Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) hito válasza sagesz93 (#296) üzenetére

hito
(őstag)

Úgy néz ki megveszem életem első android szoftverét (GPS), hacsak nem segít rajtam valaki priviben :B

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#302) RexpecT válasza sagesz93 (#300) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Miért akar egy GPS szoftver telefonhívásokat indítani meg sms-t küldeni?

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#303) sagesz93 válasza RexpecT (#302) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Szerinted fog? :DDD

(#304) RexpecT válasza sagesz93 (#303) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Remélem nem.De minek kéri a tanácstúl a zengedélyt telepitisnél ha nem fog :F :DDD

Walter White is Bad*ss!!

(#305) sagesz93 válasza RexpecT (#304) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Most lehet hülyeséget mondok, de nem a multitask miatt van? Hogy ha gps közbe hívnak pl.
Ha ez hülyeség akkor sry.

(#306) ÍróKéz

ÍróKéz
(újonc)

Urak ! Kérdés. Csak nekem ennyire halk a fülhallgató ? Már kicseréltem egy panasonic-ra ,sőt a méltán híres Sony Ericsson HPM-70 -et is kipróbáltam ,de nem jövök rá mitől ilyen halk. Kihangosítva jobban szól. Munkába bemenet a villamos zaja elnyomja a hangot. Kínomban már a fülhallgatóerősítőket nézegetem. A készülék szuper ,csak a hangerő hiányzik. Sőt az mp3 valamiért mintha hangosabb lenne ,mint az FM rádió. Márpedig pont azt hallgatnék az úton.

At your service...

(#307) RexpecT válasza sagesz93 (#305) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Felőlem akár igaz is lehet :).Hátha valaki megerősíti eme feltevést :).

Walter White is Bad*ss!!

(#308) kobajekill válasza ÍróKéz (#306) üzenetére

kobajekill
(tag)

Tettél fel nem gyári zene lejátszó programot és úgy is halk?

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#309) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

A Win egyébként C nyelvű, mert objektum orientált, talán C#, de ebben már nem vagyok biztos.

Köszi a Wifis válaszokat. Nagyon kezdő Androidos vagyok, soha nem láttam vagy használtam a rendszert, de szerettem volna egy tapis telefont, de az okosok közül mind drága, végre egy olcsó, GPS, Wifi képes okostelefon, kifejezetten jó áron. Kijelzőt cerkával böködöm, nekem az jobban bejön, mint az ujjas megoldás (így okosabbna, üzletibbnek tűnik, szerintem), így nem zavar a rezisztív panel sem. Videóhívást hiányolom, a jobb kamerát is, de arra ott az N82...és még marad egy E72, mint álom...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#310) kaller1 válasza ben11 (#295) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az igazság okozta traumát azóta sem tudta kiheverni. :F

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#311) ÍróKéz válasza kobajekill (#308) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Tettem hát. Pl. a mortplayer meg az astro fentvan. A gondom inkább az FM. Mitől ilyen halk a fülesen keresztül ,miközben ha kihangosítom azért szól rendesen. Gondolom ugyanarról az előerősítőről szól a füles meg a hangszóró ,csak épp nem értem a hangerőbeli különbséget. Nagyon halk az FM na (rádióra nincs alternatíva - offline-os?). Totál elnyomja bármelyik bkv-járat. Oké ,hogy zajosak de ennyire ne már. :)

At your service...

(#312) alamuszi válasza ÍróKéz (#306) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Szia, Nekem is ugyanez volt a helyzet. A megoldás nekem mp3 esetén az volt, hogy felraktam egy equalizer programot (illetve player-t (Astro Player)), minden frekvenciát maxra raktam. És ezzel tudtam növelni a hangerőt. Mivel viszont sokat gyaloglom, ezért vennem kellett, egy SONY MDR-E12LP fülhallgatót, ezzel még tudtam növelni a hangerőt. Így már jó. A rádió progi alternativáját még én is keresem.

[ Szerkesztve ]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#313) ÍróKéz válasza alamuszi (#312) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Üdvözület !

Az mp3 kérdékör annyira nem is zavar. Az Astro tényleg használhatónak tűnik. A sony-s füles meg ugye 4e. felett. Ki tudnám fizetni csak nem akarom. :) Van nálam egy céges meg egy saját mobil és nem akarnék még egy eszközt magamnál hurcolni csak a zene kedvéért. Pontosan ezért néztem ki ezt a csudát ,aminek a tulaja vagyok már két hete teljes megelégedettséggel - kivéve ezt az apró bakit. Írjon már valaki egy EQ-s rádiót android alá. :) Ja meg Igo-t a felbontáshoz. Túl nagy kérés ?

At your service...

(#314) kaller1 válasza ÍróKéz (#313) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Neked egy 3.5 jack-felvevőgombos adapterre lenne szükséged, amin van hangerő szabályozási lehetőség is... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#315) ÍróKéz válasza kaller1 (#314) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Köszi. Pontosan ezeket az eszközöket keresgetem napok óta. Beépített erősítővel. "Kicsit" borsos az áruk. Márvagy 6-7 fülest rádugtam - mondanom se kell - egyik se produkált túl nagy hangot sajnos. A régi sony-s agybadugós se ,ami tényleg meglepett. Azóta kikupáltam magam ilyen téren. Impedancia a kulcsszó. A telefon maga remek - főleg ennyiért - kiváncsi volnék a pulse mini tök ugyanezt nyújta-e. Valószínűleg igen ,hisz a belseje tökugyanez.

At your service...

(#316) kaller1 válasza ÍróKéz (#315) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nekem ilyen van, de azt passzolom, hogy mennyire működne együtt ezzel a készülékkel: [link]
A hangja mondjuk nagyon jó.

(#317) ÍróKéz válasza kaller1 (#316) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Ez igen jó kérdés ,lévén hogy amit linkeltél 3 osztatú. a huawei 845-é meg 4. (Maga a jack). Ugyan nem vagyok mikroelektronikus ,de arra saccolnék ,hogy a negyedik rész a mikrofonért felelős - ergo a felvevőgomb használhatatlan marad. Az mondjuk nem is zavarna. Ha muzsika szól ,ne akarjon senki zavarni. :)

At your service...

(#318) kaller1 válasza ÍróKéz (#317) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vagy van a Nokia AD-54 adaptere, ami hasonló megoldású: [link]

(#319) ÍróKéz válasza kaller1 (#318) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Na ez jópofának tűnik így első látásra. Látom már 2.5k környékén lehet is kapni. Kérdés hogy szól a telefonnal. Mégegyszer megemlíteném a sony fülest ,ami tök bika a walkman mobilokhoz ,de ennél alig cincog - pedig istenuccse az agyamig benyomtam...

At your service...

(#320) imis válasza hito (#301) üzenetére

imis
(tag)

szerintem erre a telefonra nem érdemes gps szoftot venni, annyira nem erős a telefon,
arra persze jó, hogy úgymond néhány perces használattal útbaigazítson.
néhányat végigpróbáltam (csupa elavult térkép, kevés szolgáltatás), most a mapdroyd alkalmazást tettem fel, hogy valami térképem azért legyen rajta:

http://navigyurci.hu/2010/03/19/mapdroyd-offline-terkep-androidra/

sajnos ez Magyarországra nem részletes (remélem bővítik, mert most a szlovák az 5*-se), de gond esetén jól jön, kocsiban meg használom a pdám.

[ Szerkesztve ]

(#321) Inarus válasza RexpecT (#302) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tippelek: (Ha van ilyen funkció benne) a közelben levő "érdekes helyek" - értsd éttermek, szállodák, szervíz, stb... - adatlapjáról is tudd tárcsázni az ott feltüntetett telefonszámokat. Szerintem.

(#310) kaller1: Gyanítom ban időszak alatt amúgy sem tudna belépni azonos nickkel... :))

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#322) hito válasza imis (#320) üzenetére

hito
(őstag)

Ahhoz szerintem nem kell erősnek lennie egy készüléknek, hogy a benne található GPS vevővel navigáljak. Azért mert nincs 15"-os full-HD kijelző benne és nem kerül 120eFt-ba én bizony használni fogom benne a GPS-t (ha már benne van) :K

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#323) Kicsirics77

Kicsirics77
(PH! addikt)

[link]
valaki elmesélhetné szájbarágósan hogy miért nem riaszt nekem mikor beállítok valami eseményt a naptárba :O

(#324) Lasy válasza hito (#301) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nem értem, ha segítenek priviben, akkor nem veszed meg?
Jó akkor nem segítek, igaz azt sem tudom miben. :D

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#325) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Háttérképnek 640×480-as képet állítsatok be :).

Walter White is Bad*ss!!

(#326) imis válasza hito (#322) üzenetére

imis
(tag)

Igen, az egy dolog, hogy van benne gps, de az igazi kérdés az, hogy mit tudsz a vason futtatni, ill. azok a szoftok mit tudnak.
- Általában a navigációs szoftverek memória és proci igényesek.
- akku marha gyorsan merül, ha nem vagy utánpótlás közelében, nem csak navid nem lesz, de még telefonálni sem tudsz. Igazi meglepetés érhet.
- én fontosnak tartom, hogy friss legyen a térkép és részletes, tudjak keresni, poit találni, trekkelni, tudjam geocachingre használni, saját pontokat betölteni. gyakorlatilag androidra egyik program sem igazán tudja ezeket.
Én wince alatt Igo-t és GisRussát használom. A Russához pl jók a TUHUs térképek, de garminosból is lehet készíteni hozzá, sőt belerajzolni is. :Y

(#327) kelzsoca válasza RexpecT (#221) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért van mert turbosimmel használod. :)

Természetesen nem tud roamingolni mert nincs hová, ez azért van mert a telefon az idegen SIM kártyát így érzékeli.

Az én programozható turbosimem is így viselkedik a telefonban, de amint hosszabb ideig lesz nálam egy ilyen telefon, megpróbálok olyan szoftvert keresni hozzá, ami eltüntetni a kis R betűt :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#328) Zoly75 válasza imis (#326) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

Én eddig a Nokia N73-at használtam navigálásra a Garmin Mobile XT-vel.
Az évi 2-3 navigálásra megfelelő, és ha fél óránál tovább kellett navigálni, akkor töltőre raktam közben a telefont.
Tudom szépek a 3D épületek, de nem elengedhetetlenek a navigáláshoz.

Nem hiszem, hogy a Voda 845 rosszabb lesz erre a célra.

[ Szerkesztve ]

(#329) RexpecT válasza kelzsoca (#327) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Akkor jól gondoltam :).Köszi a felvilágosítást :).

Az előbb egyébként rosszul írtam 480×640-es felbontás kell :K.

Walter White is Bad*ss!!

(#330) imis válasza Zoly75 (#328) üzenetére

imis
(tag)

Én eddig a Nokia N73-at használtam navigálásra a Garmin Mobile XT-vel.
Az évi 2-3 navigálásra megfelelő, és ha fél óránál tovább kellett navigálni, akkor töltőre raktam közben a telefont.
Tudom szépek a 3D épületek, de nem elengedhetetlenek a navigáláshoz.

persze igaz, a semminél jobb. A Garmin Mobile XT jó lenne erre is, mert ahhoz legalább használható a tuhus térkép, de sajna androidra nincs.

(#331) Sztbeni

Sztbeni
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyiért kurvajó.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#332) wan2bee

wan2bee
(újonc)

Hello mindenki!

Masfel hete van meg a kis cucc, es en kifejezetten orulok neki. A sajat igenyeimnek abszolut megfelele. 3,5 jack zenehez, gps, wifi, email, net, gyakorlatilag ezekre volt szuksegem. osszesen 8 darab matyas kiralyomba volt a mobil az elofizetes es az eladott elozo telefonom miatt (SE T700). Ennyiert barkinek megerte volna szvsz.

A cikkben irt nagyon szar hangminosegnek en tudom az okat. A helyzet az, hogy a mobil hulyen kezeli a fuleseket. ha radugod a fulest, elinditod a zenet, akkor elsore szar lesz a hangminoseg, mert a driver nem mukodik rendesen. megoldas: fules ki, fules be es maris teljesen jo a hang. Ez biztosan tipushiba, mert az elso telefont masnap kicsereltettem, es ez a jelenseg nem szunt meg.

Es itt ternek at egy masik, nagyobb problemamra. Elhoztam a telefont a boltbol, hasznaltam, nem nyultam a rendszerhez, csak normal felhasznalasnak vetettem ala, es kb fel nap mulva elkezdett recsegni hivas kozben. csak a hangszoroja, es csak telefonalas kozben. Visszavittem, kicsereltek, es a cseretelefon is ugyanezt csinalja kb a masodik nap ota. Fulessel teljesen jo a minoseg, a zene sem recseg, hivasok kozben viszont zavaroan rossz a hangminoseg.

Tapasztalt valaki mas is hasonlot? illetve szerintetek mi lehet a megoldas a problemara?

udv

(#333) Lasy válasza wan2bee (#332) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én nem használtam még a füles részét, de a metrón nagyon jól hallottam, mindent, füles nélkül is nagy meglepetésemre.
Engem inkább az zavar néha ha a középső érzékelő előtt 2-5 cm-el elhúzom az ujjam, akkor is működik, ez pl operaminiben elég zavaró tud lenni. És ugye ígymax 1 nap alatt lemerűl, de most rájöttem, hogy a GPS is folyamatosan be volt kapcsolva. ;)

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#334) wan2bee válasza Lasy (#333) üzenetére

wan2bee
(újonc)

vedd lejjebb a trackpad erzekenyseget, es akkor nem csinalja. Settings -> General info& Options -> Trackpad

(#335) Lasy válasza wan2bee (#334) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem magyar, de meglesem.

Köszi, ez volt az tegnap állítottam.

[ Szerkesztve ]

(#336) Zoly75

Zoly75
(fanatikus tag)

Reggel a telefon ébresztőjére keltem, de rossz gombot nyomtam meg, talán az alkalmazás gombot, vagy nem tudom. Erre az ébresztő eltűnt a háttérbe, de ébresztett tovább, viszont hirtelen nem tudtam visszaváltani. Végül a telefon kikapcsolása segített.
Erre valakinek valami jobb ötlet? Hogyan lehet a futó alkalmazások között gyorsan váltani?

(#337) wan2bee válasza Zoly75 (#336) üzenetére

wan2bee
(újonc)

legalabb felebredtel. en a multkor megnyomtam a dissmist, es vissza is aludtam, ahogy kell. semmi snooze, semmi, csak csondben maradt. egy ebreszto ora, ne adja magat ilyen konnyen..

(#338) Zoly75 válasza wan2bee (#337) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

csak félek rövid életű lesz a telefon

(#339) Zoly75

Zoly75
(fanatikus tag)

Hogyan lehet bővíteni a szövegbeírásnál használt szótárat?

(#340) wan2bee válasza Zoly75 (#339) üzenetére

wan2bee
(újonc)

elvileg sajat magat boviti, megjegyzi a szavakat.

(#341) Zoly75 válasza wan2bee (#340) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

valahogy nekem nem bővíti.
mindegy melyik billentyűzetet használok?

(#342) Lasy válasza Zoly75 (#336) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gondolom progival lehet a fotó alkalmazások közt váltani, de még nem teszteltem, ugyanis memkari hiányában ez így nem a legjobb. :(
majd szerdán

(#343) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a progi neve Advanced Task Killer de nem tudom, hogy megvan e marketban.

(#344) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdés: aki már beruházott rá, mit gondol róla? Megéri? Olvastam visszafelé, voltak hangproblémák beszéd közben. Ez mindenkinél előjött? Nagyon szemezgetek egy ilyennel, kicsit lekötne az új rendszer, és lenne okostapi telefonom is, aránylag olcsón.
Amit hirdet, azt teljesíti is? Vagyis navigáció, Net (egy combosabb böngészővel, pl Operával menne a flash is?)? Zenehallgatás is fő célpont lenne...Valakinél szóba jött az AD-54 headset. Működik droiddal is?

(#345) Lasy válasza Samus (#344) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a hangal semmi gondom nincsen, de nam is teszteltem még a fülest.
Szerintem semelyik operaminivel nem megy a flash lejátszás. talán a dolfinnal, de azt még nem használtam.

(#346) Samus válasza Lasy (#345) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Te is ilyet vettél?

Youtube valahogy nézhető rajta?

[ Szerkesztve ]

(#347) hito válasza Samus (#346) üzenetére

hito
(őstag)

Beépített youtube kliens hiba nélkül teszi a dolgát :K

(#348) wan2bee válasza Samus (#346) üzenetére

wan2bee
(újonc)

persze, hogy megy a youtube. minden tovabbi nelkul. eros a wifi, mindig mindent megtalal. csak ajanlani tudom!

(#349) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Írtam már bognak, de valaki tudná viszonyítani a kijelzőjét egy LG KP500 vagy egy Samus S5230 kezeléséhez, esetleg Nokia 5800? Ahhoz képest milyen? Ezeket próbáltam, a vodánál pedig nincs kint még a 845 kipróbálható darabja...

(#350) Lasy válasza Samus (#349) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az lg kp500 érzényenyebb.
s5230 jobb,
De ez se rossz, én tökéletesen megvagyok elégedve vele.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.