sziasztok! rég jártam erre
érdeklődnék, hogy van valami új tuti szoftver a v10p-n kívül? mert frissítésem gondolkodom, ugyanis elég érdekes dolgokat csinál a teló mostanság. vagy ha valaki tud az alább problémákra megoldást kérem ossza meg velem 
szóval:
1) térerő néha csak úgy elmegy, van h telefonálás közben is. aztán néhány másodperc múlva visszajön. nagyon zavaró, főleg ha épp hívást várok vagy épp telefonálok. és nem hegyek között megyek vagy ilyesmi 
2) előfordul h hívnak és a képernyő nem kapcsol be. először arra gondoltam h véletlenül eltakarom a kis szenzor ami fülhöz emeléskor elsötétíti a telót, de nem erről van szó. és olyankor se lerakás gomb se felvevés semmi. totál halott. és csak csörög a teló és nem lehet semmi csinálni.
3) ez inkább kérdés és nem probléma. létezik a telefonhoz valami normális progi amivel dokumentumokat lehet megnyitni (pdf,doc)?? mert ez a beépített "nézegető" valami iszonyat trágya. ilyen ócska megoldást én még a világon nem láttam.
ennyi lenne. előre is köszi a válaszokat!!! 

CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme