Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) modd3r

modd3r
(senior tag)

Asztali dokkolót nem látott még senki a telefonhoz?
Olyasmire gondolok, mint amilyen az iPhone-hoz is létezik.

Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

(#952) Zoly75 válasza modd3r (#951) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

Mire jó a dokkoló? ott az usb kábel.

(#953) modd3r válasza Zoly75 (#952) üzenetére

modd3r
(senior tag)

Ezek szerint még nem használtál asztali dokkolót... :D
Nagyon praktikus, hogy nem kell rádugni az USB kábelt, hanem csak simán "beülteted" a helyére a telefont.
Plusz a képernyő is feléd néz.

(#954) Zoly75 válasza modd3r (#953) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

Szerintem dokkolóba beültetni,vagy usb kábelre rádugni nagyjából ugyanaz a mozdulat.
Mivel nekem a kijelző ki van kapcsolva, így az sem nagyon szempont, hogy felém nézzen.
Ha meg hív valaki, azt akkor is látom, ha az asztalomon fekszik a telefon.
De lehet én vagyok igénytelen.
Mindegy nekem nem kéne, Neked igen.

(#955) modd3r válasza Zoly75 (#954) üzenetére

modd3r
(senior tag)

Persze, mások az igények...
Mindenesetre szerintem nagyon hasznos dolog.

(#956) Z0C! válasza modd3r (#951) üzenetére

Z0C!
(őstag)

kaptam anno telefontartót (álló).
elfordítom benne a Droidot, rádugom az USB-t és voálá.
felém néz a képernyő, töltöm is, meg youtube-ozhatok, vagy dolgozhatok közben :)

///Motorola Defy - ///M Power

(#957) Watchman

Watchman
(újonc)

nekem tetszik ez teló.pár napja örömmel használom.eddig nem bántam meg hogy megvettem.viszont van egy kérdésem: olyat lehet valahogy,hogy összekötöm a telefont géppel és tudok netezni a telefonon?de ne a wifivel gyertek mert van otthon és használom de attól még ez is érdekelne.és mégvalami:valaki letudná írni hogy mi az a rootolás és mit csinál a telefonnal,illetve ez jár garanciavesztéssel?köszi előre is :D

[ Szerkesztve ]

(#958) Z0C! válasza Watchman (#957) üzenetére

Z0C!
(őstag)

mobilweb csomaggal tudsz netezni gépen.
én tegnap próbáltam, és sikerált. mert hát ugye UPC miskolcon megadta magát.
facebook, Sg, Mobilarena 10-20 hozzászólás írása és kb 20mb volt a forgalom.

érdemes a Hobbit (50mb), vagy a Profit (500Mb) használni.

///Motorola Defy - ///M Power

(#959) Lasy válasza Watchman (#957) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajna ezt nem lehet megoldani, nagyon sokáig kerestem, de aztán feladtam.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#960) pitius válasza Watchman (#957) üzenetére

pitius
(kvázi-tag)

Én is keresgéltem, kulcsszó a reverse tethering lenne, de USB-vel még nem megy. Ha a gépben van wifi kártya, de vezetékes amúgy az internet kapcsolat, akkor ad-hoc wifi kapcsolatot létrehozva tud kapcsolódni a telefon és használja a gép vezetékes internetét(wifi-n keresztül). De az USB-s dolog jobb lenne, és jól jönne nekem is.

...pitius

(#961) pclaci

pclaci
(újonc)

Az orajelet lehet szabadon alligatni ennel a telonal?

(#962) Lasy válasza pclaci (#961) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha megmondod hogy kell, kipróbálom.

pitius:
és azt próbáltad is?

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#963) viw válasza Lasy (#962) üzenetére

viw
(tag)

SetCPU progival (is) lehet. eddig lefele mentem, jó is az aksinak. húzni még nem próbáltam.
de vannak itt okosabbak is e téren... reméljük majd hallatják a hangjukat.:)

[ Szerkesztve ]

(#964) tomiee85 válasza modd3r (#951) üzenetére

tomiee85
(senior tag)
LOGOUT blog

Ehhez az árhoz tuti nem lesz dokkoló mert nem vennék annyian (azért veszel olcsó telefont mert nincs sok pénzed így nem áldozol újabb x ezret dokkolóra) hogy megérje gyártani

(#965) siva válasza pclaci (#961) üzenetére

siva
(tag)

Erre lennék én is kíváncsi
energiagazdálkodás (downgrade)

(#966) bull84ghia válasza Lasy (#962) üzenetére

bull84ghia
(tag)

overlock widget, ez elvileg tudja állítani a terhelés függvényében, és te is tudod ha úgy tartja a kedved. Nekem úgy van beállítva hogy ha kikapcsol a képernyő akkor 128mhz fut, amint visszakapcsolod rögtön 528mhz, de superuser jogosultság kell hozzá

Lg 2x Wiui+Etana kernel 1.4ghz/////Wayteq Xpad-70 ICS gyomlálva:)

(#967) Istv@n válasza bull84ghia (#966) üzenetére

Istv@n
(tag)

Ezt az órajel állítást csinálja gyárilag is szerintem. A system info írja a frekvencia statisztikát... Az enyém 245 MHz-en megy 71%-ban. 528MHz csak 26%.

(#968) modd3r válasza tomiee85 (#964) üzenetére

modd3r
(senior tag)

Nem tudom... Ha én is megvenném 2-3e Ft-ért talán más is...
Na mind1, asszem csinálok egyett házilag. :DDD

(#969) Zoly75 válasza modd3r (#968) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

Ehhez hozzászerkeszted az USB kábelt.[link]

:-)

(#970) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Na szóval. Nemrég voltam a pécsi Árkádban, és szerencsémre most volt is bent 845, ki lehetett próbálni. Nagyon állatságos, az árát nézve bőven jó. Egyedül csak sms írásnál volt picit lassúcska, lehet a szótár miatt (hirtelen ki sem tudtam kapcsolni, nem tudom anélkül gyorsabb-e). Nekem jó lenne, valószínű be is ruházok egybe, így a kérdésem azokhoz irányúl, akik főzőtt Rommal (1.3.1-el) használják. Remélem Lasy kolléga ilyen.

Jobb lett a kezdetleges 1.1hez képest a rendszer? Gyorsabb? Megéri a kis ketyere?

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#971) bull84ghia válasza Samus (#970) üzenetére

bull84ghia
(tag)

Nekem az van rajta 1.3 jóval gyorsabb a vodáshoz képest és még az elforgatásnál sem kell annyit várni szerintem vegyél 1-et

(#972) mike67

mike67
(újonc)

Ezek a romok tudnak magyarul?

(#973) bull84ghia válasza mike67 (#972) üzenetére

bull84ghia
(tag)

Minden nyelv benne van azt írta a készítője, és eddig nem vettem észre a magyar nyelv hiányát

(#974) sesshou

sesshou
(tag)

Mit takar a főzött rom?

(#975) kobajekill válasza modd3r (#951) üzenetére

kobajekill
(tag)

Itt egy link, ami arra jó, hogy mi kompatibilis több kategóriában is a voda 845-tel.

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#976) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok.

nagyon tetszik ez a készülék az apróbb hibákkal együtt. erősen gondolkodom a vételén.

használatban milyen? nem jött elő semmilyen betegség?

Aurea mediocritas

(#977) kobajekill válasza AXisBOLD (#976) üzenetére

kobajekill
(tag)

mire gondolsz? nálam semmi baja...

(#978) AXisBOLD válasza kobajekill (#977) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az hogy semmi baja már jó hír :).

rezisztív kijelzőre gondoltam, készülék sebességére, minden funkcióját lehet-e használni rendesen, billentyű hiánya mennyire hiány valójában. milyen szoftvereket lehet telepíteni rá?(mondjuk szinte egyáltalán nem ismerem az androidot, szóval ezt az utolsó kérdést talán ott kellene feltennem :B ).

Aurea mediocritas

(#979) kobajekill válasza AXisBOLD (#978) üzenetére

kobajekill
(tag)

Ahhoz képest, hogy az elöző telóm egy v3-as motorola volt, ahhoz képest nagy előrelépés. A kijelző nekem megfelele, nem mindig abban a pillanatban mozdul, amikor akarom, de ezt ennyi pénzért nem hiba. A készülék nálam megfelelő sebességű, de én úgy olvastam, rootolás után gyorsabb. Nálam minden funkciója maximálisan működik, a wifi jó, mindig talál hálózatot, ahol van. A gps-t nem teszteltem, mert nincs miért, a busz oda visz ahova kell. A zene lejátszás, kicsit necc, de az astro playerrel lehet javítani rajta az EQ segítségével. A kamera képek nem egy picasso, de ha nem zoom-ol az ember és, akkor egész türehtő minőség. Sokfajta software-t lehet r tenni, ajánlott a marketből válogatni, de mondjuk itt sok programot megtalálsz. Én amondó vagyok ha kevés pénzed van és egy jó kis telefont szeretnél, ami okos, én nyugodt szívvel ajánlom, de ha egy kicsit ütősebb vasat szeretnél, és van rá pénzed, fektess bele egy drágábba.

(#980) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Erre a telefonra fel lehet rakni valami értelmes navigációs programot? És ha igen mit?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#981) modd3r válasza AMD Power (#980) üzenetére

modd3r
(senior tag)

Pl.: Sygic Mobile 10. Én ezt használom, gyorsan, pontosan tervez. Picit pixeles a kijelző, de nem zavaró.

(#982) Istv@n válasza AMD Power (#980) üzenetére

Istv@n
(tag)

Pl Navigon.

(#983) Zoly75

Zoly75
(fanatikus tag)

Hali!

Ma reggeltől valamiért nem frissül a beautiful widget órája. Bekapcsolom, akkor beáll, és aztán nem frissül.
Reggel még azt csinálta, hogy amikor kioldottam, akkor frissítette, már nem frissíti, csak bekapcsoláskor.

Valaki találkozott már ilyennel?

(#984) AMD Power válasza Istv@n (#982) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nah ez már jobban tetszik. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#985) tomiee85 válasza Istv@n (#982) üzenetére

tomiee85
(senior tag)
LOGOUT blog

Navigon nagyon szép rajta.

(#986) modd3r válasza Zoly75 (#983) üzenetére

modd3r
(senior tag)

Nálam is csinálta.

(#987) AXisBOLD válasza kobajekill (#979) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kamera nem érdekel, mert eddig se telefonnal fotóztam. a többi is szokható amiket leírtál.

"busz oda visz ahova kell"<-ez tetszett :DDD

nem szánok többet telefonra, max ebben az árkategóriában nézelődök, de ennél jobbat jelenleg nem fogok találni.

a lényeg egyébként is az, hogy bug mentesen működjön, és ilyenről még nem olvastam.

köszi a segítséget.

Aurea mediocritas

(#988) Zoly75 válasza modd3r (#986) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

És mit csináltál vele?

(#989) AMD Power válasza tomiee85 (#985) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

És elég gyors is hozzá ez a ketyere? autóban használod?

(#990) pitius

pitius
(kvázi-tag)

Valaki próbált már ezzel a telefonnal Stereo Bluetooth Headsetet? Csak azért gondolkodom egy ilyenben, mert a 3.5-es jackje vagyis a kimenet elég háklis a fülhallgatókra...három különbözőt próbáltam(Koss, SonyEricsson HPM-70, és egy Philips) és mindhárommal elég érdekesen szólt. A saját gyárija meg ha nem is túlzottan dinamikus, legalább tisztán szól.

Szóval használt/próbált vki Stereo Bluetooth Headsetet?

...pitius

(#991) wwenigma válasza Istv@n (#967) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azert mert hibas a mobilarenas info, nem MSM7200a van benne hanem MSM7227. Allitsd at MSM72x7-re es 122MHz lesz a minimum, a max meg 562. ;)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#992) Zoly75 válasza wwenigma (#991) üzenetére

Zoly75
(fanatikus tag)

Mivel állítod?
És van érezhető hatása?

(#993) pantomimes válasza pitius (#990) üzenetére

pantomimes
(tag)

Próbáld meg úgy a füleseket, hogy bedugod, elindítod a zenét majd megállítod, kihúzod és újból bedugod a fülest, nekem ezzel a módszerrel normálisan szól aránylag.

Jó ez a teló meg minden, de azért érezhető rajta, hogy hol spóroltak, sajnos van 1-2 idegesítő dolog, mint pl. ez a füles mizéria, remélem hosszabb távon nem fog földhözvágáshoz vezetni :)

(#994) pantomimes válasza pitius (#990) üzenetére

pantomimes
(tag)

Próbáld meg úgy a füleseket, hogy bedugod, elindítod a zenét majd megállítod, kihúzod és újból bedugod a fülest, nekem ezzel a módszerrel normálisan szól aránylag.

Jó ez a teló meg minden, de azért érezhető rajta, hogy hol spóroltak, sajnos van 1-2 idegesítő dolog, mint pl. ez a füles mizéria, remélem hosszabb távon nem fog földhözvágáshoz vezetni :)

(#995) Lasy válasza Zoly75 (#992) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

találtam egy kis buugot.
elindítod a rádiót, leteszed háttérbe, kihúzod a füles, és bármikor dugod vissza ugyan úgy szól a rádió.

Azert mert hibas a mobilarenas info, nem MSM7200a van benne hanem MSM7227. Allitsd at MSM72x7-re es 122MHz lesz a minimum, a max meg 562
Pontosan mivel csinálod?

[ Szerkesztve ]

(#996) pitius válasza Lasy (#995) üzenetére

pitius
(kvázi-tag)

Ez működik a beépített zene lejátszóval is :-)

...pitius

(#997) Lasy válasza pitius (#996) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké, de én bezártam a rádiót közben. :D

(#998) tomiee85 válasza AMD Power (#989) üzenetére

tomiee85
(senior tag)
LOGOUT blog

Sygic-et használtam eddig az gyorsan követte a jelet, gondolom ezis.

(#999) kobajekill válasza AXisBOLD (#987) üzenetére

kobajekill
(tag)

:D Szívesen! ;) Jó döntés ez a telefon ennyiért.

(#1000) Lasy válasza kobajekill (#999) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez biztos, és nagyon jó a wifije, álltam a buszmegállóban, és a srác a nokián talált 2db wifit, én meg találtam 8at. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.