Megnéztem (mivel FR meg memóriaürítés volt, így nem volt beállítva semmi) beállítottam újra mindent tökéletesen megy, igaz Wi-Fi-vel 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
sztomi89
(fanatikus tag)

Judy075
(lelkes újonc)
Kezd tele lenni a nem létezőm. 
Hozzáférési pontnak a Pannon Wap volt beállítva, átállítottam Pannon MMS-re, és wi-fi-re is (ez utóbbinál csatlakoztam is a wi-fire, mielőtt megkérdeznétek
), ugyanaz a hiba. Egyéb ötlet?

sBc
(tag)
V10F vagy V10H?
V10H-ró olvastam, hogy hamar talál a GPS műholdat és YouTube is megy.
Mennyire stabil?

sztomi89
(fanatikus tag)
Próbáltad úgy ahogy a belinkelt képen van? 
erre gondolok
Mert akkor már nincs ötletem, nekem tökéletesen megy a küldés, levél lekérés ezekkel a beállításokkal 
[ Szerkesztve ]

Mieza
(fanatikus tag)
Pedig ott valami beállítási probléma lesz, mert nálam is tökéletesen megy a küldés/fogadás Gmail és Freemail fiókkal is. Igaz én kimenőnek az smtp.gmail.com-ot használom mind a kettőnél.
Az e-mail fiókok beállításánál vannak speciális beállítások, talán ott is próbálkozhatsz valamivel, nem ismerem a pannonos beállításokat.

Priskin11
(újonc)
HELLO MINDENKI!!!!
egy kis segítség kellen..tegnap frissítettem a szoftverem V10a-ról V10d-re több hungary-s firmwaret nem találtam viszont többen irták h pl v10f,v10o ezek is jók...az nem baj ha pl 1 germany vagy 1 eu v10f-et töltök le? ugyanis tegnap még kiprobáltam h felteszem a v10f.00-át de nem sikerült vmi hibát irt ki a dos....valakinek van vmi ötelete vagy hasonló tapasztalata? elöre is köszi a választ
üdv mindenkinek!!!

sztomi89
(fanatikus tag)
Milyen op. rendszer alól próbáltad? Melyik módszerrel? stb. írd le részletesen 

pollai
(senior tag)
Ma reggel frissítettem V10F-re, ment minden simán. Viszont:
Sehogy sem tudom lekapcsolni a megerősítés hangját, hiába áll a kapcsoló bármelyik irányba...
Ha a néma profilt választom, akkor nincs hangja, de ha létrehozok egy újat ott már megint nem tudom lekapcsolni.... ötlet?

Priskin11
(újonc)
hát ez érdekes
tegnap elött este szenvedtem a V10d-vel reggle ujrapróbáltam hirtelen jo lett...tegnap szenvedtem a V10f-el..erre ma ujra elindítom h beszurjam a képet a hibárol erre feltelepíti xD...amugy win7 32bitesen probáltam.de azért köszi a segitőkészséget.még annyit h van ennél jobb firmware?
üdv

viewdetails
(őstag)
"Feljebb egy kolléga is megemlíti ezt bugot, hogy fájl darabszám megjelenítési korlát lehet a probléma"
Ez nem Windows, hogy FILES=100... 
Memória gond lesz ott. Meg kéne formázni adattár módban.
"Szóval HA-HA-HA! Nem már!"
Idejössz, hiszitzel, de nem mondasz sem szoft verziót, se azt hogy volt-e FR, sem semmi egyebet, ami alapján segíteni lehetne.
Tegyél fel egy F-et. Memóriaürítés. FR. Utána menni fog.

viewdetails
(őstag)
Memóriaürítés, FR.

viewdetails
(őstag)
Nyugodtan felteheted bármelyik ország firmwaret, csak ha szolgáltató brandelt, akkor tele lesz használhatatlan dolgkokkal.
Nekem a UK és az EU Open szoftok működtek eddig a legjobban. Másoknak még szóba jön a német.

viewdetails
(őstag)
"és most jutottam oda, hogy ha nem javul meg,eladom"
Még egy hisztis mára... 
Tegyél fel egy V10F EU-t, ha sikerült frissíteni, memóriaürítés, FR, majd írd be a tárcsázóba, hogy 1809#*900#, keresd meg az utolsó menüpontot (Auto Profile) ott a Pannon beállításait, és aktiváld.
[ Szerkesztve ]

pollai
(senior tag)
...bocs, én voltam a hülye.... érintőképernyő hangja.... 
[ Szerkesztve ]

sBc
(tag)
Már feljebb említettem az sw verzíót.
De neked megismétlem, mert idejössz és egyből... 
V10P volt és most V10F
Tudom, hogy nem Windows, de azt is tudom hogy:
"Nekem való ez a telefon?
- Az LG Arena alapvetően egy multimédiás telefon..."
~500 kép van fent és 13 album zene. /nincs 1 GB/
Nyomtam FR-t. Szerencséd! 

[ Szerkesztve ]

sBc
(tag)
Kösz!
Beismerem: 
[ Szerkesztve ]

pollai
(senior tag)
Ha egy névjegyhez tartozik több szám is és az egyiket törölni szeretném, azt hogy tudom megtenni? 

viewdetails
(őstag)
Mivel az olbaidhun-féle FAQ felét/kétharmadát én írtam, ezért hízelgő visszaolvasni az idézetet... még inkább azt szeretem, hogy ha valamit mondok, az működik. 
Szerencséd neked van, hogy nem kell öregapádnak szólitanod... 
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
Ráállsz pl.: a szám 2re úgy hogy megjelenjen a szerkesztés és simán visszatörlöd majd a kis floppyval mentés 
view ment egy privi
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
sztomi válasz ment. 
(#10071) viewdetails válasza viewdetails (#10068) üzenetére

viewdetails
(őstag)
Mielőtt a FAQ-al kapcsolatos előző hsz. félreértésre ad okot: a műszaki részére gondolok. 

Unlimited
(újonc)
Sziasztok!
Már megint itt vagyok, és még mindig nem megy a pcsuites frissítés. Van egy ablakom, ahonnan nem megy tovább! Help!Help!

sztomi89
(fanatikus tag)
Print Screenezd le mit látsz, és aztán dobd be ide, mint egy hivatkozást, akkor lehet okosabbak lennénk 

Bavid
(senior tag)
Csinálj prt screent az ablakról és linkeld be
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

caverinha
(tag)
Nah,tegnap este találkoztam én is először ezzel a "beégés" dologgal. :S
Mondjuk eléggé halvány volt,éppen csak látszott az idő egy kicsit a háttérben az ikonok mögött,de mára teljesen el is tűnt...

Destin4tor
(kvázi-tag)
nekem is ezt csinálta, azután nem foglalkoztam vele..
the only easy day....was yesterday.

Unlimited
(újonc)
oks, mindjárt csinálom, csak leinstalláltam a pcsuiteot, hátha előről kezdem akkor sikerül. De ha elakadok, akkor kirakom ide, hol akadok el.
[ Szerkesztve ]

beci
(senior tag)
Szia.
Miért nem választottál jól?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

beci
(senior tag)
Ideális méret köszi.
Mármint a telefon.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

fornettisuti
(tag)
hellosztok, ismeri valaki azt a problémát hogy, x mennyiségű kép után a telo nem ment további képet amit lefotózott?
nálam előjött, nemtudom miért!
konkrétan: volt 15-20 kép a galériában, mentés helye mindig a készülék memoriája van megadva, foto elkészit, rányom kis kameragombra és még sem menti el?!
kitörölve régebbi képek közül párat, utána ismét fotóz és csodák csodája, elmenti készülék.
a készülék szabad memoriája több mint 6 GB ezalatt.
mi a teendő?
Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6

slayerenkala
(tag)
Nekem is így van, általában akkor amikor lemerül, vagy mikor hosszabb ideig sz.gép közelben van. (az utobbi lehet csak véletlen)
Nekem általában mikor feltöltöm teljesen a telefont, akkor elmulik, csak igy logikátlan hogy nem egyszer jött be ugy hogy még volt két csík...

gigi18
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Leszedtem a WeTravel.rar-t,/138mb/de ezt mivel tudom a telóra feltelepíteni,kitömörítettem totalcommal,de innen hogyan tovább?Dusee ajánlott a fórumban 1 WeTravelPhoneUpload nevű progit,amit leszedtem,de abban is jar+bat fájl van,és nemtudom hogyan műxik,fel kell telepítani a progit a telefonra vagy??Segítséget előre is köszi.

Unlimited
(újonc)

Destin4tor
(kvázi-tag)
kínozzátok magatokat ezzel a sok frissítéssel... 

Unlimited
(újonc)
nem kínzom magam, egy dolog miatt szeretnék, mert nem tudok zenékbe belehúzni. amúgy nekem semmi, de semmi bajom nincs a mostani szoftal, csak ez az egy.
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
Megcsináltad amit kér? 

Unlimited
(újonc)
meg, és semmi rekció.ennyi. itt meghal. lehet behzom a kalapácsot. regi munkahelyemen is a karbantartók, ha valami elromlott, csak kalapácsot és wd40et vittek magukkal. 

Unlimited
(újonc)
na, valami új információt is kiírt.
készülék információ nem található.
kérjük ellenőrizze a készüléket és az msn-t az opciók menüben.
Na ez mi?
hihetetlen, valaki naponta 2-3 szoftvert is cserélget, .én meg ezt az eggyet nem tudom megcsinálni. Befosok.

Destin4tor
(kvázi-tag)
csatlakoztattad a telefont??
..jó nem piszkállak 

Oracle
(senior tag)
Csináld E2 tool-al

annamaria
(lelkes újonc)
Hali!
Jó lenne egy kis segítség.
Szeretnék az arénámon kicsit hangosítani (hangszórón) beütöttem ezt a kódot: 1809#*900#...van ott egy Audio tuning menüpont...de nemtudom mit kell átállítgatni hogy hangos legyen...vagy lehet nem is itt kell? olyan megoldás kéne mint pl. a Viewty-nél. 
Ha van.... 
[ Szerkesztve ]

gigi18
(lelkes újonc)
WeTravel-lel kapcsolatban tud valaki segíteni,mert a fórumban 1-helyen találtam ezzel kacsolatosan hozzászólást,de nekem ennél bővebb segítség kellene.Köszi..

sztomi89
(fanatikus tag)
Használd a keresőt, egy pár oldallal visszább volt róla szó 

annamaria
(lelkes újonc)
Köszönöm de kerestem és nem találtam...esetleg kilinkelnéd nekem?

Ap3x89
(fanatikus tag)
a hangerő gombot ha megnyomod ott is lehet hangosítani egyébként a hívás hangerejét akarod állítani?
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

Judy075
(lelkes újonc)
Hogy miért untam meg? Van egy pár oka:
- a kocsim kihangosítójával visszhangzik, pedig már a szerviz menüben is piszkáltam
- nem tudok vele emailt küldeni, sem a klienssel, sem böngészőkkel (belépés után újraindul a teló)
- néha nem tudom fel, vagy letenni
- annyira hangosan szól a másik fél, hogy tőlem 3 méterre is mindenki hallja, hiába hallkítom le
Szóval nekem nem videoszerkesztésre és navigálásra kell a teló, hanem telefonálni és emailezni. Ezért nézegetem mostanság a Nokia N97 minit, bár még elég keveset tudok róla.

risnos
(tag)
A kicsomagolt we travel mappát felmásolod a mem. karidra
A benne lévő jar vagy jad fájlal telepíted az alkalmazást
Elindítod. Az első indításnál megkérdezi,hogy megkeresse e a mappáit. ezt nem hagyod, kilépsz. ujraindításkor a menüből a beállítások-haladó-fájlok menüben a Card-ot kell választani, abban meg kell keresni a wetravel mappát és az opcióban ezt választani root-ként. A kinézet menüben a menü kinézetét (carbon),és a nyelvet kell beállítani . ezek után már megy is,de még kell néhány beállítás.
Gps beáll.:menü >beállítás>gps itt kiválasztod milyen gps vevőd van (beépített,bt,stb)
A háttérfény:menü>beállítás>beállítás>örök fény még egy menü >beáll.>haladó>kinézet gördülő menüből a "dinamikus háttérfény" -t pipáld ki. Akkor ha lejjebb gördíted akkor megtalálod az érintő képernyő lehetőségét is. Még a gps tipus beállítása előtt lehet a várost, utcát beállítani. A Térkép menüpontban az áttekintés és a részletes atlasz pontban a Hungary van beállítva.
Hát nagyjából ennyi aztán a navigáció menüben a célpontot kell megadni majd. Ez a beállítási menet a SE portál leírása plusz a saját kísérletek keveréke. A WeTravelPhoneUpload nevű progit a számítógépen kell elindítani, de ehhez telepíteni kell a Sun aktuális java progiját. Ha ez megvan, elindul a Wetravel phone upload, persze a telcsi USB kapcsolat Adattár módban kell hogy legyen csatlakoztatva a géphez.
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

pollai
(senior tag)
Feladatnál nem tudom beállítani, hogy pontosan mikor figyelmeztessen?
Ha például azt akarom, hogy holnap délután 3-kor emlékeztessen valamire, akkor eseményként (találkozó) kell beállítani?
Így igazából mi értelme a "feladat" funkciónak?

annamaria
(lelkes újonc)
Tudom... 
Nem...hanem a hangszórón ha zenét akarok hallgatni azon szeretnék kicsit még hangosítani..
Fülhallgató nagyon jól szól,jó hangos. De a hangszóró nem annyira...kicsit szeretném hangosítani...A Viewty-t is lehetett...arra lennék kiváncsi ezt is lehet-e.