Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#10051) sztomi89 válasza sztomi89 (#10048) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Megnéztem (mivel FR meg memóriaürítés volt, így nem volt beállítva semmi) beállítottam újra mindent tökéletesen megy, igaz Wi-Fi-vel ;)

(#10052) Judy075 válasza Mieza (#10049) üzenetére

Judy075
(lelkes újonc)

Kezd tele lenni a nem létezőm. :B
Hozzáférési pontnak a Pannon Wap volt beállítva, átállítottam Pannon MMS-re, és wi-fi-re is (ez utóbbinál csatlakoztam is a wi-fire, mielőtt megkérdeznétek :B ), ugyanaz a hiba. Egyéb ötlet?

(#10053) sBc

sBc
(tag)

V10F vagy V10H?

V10H-ró olvastam, hogy hamar talál a GPS műholdat és YouTube is megy.
Mennyire stabil?

(#10054) sztomi89 válasza Judy075 (#10052) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Próbáltad úgy ahogy a belinkelt képen van? :U
erre gondolok
Mert akkor már nincs ötletem, nekem tökéletesen megy a küldés, levél lekérés ezekkel a beállításokkal :U

[ Szerkesztve ]

(#10055) Mieza válasza Judy075 (#10052) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Pedig ott valami beállítási probléma lesz, mert nálam is tökéletesen megy a küldés/fogadás Gmail és Freemail fiókkal is. Igaz én kimenőnek az smtp.gmail.com-ot használom mind a kettőnél.
Az e-mail fiókok beállításánál vannak speciális beállítások, talán ott is próbálkozhatsz valamivel, nem ismerem a pannonos beállításokat.

(#10056) Priskin11

Priskin11
(újonc)

HELLO MINDENKI!!!!:) egy kis segítség kellen..tegnap frissítettem a szoftverem V10a-ról V10d-re több hungary-s firmwaret nem találtam viszont többen irták h pl v10f,v10o ezek is jók...az nem baj ha pl 1 germany vagy 1 eu v10f-et töltök le? ugyanis tegnap még kiprobáltam h felteszem a v10f.00-át de nem sikerült vmi hibát irt ki a dos....valakinek van vmi ötelete vagy hasonló tapasztalata? elöre is köszi a választ:) üdv mindenkinek!!!

(#10057) sztomi89 válasza Priskin11 (#10056) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Milyen op. rendszer alól próbáltad? Melyik módszerrel? stb. írd le részletesen ;)

(#10058) pollai

pollai
(senior tag)

Ma reggel frissítettem V10F-re, ment minden simán. Viszont:
Sehogy sem tudom lekapcsolni a megerősítés hangját, hiába áll a kapcsoló bármelyik irányba...
Ha a néma profilt választom, akkor nincs hangja, de ha létrehozok egy újat ott már megint nem tudom lekapcsolni.... ötlet?

(#10059) Priskin11

Priskin11
(újonc)

hát ez érdekes:D tegnap elött este szenvedtem a V10d-vel reggle ujrapróbáltam hirtelen jo lett...tegnap szenvedtem a V10f-el..erre ma ujra elindítom h beszurjam a képet a hibárol erre feltelepíti xD...amugy win7 32bitesen probáltam.de azért köszi a segitőkészséget.még annyit h van ennél jobb firmware?:) üdv

(#10060) viewdetails válasza sBc (#10040) üzenetére

viewdetails
(őstag)

"Feljebb egy kolléga is megemlíti ezt bugot, hogy fájl darabszám megjelenítési korlát lehet a probléma"

Ez nem Windows, hogy FILES=100... :Y

Memória gond lesz ott. Meg kéne formázni adattár módban.

"Szóval HA-HA-HA! Nem már!"

Idejössz, hiszitzel, de nem mondasz sem szoft verziót, se azt hogy volt-e FR, sem semmi egyebet, ami alapján segíteni lehetne.
Tegyél fel egy F-et. Memóriaürítés. FR. Utána menni fog.

(#10061) viewdetails válasza pollai (#10058) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Memóriaürítés, FR.

(#10062) viewdetails válasza Priskin11 (#10056) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Nyugodtan felteheted bármelyik ország firmwaret, csak ha szolgáltató brandelt, akkor tele lesz használhatatlan dolgkokkal.
Nekem a UK és az EU Open szoftok működtek eddig a legjobban. Másoknak még szóba jön a német.

(#10063) viewdetails válasza Judy075 (#10041) üzenetére

viewdetails
(őstag)

"és most jutottam oda, hogy ha nem javul meg,eladom"

Még egy hisztis mára... :(

Tegyél fel egy V10F EU-t, ha sikerült frissíteni, memóriaürítés, FR, majd írd be a tárcsázóba, hogy 1809#*900#, keresd meg az utolsó menüpontot (Auto Profile) ott a Pannon beállításait, és aktiváld.

[ Szerkesztve ]

(#10064) pollai válasza viewdetails (#10061) üzenetére

pollai
(senior tag)

...bocs, én voltam a hülye.... érintőképernyő hangja.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10065) sBc válasza viewdetails (#10060) üzenetére

sBc
(tag)

Már feljebb említettem az sw verzíót.

De neked megismétlem, mert idejössz és egyből... ;)
V10P volt és most V10F
Tudom, hogy nem Windows, de azt is tudom hogy:
"Nekem való ez a telefon?
- Az LG Arena alapvetően egy multimédiás telefon..."

~500 kép van fent és 13 album zene. /nincs 1 GB/

Nyomtam FR-t. Szerencséd! ;)

:R

[ Szerkesztve ]

(#10066) sBc válasza viewdetails (#10060) üzenetére

sBc
(tag)

Kösz!
Beismerem: :O

[ Szerkesztve ]

(#10067) pollai

pollai
(senior tag)

Ha egy névjegyhez tartozik több szám is és az egyiket törölni szeretném, azt hogy tudom megtenni? :)

(#10068) viewdetails válasza sBc (#10065) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mivel az olbaidhun-féle FAQ felét/kétharmadát én írtam, ezért hízelgő visszaolvasni az idézetet... még inkább azt szeretem, hogy ha valamit mondok, az működik. :D
Szerencséd neked van, hogy nem kell öregapádnak szólitanod... :P

[ Szerkesztve ]

(#10069) sztomi89 válasza pollai (#10067) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Ráállsz pl.: a szám 2re úgy hogy megjelenjen a szerkesztés és simán visszatörlöd majd a kis floppyval mentés :)

view ment egy privi

[ Szerkesztve ]

(#10070) viewdetails válasza sztomi89 (#10069) üzenetére

viewdetails
(őstag)

sztomi válasz ment. :)

(#10071) viewdetails válasza viewdetails (#10068) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mielőtt a FAQ-al kapcsolatos előző hsz. félreértésre ad okot: a műszaki részére gondolok. :B

(#10072) Unlimited

Unlimited
(újonc)

Sziasztok!
Már megint itt vagyok, és még mindig nem megy a pcsuites frissítés. Van egy ablakom, ahonnan nem megy tovább! Help!Help!

(#10073) sztomi89 válasza Unlimited (#10072) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Print Screenezd le mit látsz, és aztán dobd be ide, mint egy hivatkozást, akkor lehet okosabbak lennénk ;)

(#10074) Bavid válasza Unlimited (#10072) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Csinálj prt screent az ablakról és linkeld be

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#10075) caverinha

caverinha
(tag)

Nah,tegnap este találkoztam én is először ezzel a "beégés" dologgal. :S
Mondjuk eléggé halvány volt,éppen csak látszott az idő egy kicsit a háttérben az ikonok mögött,de mára teljesen el is tűnt...

(#10076) Destin4tor válasza caverinha (#10075) üzenetére

Destin4tor
(kvázi-tag)

nekem is ezt csinálta, azután nem foglalkoztam vele..

the only easy day....was yesterday.

(#10077) Unlimited válasza Bavid (#10074) üzenetére

Unlimited
(újonc)

oks, mindjárt csinálom, csak leinstalláltam a pcsuiteot, hátha előről kezdem akkor sikerül. De ha elakadok, akkor kirakom ide, hol akadok el.

[ Szerkesztve ]

(#10078) beci válasza Judy075 (#10042) üzenetére

beci
(senior tag)

Szia.
Miért nem választottál jól?

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#10079) beci válasza sBc (#10044) üzenetére

beci
(senior tag)

Ideális méret köszi.
Mármint a telefon.:)

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#10080) fornettisuti

fornettisuti
(tag)

hellosztok, ismeri valaki azt a problémát hogy, x mennyiségű kép után a telo nem ment további képet amit lefotózott?
nálam előjött, nemtudom miért!
konkrétan: volt 15-20 kép a galériában, mentés helye mindig a készülék memoriája van megadva, foto elkészit, rányom kis kameragombra és még sem menti el?!
kitörölve régebbi képek közül párat, utána ismét fotóz és csodák csodája, elmenti készülék.
a készülék szabad memoriája több mint 6 GB ezalatt.

mi a teendő?

Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6

(#10081) slayerenkala válasza caverinha (#10075) üzenetére

slayerenkala
(tag)

Nekem is így van, általában akkor amikor lemerül, vagy mikor hosszabb ideig sz.gép közelben van. (az utobbi lehet csak véletlen)
Nekem általában mikor feltöltöm teljesen a telefont, akkor elmulik, csak igy logikátlan hogy nem egyszer jött be ugy hogy még volt két csík...

(#10082) gigi18

gigi18
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Leszedtem a WeTravel.rar-t,/138mb/de ezt mivel tudom a telóra feltelepíteni,kitömörítettem totalcommal,de innen hogyan tovább?Dusee ajánlott a fórumban 1 WeTravelPhoneUpload nevű progit,amit leszedtem,de abban is jar+bat fájl van,és nemtudom hogyan műxik,fel kell telepítani a progit a telefonra vagy??Segítséget előre is köszi.

(#10083) Unlimited

Unlimited
(újonc)

Hali all!

Már 2-3 napja kínlódok a pcsuites fw frissítéssel, de ennél az ablaknál elakadok. Valaki segíteni tud? Előre is thx

[ Szerkesztve ]

(#10084) Destin4tor válasza Unlimited (#10083) üzenetére

Destin4tor
(kvázi-tag)

kínozzátok magatokat ezzel a sok frissítéssel... :))

(#10085) Unlimited válasza Destin4tor (#10084) üzenetére

Unlimited
(újonc)

nem kínzom magam, egy dolog miatt szeretnék, mert nem tudok zenékbe belehúzni. amúgy nekem semmi, de semmi bajom nincs a mostani szoftal, csak ez az egy.

[ Szerkesztve ]

(#10086) sztomi89 válasza Unlimited (#10083) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Megcsináltad amit kér? :U

(#10087) Unlimited válasza sztomi89 (#10086) üzenetére

Unlimited
(újonc)

meg, és semmi rekció.ennyi. itt meghal. lehet behzom a kalapácsot. regi munkahelyemen is a karbantartók, ha valami elromlott, csak kalapácsot és wd40et vittek magukkal. :D

(#10088) Unlimited

Unlimited
(újonc)

na, valami új információt is kiírt.
készülék információ nem található.
kérjük ellenőrizze a készüléket és az msn-t az opciók menüben.
Na ez mi?
hihetetlen, valaki naponta 2-3 szoftvert is cserélget, .én meg ezt az eggyet nem tudom megcsinálni. Befosok.

(#10089) Destin4tor válasza Unlimited (#10088) üzenetére

Destin4tor
(kvázi-tag)

csatlakoztattad a telefont?? ;] ..jó nem piszkállak :R

(#10090) Oracle válasza Unlimited (#10088) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Csináld E2 tool-al

(#10091) annamaria válasza Destin4tor (#10089) üzenetére

annamaria
(lelkes újonc)

Hali!
Jó lenne egy kis segítség.
Szeretnék az arénámon kicsit hangosítani (hangszórón) beütöttem ezt a kódot: 1809#*900#...van ott egy Audio tuning menüpont...de nemtudom mit kell átállítgatni hogy hangos legyen...vagy lehet nem is itt kell? olyan megoldás kéne mint pl. a Viewty-nél. :R
Ha van.... :)

[ Szerkesztve ]

(#10092) gigi18

gigi18
(lelkes újonc)

WeTravel-lel kapcsolatban tud valaki segíteni,mert a fórumban 1-helyen találtam ezzel kacsolatosan hozzászólást,de nekem ennél bővebb segítség kellene.Köszi..

(#10093) sztomi89 válasza annamaria (#10091) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Használd a keresőt, egy pár oldallal visszább volt róla szó :)

(#10094) annamaria válasza sztomi89 (#10093) üzenetére

annamaria
(lelkes újonc)

Köszönöm de kerestem és nem találtam...esetleg kilinkelnéd nekem?

(#10095) Ap3x89 válasza annamaria (#10094) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

a hangerő gombot ha megnyomod ott is lehet hangosítani egyébként a hívás hangerejét akarod állítani?

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#10096) Judy075 válasza beci (#10078) üzenetére

Judy075
(lelkes újonc)

Hogy miért untam meg? Van egy pár oka:
- a kocsim kihangosítójával visszhangzik, pedig már a szerviz menüben is piszkáltam
- nem tudok vele emailt küldeni, sem a klienssel, sem böngészőkkel (belépés után újraindul a teló)
- néha nem tudom fel, vagy letenni
- annyira hangosan szól a másik fél, hogy tőlem 3 méterre is mindenki hallja, hiába hallkítom le

Szóval nekem nem videoszerkesztésre és navigálásra kell a teló, hanem telefonálni és emailezni. Ezért nézegetem mostanság a Nokia N97 minit, bár még elég keveset tudok róla.

(#10097) risnos válasza gigi18 (#10092) üzenetére

risnos
(tag)

A kicsomagolt we travel mappát felmásolod a mem. karidra
A benne lévő jar vagy jad fájlal telepíted az alkalmazást
Elindítod. Az első indításnál megkérdezi,hogy megkeresse e a mappáit. ezt nem hagyod, kilépsz. ujraindításkor a menüből a beállítások-haladó-fájlok menüben a Card-ot kell választani, abban meg kell keresni a wetravel mappát és az opcióban ezt választani root-ként. A kinézet menüben a menü kinézetét (carbon),és a nyelvet kell beállítani . ezek után már megy is,de még kell néhány beállítás.
Gps beáll.:menü >beállítás>gps itt kiválasztod milyen gps vevőd van (beépített,bt,stb)
A háttérfény:menü>beállítás>beállítás>örök fény még egy menü >beáll.>haladó>kinézet gördülő menüből a "dinamikus háttérfény" -t pipáld ki. Akkor ha lejjebb gördíted akkor megtalálod az érintő képernyő lehetőségét is. Még a gps tipus beállítása előtt lehet a várost, utcát beállítani. A Térkép menüpontban az áttekintés és a részletes atlasz pontban a Hungary van beállítva.
Hát nagyjából ennyi aztán a navigáció menüben a célpontot kell megadni majd. Ez a beállítási menet a SE portál leírása plusz a saját kísérletek keveréke. A WeTravelPhoneUpload nevű progit a számítógépen kell elindítani, de ehhez telepíteni kell a Sun aktuális java progiját. Ha ez megvan, elindul a Wetravel phone upload, persze a telcsi USB kapcsolat Adattár módban kell hogy legyen csatlakoztatva a géphez.

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

(#10098) pollai

pollai
(senior tag)

Feladatnál nem tudom beállítani, hogy pontosan mikor figyelmeztessen?
Ha például azt akarom, hogy holnap délután 3-kor emlékeztessen valamire, akkor eseményként (találkozó) kell beállítani?
Így igazából mi értelme a "feladat" funkciónak?

(#10099) annamaria válasza Ap3x89 (#10095) üzenetére

annamaria
(lelkes újonc)

Tudom... :U
Nem...hanem a hangszórón ha zenét akarok hallgatni azon szeretnék kicsit még hangosítani..
Fülhallgató nagyon jól szól,jó hangos. De a hangszóró nem annyira...kicsit szeretném hangosítani...A Viewty-t is lehetett...arra lennék kiváncsi ezt is lehet-e.

(#10100) risnos

risnos
(tag)

Bocsi kimaradt az előbbiből a név: Tehát: -SE portál-don ciccio leirása és a saját kutyulás

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.