kathey és gacsoi: Figyelmeztetlek titeket, a függetlenítés tiltott a fórumon! Alapelvek
sálálé
kathey és gacsoi: Figyelmeztetlek titeket, a függetlenítés tiltott a fórumon! Alapelvek
sálálé
gyors help kéne, mms-t nem tudok küldeni, az üzenet bal oldalán 1 kör van ami forog körbe, Vodafone, Hancent et használok
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Sziasztok!
Valaki véletlenül nem tud segíteni vagy csak boltot mondani ahol tudok kijelzőt venni a 845-ösömbe

Konkrétan most nem tudnék ilyet mondani,bár elsőre a www.speedshop.hu -n nézném meg,én aksit az ő honlapjukon láttam ebbe a telóba.De "a Google a barátod." 
"Mindenki, aki hisz a parajelenségekben,emelje fel a kezem!" [CM7 U8120 v2.3.7]

A google-n már 10 oldalt végignéztem és nem találtam semmit

igen és már a speedshop-ot is néztem

Hm,tényleg nem könnyű eset... :/ Én is csak ezt találtam: http://www.touchshop.hu/?gclid=CLCEycDazKkCFQo0Qgodoj7CbQ

Köszönöm szépen, próba cseresznye...

Remélem,sikerül... 

Hali!
Olyan problémával fordulok hozzátok, amire a gugli sem talált semmit.Volt egy SE C902-öm, amit lecseréltem egy Vodafone 845-re. Mivel ez a teló okosabb
mint én, a névjegyeket sikeresen töröltem a sim kártyáról.
A c902 megvan a sony pc-s progijában, csak olyan teló hiányában nem tudom megnézni..
Remélem akad valak itt a fórumon, aki használható ötlettel szolgál, hogyan lehetne "összehozni" az okos telót a sony pc-s progijával, vagy abból a progiból hogyan lehet kiszedni a névjegyzéket? Köszi ! 

Anno én a SonyEricsson telóból exportáltaltam asszem CSV fájlba ha jól emlékszem..
Igaz VOda845 telóra nem raktam, nekem Nokia 5800-ára kellett anno áttenni.. de szerintem ha tudod akkor exportáld minél több formátumba a névjegyzéket, és nézdd meg hogy Voda845 programjával milyen formátumot támogat..
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/cmsj

MyPhoneExplorer mind a két telefont kezeli, hátha a sony pc-s progid mentését is és így visszaállíthatod.

Sziasztok,
Erre a com.android.settings leall-ra meg nem lattam megoldast. Valaki tud rola valamit?
Nalam is akkor jelentkezik ha gyari android widget-et akarok kirakni.
Valami beallitas problema?
Elore is koszi,
Jó ez a szoftver, újabban ezt használom, ajánlom mindenkinek. Az alkalmazás adatait lehet törölni? Már 8.5 megára hízott, gondolom a feltöltött apk-kat tárolja el.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Nem is néztem ezt még, én főleg a telefonkönyv és az sms mentésére használom.
Nézd már meg, hogy mennyi helyet foglal, mert ha keveset, akkor az lesz amit gondoltam.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

11,0 MB (11 565 012 bájt), hát nekem ennyi.
Köszi, ha app feltöltésre nem használtad, akkor nem lettem okosabb. 

Nekem is ez volt pár napja. Nem sikerült megoldani. Több helyen olvastam, hogy csak factory reset a megoldás. Újra tettem a romot, azóta nem jelentkezik.
"Vajon rájött volna Albert Einstein a relativitás elméletére, ha nem lett volna okos?"

Ezért nem kell a sok csilli-villi kernel erre a telóra, itt volt még a topic kezdetén kicsirics Mr.1.3.2 Editionra épülő romja. Megint felraktam és az Advanced task killer free használatával (amit bekonfigoltam) együtt tartósan 70-80K marad szabadon vele és az overclock felrakásával (amit még Lasy rakott fel szintén az elején) stabilan úgy megy a teló 691Mhz-en hogy közben kevesebb aksit is zabál!
Bogyi007 a legtitkosabb titkösügynök!

Nekem "csilli-villi" 2.2.1-es kernel, megvan a 80Kb szabadon és 691Mhz megy.

Sziasztok
Most akkor hogy is van ez a maradék memory?
Nekem gyári rom van a Task k. 45M-át mutat ha mindent leállitok vele.
Ha újrainditom 82M-át mutat. Mi marad a memoryban ami foglalja helyet? Vagy ami fontosabb mivel tudom kitisztitani teljesen ujrainditas nélkül? Valami jó progi esetleg?
Köszönöm

Ez érdekes kérdés. Meg tudod nézni az Android System Info-val, hogy éppen milyen futó alkalmazások vannak. Bár ezzel kapcsolatban azon csodálkoztam, hogy egy ~80-100kB-os programra miért ír 15-20MB memória használatot... 
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Most figyelgetem hozzá se nyulok és már 72M 10perc után. Nemtom mi indulhatott el magátol Leszedem az Android System Info és megnézem vele hátha mutat valamit.

Szedd le az "Android Assistant" nevű progit is, azzal is meg tudod nézni, hogy melyik alkalmazás hány százalékban használta az aksit.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

A probléma megoldás a Beállítások/Titkosítás/Gyári adatok visszaállítása és ne frissíts az új Google Maps-re mert én emiatt állítottam vissza 3-szor az eredeti állapotra (a beállítás során legyalul minden alkalmazást)
Ez a megoldás működik és egy angolnyelvű fórumon olvastam!
[ Szerkesztve ]
"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(Bocsi lejárt a szerkesztés) Amúgy a problémát az új Maps frissítés okozza, sokan meg is írták a Marketen is problémának!

Billentyűzet váltásnál csak az alap android bill-t adja be, hiába van kiválasztva a beállításokban másik is, ez mitől lehet? 

beállítások beállítva?
ok
ahova irja a karaktereket, hosszan nyomjad..imput methood...és ott válaszd ki a kívánt billt. 
///Motorola Defy - ///M Power
Köszi, már rájöttem, hogy a szövegboxon lehet csak választani. 

Üdv.Ezzel a dologgal nem fox tudni mit kezdeni,az android rendszer indítja el azokat az alkalmazásokat,amik ilyenformán a háttérben eszik a memót,én ezt a dolgot autokillerrel kezelem(nem eszi a kraftot a közhiedelemmel ellentétben),véleményem szerint a legjobb a Process Monitor Widget,ami nevével ellentétben nem csak egy widget,egy igen jó app,sokat tud,plusz a System Panel-t használom mellette.Memória visszanyerésére pedig az FMR Cleaner-t,ez szerencsésebb esetben akár 100 mega fölé is visszatolja a RAM-ot.

Köszönöm a segítséget neked is és elfelejtette-nek is
. Valóban 112M-ig kitakarított a FMR Cleaner de hamar visszamegy 90M-alá. Egyébbként nem éreztem változást a működésben.
Üdv.

Nincs mit.Persze,h. visszaesik,elindul ez-az,ezért is használom a Process Monitor Widget-et autokillerként (is).De hadd mondjak mégvmit.Bizonyos szintű RAM-fogyás a használat során teljesen természetes dolog,nekem is leesik úgy 30 mega tájékára,de ha bekukkantok mondjuk a System Panel-be,s be-bezárogatom azokat a progikat,amiket megnyitva hagytam "menet közben",akkor felmegy 50-60,v. 70 megára.Ez már oké.Ha mégsem emelkedne eleget,akkor jön az FMR Cleaner.

jó látni,hogy van aki még használja az általam készített ROM-ot 

Szia,
Koszi a valaszt, persze elotte frissitettem a maps-et mielott olvastam volna
Amugy nalam ugy is mukodik/mukodott hogy uninstalaltam a maps frissiteset es mar nem is ir ki hibauzenetet. Gondoltam megosztom mielott mindenki gyari visszaallitast kovet el.
Udv,
viccelsz? ha belenyúlnál a cedric féle eclair-be már tuti húznám is lefelé. 
:) Vírus feltöltése ======>100% done. Köszönjük. B@hatod a cuccaidat. :)

Tényleg nincs önkioldója a kamerának, vagy csak én nem jöttem még rá hogy kell 
Esetleg valamilyen progival lehetséges? 
ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

még 1 kérdés..ha azt írja a teló, hogy kevés a hely - ikonnal is jelzi - a telefon memóriáján...nincs valami beállítás, amivel az SD kártyára rakna mindent?
ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

Itt olvashatsz erre megoldásokat:
http://androidunderground.info/forum/viewtopic.php?f=58&t=723
[ Szerkesztve ]
Sziasztok
858 tulaj leszek de mivel az a topik még elég halott és mivel ez az "előd" ezért itt biztos tudtok valamit mondani..
a gondom az hogy milyen fülest vegyek?
utánaolvasgattam ennek a kínai mobil hangminőség dolognak és nem túl tiszta a kép hogy mi is kell ahhoz hogy normálisan szóljon.. 
Most akkor hány érintkezős fülest kell venni és mikrofonos legyen vagy ne? 
Illetve a BT fülessel megoldható-e valahogyan a rádióhallgatás?
(mivel akkor ez az egész jackdugó hercehurca ki lenne iktatva)
köszi előre is.. 
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
Illetve a BT fülessel megoldható-e valahogyan a rádióhallgatás?
Persze, ha olyat veszel, amiben benne van az fm vevő. 
konkrétan nem pont erre a megoldásra gondoltam.. 
szóval nem..
a jack-részt nem lehet csak antennaként használni? ha van két meg három érintkezős jack akkor olyan nincs hogy mondjuk 1 érintkezős és az csak antenna?
mert akkor elvileg működhetne nem?
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
Szerintem nem működne, kár is ezen agyalnod. 
pedig láttam róla egy videót valahol.. 
na jó de ha BT kilőve akkor milyen füles kell? sima vagy mikrofonos?
[ Szerkesztve ]

Tényleg... Voda 845 működik BT fülesel vagy headsettel? 
Nem törnének meg a kábeleim (abban nagy mágus vagyok) 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Ismét 845 felhasználó lettem.Volt egy kis Symbianos kisiklásom...
Egy kérdésem volna: a telefonon ha(természetesen kezdőképernyőn) megpróbálok Android Widgetet kirakni,kiírja hogy : "A Kezdőoldal alkalmazás(android process.launcher folyamat) váratlanul leállt.Próbálja újra."Bezárom a hibaüzenetet,újra felállítja szépen a kezdőképernyőt,újabb próba,és kb. 15-ödjére csinálja ezt.Feladtam.Megpróbáltam másik kezdőképernyőn(teljesen üresen),másik témával,és ez a hibaüzenet örökké előjön.Emóciós widgetet viszont enged kipakolni...Ötletek,mi lehet a probléma?
Ezen kívül a telefon néha csinált olyat,hogy bal oldalt érintettem a kijelzőt,és jobb oldalt reagált.Egy erős nyomás a bal alsó saroknál,és megjavult.Volt olyan is,hogy ezen a problémán programok uninstallálása segített...Most 1 hete tökéletes.
Kérem,valaki segítsen,egyenlőre nem jutok el Vodafone üzletbe,hogy gariból megcsináltassam...
A segítséget előre is köszönöm!
Üdvözlettel:András
"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8
Nagyon jó emlékeim lesznek erről a telefonról valamint erről a topicról!
Üdv néketek v845-öt koptató userek
!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

Használd egészséggel az újat! 
"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8
(#12050) GeorgeKilroy válasza kobajekill (#12046) üzenetére

Tényleg... Voda 845 működik BT fülesel vagy headsettel? 
Igen, legalábbis fülessel igen. Headsetem nincs, de szerintem azzal is kell mennie...
Ferencváros http://www.travian.hu/?uc=hux_6784 http://www.hackthat.net/df/ddos/30539/index.hack http://s2.sfgame.hu/index.php?rec=105727