Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2001) BiTye válasza Kicsirics77 (#1999) üzenetére

BiTye
(lelkes újonc)

Szerintem az a gond, hogy a Partition SD card tönkretette a kártyámat, aminek roppant mód örülök, mivel a telefonom se mtudom használni, és SD kártyám sincs még egy :/

PC: ASUS P5K-SE || C2D E6550 || 8GB RAM || Geforce 9600GT 1GB -- Phone: ZTE V9 Light

(#2002) Kicsirics77 válasza apuka73 (#2000) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

akkor más gond lehet
1.6.2 rom-mal nem volt semmi gondod? és magyar volt minden?
bitye:az enyémet nem tette tönkre
próbéld meg a win lemezkezelőjében formázni utánna pedig ujra a recoveryvel

[ Szerkesztve ]

(#2003) Tatyla

Tatyla
(tag)

amúgy win 7 64bit alatt nekem sem ismerte fel a kártyaolvasó az sd kártyát...

"Machete don't text" Battletag:Tatyla#2431

(#2004) BiTye válasza Tatyla (#2003) üzenetére

BiTye
(lelkes újonc)

öcsémét felismeri, gondolom a partitioning vágta szét, szóval most csak felmásolom erre, ne mparticionálok, mert nincs énzem memo karikat venni ilyen missklikkek miatt... :D

PC: ASUS P5K-SE || C2D E6550 || 8GB RAM || Geforce 9600GT 1GB -- Phone: ZTE V9 Light

(#2005) Kicsirics77 válasza BiTye (#2004) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

tuti nem az cseszte el mert én is végig csináltam és azóta is működik a kártyám

(#2006) BiTye válasza Kicsirics77 (#2005) üzenetére

BiTye
(lelkes újonc)

Figyi addig felismerte, azóta nem, a másikra csak rámásoltam a zipet beraktam elinditottam a recovery-t most meg megy az isntall az SD kariról, ennyi. Vodafone 845 Mr Edition v1.6.2

ezt tudom felrakni, de van ilyen módszerrel eredeti recovery és eredeti ROM is ha jól látom, úgyhog annyira még ne maggódom, csak egy kártya ment kárba... Legalább megtanultam mit kell kihagyni :) Amig irtam fel is ment a ROM és működik is minden rendesen...

(#2007) apuka73

apuka73
(kvázi-tag)

[link]

alakul

(#2008) Steve1207 válasza BiTye (#2004) üzenetére

Steve1207
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem nagyon lehet ezeket elrontani, vagy alapból jó vagy alapból rossz. Rossz formázás vagy kezelés miatt van hogy alig ismerik fel a cuccok.
Szerintem szerezz (vagy lehet volt is mellé) microsd-sd kártya átalakítót és pl digitális fényképezőben formázd újra. Azok nem ilyen érzékenyek a kártyákra. Utána pedig win alatt megformázod ismét ahogy neked kell.
Másik lehetőség pl egy live ubuntu, az alól is meglehet formázni ismét a legtöbbet.
Vagy én még szoktam a RebornXP dvd-t használni, arról a live win rendszert. Boot cd-ről elindul a live rendszer és mivel van rengeteg féle diagnosztikai és rendszerkezelő program alatta.
Szerintem ezekkel élet lehet lehelni ismét a kártyába. Nekem normál sd-t sikerült így, meg pendriveokat a teljes csődből újraéleszteni.

Nincsenek előítéleteim, mindenkit egyformán utálok.

(#2009) Kicsirics77 válasza BiTye (#2006) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

ez érdekes mivel kb 1 hete rootoltam a telefonom és végigcsináltam a particionálást lépésről lépésre és semmi baja nincs a memória kártyának :(
de hiszek neked biztos évek óta használsz linuxot mint én ;]

(#2010) BiTye válasza Steve1207 (#2008) üzenetére

BiTye
(lelkes újonc)

Köszi, bejött megjavult a drága, meg a ROM is frissítve van, szép kis akció volt ez elvitte a fél délutánomat, ezek után nem tudom nekimerek-e állni a 2.2-nek ha működőképes lesz :)

(#2011) siva

siva
(tag)

Próbáld esetleg újra particionálni, de más megosztásban. Adj 1 GB-t a rendszernek a többi meg maradék.

(#2012) imis

imis
(tag)

ha modemként használnám a telót milyen progit kellene rá tennem? :F

(#2013) kelzsoca válasza imis (#2012) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondjuk semmit? :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#2014) Kicsirics77 válasza imis (#2012) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

semmilyet
miért akarnál bármit is feltenni
elég ha rádugod a gépre és feldobja hogy mit akarsz ott pedig van ilyen opció hogy telefon modemként használata

(#2015) imis válasza Kicsirics77 (#2014) üzenetére

imis
(tag)

köszi, megpróbálom :Y
azt gondoltam kell valami +

(#2016) Kicsirics77 válasza imis (#2015) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

semmi az ég világon

(#2017) apuka73

apuka73
(kvázi-tag)

kelzsoca: látom téged is érdekel a 2.2 :)

(#2018) kelzsoca válasza apuka73 (#2017) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, már regeltem is az oldalra, csak ezért :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#2019) apuka73 válasza kelzsoca (#2018) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

én már tesztelem :D

(#2020) BiTye válasza apuka73 (#2019) üzenetére

BiTye
(lelkes újonc)

Hát azért a felsorolt problémák elég "nagyok" még nem?

(#2021) apuka73 válasza BiTye (#2020) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

egyenlőre csak a trackpad problémával találkoztam meg a képernyőt nem lehet kalibrálni+ full angol :O

morelocale2 proginak köszönhetően majdnem teljesen magyar.

[ Szerkesztve ]

(#2022) wwenigma válasza BiTye (#2001) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

particionalt sd karit win alatt hiaba csesztetsz, nem vagy pedig csak az utolso particiot fogja latni. linux alatt kell torolnod a particiokat eloszor. talan a recovery menuben is van erre opcio, nem emlexem.

-----
Sent from my V845.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2023) Tatyla válasza apuka73 (#2021) üzenetére

Tatyla
(tag)

kíváncsi vagyok mi lesz belőle,remélem egyszerű lesz felrakni mint a rootolást...

(#2024) apuka73

apuka73
(kvázi-tag)

nagyon szép,nagyon gyors de mivel az eredeti modellben nincs trackpad így annak használatára egyből fagy + képernyő kalibrálás hiánya miatt a bill használata elég nehéz.

(#2025) apuka73 válasza apuka73 (#2024) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

wifi nincs.
visszatérek az 1.6.2-höz.legalább fél órát volt 2.2-őm.a 845-re optimalizált verzió biztosan nagyon tuti lessz :Y

(#2026) wwenigma válasza apuka73 (#2024) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szvsz huawei official 2.2 par heten belul

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2027) apuka73 válasza wwenigma (#2026) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

remélem.én egyből felrakom.

(#2028) Tatyla válasza wwenigma (#2026) üzenetére

Tatyla
(tag)

jó lenne,ha kijön a hivatalos akkor befrissíti magát a telefon vagy ezzel is mókázni kell?

(#2029) akos727 válasza Tatyla (#2028) üzenetére

akos727
(senior tag)

Gyári frissítést biztos nem lesz nehéz feltenni, hiszem átlag júzereknek csinálják.

(#2030) kobajekill válasza Z0C! (#1819) üzenetére

kobajekill
(tag)

köszi Zoc!

"Jobb ha megszokod, Magyarország az adósod!" By: Dream (ASK)

(#2031) kelzsoca válasza apuka73 (#2025) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én mondtam hogy még nem használható. :)

(#2032) Kicsirics77 válasza kelzsoca (#2031) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

de az 1.6.2 sem mert azt tapasztaltam hogy a d-pad néha random önállósítja magát és ugrál :DDD

(#2033) siva válasza Kicsirics77 (#2032) üzenetére

siva
(tag)

Olvastam valahol, hogy infra alapú, a széltől kezdve a napfényig minden bekavarhat neki. Én a legkisebbre raktam az érzékenységét.

(#2034) Istv@n válasza Kicsirics77 (#2032) üzenetére

Istv@n
(tag)

1.6.2-őn nekem minden ok a d-pad -al.

(#2035) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Na gyerekek a TurboSIM-et nem ajánlom a telefonhoz.Ha véletlen olyan helyen mentek ahol nincs térerő akkor addig nem is fog visszajönni a térerő míg egy másik mobiltelefonban amiben trükközés nélkül is lehet használni a SIM-et nem indítotok egy hívást. :(

Walter White is Bad*ss!!

(#2036) sagesz93 válasza RexpecT (#2035) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

ezért jobb a kódos függetlenítés, ott nincsenek kellemetlenségek.
csak hát az fix :D

[ Szerkesztve ]

(#2037) kelzsoca válasza Kicsirics77 (#2032) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hamarosan feltöltöm az általam módosított 1.3.2-es romot.

[ Szerkesztve ]

(#2038) apuka73 válasza kelzsoca (#2037) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

naaaa véééégreeee :R
azonnal letöltöm

(#2039) Black&White

Black&White
(tag)

Van vki aki már csinált teljes rendszermentést, ill visszaállítást nandroid segítségével?
Ill, ha igen, akkor nem akar összedobni egy FAQ-ot róla? :)
Szerintem igen hasznos le(het)ne!

(#2040) apuka73 válasza Black&White (#2039) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

én igen.
recoveryben kiválasztod a backup-ot utána a nanbackup-ot utána vissza,utána reboot system.
újra indítás után sd-ről elmented a pc-re a backup-ot.ha kell sd-re vissza,recovery,backup onnan már egyértelmű.
ha jól emlékszem.
mindjárt megnézem :U

(#2041) RexpecT válasza sagesz93 (#2036) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én Februárig már kihúzom ezzel(T-Mobile) utána meg megyek a Vodához.Ahogy elnézem annak aki keveset beszél vagy a Voda vagy a Djuice éri meg.

Walter White is Bad*ss!!

(#2042) kelzsoca válasza RexpecT (#2035) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a torony-telefon-torony közti szinkronizációs hiba eredménye.

És mint látod eddig nem volt nálad sem probléma (a chip nem tőlem van)

(#2043) RexpecT válasza kelzsoca (#2042) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Akkor létezik olyan TurboSIM is aminél ez nem fordul elő?Mióta megvan a telefon azóta már másojára jártam így.

Walter White is Bad*ss!!

(#2044) kelzsoca válasza RexpecT (#2043) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az általam árult t.simek esetében is volt már példa hálózat eldobásra ezen telefon esetében.

Ezek az androidos telefonok nem igazán vannak kibékülve a chippel.

(#2045) apuka73 válasza kelzsoca (#2044) üzenetére

apuka73
(kvázi-tag)

sajnos ez mindig benne van a pakliban.új készülékek esetén működhet a turbosim de a tökéletes működést csak a késöbbiekben kiadott verziók ill. újraprogramozott turbosimek oldják meg.szerintem.

(#2046) kelzsoca válasza apuka73 (#2045) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesz fejlesztés ilyen ügyben :)

Már töltöm fel a romot.

(#2047) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az általam módosított 1.3.2-es rom :)

Minden működik stabilan, semmiféle programot nem tettem bele, csak kivettem belőle.

Eltávolítva:

- YouTube
- VoiceDialer
- LiveWallpapers
- FMRadio
- DocumentToGo
- DocumentToGo

[ Szerkesztve ]

(#2048) Steve1207 válasza kelzsoca (#2047) üzenetére

Steve1207
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönjük!! :)
Azt meg lehetne tudni mi lett kiszedve belőle (ha lett) és mi lett belerakva pontosan?

Re: Akkor jól ki lett takarítva :)

[ Szerkesztve ]

Nincsenek előítéleteim, mindenkit egyformán utálok.

(#2049) kelzsoca válasza Steve1207 (#2048) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezek lettek kiszedve belőle:

- YouTube
- VoiceDialer
- LiveWallpapers
- FMRadio
- DocumentToGo
- google.android.apps.maps
- fancywidget

Továbbá a csengőhangoknál 1db-ot hagytam meg :)
Riasztás/értesítési hangokhoz nem nyúltam.

Semmit nem raktam bele, mivel többen is így kérték.
Indítás után a szabad ram mennyisége ~90mb lett.

A google talk és szolgáltatásait benne kellett hagynom, mert kivétel esetén nem működött rendesen a market.

[ Szerkesztve ]

(#2050) Kicsirics77 válasza kelzsoca (#2049) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

érdekes mert nekem a telepítés utánn a fancy widget ugyanúgy benne maradt de a többi az stimmel

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.