Én szoktam használni és nagyon szeretem.
Azt hiszem várok még egy kicsit hátha kijön egy olyan FW ami nekem kell. Nem találok optimális megoldást, mivel amiben van TAG id abban hibbádzik mondjuk a java vagy ilyesmi
.
"Per aspera ad astra"

Én szoktam használni és nagyon szeretem.
Azt hiszem várok még egy kicsit hátha kijön egy olyan FW ami nekem kell. Nem találok optimális megoldást, mivel amiben van TAG id abban hibbádzik mondjuk a java vagy ilyesmi
.
"Per aspera ad astra"

jaja,amit még te linkeltél nemrég. de nagyon lassan jön 20-30k :S és most 90nál megállt. nincs másik link?

Azt akarom kérdezni, hogy neked is egy napocska a widget? Vagy neked változik időjárásnak megfelelően?
Mert szerintem úgy lenne egészséges hogy változik a widget képe. Mindenki ránéz, és aztmondja mér süt a nap? 
madmike: sajna nincs másik, türelem jó FW-t terem 
Ebből a hsz.-ből van, itt van rapidshare és 4shared link.
Találtam egy új FW-t. v10p winter edition. Csak a képeket néztem, google translate-t érdemes használni ha a szöveg is kell 
[ Szerkesztve ]

Nekem fix az ikon, nem változik.
Tud valaki ajánlani valami jó kis gyors FW-t? Nekem ez a v10p nem nagyon jön be, a v10f-ben mintha meg túl sok lenne a hiba, vagy mégsem?
"Per aspera ad astra"
Sziasztok!
Meg szeretném nézni a Freemailes e-maljeimet Wifin keresztül, ez alapján beállítottam, de DNS hibát ír ki.
Ha a kimenő szervernek smtp.datanet.hu-t adok meg, mert a wifi ezt a netet használja, akkor pedig sikertelen kapcsolódást ír ki.
Letudná valaki írni, hogy hogyan lehet Wifin keresztül a Freemailre csatlakozni Vodafonos simkártyával? 
-Nihil Novi Sub Sole- A kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő!

Böngészőbe simán beírod freemail.hu nem jó? Mindenféle képpen létre akarod hozni azt a fránya fiókot telefonra?
"Per aspera ad astra"

Moddolt V10F!
Eléggé hibanélküli 
Akkor a widget gáz, szerintem az lenne az ésszerű hogy legalább a kép változzon, de a fokot is írhatná.... 

Helloka!
lenne egy olyan problemam, hogy amikor engem hivnak nem irja ki a szamot hogy ki hiv (meg akkor sem ha mar benne van a telefonkonyvben) hanem azt irja hogy ismeretlen. szal az erdekelne hoyg ez most telefonbeallitas vagy a szolgaltatonal kell bekapcsoltatni.
T-s elofizetesem van, es v10v fw van a telon.
illetve lenne meg egy problemam: amikor zenet hallgatok a fulessel amit adtak hozza (ami szerintem marha jol szol.), a bal oldal halkabb mint a jobb, viszont ha a csatlakozot hatrafele nyomom (telefon kijelzovel felfele van nalam) akkor hangosabb ha elengedem halkabb. arra gyanakszom hogy nem erintkezik a csatlakozoja rendesen, a kabel nincs eltorve mert mp3 lejaccon egyforman szol mind2 oldal. lehet az a baj hogy a fulhallgato csatlakozas kicsit ivesre van csinalva es azert nem erintkezik? esetleg tapasztaltatok mar ti is ilyet? nemtudom mi tevo legyek vigyem vissza a boltba? (3 napos cseregari mar lejart.)
koszike!
[ Szerkesztve ]
Úgy megy, de jobb lett volna ha így is meg lehet nézni.
Outblast: Ilyenkor a számokat elvileg át kellene írni a 36(2,3,7)0-ás formátumba a 06(2,3,7)0-ról.
A fülhallgatót pedig próbáld meg teljesen benyomni amíg csak lehet.
[ Szerkesztve ]
-Nihil Novi Sub Sole- A kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő!

Probálj a telóba egy másik fülest, ha annál is ezt probukálja, a csatival lesz gond, és mehet a teló vissza gariba.
Nem lehet hogy aki hív, kikapcsolja a számkijelzést?
Akkor szokta írni hogy ismeretlen. Nekem se jelzi ki, hiába van benne a tel.könybe a neve, mivel ha hívnak a szám 06-al kezdődik, a voda meg azt írja az oldalán januártól +36-s szám fog csak menni, én átírtam mindet, és ezért nem irja a nevet. Kicsi, de annál bosszantóbb hiba.
[ Szerkesztve ]

winter edition nem kell, utálom a telet 
a másikhoz nincs még link? a rapidsharesre azt irja hogy prémium felhasználonak kell legyek,a másik meg mindig megszakad... :S

Sziasztok, most kapott bátyám is ARENA-t, ugy hogy most már 2 van a családban

Van benne tag id? És ha van működik?
"Per aspera ad astra"

akkor K.O, nem lesz v10f modded többé 
Esetleg ha valakinek megvan, és gyors netje is van, feldobhatná valahova az FW-t.

Használom az időjárás widgetet.Müködik rendesen de mindig net kapcs kell hozzá.Ja és a várost neked kell beállitani,de csak nagyobb városokat kezel és azokat is ékezet nélkül üsd be egyébként nem találja meg
Élj lazán,és ne dolgozz túl sokat,mert egy nap azt veszed észre hogy,körülötted mindenki áll és énekel,csak te fekszel a hátadon:)

Az e2flash program az új fw feltöltésére alkalmas, nem a telefon felismerésére.
Az adattár mód ugyanaz, mint egy pen drive, bedugod és fel kell ismernie minden program nélkül, azt telepít magának ( mash storage - szabványos). Nekem csak PCI-os kártyával működik, még májusban hetekig tartott míg rájöttünk mi a megoldás.
Próbálj ki egy külső pen drive-t, ha működik, ennek is kellene.
A kedvedért most kipróbáltam, a win 7 64.biten, - ezen írok - minden LG program nélkül! símán felismerte. Hülye kérdés: kiválasztod a telefon képernyőjén az adattár módot? már elnézést....
[ Szerkesztve ]
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

Ezzel nincs bajom, írja hogy milyen idő van meg minden, de a főképernyőn található ikon, ami ezt indítja, csak egy napocska van. Gondolom nálad is. Ennél várnám el, hogy mutatná hogy milyen időjárás van, télen a nagy havazásba, elég nagy lol egy napocskát látni.
K3NZO: nincs benne TAG-ID sajna.
[ Szerkesztve ]

tényleg feldtehetné valaki. ez a wifi probléma eléggé piszkálja a csőröm,de nem tudom kiprobálni a másik fw-t :S

Üdv mindenki !
Ahogy írtam , úgy is történt.
Ma Arena Tulajdonossá váltam 
Eddig nagyon tetszik, úgy tűnik működik is minden. Most nyüstölöm, hogy lemerüljön, aztán mehet is töltőre .. úgy 12-14órán át

A wifire kíváncsi leszek, elsőre annyit ír, hogy nem sikerül csatlakozni, indokot nem ad ...
Majd feloldom a jelszót és állítok 1-2 dolgot , aztán töltés után újra próba.

Akkor félreértettelek
Igen nálam is csak napocska van,de ha belegondolsz,ahoz hogy folyamatosan naprakész legyen az ikon,ahoz folyamatos net kapcs kell.15 percenként frissit a szoft(legalábbis nálam)Ez huzós lenne számlában,hacsak nincs egy nagy csomagod.
De abban igazat adok hogy úgy nekem is jobban tetszene
Namerke-
Teljesen felesleges tizenpár órát töltened.Mikor kiirja hogy feltöltve vedd le nyugodtan mert az elektronika ugyis lekapcsolja a töltést.
[ Szerkesztve ]
Élj lazán,és ne dolgozz túl sokat,mert egy nap azt veszed észre hogy,körülötted mindenki áll és énekel,csak te fekszel a hátadon:)

Grat. hozzá.
Hiába töltöd 12-14 órán át, ha feltölti max-ra, lekapcsol az elektronika, és csak az áramot pazarlod vele.
De ne hagyd hogy csutkára lemerüljön.
mviktor: Nem azt mondom hogy naprakész legyen, de ha én megnézem milyen az idő, akkor utána az időjárásnak megfelelő képet kitehetne. Minden reggel meg szoktam nézni wifin.
madmike: én feltenném, ha lenne hozzá netem.
igen, az operának az elején is kell net, ha az se megy akkor ott K.O van, vagy a routert nem szereti, vagy csak az FW nem kóser.
[ Szerkesztve ]

remélem lesz valaki olyan kedves (igy karácsony alkalmából
) hogy felteszi.
Az imént telepitettem az opera mini-t,az se müködik, Az elsö inditásnál le szeretne tölteni valamit,de nem sikerül neki.

találtam egy oldalt ahonnan ugy néz ki le fog jönni, végre teljes sávszéllel száguld.
Hungary KM900 AHUN V10f 00_4 2009-11-30 ezt töltöm. Jó ez?
szerk: még egy kérdés. be lehet azt állitani hogy ne akarjon UMTS-t hanem csak wifi-t használni?
Hogy lehet beállitani hogy mindig 2G hálózaton lógjon? (3G-nek szar a hangja) Ha kézi hálozatválasztásnál kiválasztom a T-mobile 2G-t akkor is rövidesen átvált 3G-re
[ Szerkesztve ]

Már néhány napja belinkeltem, de nem baj
Pont holnap jön a kipróbálási sorban
Te most melyik moddolt v10f-et használod? a crystal bluet? Ezeket láttad már?
Madmike: most mit kéne felrakni nektek?
[ Szerkesztve ]
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

azt hittem a crystal blue-t linkelted 
amugy ezek közül egyiket se.
Ezt használom, és madmike is akarná használni, ha lejönne neki.
madmike: jó az, de nem moddolt 
menü - kapcsolatok - hálózatválasztás - hálózat típusa - csak gprs.
Sajna mindig kell választani hogy umts vagy wifi.
[ Szerkesztve ]

Ja ez tetszett nekem is legjobban,de engem zavart hogy nemjó a képernyők közti váltás, igazán megcsinálhatná má akkor boldog lennék vele
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Jaja az nem valami jó, meg a bill. zár sliderje se valami tökély, de amugy hibátlan 

Ott van leírva könyörgöm mi az a datanet? Az semmit nem jelent, leírtam mit kell csinálni pontosan, mit kell beírni vodás kártyával, ne csodálkozz h nem megy 
Hozzáférési pont jól van beadva?
[ Szerkesztve ]

Átnyálaztam a FW-ket és felháborodva tapasztalom, hogy egyik sem szolgálja ki a telefon lehetőségeit 100%-ig,
sőt még 80-at sem. Hogy lehet egy ekkora cégnek ilyen hozzáállása? Csináltak egy jó hardware-t majd a software részére meg tojnak
(ide valami sokkal csúnyábbat akartam).
És most megyek iszom valamit mert ettől leteszem a hajamat! 
"Per aspera ad astra"

Kifejtenéd a véleményed? Mármint, mit hiányolsz szoftveres téren?

Én is átnyálaztam a fw-ket. Talán a Vodafone-s szoftverre panaszkodnak a legkevésbé az írás szerint, egyébként szinte mindenütt lassú valami.
Remélem egy dologról beszélünk (mármint amit átnéztem).
Hi!
3 napja van T-Mobile-os Arenam, és eléggé megbízhatatlan a V10j-s fw-je. Frissíthetem h ne vesszen el a garanciám?
Hi.
Természetesen kiválasztom az adattár funkciót a telefonon, de a win7 eszközkezelőjében csak egy felkiáltójeles kapcsolatot látok, ami kb. 1 perccel később el is tűnik. se sajátgépbe se total commanderbe nem látom a kapcsolatot.
am azt tudom h az e2flash fw frissítésre való, de valaki(asszem kiski
) javasolta ezt mivel, val valami flash utility driver benne amivel nála működött(előtte neki is hasonló problémája volt). de eddig még nem próbáltam mer nem is vagyok otthon, majd este valamikor.
am v10d-s fw van a telefonomon,sztem ebből csere lesz csak nem tudom mire, mert először a crystal blue fw tetszett meg de halottam h valami bill.zár meg a képek közötti váltás nem éppen fasza, szal nem tudom h egyáltalám melyik fw mennyire megbizható, melyiknek milyen hátrányai vannak.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Ahol van TAG ID ott lassú a net vagy youtube nem megy és fordítva, de ez igaz az alkalmazások 15-20%-ra. Vagy egyszerűen csak lefagy vagy lassú a telefon. Erre gondolok.
"Per aspera ad astra"

Persze, cserélheted.
Nordic: Amiről mi beszélünk az nem a crystal blue-s FW. Az egy másik moddolt v10f 
K3NZO: Hát igen, én is tapasztaltam ezt, sajnos van 4-5 funkció, amiből minden FW-ben csak 3-4 van. 1-2 mindig hiányzik. Ami számodra elengedhetetlen ezekből, azt az FW-t válaszd.
[ Szerkesztve ]

köszi a választ.
és a többieknek is a jó tanácsokat 
holnap már tudom huzamosabb ideig is nyüstölni, ma nem tapasztaltam lassulást/fagyást sehol. (t-mobileos fw).
Majd nyilatkozom , ha érdekel valakit 
én kérek elnézést
mindenesetre a frissitéssel várok, 3 napig nyúzni fogom,aztán jöhet a csere, bár nem tudom meddig mehetek el garivesztés nélkül...gyári független a készülék, szal elvileg nem dobhatják vissza ha elbaszok valamit. vagy igen?(mármint azzal az ürüggyel h fw-t cseréltem és azé xar).
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Én a biztonság kedvéért lementettem az eredeti szoftvert is, és ha vmi nem kóser a telon, akkor azt visszateszem rá... 
kiski

a PC Suite automatikusan frissíteni fogja V10Vre ez nem jár garanciavesztéssel 
De olvasgasd a FAQot, ott minden megtalálható
[ Szerkesztve ]

Sagesz: Nekem ez az általad belinkelt moddolt v10f van rajt. Oké, hogy a slide nem tuti, de én semmit nem tapasztalok a képernyők közötti váltáskor. Bár az igazat megvallva nem is nagyon használom őket, de ha forgatom is, nekem semmi érdekes hibára utaló jel sem tűnik fel. Tudtommal nem vagyok vak
Nálatok mi a hiba?
kiski

Szia!
-Csak wifi beállítása: LINK
-3G kikapcsolása:
Beállítások menüben: Kapcsolat/Hálózatválasztás/Hálózat tipúsa: csak GPRS
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

Mikor elforgatod, egy darabig a gyári színe van az oldalnak, aztán mikor bejönnek az ikonok átvált a moddolt színre.
Pl.: a widget képernyő egy darabig narancssárga, aztán bezöldül és jönnek az ikonok. < ez kb fél mp-be 

jééé, tényleg! Nézzetek hülyének, kövezzetek meg, de eddig fel se tűnt... 
kiski
Nos, amikor berakom adattár üzemmódba a telefont, rögtön ki is írja hogy kapcsolódva de az eszközkezelőben csak ennyit látok:[link]. Ez úgy 10 sec múlva eltűnik, de a telefon továbbra se látható se sajátgépbe se commanderbe. van valakinek ötlete, mer én kezdek lemondani erről a funkcióról?! 
illesztőprogramfrissítésre meg azt mondja h ez a legfrissebb. és ez a flash USB cucc se működik ami az E2Flash-el szedhető le(ez kiski fórumtársnak szól
)
[ Szerkesztve ]

Ez esetben - hogy szépen és költőin fogalmazzak - halvány lila fingom sincs 
kiski

Próbáltad már a Win 7-et Windows XP módban futtatni?
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Sajna a fogalmam sincs h azt hogy kell
. persze hallottam már róla de az biztos hogy ebben a home premium változatban nics benne, de azt még megpróbálom, ha leszedem a microfos honlapról. az a fura h itt vagyunk a 21. században itt egy fasza op rendszer meg egy telefon de képtelen egymást normálisan "elfogadni". ez azért vicc...ha meg én vagyok a balf...sz akkor meg sry a siránkozásokért, csak marhára dühitő....

Rámehetek időnként a Diskeeperrel a memóriára(töredezettségmentesítés miatt),nem árt neki?
KM900 Black VADM mod by kiski

Köszi! 
Lent van a 10f FW. mindjárt leszedegetem a progikat amiket az 1. hsz-ben irnak,aztán nekilátok.
Adatok törlödnek a telóról vagy minden megmarad?