Na, látod, Geosz! Hogy nem volt a J-nél betű a görgetésnél?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
delfinke
(újonc)
Tedd fel a V10v-t PC Suite-al.
Minden megfelelően működik és gyorsabb lett.
LG KM900 Arena Silver V10v
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

fiktív1
(tag)
Mondjuk lehet, hogy rájöttem..... Amikor biztonsági mentést csinálok, akkor engedni kell, hogy minden adatot mentsen, ne csak a partnerek számait! Természetesen le kell törölni a filmeket, zenéket, egyéb képeket, mert akkor hosszú idő a backup. Csak a partnerképeknek kell maradni! akkor hátha visszarakja rendesen. Ezt a program hiányosságának tekintem, mert a kijelölt partnerképeket a telefonszámokkal együtt/egyben kellene kezelnie. Otthon majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]

delfinke
(újonc)
Lehet venni gyári garist feketében is.
Nálunk e T-nél árulják feketében is.

fornettisuti
(tag)
üdv, oktoberben vettem az én fekete készülékem fél éves garival (gondolom gsm bolti gari), azt irta valaki hogy angol piacra szánták a fekete modellt, nos csináltam pár képet-arénával persze a dobozrol és egy-két dokumentumról ami a dobozban volt és hát van angol szöveg is..elvétve..de alapőjában valami más nácionak szánták szerintem ezt a készüléket.
nézzétek meg véleményezzétek, hogy ez akkor miért is lehet nem-UK-s.
képek: [link]
Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6
"T" alatt a t-mobile-t érted?
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

Ap3x89
(fanatikus tag)
gondolom igen
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS
Ha honlapon nem lehet mást látni/választani, csak fém-fehéret.

vargilius
(újonc)
Sziasztok. Érdekelne, hogy milyen navigációs rendszer van benne. S aki már használta kérném, hogy egy rövid pár mondatos ismertetőt írjon már nekem. Köszönöm a segítségeteket. Nagyon hasznos ez az oldal 

Dusee
(senior tag)
nem én vittem szervízbe, én már használtan vettem a telom, csak érdekelt volna hogy valojában mi volt a baja és hogy oldották meg, mert akitől vettem mondott valamit csak már nem emlékszek rá, de azt mondta hogy csak szoftvert frissitettek szervizbe.
bélyegző volt ezen is 
Lopottmotor:
szívesen!
hát akkor mindegy, csak ismerős valahonnan a neved! 
többieknek:
"ja meg még annyit, hogy a t-mobile gari akkor hogy van?
van 1év t gari + ez után 1 év LG gari, vagy csak simán 1 év LG gari?"
erre valaki?
bbenec:
gratulálok a telohoz!
már 1000x lelett írva, hogy a frissités nem töröl le semmit, csak a FR.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

bbenec
(lelkes újonc)
Na megvettem a telót, nagyon fullos 
Ha szoftvert frissítek elszállnak a telefon memóriából a névbejegyzések?

delfinke
(újonc)
Egy év T-s gari, utána egy év LG gari.

Dusee
(senior tag)
de a t-mobile is az LG-hez küldi, tehát 2 év LG gari, nem? 
ezt azért jo tudni 
köszi!

Bavid
(senior tag)
Ne má, engem érdekel
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Dusee
(senior tag)
mondjuk annyiban igaza van a srácnak, hogy alapbol a Binary fülön kezd az E2-Tool, és azt kihagytad a leírásból, hogy átkell billenteni Normalra, de akinek van egy kevés sütni valója rájön 

delfinke
(újonc)
Nem tudom, valószínű.
Ha valakit érdekel:
58db 480x800-as be-ki jelentkező és bill.zár kép Arenához.
Most tettem fel.
http://data.hu/get/1909459/Wallpap.rar.html

Bavid
(senior tag)
Nyomjá neki Factory Reset-et, frissítés után nekem is mindig vibrál Fr után mindig megoldódik.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

sztomi89
(fanatikus tag)
Nekem is ilyen van, én görögre tippelek 

Dusee
(senior tag)
jók a képek, köszi 
be is raktam az egyiket gyorsan 
ilyenek jöhetnek még 

geosz
(kvázi-tag)
??? Ezt nekem címezted?
LG KM900 Arena KM900AT_V10v

Slimer
(újonc)
Aloha!
Vki segítsen pls!
Factory reset után sikerült átállítanom a telót koreaira, és most nem bírom visszaállítani. Sajna amúgy is csak az "automatikus" és a "koreai" opciókat ajánlja fel, de az automatikusra meg még a feliratokat is eltűnteti...
Valakinek vmi ötlet?

Langsam
(tag)
Jelentem, hogy VIA chipszettes USB csatolókártyával is megy az adattár, akármit jelentsen is ez.
Persze Gembird gyártmány. Kellemes meglepetés, hogy 2 meghajtót lát, a memória kártyát és a készüléket külön külön, ez tetszik, praktikus. Persze az már nem hogy a telefon miatt bővíteni kell a pc-t.
Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

viewdetails
(őstag)
Felraktam délelőtt E2-vel ezt a V10F EU-t, egyelőre semmi extra V10P UK-hez képest, gyorsabbnak tűnik, de mást nem találtam.

viewdetails
(őstag)
Dusee
"hogy alapbol a Binary fülön kezd az E2-Tool, és azt kihagytad a leírásból"
Mert nekem alapból Normal-t nyitott. De binaryval nincs is Add Files... 
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Slimer
Igen, sz*rul frissült.
NO PARA!
Mivel csináltad?
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
hát akkor nem ez lesz a következő szoft amit felpakolok 
beégés/vibrálás-sal hogy áll?
megtudnád nézni a service menu-ben, versionnál a DSP version-t?
V10P uk-nál: a-21-05a (2.21.090220.155893)
köszi 
#9525: hát nekem meg Binary-val
de én ügyes-okos vagyok, és rájöttem magamtól, hogy Normálra kell rakni
![;]](/dl/s/v1.gif)
Langsam:
egy 1500-2000 Ft-os tétel csak nem vág a földhöz ![;]](/dl/s/v1.gif)
és még jól is jöhet, mert több USB portod lesz 
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Fuss neki újra, és utána már nyomhatsz FR-t. Egy kolléga járt így. Arra figyelj, hogy elejéről kezdd, és a kdz-ből a fájlokat újra bontasd ki vele, majd frissítés után Memóriaürítés a telefon menüjéből és utána FR.

Slimer
(újonc)
Igen, már újraraktam az elejétől kezdve, factory reset is megvolt, de semmi...
A memóriaürítést hogyan bírom megcsinálni? (Nem tudok navigálni a menüben) Bocs a tudatlanságomért...

viewdetails
(őstag)
Ugyanaz a DSP verzió. Ja, T MMS megy vele.
E2Tool v 4.32_32BIT3.13
Itt a 10 fájlt listában feltölteni csak Normalból tudod. Akinek ez nem világos, kérdez.

viewdetails
(őstag)
Nem raktad újra... a telefon szerint.
Töröld ki ami ott van szétbontva firmware, és kezdd újra. Hidd el, hogy valami gebasz van az egyik fájloddal. Esetleg próbálj meg letölteni egy V10F-et, hogy tuti ne legyen kavarodás.

Slimer
(újonc)
Oksa...
Megpróbálom a v10f-et...

Langsam
(tag)
Igaz, igaz, kibírtam.
Csak elvi kérdést csináltam a dologból. Régenl Nokiás voltam, jókat szórakoztam a szinkronizációkkal.
megtérésem a Viewty-vel kezdődött, tökéletes szinkronizáció és adattár mód, ugyanez a Renoir-nál is. (mindkét készülék megmaradt a szűk családon belül) Erre jön egy új LG és elment fél napom a sikertelen adattár móddal. Ha nincs a fórum
, vissza is vittem volna, mint hibásat.
Bár szerintem ez azért típus hibának mondható. Volt még 2 szabad helyem USB-re tehát most még több lett, mivel 4 portosat sóztak rám 2500-ért.
És meg kell mondani, akadozik néha az Arena gépezete, pedig a kijelző miatti új csere készüléket előttem bontották ki. Néha bejövő híváskor sötét a képernyő, nagyon zavaró. Be van állítva az óránkénti jelzés, ha pont jelzéskor van valamilyen más szoftveres esemény, fél-fagyás-szerű állapot. Még tesztelem, de a várakozásomon egyelőre alul van a gép, remélem majd javul a helyzet. Az a gond, hogy szeretem nagyon részletesen személyre szabni a készüléket, ezért nem megy olyan könnyen egy FR. Üdv.

CarajoEsp
(senior tag)
Tud valaki valamit az új V10L-ről? Tegnap jött ki, ha minden igaz, van már valami tapasztalat?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

viewdetails
(őstag)
Svéd. Lehet hogy egy piros orrú rénszarvas van az indítóképernyőn. 

viewdetails
(őstag)
Langsam
Na itt nagyon jól elfogsz szórakozni a szinkronizálással, különös tekintettel az Outlookra... 
Akadozó szoftverre minden esetben szoftverfrissítés és/vagy FR, és memóriaürítés, addig érdemben nincs miről beszélni.

viewdetails
(őstag)
Slimer
Csak ügyesen. Mi alól frissítesz, XP, Vista, 7?

Dusee
(senior tag)
hát igen..mondjuk nekem megy teljesen jól (kop-kop-kop), nem volt még ez a hiváskor sötét képernyő effekt.
viewdetails:
nem igaz, mert van Osztrák is belőle
rögtön az első abban a listában.
nem, nem hazudtál, csak nem voltál pontos

amúgy miért kezded minden hsz-det a címzett nickjével, ha csak neki írsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
CarajoEsp:
nem tudjuk, fel kell tenni, ki kell próbálni ![;]](/dl/s/v1.gif)
mellesleg nem feltétlen tegnap jött ki, csak ekkor rakták fel handy-faq-ra.
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Dusee
Akkor most hazudtam volna, azt mondod...?
Nahát!

Langsam
(tag)
Gépen V10j van fent, T-Mobile szerint V10v az aktuálisuk, júliusi kiadású. Van valakinek friss és hiteles információja a T legújabb szoftveréről ? Sk. frissítésre nem vállalkozom, de ha lenne újabb, akkor a T szerint ingyenesen garancia alatt felteszik. De nem voltak elég határozottak, hogy is áll a legfrissebb szoftver (ez nem kritika volt, nagyon korrektül álltak hozzá a képernyő problémához, azonnal kicserélték a gépet). Úgy érzem egy kis simítás kellene csak, és jó gép lehetne az Arena. Ja és kérdeztem, de nem tudják hogy benne van-e az új T-s szoftverben az FM Transmitter, azt pedig nem szeretném elveszíteni. És szerintük a frissítés után a régi szoftvert már nem szereti a gép, ha vissza tennénk a régit. Megköszönöm, ha valaki eligazítana a hivatalos szoftver aktualitása ügyében.
Üdv.

Slimer
(újonc)
Xp alól, de már kész is van...
Köszi a segítséget, a nyelvprobléma megoldódott annyiban, hogy már vannak választható nyelvek (thanks God for english!!! :-)), de magyart nem találok. Az lehet?

viewdetails
(őstag)
Nem. Ott kell lennie a magyarnak, akár V10P akár V10F.
Hová valósi a telefonod?
[ Szerkesztve ]

Slimer
(újonc)
T-mobile... :-(

viewdetails
(őstag)
Mindig az a leghivatalosabban legfrisebb szoftver, amit a PC-Suite automatikus frissítése felajánl.
"És szerintük a frissítés után a régi szoftvert már nem szereti a gép, ha vissza tennénk a régit."
Ezért van az E2.

viewdetails
(őstag)
Érdekesss... Egy-két hete volt itt ilyen probléma szingapúri V10H-ra vagy -ról frissített valaki, és nem voltak nyelvek. De neki is megjött a magyar a 2 nekifutásra.

Slimer
(újonc)
No akkor nekifutok még1×...
Hátha...

viewdetails
(őstag)
Vedd úgy, hogy "you're the Chosen One"
Meg kell küzdj az Arénáddal, hogy elismerjen, és kezes bárány legyen. 
[ Szerkesztve ]

Langsam
(tag)
"Na itt nagyon jól elfogsz szórakozni a szinkronizálással, különös tekintettel az Outlookra.."
Azzal semmi gond nem volt (bár mindenből dupla lett az Outlook-ban
) de nyilván az én lámaságom miatt.
De gond nélkül felismerte a PC, a Suite a telefont, erre értettem, hogy nem volt gond, volt hogy Nokiánál még az adatkábel kiadási éve sem volt mindegy. 
Fél napot és ősz hajszálakat az adattár móddal kaptam.
Üdv.