Érintős KP 502, T-nél most 24900 dominóra, 990 előfizura.
Nem reklám helye. 
[ Szerkesztve ]

Érintős KP 502, T-nél most 24900 dominóra, 990 előfizura.
Nem reklám helye. 
[ Szerkesztve ]

Az nem jó teló. Nehéz vele sms-t írni. Na meg csúnya. 
Jó napból két fajta van: a jó és a jó szar...

Sziasztok
Én is szeretnék venni egy Arenat, sok fórumot és tesztet végigolvastam, mégis maradtak megválaszolatlan kérdések.
Több lapon eltérő műszaki adatokkal szerepel az Arena, ezért nem egyértelmű, hogy van-e benne wifi, és hogy a vaku LED-es vagy xenon?
Neten árgépen rákeresve az új készülékek árai 53-90 között mozognak, ami nagyon nagy szórás. Lehet-e ennek eltérő kiépítettség az oka?
Akinek régebb óta műkszik a készüléke, észlelt-e valami tipikusnak mondható avulást, mint pl a kijelző torzulása, esetleg érintésre kevésbé érzekenységre?
Az újabban kijött telcsik még mindig a régi szoftverrel futnak, vagy már frissítettel árulják?

Igen van benne Wi-Fi. Amennyire tudom LED-es vakuja van.
Az árak azért ilyen széles skálán helyezkednek el, mert a Bolti Garanciával adott Arena-k, jóval olcsóbbak, mint az Európai ill. legfőképp a Magyar Garanciás társai.
[ Szerkesztve ]

Pár hónap használat után semmi hibát, érzéketlenséget, vagy lassulást nem tapasztaltam.

Köszönöm.
Secretet, KP502-t délután megnézem, mert most mennem kell. Mobilarenan voltak tesztek ? A KP500-ast most hirtelen nem tudom hova tenni. Ja és csak T-s készülék jöhet. Szép legyen (magas a szint egy kislánynál
és viszonylag kicsi is. Köszi. Üdv mindenkinek.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Offtopik
Ízlésről meg felesleges vitatkozni. 

A bolti garancia illetve a magyar garancia tekintetében mi a különbség? Ha elromlik a készülék, akkor a boltba kell visszavinni?
A garancia egyébként is érdekes kérdés, megnéztem az LG magyar honlapját, garanciális szervize csak 4-5 darab van az egész országban, gyakorlatilag mind csak a dunántúlon.

Köszönöm. 
Még egy lépéssel közelebb kerültem a vásárláshoz. 

A bolti garancia, az pl.: megveszed a "sarki gsmesnél" ő ad neked rá pl.:1 év bolti garanciát, így ha bármi baja van a készüléknek oda kell visszavinned, és ők ott javítják meg, sutyiban kitudja milyen eszközökkel, kókányolnak ilyesmi..Bár ez nem minden esetben igaz..
A magyar garancia ez a hivatalos LG Márka Szerviz, ahol rendes eszközökkel dolgozó (valószínűleg) rendes emberek dolgoznak a telefonodon.
[ Szerkesztve ]

OK, tehát ahol veszem, a bolt fórumát is nézzem meg, hogy volt-e valakinek gondja a garanciával, vagy a garanciális javítással?
Azért azok között is lehet becsületes. Nem?

Persze, hogy lehet, de egyébként meg érdemes áldozni egy kicsivel többet a magyar garanciásra..
A boltok nagy többségének meg szerintem nincs fóruma 

A kijelző mennyire karcolódik? Érdemes rá fóliát venni?

Gyárilag van rajta. Amúgy edzett üveg.
kymco: Youtube-on van fent videó, valaki linkelte is. Kulccsal próbálják megkarcolni, de nem megy nekik
Nekem még fóliás, így érdemben nem tudok nyilatkozni, de ez sem kopott még meg zsebhasználat mellett.
[ Szerkesztve ]
És hogy bírja a strapát?
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

Hopp, pont ezt akartam kérdezni! Én is zsebben fogom (?) hordani! A "billentyűzár" nem oldódik fel magától?

Kapacitív kijelző, esélytelen a feloldás. Csak újjal való érintésre reagál Ha a háttérvilágítás lekapcsol amúgy sem moccan a nyomkodásra a kijelző, csak ha a tetején a gombot megnyomod, utána meg ott van a billzár.

Köszi!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem nincs rajta fólia , zsebben hordom mégsincsrajta még csak mikor karc sem. És sosem oldódott fel magától zsebben a képernyőzár..
the only easy day....was yesterday.

Egy dolgot azért hozzátennék, ami néha okoz kellemetlen perceket(najó túlzok, inkább másodperceket).
Szóval. Van egy Bőrtokom, belül ilyen plüss anyag. Namost, ha a plüsst, hozzáérintem a Kioldó gombhoz, akkor onnantól kezdődően az egész képernyő reagálni fog rá. Magarán ha hozzáértek a gombhoz a plüssel, és megnyomom a telefon kijelző felső részét, akkor is kiold a billentyűzár.
Nem idegesítő, csak zsebbetételkor szoktam kioldani és akkor szentségelek egy sort
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Vett esetleg vki a T-mobil-nál részletre telefont? Kérnek munkáltatói igazolást?

Tőlem nem kértek semmit.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Hááát sajna értem. Viszont tegnap néztem MediaMarktban 89.000, míg weben 53.000
Ez nekem nem kicsivel drágább. Annak ellenére sem, hogy szerintem Media is bolti garanciát ad. Az LG honlapján szakszervíz alig van feltüntetve (7db..ebből 3 Bp). Ezek szerint ha bedöglene szegény, akkor eleve utazgatnom kellene min 100 km-t. Mi a garancia arra, hogy a garanciát vállaló üzlet nem ezek egyikébe küldi?
Én mindenképpen kártyafüggetlent szeretnék, így nem akarok pl T-komnál sorbaállni. Mellesleg mobil szolgáltatós szervizekről sem olvastam jókat mostanában. 
Lehet, inkább bevállalom 53-ért azt a rizikót, hogy ha baj van, akkor inkább viszem fizetős szervízbe. Ha lesz kis szerencsém, még így is a közel 90 alatt maradok. 

A te döntésed... 

Király! Köszi!

Tájékoztatásul:
a gsmhome-nál sincs fekete magyar garral, legalábbis egyelőre. Berendeltem egyet kedden, de nincs és mostanában nem is lesz, a honlapról is levették.
Marad az ezüst.. az is szép 

Ne viccelj. Szivesen.
Egyébként, csak azért, hogyha valaki idetéved és megint pampogna a sok negatív miatt, mondanám, nálam még mindíg faszán működik

Ááááá a legfontosabbat meg sem kérdeztem (én nem is láttam hozzászólást):
Milyen a telefonon a tv nézés? Használja vki?

Nekem van fekete, eladom ha érdekel... 

gondolom bolti garis 

Kérdésedre a válasz: A lehetőségekhez képest azt kell mondom, hogy igen. Nyilván nem egy mozi, de ha utazás közben, vagy szabadidődben, mikor nincs más, abszolút élvezhető, főleg a Dolbyval megtámogatva, ráadásul a hangélmény se csorbul.

No problem, nekem úgy is jobban tetszik az ezüst!

persze
túllihegi mindenki ezt a bolti, meg hivatalos gari kérdést, én úgy gondolom.
Az évek alatt több tucat telefont vettem (mondjuk kizárólag egy helyről) és sosem volt gond. A másik , h manapság keveseknek éri meg a féléves kort a telefonja mert eladja...

Húúú, király! Nincs is több kérdésem!
Holnap megnyomogatom a Mamutban (ott találtam márkaüzletet) és ha nem találok vmi nagyon idegesitőt (amit nem igazán gondolok), akkor meg is veszem.
Persze ha a Pannon is úgy akarja! :S (számhordozni akarok és állítólag a Pannon postán küldi ki nyilatkozatot).

Én 4 évre tervezem (az eddigiek is ezután érettek meg a cserére
)

Szia. Én a Gsm line-tól vettem, weben rendeltem, és korektül tájékoztattak, és rábeszéltek a magyar garanciára, így valami 3,vagy 4 ezerrel került többe. A készülék vodafon előkészítésű volt, de független. Megdöglött a külső hangszóró, és rengeteg szoftware hiba is akadtt. Visszaküldtem postán, és 14 napon belül visszakaptam, a fóliára plussz fóliát raktak, és semmi sérülést nem fedeztem fel rajta, így mondhatom hogy normális munkát végeztek rajta, és t-mobilos szoftra frissítették, így a vodás szoft sem kötelező. Bár azóta frissebbet raktam rá (v10v) ami megintcsak vodás, de ezzel már majdnem tökéletes. A többiek a v10p UK szoftot javalják, és lehet, hogy tudnak valamit...
Nálam 1 hiba maradt meg; néha elnémúl a következő számra lépéskor, amit meggyógyít a pause-play manőver. Soha nem fagy le. Amit utálok, hogy bizonyos alkalmazásoknál amik a netre mennek, vagy fájlokat kezelnek biztonsági okokból blokkol a telefon, és hiába adok engedélyt mégsem engedi, hanem visszakérdez megint. Így néhány alkalmazás teljesen használhatatlanná válik, míg mások 2-3 ok után mennek, de minden mozzanatnál 2-3 alkalommal újra kérdez. Ha ilyen jellegű progikat nem akarsz használni, akkor javasolt a készülék.

[ Szerkesztve ]

Helyes-helyes. Fasza telefon, ha tudod mit akarsz és tudod, hogy fedi az igényeidet, akkor meg leszel elégedve.

Milyen telód van most?

Ááááá...most látom itt a fórumon, valaki talált magyar garanciást is 54-ért!!! Ez aZ! Ez kell nekem!!!!

De mégsem!
A nyitó oldal szerint 54.... ha belemész a részletekbe, akkor már 73.
6 hónapos EU garanciával is 56. 
Mellesleg az EU garancia miben áll? Magyaro is EU tag. Azt meg már csak nem hinném, hogy ki kell vinnem mondjuk Frankfurtba javíttani. 
[ Szerkesztve ]

Én nagyon sokat halgatok zenét, ezért jobban döntöttem volna, ha az eredeti elképzelésem mellett maradtam volna, és SE W995-öt vettem volna, mert w800-ról váltottam, és hiányzik a külső zenevezérlő gombsor, ami nem direkt volt, csak a play/pause gomb, a léptetést a hangerőgombok hosszú nyomásával lehetett produkálni. Ha lehetne változtatni az arénán, akkor a hangerőgombokkal lehetővé tenném a léptetést, és a kamera gombot play/pause gombként használnám, ugyanis csak aktív kameránál van funkciója. És megtanítanám arra, hogy folytassa a zenejátszást, miután fotóztam, mert zavaró, hogy eheyett még az utóljára játszott számot sem jegyzi meg, nemhogy a pozíciót. Ha ezek meglennének akkor azt mondanám, hogy tökéletes.

Féltem ettől a kérdéstől! 
De ha már így jártam: Samsung X660
Ebből gondolm látszódik, hogy nincsenek nagy igényeim! Először most is Samsung-ot néztem ki (s5600), de erről csupa rosszat olvastam, így lett a favorit az Arena.

A hangminőség azért ott van a szeren, pl az akusztikus hangzás telt, míg az élő brutális térhangzást produkál. Van több is; kb 12. A gyári füles használható, de nem a legjobb. 
Egy sima sony agybadugós fülessel használom, így már tutter (kb 2 éve volt egy 10-es). 
[ Szerkesztve ]

Az EU gari abban áll, amennyire jól tudom, hogy ugyebár a fekete Arena-k, általában angliai piacosak mivel Mo.n nem került forgalomba, csakis magyar garanciával (asszem eddig)
Na már most az LG mint nagy cég, kijelöl egy központi szerviz "irodát", azért, hogy az itt Magyarországon "lévő" európai Garanciás Arena-kat gariztatni tudják. Ez ha jól tudom az Oktogonnál lévő LG szerviz.

Magyarán, ha már így is, úgy is Pestre kell felcaplatni javíttatni, akkor tök mindegy, hogy magyar, vagy EU a gari.
A lényeg, hogy ne sufni tuning legyen. 

Megéri azt a kis plusz pénzt a magyar gari 

Szíve joga mindenkinek.
Valószínű ha hosszú távban gondolkodnék akkor nekem is megérné a plusz pénzt, így nem.
[ Szerkesztve ]

Nem fontos annyira a gari, mert ugye akkor nem tudod moddolni, meg hasonlók a telót, mert ezek a szervízesek úgyis észreveszik, hogy egyszer belepiszkált valaki a teló lelki világába, akárhogy állítod vissza gyári állapotára a telót. 
Márpedig ahogy elnézem, elég sok módosítás lesz még a menüben az Arena-n az elkövetkezendő pár hónapban. Tehát megéri majd szoftot cserélni a telón.
[ Szerkesztve ]

valaki nemrég kérdezte hogy várható-e áresés a Tmobile-nál... és lám-lám mára már 'csak' 43 180 Ft... Net 500MB csomaggal.....alig egy-két hete esett 70-ről 53-ra, most meg még egy tizest csúszott...
előfizetéssel (és semmi extra csomaggal), két év hűséggel is csak 49180...
elég jónak tűnik... nem hinném hogy karácsonyig tovább esne, hacsak nem jönnek ki addig egy hasonló kategóriájú kütyüvel (más gyártótól) ami tovább törné az árat
mindenkinek boldog vásárlást!!! 
M'é pont Én?