Hát először nekem sem tűt fel,csak véletlenül tovább maradt rajta az ujjam és így is feloldotta és az előttem író is ugyanezt vette észre,lehet,hogy zack-nek sem tűnt fel elsőre,szóval kíváncsi lennék,h nála is mind a 2féle működést adja be a csúszka...
(Tény factory reset-et nem nyomtam rá,mert eddig is ez a V10P_00 UK volt a telómon,így feleslegesnek tartom,de ha factory reset-tel ilyet nem csinál,akkor azonnal megcsinálom
)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
caverinha
(tag)

kokyt
(senior tag)
Nem kétlem hogy nálad így működik. Ha zacknek tényleg teljesen ok, akkor lehet beleférne az az fr
Bár én csak a videót láttam, ott meggyőző volt a Szemléltetés (már ha nem átvágás akart lenni, mert akkor morci leszek
).
Egyre inkább elgondolkodtat, hogy lehet nem is lenne rossz ez, ha működik ahogy kell. Velem előfordult már véletlen tárcsázás marokra fogva 
Más: A modderek (elsősorban view) figyelmébe ajánlom, hogy ha van kedvük hozzá, megnézhetnék, hogy le lehet-e cserélni a zenelejátszóban lévő animációkat egyszerű statikus háttérre. Sokaknak örömöt okozna, és lehet hogy a sebességen is javítani lehetne vele 

americanidiot
(őstag)
Lehez az ujjad jobb oldalra is húzni és akkor olyan hatást kelt, mintha te húznád a nyilat, de valójában ha csak rajta tartod az ujjad, mint eddig, akkor is csak megy a nyíl jobbra, meg ha balra húzod az ujjad, akkor is jobbra megy a nyíl. Szóval csak (egy ügyetlen) trükk, de amint látható van olyan , aki bedől. 
(#9001) caverinha : Nálad is ilyen? Akkor nem csak az én arena-m hibás. 
[ Szerkesztve ]

caverinha
(tag)
Igen,ilyen. De én nem mondanám,hogy egy ügyetlen trükk,engem nem zavar,sztem kezdetnek egyáltalán nem rossz,talán lex majd jobb is,engem az zavar,hogy miért vették ki a be-kikapcsolási képernyő animációját,irritál ez az orosz szöveg,ami helyette van XD
Amúgy eléggé tetszetős ez az fw 

americanidiot
(őstag)
Azt ki tudod cserélni a Beállítások/Kijelző/Képernyőképeknél. 

paprika
(senior tag)
Hali. Holnap valószínűleg telefont veszek. Nokia 5800 - Ájfon 2G 16GB- N95 8GB -Lg Arena.
Az a gondom hogy az Aréna nem nyílt oprendszeres
Ti ezek közül melyiket választanátok. Számtalan tesztet elolvastam de nem tudok dűlőre jutni egyikkel kapcsolatban sem. Az Aréna milyen vastag?

caverinha
(tag)
Tudom,h ki lehet cserélni,csak nekem az eredeti lg animáció kellene,de azt sajna nem találom sehol
paprika:
Nekem már volt 5800-ám,szifonom és jelenleg arena boldog tulajdonosa vagyok és nem válnék meg tőle semmiért,nah jó csöndben megjegyzem,ha le is cserélném,amit még nem tervezek egy jó ideig,akkor majd csak LG GM730-ra,de én teljesen megvagyok elégedve az arénámmal. ^_^
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
Szerintem a vastagság inkább máshol dominál

Én egyértelmű Arena
Ja és 12 mm vastag 
A zártságára csak annyit, hogy én számomra minden lényeges dolgot megtaláltam, értem ezalatt az Opera tól kezdődöen a szótáron át, ebuddyval (msn kliens) bezárólag mindent 
[ Szerkesztve ]

Ap3x89
(fanatikus tag)
hát tényleg nem nyílt op-s azt hogy melyik választod neked kell eldönteni hogy mire használnád meg hogy mennyi pénzt szánsz rá, egyébként 12mm vastag
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

kokyt
(senior tag)
Ez nagyon jó kérdés. Mire akarod használni? Mi a fontos? Amúgy 12mm vastag.
Ha érintő képernyős kell, akkor n95 kizárva.
Ha GPS kell akkor aréna (többé kevésbé) és iphone (teljesen) kizárva.
Ha fém kell akkor csak az aréna marad.
Ha villantani akarsz, akkor iphone kell neked ![;]](/dl/s/v1.gif)
Még sorolhatnám. Írd le mit vársz el tőle, és akkor tudunk segíteni.
Huhh... Milyen segítőkész banda 
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
segítőkész banda?
10 percen belül érkezett 4 segítőkész válasz

[ Szerkesztve ]
Esetleg még valaki hogy hány mm vastag?

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

kokyt
(senior tag)
Épp írni akartam 
12 mm 
Szerk.: pontosítok, hivatalos forrás szerint 11,9 mm 
És persze bocsánatot kérek a téves információk közléséért a fórumtársak nevében is.
[ Szerkesztve ]

paprika
(senior tag)
Na ha mindenki ilyen gyorsan segítene a másikon semmi gond nem lenne
Nagyon köszönöm mindenkitől a segítséget
Esetleg valaki eladó Aréna? 

caverinha
(tag)
Én csak azt szeretném tudni,hogy nálad miként funkcionál a csúszka? 

Ap3x89
(fanatikus tag)
valaki aki jó angolos nem próbálkozna meg a tutorial fordítással amit wiev linkelt?
ezzel
http://translate.google.com/translate?hl=es&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2FView%3Fid%3Ddtmhmtc_13cvqs2s2x
[ Szerkesztve ]
Tök mindegy. Az amerikai idióta már leírta, mint ahogy azt is, hogy amit én leírtam az nem igaz, és tök ciki hogy én a nagy Zack, ezt le mertem írni, mert nem is így működik.
Csuszka kérdés részemről lezárva. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

americanidiot
(őstag)
Csuszka kérdés részemről lezárva
Déja vu-m van, mintha ez a "részemről lezárva" dumát már hallottam volna. Most is tévedtél, akkor is. Most is kaptam megerősítést, akkor is. De valóban egyszerűbb ezt beírni, és kész is van.
[ Szerkesztve ]
(#9019) Gáborka017 válasza americanidiot (#9018) üzenetére

Gáborka017
(kvázi-tag)
ne bántsd róka urat te randa csúf pirosfejű szörnyeteg 

[ Szerkesztve ]
(#9020) viewdetails válasza americanidiot (#9018) üzenetére

viewdetails
(őstag)
americanidiot
Fejezd be a tudatos szőrszálhasogatást, légy szíves. Köszönjük.

kokyt
(senior tag)
Én kicsit cizelláltabban akartam kérni ugyan ezt 
És ahogy zack reagálna erre: legközelebb elküldés előtt klikk egy kicsit balra az "off topic" feliratra

slayerenkala: A java-s ebuddy-t próbáltad? Ha nem akkor a linket megtalálod az első hsz.-ben.
[ Szerkesztve ]

slayerenkala
(tag)
Jó messenger klienst és szótár progit elfogadnék 
A böngészős ebuddy mobile elég gány.
Mond valaki valami jót?

Ap3x89
(fanatikus tag)
ebuddyn kívül nem igen van más szótárról pedig nem tudok

americanidiot
(őstag)
Szép dolog a barátság, meg a régebbi ismeretség, aktívan működik onlne közösségekben is. Nincs is ezzel baj 
(#9026) zack: Nekem nem is kell. Elég lett volna annyi, hogy anno helyesbíted, és azt mondod, hogy az elterjedt formátumok közül mindet támogatja. Akkor most nem lenne a vita. De te ehelyett letámadtál.
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
"15 nyelven fordít oda-vissza,
minden mobilon működik, ami tud 1,5 MB-nál nagyobb Java fájlokat kezelni,
Angol, francia, holland, német, olasz, cseh kezelőfelület
Ha keresett szót nem találja, akkor a hozzá legközelebb hasonlókat jeleníti meg.
Ingyenes" 
Az eszedbe se jutott hogy igazából rád van hagyva és nem akarok semmit se bizonygatni neked? 

viewdetails
(őstag)
Apx389
Az csak az egyik fele, elnézést. A le és feltöltési folyamat a handy-faq.de-ről van. Az orosz srác kicsit felületesen írta le azt a részt.
Mindenki
Az legyen tiszta, hogy a firmware módosítása a készülék gyártójának szellemi tulajdonjogának megsértése, amelynek egyik egyenes velejáróra a garancia elvesztése. Mindenki, aki "moddol", maximum egy próba erejéig tegye, utána használja az eredeti gyári szoftvert. Terjeszteni pedig végképp nem legális.
[ Szerkesztve ]

slayerenkala
(tag)
Köszöntem! 

paprika
(senior tag)
Valakinek Eladó Aréna?
Holnap kp fizetek

sztomi89
(fanatikus tag)
Sajnos az előzőt már nem tudom módosítani
Ebuddy: Ez tökéletes 

viewdetails
(őstag)
Asszem Gaborka017 nagyon el akarta adni nemrég... 

Ap3x89
(fanatikus tag)
ja értem azt hittem hogy ez már egy teljes dolog köszi a felhomályosítást

viewdetails
(őstag)
Teljes dolog, miután a megfelelő infókat összebogarászod, és veszel egy nagy levegőt. 
Talán ha a vételi szándékodat az apróhirdetéseknél jeleznéd az jó lenne...ez egy topik, ne keverjük a kettőt. Egyébként is melyik tulaj adná el, amikor Arena tudású BL40 menüvel felszerelt lett a telója? Maximum felárral. 2 telefont kapsz 1 áráért. 

pocsos
(újonc)
sziasztok.hétvégén frissítettem PCsuittal v10V-re ma azt vettem észre h nem csörög a mobil. Erre a profilbeállításoknál belépek a normál profilba és mikor beléptem fent a kijelzőn a neve néma és át volt állítva a tényleges néma beállításokra(nem nyomtam mellé), többször is néztem és néma a neve ha belelépek. Átállítottam ahogy nekem jó hogy szoljon is de találkozott már valaki ezzel vagy hasonló problémával?

viewdetails
(őstag)
Használd a keresőt balra fenn, igen, ismert a dolog.
Csinálj egy memória rekesz ürítést és egy factory reset-et.
1.hsz-t olvasd el!

Gáborka017
(kvázi-tag)
Ezt a moddolt szoftot megprobálnám én is felrakni de nincs merszem. félek elcseszek valamit 
Nem tudjátok hogy még mindig V10D-re frissit-e automatikusan a PC Suite? Független telom van.természetesen... 

viewdetails
(őstag)
Nem kéne. Elég egy Telefon Alaphelyzetbe állítás a menüből. 
Lehet szoftver frissítés után nem csinált FR-t. Az is lehet gond... 

viewdetails
(őstag)
Ezt mondjuk nem tudom, nekem kézenfekvő az FR, amennyit frissítgettem már.

Dusee
(senior tag)
view, ha jól értem, akkor ahogyan te moddoltad a szoftvered, ugy nem törlődik le róla semmi, csak letöltöd a fw-t, moddolod, aztán vissza?
vagy hogy megy ez? 
mert ha nem törlődnek le az smsek, zenék, stb akkor lehet énis bevállalnám 
hujujj, ez már bonyolultabb 

de törlődnek a cuccok, vagy megmaradnak? 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

viewdetails
(őstag)
Én csak a fw egy részét töltöm le bináris fájlként, kimásolom winimage-el a tartalmat, megcsinálom a változást, utána winimage-el a változtatni kívánt részeket visszainjektálom, és töltöm vissza. Közben a telefon nincs bekapcsolva, és felhasználói felület dolgai olyan részen vannak, ahol nincs user által írható szakasz, szóval marad minden a telefonon.
Tehát értelemszerűen nem KP500-al gurigázik az ember, hanem E2-vel és kell a címek meghatározáshoz hexa editor is.
Egyébként elsőre érdemes nagyon odafigyelni, utána már könnyebben megy.
[ Szerkesztve ]

Bavid
(senior tag)
Én eladom olyan 80 ért xd már be van járatva
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

paprika
(senior tag)
Több emberrel próbáltam beszélni de senki nem jelzett vissza
Se privi -se email-telót meg meg sem adtak. Ezért bátorkodtam ide jelezni hátha...

Dusee
(senior tag)
rendben, értem és köszönöm 
lehet kicsit később át tanulmányozom a leírást, és kipróbálom.
mellesleg ha kell valakinek van bl40-es ikon packom, felrakhatom valahova 
paprika:
én is innen vettem az arénámat, az apróból, mondjuk én egy rendes tagot fogtam ki.
írtam neki egy pü-t, hogy érdekelne a teloja, ha tudna képeket küldeni az nagyon jo lenne, másnap felhivott, hogy én érdeklődtem e a telefon iránt, megbeszéltünk egy talit, személyesen áttapicskoltam kicsit, full fóliás volt, a gombokon is volt még folia meg mindenhol, és nagyon jó áron is adta (50k), így meg vettem 
szurkolok, hogy te is kifogj egy ilyen eladót 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

kokyt
(senior tag)
Na én emiatt, és az előző figyelem felhívó hsz.-ed hagyom a fenébe az egészet 
Ha esetleg sikerülne valami komolyabb, akkor félek hogy belelendülök, és egy óvatlan pillanatban taccsra vágom az egészet. Ráadásul, ha utána nem sikerül életre lehelnem lesz egy hosszú és kínos magyarázkodás a szervizben, éss rosszabb esetben egy 100+ grammos lapos papírnehezékem 
Túl sok kockázat ez nekem néhány ikon miatt. Esetleg ha te közkincsé teszel egy fw-t azt felrakom kipróbálni, de ismerve magamat, és a pechemet én inkább lemondok a "by self" mod-ról 
Meg amúgy is, a garanciámat inkább az Androidra szeretném ellőni

animoo
(senior tag)
sziasztok!
valakinek nincs kedve msnen áttolni a moddolt v10p-t? mert ez a hülye letöltő nagyon lassú és szaraxik is, meg aztán vakok és gyengénlátók az a hülye kép...
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

paprika
(senior tag)
7 emberrel próbáltam beszélni ebből 1 eladta a többi válaszra sem méltatott 3 nap után sem
Szívattak már be 60 rugóval szóval csak nagyon óvatosan üzletelek 
Tudom off de Iphone 2G 16 Gb-ért nem sok a 60ezer? Igaz szép állapot..