teló.
Persze továbbra is azt mondom, hogy nagyon megéri az árát a cucc, de én nem tudtam volna megszokni az itouch után.

(#153) sagesz93 válasza Lasy (#150) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Az a lényeg, hogy legyen a telefonon egy fájlkezelő, aztán netről(gépen) tudsz szedni appokat, mindenféle helyről, aztán lehet telepíteni.
De marketről azért jobb, mert csak azt mutatja, ami megy a telefonon biztosan.

(#154) Lasy válasza kaller1 (#151) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nincsen wifim, mobilnetem van, de nem szeretném cserélgetni a két karit. :(
Melyik filekezelő használható úgy mint a total commander?
vagy legalább hasonló.

sagesz93:
Mint írtam is mobilnetem van, és azzal nem torrenteznék.

[ Szerkesztve ]

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#155) kaller1 válasza Lasy (#154) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A filekezelőt egyszer kell leszedni, mondjuk legyen az ASTRO.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#156) sagesz93 válasza Lasy (#154) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Nem kell torrentezni :D

(#157) Madness87

Madness87
(újonc)

Hát ezek alapján azt hiszem inkább az LG Optimust próbálom be. Igaz hogy 15K-val többe kerül, de a kis apróságokból simán összejön ez az összeg. Izmosabb akksi, vas, picivel jobb kamera (+autófokusz), xVid támogatás, 0,2-vel nagyobb kijelző. Videók alapján az Optimus sokkal gyorsabb és ez 2.1-el még javulhat is majd.

(Nem nagyon vágom még ezt az Android témát, úgyhogy leírná valaki mivel tud többet a 2.1?)

Egyedül a karcolódás és a lötyögés lehet gond. Még beleszólhatna a Pulse, de ha jól látom már nincs a T-Mobile árlistáján. Lehet még kapni náluk?

(#158) Lasy válasza sagesz93 (#156) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha nem torrent akkor honnan máshonnan? market ok, brian ok. de hol van még?

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#159) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na kezdem felfogni miről is van szó.
Láttam van olyan is, hogy androlib. :D

Tehát kiválasztom pl a brian-ben a progit, és amikor netes karimat beteszem ezt tudom is telepíteni. nos ez akkor meglenne, de nem szeretném cserélgetni a kártyát, már csak ez kellene, hogy megoldódjon.

(#160) kaller1 válasza Lasy (#159) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

De hát az előbb írtam le, hogy nem kell cserélgetni a kártyádat. :) Javaslom az Android appz topik nyitó hszólását megnézni. ;)

(#161) Lasy válasza kaller1 (#160) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké, de az apk fájlokat hogy tudom leszedni a gépre, ha nem tudom simán letölteni géppel?

leesett miért írtad. :D
direkt letölés. :R

[ Szerkesztve ]

(#162) kaller1 válasza Lasy (#161) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

direkt letölés

Igen, ennyi. :)

(#163) Lasy válasza kaller1 (#162) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet csak a cégesen nem, de nem megy a 2.link.
a panda fölötti. :(
Tehát az elsőnél amíg nincsen fenn a telefonon a filekezelő, addig kell csak a net tutira. :D

(#164) 33as válasza Lasy (#163) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mi ez a szenvedés kérem? :) Ezt letölt installál és örül! :P

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#165) siva

siva
(tag)

Nos, én is kezdő droidos lettem ezzel a masinával
Milyen progikat ajánlotok még?
Astro, APNDroid, Advanced Task Killer, pipa
Még ne küldjetek az android topikba, majd idővel :)
köszi

(#166) sagesz93 válasza siva (#165) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

böngésző.
dolphin , opera , skyfire.
van választék

advanced task killer helyett én az es task manager-t használom.
ami még jó, az a quick settings, minden beállítás(wifi be-ki, gps be-ki, fényerő, hasonlók) egy helyen.

(#167) kobajekill

kobajekill
(tag)

Új unboxing angol video. Közel 20 perc, amit kell kiveséz.[A videó]

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#168) Micuir_M

Micuir_M
(tag)
LOGOUT blog

Tegnap volt alkalmam (SIM nélkül) megnyomkodni egy boltban: szerintem használható és jó telefon. Egy idegesítő dolog volt benne: vízszintes állásba a qwerty billentyűzet kb. 1,5 - 2 mp alatt váltott át, ehhez tényleg kell türelem.

A sebesség meg elmegy, bár igaz, hogy nekem WM5-ös telefonom van, ezért ahhoz tudok viszonyítani.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m

(#169) jeni

jeni
(PH! addikt)

a teló bekapcsolása és a pin kód beütése közti tényleg oly sok időt vesz igénybe,vagyis nem túl gyors a videó alapján?

(#170) jeni válasza jeni (#169) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

valamint ehhez használható a kijelző pálcika?
vagyis ilyen

(#171) kaller1 válasza jeni (#170) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mivel nem kapacitív a kijelző, ezért használható ceruzával is.

(#172) Kicsirics77 válasza jeni (#170) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

ja nekem is pont ilyen van

(#173) Lasy válasza 33as (#164) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De mint latom memkari is kell mert valami hibat mond ra. vagy hova teszi?

(#174) DavidkaSD

DavidkaSD
(újonc)

Hali!
Próbálta már valaki normális fülessel?
Hogy szól rajta a zene?

(#175) kics1 válasza Valentino K. (#111) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

Ne mond h a Huaweinél dolgozol?

(#176) Lasy válasza kics1 (#175) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem vodafone.

(#177) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

WiFi-n keresztül meg tudja osztani a 3g-s netet?

(#178) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Normális fülessel hallgatva én is kíváncsi lennék a hangminőségre. Továbbá az Androiddal kapcsolatban érdekelne, hogy csak marketen keresztül lehet telepíteni, vagy simán telepítőfájlokkal is (mint pl. Symbian esetében), valamint a market elérhető. Mi az, hogy a wifi is a régi szabványt használja, és ezzel nem megyünk 4.5 mbit fölé? Ez még "b"-s? És mégvalami. Sok külföldi oldalon láttam (GSMArenán is), hogy a kijelző csak 65000 színű, itt viszont 16 millió szerepel. Akkor mi az igazság? Nagyon gondolkodok egy ilyen gépen, mert okos, pici, szép, a kamerától eltekintve jó is, ára is elég jó, olcsóbb, mint az 5230. TurboSIM-el menne (T-n használnám néha)? Viszont sokkal jobban tetszik, mint az Optimus, az drágább is, és számomra annyival nem hoz többet.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#179) kaller1 válasza Samus (#178) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

a wifi b/g
turbo sim jó bele

(#180) Samus válasza kaller1 (#179) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként Neked, mint hozzáértőnek, mi a véleményed róla? :)

(#181) kaller1 válasza Samus (#180) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ugyan nincs ilyen készülékem, de merem ajánlani, mert az ár/érték aránya kimagasló. Akinek még sem jönne be, az gyakorlatilag minimális "bukóval" eladhatja a készüléket, mert használtan is van/lesz rá kereslet.

Ja, az előzőekből még kimaradt, hogy természetesen market nélkül is lehet programokat telepíteni, az apk fájl felmásolásával.

(#182) hito

hito
(őstag)

Én ma jutottam hozzá egy ilyen skatulyához. Tessék megkapaszkodni: iPhone 3GS-ről váltottam és mégse sír a szám mint itt egyeseknek akik ráadásul még nem is használták!
Minden elismerés a gyártójé és a forgalmazójé, hogy szaré-hugyé egy ilyen tudású készüléket tettek le az asztalra. Nem jó a kamera? És akkor mi van? :W Vegyél fényképezőt, fényképezni azzal szokás. Vagy ha nem akarsz akkor vegyél fényképezésre kihegyezett készüléket, mert ez nem az.
Ha minden tökéletes lenne benne akkor nem Vodafone 845 lenne a neve, hanem Samsung i9000, vagy HTC Desire (iPhone 4-et szándékosan nem soroltam ide ;] ) és nem rongyos 30k-ba kerülne hanem 120-150eFt-ba :W

Egyszerűen beszarás, hogy egyeseknek semmi nem jó, mindig elégedetlenkedni és herótozni kell! Hogy lehet ebbe a szerencsétlen kis készülékbe belekötni 31eFt-ért, pláne hogy ilyen tudást zsúfoltak bele :W

Ja, én 22k-ért kaparintottam meg az enyémet, hála a hardveraprónak :C Ki milyen naviprogramot használ rajta egyébként? :B

[ Szerkesztve ]

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#183) szafi00

szafi00
(újonc)

sziasztok,
valaki tudna nekem segíteni a wifi beállításában, mert az egész napomat net elött töltöttem és nem találtam semmit.
A hiba:
otthoni wifire csatlakozik, mutatja is a teló a fenti sorban a wifi szimbólumot, tehát a jelet veszi.
viszont ha menni akarok böngészni, facebookra, vagy marketba azt írja hogy:
nincs engedélyezve(én tiltottam az adatforgalmat), próbáld meg wifivel és ugy sem engedi

Esetleg volt valakinek valami hasonló?
milyen beállítást b....hattam el?
Előre is köszi mindenkinek.

Amúgy a teló nagyon jó, már naviztam is vele csak ez a ki..ott wifi :)

(#184) szafi00

szafi00
(újonc)

Hali én navira a Mobil maps 10-et használtam szerintem nem rossz

(#185) hito válasza szafi00 (#184) üzenetére

hito
(őstag)

:R

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#186) siva

siva
(tag)

Én a képernyő tetején lévő (értesítési sáv) ikonjaira lennék kíváncsi.
Mióta cserélgettem egy másik vodás sim kártyával kezdenek megjelenni különféle felkiáltójeles ikonok...
Valamint más egy kicsit az rezes érintkezője a másik SIM kártyának lehet ez gond?
A névjegyeket nekem sem olvasta be.

(#187) engé

engé
(újonc)

Szívből remélem, hogy még sokáig fellelhető lesz a készülék a Voda kínálataban. Jelenleg nem engedhetem meg magamnak még ezt a 30k-t sem... :(

(#188) kobajekill válasza DavidkaSD (#174) üzenetére

kobajekill
(tag)

A másik fórumban érdemes olvasni, tudtommal ott kiprobálták nagyon zsír fülessel, ott több a tapasztalat. Itt a [link] hozzá.

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#189) Kicsirics77

Kicsirics77
(PH! addikt)

sziasztok
egy apróság:
a naptárban hogyan lehet beállítani emlékeztetőt ami a megadott időpontban riaszt
gondolok itt arra mint a jó öreg nokiánál az emlékeztető funkció

(#190) alamuszi válasza siva (#186) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Szia, a Telefon Documentmappájában benn a magyar és angol nyelvű használati utasítás, nem a gyors beüzemeléshez szükséges 10 - 20 mini oldalas, hanem rendes ott meg tudod nézni, hogy melyik ikon mit jelent, nagyon korrekt módon leírják.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#191) alamuszi válasza Kicsirics77 (#189) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Szia, én beállítottam a naptárban az időpontot, és mikor a bejegyzésen áltam, akkor menu gomb, ott beállítások. Itt tudtam beállítani a risztások tulajdonságait.

(#192) siva válasza alamuszi (#190) üzenetére

siva
(tag)

Aha, hát nagyon láma vagyok de nem találom, ezt keresem már rég óta.
Lehet sikerült letörölnöm?
Nekem a telefon menüben ezek vannak:
Hozzáadás, Háttér, Témák, Keresés, Értesítések,Beállítások.
A fő menüben meg (már telepítettekkel együtt, hogy teljes legyen):
APNdroid, ASTRO, Beállítások,Böngésző, Document (Erre gondoltam, de ez valami konvertáló) Dolphin browser, Ébresztő, Email, Facebook, Fájlkezelő, FM rádio, Galéria, Gmail, Hangrögzítő, Hívásnapló, Kamera, Maps, Market, Naptár, Névjegyek, Notepad (üres), Rendelkező.(üres), Számológép, Talk, Tárcsázó, Task manager, Twindroid, Üzenetkezelés, YouTube, Zene
hát ennyi

Kösz a segítséget..

(#193) kaller1 válasza siva (#192) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ne a menüben keresd, hanem az Astro-val nézd meg.

(#194) siva

siva
(tag)

Hát azzal se találom, a Home tiszta üres, szerintem töröltem véletlenül az első 10 percben :((
Elküldené nekem valaki a borsodi.szabolcs@gmail.com címre

(#195) Bathory Peti

Bathory Peti
(fanatikus tag)

Most volt a kezembe egy ilyen telefon,nem rossz,de azért az érintőkijelző része nem valami jó.Nem érinteni hanem nyomkodni kell.Most egy pulse-t használok ahoz képest sokkal roszabb

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#196) alamuszi válasza siva (#194) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Elküldtem neked, mindkettőt, használd egészséggel. :-)

(#197) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Megnéztem ezt a hosszabb 20 perces videót...A Youtube alkalmazással nem indult el a video. Érdekes, mert az N82 a kis 333MHz-s ARM procijával is jól futtatja az alkalmazást, az 5800 pedig még jobban, és órajelben az is lassabb (persze tudom, más architektúra). Vajon csak a csóka netje volt lassú, vagy tényleg nem nagyon mennek a videók? Arra számítottam, hogy lassúcska lesz, az indulás is egy percnél tovább tartott. Azt tudjátok, hogy be lehet-e állítani, hogy melyik homescreen legyen az első? Ami induláskor és menüből kilépve fogadjon?

(#198) szafi00

szafi00
(újonc)

Sziasztok,
nem járt valaki úgy mint én hogy valamiért nem megy rajta a wifi?
A jelet veszi, és ki is írja a routeremet, de valamiért nem tudok vele böngészni meg semmit.
Lécci segítsetek

(#199) alamuszi

alamuszi
(senior tag)

Most töltöttem le az Astro player, nagyon odavág a Basszus. Van benne equalizer, és nagyon komoly a hang. Na akkor ez is megoldva jó hangja van, nem kicsit. Ennyit a tesztben szereplő lehúzáshoz, csupán egy progi és csodát csinált a géppel.

(#200) RexpecT válasza szafi00 (#198) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Próbáltad már úgy,hogy ideiglenesen routerben nem használsz titkosítást?Hátha elírtál valamit.

Walter White is Bad*ss!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.