Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#12002) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kathey és gacsoi: Figyelmeztetlek titeket, a függetlenítés tiltott a fórumon! Alapelvek

sálálé

(#12003) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

gyors help kéne, mms-t nem tudok küldeni, az üzenet bal oldalán 1 kör van ami forog körbe, Vodafone, Hancent et használok

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#12004) mongo

mongo
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Valaki véletlenül nem tud segíteni vagy csak boltot mondani ahol tudok kijelzőt venni a 845-ösömbe

(#12005) Jacak válasza mongo (#12004) üzenetére

Jacak
(tag)

Konkrétan most nem tudnék ilyet mondani,bár elsőre a www.speedshop.hu -n nézném meg,én aksit az ő honlapjukon láttam ebbe a telóba.De "a Google a barátod." ;)

"Mindenki, aki hisz a parajelenségekben,emelje fel a kezem!" [CM7 U8120 v2.3.7]

(#12006) mongo válasza Jacak (#12005) üzenetére

mongo
(lelkes újonc)

A google-n már 10 oldalt végignéztem és nem találtam semmit

(#12007) mongo válasza mongo (#12006) üzenetére

mongo
(lelkes újonc)

igen és már a speedshop-ot is néztem

(#12008) Jacak válasza mongo (#12007) üzenetére

Jacak
(tag)

Hm,tényleg nem könnyű eset... :/ Én is csak ezt találtam: http://www.touchshop.hu/?gclid=CLCEycDazKkCFQo0Qgodoj7CbQ

(#12009) mongo válasza Jacak (#12008) üzenetére

mongo
(lelkes újonc)

Köszönöm szépen, próba cseresznye...

(#12010) Jacak válasza mongo (#12009) üzenetére

Jacak
(tag)

Remélem,sikerül... :)

(#12011) bohoc71

bohoc71
(tag)

Hali!
Olyan problémával fordulok hozzátok, amire a gugli sem talált semmit.Volt egy SE C902-öm, amit lecseréltem egy Vodafone 845-re. Mivel ez a teló okosabb :) mint én, a névjegyeket sikeresen töröltem a sim kártyáról. :( A c902 megvan a sony pc-s progijában, csak olyan teló hiányában nem tudom megnézni..:( Remélem akad valak itt a fórumon, aki használható ötlettel szolgál, hogyan lehetne "összehozni" az okos telót a sony pc-s progijával, vagy abból a progiból hogyan lehet kiszedni a névjegyzéket? Köszi ! :)

(#12012) bela85 válasza bohoc71 (#12011) üzenetére

bela85
(tag)

Anno én a SonyEricsson telóból exportáltaltam asszem CSV fájlba ha jól emlékszem..
Igaz VOda845 telóra nem raktam, nekem Nokia 5800-ára kellett anno áttenni.. de szerintem ha tudod akkor exportáld minél több formátumba a névjegyzéket, és nézdd meg hogy Voda845 programjával milyen formátumot támogat..

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/cmsj

(#12013) bubu126 válasza bohoc71 (#12011) üzenetére

bubu126
(tag)

MyPhoneExplorer mind a két telefont kezeli, hátha a sony pc-s progid mentését is és így visszaállíthatod.

(#12014) chok

chok
(újonc)

Sziasztok,

Erre a com.android.settings leall-ra meg nem lattam megoldast. Valaki tud rola valamit?
Nalam is akkor jelentkezik ha gyari android widget-et akarok kirakni.
Valami beallitas problema?

Elore is koszi,

(#12015) kaller1 válasza bubu126 (#12013) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jó ez a szoftver, újabban ezt használom, ajánlom mindenkinek. Az alkalmazás adatait lehet törölni? Már 8.5 megára hízott, gondolom a feltöltött apk-kat tárolja el.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#12016) bubu126 válasza kaller1 (#12015) üzenetére

bubu126
(tag)

Nem is néztem ezt még, én főleg a telefonkönyv és az sms mentésére használom.

(#12017) kaller1 válasza bubu126 (#12016) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nézd már meg, hogy mennyi helyet foglal, mert ha keveset, akkor az lesz amit gondoltam.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#12018) bubu126 válasza kaller1 (#12017) üzenetére

bubu126
(tag)

11,0 MB (11 565 012 bájt), hát nekem ennyi.

(#12019) kaller1 válasza bubu126 (#12018) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Köszi, ha app feltöltésre nem használtad, akkor nem lettem okosabb. :)

(#12020) vinacarlos válasza chok (#12014) üzenetére

vinacarlos
(lelkes újonc)

Nekem is ez volt pár napja. Nem sikerült megoldani. Több helyen olvastam, hogy csak factory reset a megoldás. Újra tettem a romot, azóta nem jelentkezik.

"Vajon rájött volna Albert Einstein a relativitás elméletére, ha nem lett volna okos?"

(#12021) Bogyi007 válasza Hokika (#11995) üzenetére

Bogyi007
(fanatikus tag)

Ezért nem kell a sok csilli-villi kernel erre a telóra, itt volt még a topic kezdetén kicsirics Mr.1.3.2 Editionra épülő romja. Megint felraktam és az Advanced task killer free használatával (amit bekonfigoltam) együtt tartósan 70-80K marad szabadon vele és az overclock felrakásával (amit még Lasy rakott fel szintén az elején) stabilan úgy megy a teló 691Mhz-en hogy közben kevesebb aksit is zabál!

Bogyi007 a legtitkosabb titkösügynök!

(#12022) bubu126 válasza Bogyi007 (#12021) üzenetére

bubu126
(tag)

Nekem "csilli-villi" 2.2.1-es kernel, megvan a 80Kb szabadon és 691Mhz megy.

(#12023) bobesz1

bobesz1
(újonc)

Sziasztok
Most akkor hogy is van ez a maradék memory?
Nekem gyári rom van a Task k. 45M-át mutat ha mindent leállitok vele.
Ha újrainditom 82M-át mutat. Mi marad a memoryban ami foglalja helyet? Vagy ami fontosabb mivel tudom kitisztitani teljesen ujrainditas nélkül? Valami jó progi esetleg?
Köszönöm

(#12024) elfelejtette válasza bobesz1 (#12023) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Ez érdekes kérdés. Meg tudod nézni az Android System Info-val, hogy éppen milyen futó alkalmazások vannak. Bár ezzel kapcsolatban azon csodálkoztam, hogy egy ~80-100kB-os programra miért ír 15-20MB memória használatot... :F

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#12025) bobesz1 válasza elfelejtette (#12024) üzenetére

bobesz1
(újonc)

Most figyelgetem hozzá se nyulok és már 72M 10perc után. Nemtom mi indulhatott el magátol Leszedem az Android System Info és megnézem vele hátha mutat valamit.

(#12026) elfelejtette válasza bobesz1 (#12025) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Szedd le az "Android Assistant" nevű progit is, azzal is meg tudod nézni, hogy melyik alkalmazás hány százalékban használta az aksit.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#12027) kobajekill válasza chok (#12014) üzenetére

kobajekill
(tag)

A probléma megoldás a Beállítások/Titkosítás/Gyári adatok visszaállítása és ne frissíts az új Google Maps-re mert én emiatt állítottam vissza 3-szor az eredeti állapotra (a beállítás során legyalul minden alkalmazást)

Ez a megoldás működik és egy angolnyelvű fórumon olvastam!

[ Szerkesztve ]

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#12028) kobajekill

kobajekill
(tag)

(Bocsi lejárt a szerkesztés) Amúgy a problémát az új Maps frissítés okozza, sokan meg is írták a Marketen is problémának! :((( :((

(#12029) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Billentyűzet váltásnál csak az alap android bill-t adja be, hiába van kiválasztva a beállításokban másik is, ez mitől lehet? :F

(#12030) Z0C! válasza kaller1 (#12029) üzenetére

Z0C!
(őstag)

beállítások beállítva?
ok

ahova irja a karaktereket, hosszan nyomjad..imput methood...és ott válaszd ki a kívánt billt. :)

///Motorola Defy - ///M Power

(#12031) kaller1 válasza Z0C! (#12030) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Köszi, már rájöttem, hogy a szövegboxon lehet csak választani. :B

(#12032) Jacak válasza bobesz1 (#12025) üzenetére

Jacak
(tag)

Üdv.Ezzel a dologgal nem fox tudni mit kezdeni,az android rendszer indítja el azokat az alkalmazásokat,amik ilyenformán a háttérben eszik a memót,én ezt a dolgot autokillerrel kezelem(nem eszi a kraftot a közhiedelemmel ellentétben),véleményem szerint a legjobb a Process Monitor Widget,ami nevével ellentétben nem csak egy widget,egy igen jó app,sokat tud,plusz a System Panel-t használom mellette.Memória visszanyerésére pedig az FMR Cleaner-t,ez szerencsésebb esetben akár 100 mega fölé is visszatolja a RAM-ot.

(#12033) bobesz1 válasza Jacak (#12032) üzenetére

bobesz1
(újonc)

Köszönöm a segítséget neked is és elfelejtette-nek is :R . Valóban 112M-ig kitakarított a FMR Cleaner de hamar visszamegy 90M-alá. Egyébbként nem éreztem változást a működésben.
Üdv.

(#12034) Jacak válasza bobesz1 (#12033) üzenetére

Jacak
(tag)

Nincs mit.Persze,h. visszaesik,elindul ez-az,ezért is használom a Process Monitor Widget-et autokillerként (is).De hadd mondjak mégvmit.Bizonyos szintű RAM-fogyás a használat során teljesen természetes dolog,nekem is leesik úgy 30 mega tájékára,de ha bekukkantok mondjuk a System Panel-be,s be-bezárogatom azokat a progikat,amiket megnyitva hagytam "menet közben",akkor felmegy 50-60,v. 70 megára.Ez már oké.Ha mégsem emelkedne eleget,akkor jön az FMR Cleaner.

(#12035) Kicsirics77 válasza Bogyi007 (#12021) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

jó látni,hogy van aki még használja az általam készített ROM-ot :R

(#12036) chok válasza kobajekill (#12027) üzenetére

chok
(újonc)

Szia,

Koszi a valaszt, persze elotte frissitettem a maps-et mielott olvastam volna:(
Amugy nalam ugy is mukodik/mukodott hogy uninstalaltam a maps frissiteset es mar nem is ir ki hibauzenetet. Gondoltam megosztom mielott mindenki gyari visszaallitast kovet el.

Udv,

(#12037) duo válasza Kicsirics77 (#12035) üzenetére

duo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

viccelsz? ha belenyúlnál a cedric féle eclair-be már tuti húznám is lefelé. :C

:) Vírus feltöltése ======>100% done. Köszönjük. B@hatod a cuccaidat. :)

(#12038) johniee

johniee
(senior tag)

Tényleg nincs önkioldója a kamerának, vagy csak én nem jöttem még rá hogy kell :F
Esetleg valamilyen progival lehetséges? :))

ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

(#12039) johniee

johniee
(senior tag)

még 1 kérdés..ha azt írja a teló, hogy kevés a hely - ikonnal is jelzi - a telefon memóriáján...nincs valami beállítás, amivel az SD kártyára rakna mindent?

ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

(#12040) bubu126 válasza johniee (#12039) üzenetére

bubu126
(tag)

Itt olvashatsz erre megoldásokat:
http://androidunderground.info/forum/viewtopic.php?f=58&t=723

[ Szerkesztve ]

(#12041) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok

858 tulaj leszek de mivel az a topik még elég halott és mivel ez az "előd" ezért itt biztos tudtok valamit mondani..
a gondom az hogy milyen fülest vegyek?
utánaolvasgattam ennek a kínai mobil hangminőség dolognak és nem túl tiszta a kép hogy mi is kell ahhoz hogy normálisan szóljon.. :B

Most akkor hány érintkezős fülest kell venni és mikrofonos legyen vagy ne? :B

Illetve a BT fülessel megoldható-e valahogyan a rádióhallgatás?
(mivel akkor ez az egész jackdugó hercehurca ki lenne iktatva)

köszi előre is.. :R

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#12042) kaller1 válasza gtasystem (#12041) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Illetve a BT fülessel megoldható-e valahogyan a rádióhallgatás?

Persze, ha olyat veszel, amiben benne van az fm vevő. :)

(#12043) gtasystem válasza kaller1 (#12042) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

konkrétan nem pont erre a megoldásra gondoltam.. :)

szóval nem..
a jack-részt nem lehet csak antennaként használni? ha van két meg három érintkezős jack akkor olyan nincs hogy mondjuk 1 érintkezős és az csak antenna?
mert akkor elvileg működhetne nem?

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#12044) kaller1 válasza gtasystem (#12043) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szerintem nem működne, kár is ezen agyalnod. :)

(#12045) gtasystem válasza kaller1 (#12044) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

pedig láttam róla egy videót valahol.. :)

na jó de ha BT kilőve akkor milyen füles kell? sima vagy mikrofonos?

[ Szerkesztve ]

(#12046) kobajekill válasza kaller1 (#12042) üzenetére

kobajekill
(tag)

Tényleg... Voda 845 működik BT fülesel vagy headsettel? :F

Nem törnének meg a kábeleim (abban nagy mágus vagyok) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12047) zombinyul

zombinyul
(senior tag)

Sziasztok!
Ismét 845 felhasználó lettem.Volt egy kis Symbianos kisiklásom...
Egy kérdésem volna: a telefonon ha(természetesen kezdőképernyőn) megpróbálok Android Widgetet kirakni,kiírja hogy : "A Kezdőoldal alkalmazás(android process.launcher folyamat) váratlanul leállt.Próbálja újra."Bezárom a hibaüzenetet,újra felállítja szépen a kezdőképernyőt,újabb próba,és kb. 15-ödjére csinálja ezt.Feladtam.Megpróbáltam másik kezdőképernyőn(teljesen üresen),másik témával,és ez a hibaüzenet örökké előjön.Emóciós widgetet viszont enged kipakolni...Ötletek,mi lehet a probléma?
Ezen kívül a telefon néha csinált olyat,hogy bal oldalt érintettem a kijelzőt,és jobb oldalt reagált.Egy erős nyomás a bal alsó saroknál,és megjavult.Volt olyan is,hogy ezen a problémán programok uninstallálása segített...Most 1 hete tökéletes.
Kérem,valaki segítsen,egyenlőre nem jutok el Vodafone üzletbe,hogy gariból megcsináltassam...
A segítséget előre is köszönöm!
Üdvözlettel:András

"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8

(#12048) (jan)

(jan)
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó emlékeim lesznek erről a telefonról valamint erről a topicról!
Üdv néketek v845-öt koptató userek :) !

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#12049) zombinyul válasza (jan) (#12048) üzenetére

zombinyul
(senior tag)

Használd egészséggel az újat! :))

"Magyar az,kinek fáj trianon!" Sony Ericsson Xperia™ X8

(#12050) GeorgeKilroy válasza kobajekill (#12046) üzenetére

GeorgeKilroy
(újonc)

Tényleg... Voda 845 működik BT fülesel vagy headsettel? :F

Igen, legalábbis fülessel igen. Headsetem nincs, de szerintem azzal is kell mennie...

Ferencváros http://www.travian.hu/?uc=hux_6784 http://www.hackthat.net/df/ddos/30539/index.hack http://s2.sfgame.hu/index.php?rec=105727

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.