Hello mindenki!
Masfel hete van meg a kis cucc, es en kifejezetten orulok neki. A sajat igenyeimnek abszolut megfelele. 3,5 jack zenehez, gps, wifi, email, net, gyakorlatilag ezekre volt szuksegem. osszesen 8 darab matyas kiralyomba volt a mobil az elofizetes es az eladott elozo telefonom miatt (SE T700). Ennyiert barkinek megerte volna szvsz.
A cikkben irt nagyon szar hangminosegnek en tudom az okat. A helyzet az, hogy a mobil hulyen kezeli a fuleseket. ha radugod a fulest, elinditod a zenet, akkor elsore szar lesz a hangminoseg, mert a driver nem mukodik rendesen. megoldas: fules ki, fules be es maris teljesen jo a hang. Ez biztosan tipushiba, mert az elso telefont masnap kicsereltettem, es ez a jelenseg nem szunt meg.
Es itt ternek at egy masik, nagyobb problemamra. Elhoztam a telefont a boltbol, hasznaltam, nem nyultam a rendszerhez, csak normal felhasznalasnak vetettem ala, es kb fel nap mulva elkezdett recsegni hivas kozben. csak a hangszoroja, es csak telefonalas kozben. Visszavittem, kicsereltek, es a cseretelefon is ugyanezt csinalja kb a masodik nap ota. Fulessel teljesen jo a minoseg, a zene sem recseg, hivasok kozben viszont zavaroan rossz a hangminoseg.
Tapasztalt valaki mas is hasonlot? illetve szerintetek mi lehet a megoldas a problemara?
udv