Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#9951) CarajoEsp válasza szmatyi (#9941) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Igen, épp ezeket a dolgokat változtatnám meg énis. De ami furcsa, hogy van egy Shine-hoz kapott Gyári csatis 3,5-es átalakítom, ami a normál csatiba megy bele és vannak rajta vezérlőgombok, azzal persze nem működik együtt a teló, pedig az volt csak a jóvilág.
De tény...ha változtathatnék valamin, akkor énis rápakolnám a léptetést a hangerőgombokra lezárt állapotban, úgyse tud megnyomódni, viszont akarattal megnyomni, meg könnyű, még zsebben is. Tökéletes lenne. Play/Pause funkciós kameragomb, nekem nem is hiányzik.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#9952) szmatyi válasza CarajoEsp (#9951) üzenetére

szmatyi
(kvázi-tag)

Még kikapcsolhatóvá tenném a zenejátszó fektetett nézetét is, mert egyfoytában elfordul, és a használhatósága fektetve eléggé gyengusz.

(#9953) kymco válasza Coewer (#9949) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C Én voltam... örülök, hogy kivártam :)

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#9954) hodovan válasza Coewer (#9949) üzenetére

hodovan
(újonc)

De jó, hogy nem vettem meg kedden! Spóroltam egy 10-est! :)

(#9955) sztomi89

sztomi89
(fanatikus tag)

Felhívtam az itteni boltot, ahonnan vettem a telefont, elmagyaráztam neki a problémámat, hogy én európai garisat vettem,hiányzik maga a garancia papír (amit az lg szervizes fickó mondott, hogy kell garancia papír + számla, ettől válik európai garanciássá). Na már most a srác azt mondta nekem az itteni gsm es, hogy az LG szervizes fickó rosszul tudja :Y

Mivel az európai garancia állítólag szerinte annyi, hogy ő mint kisker felküldi annak a nagykernek ahonnan ő vette európai garanciával. Ez annyiban különbözik, a bolti garanciától, hogy nem a saját gsm szervizesével csináltatja meg. Ja és a garancia papírtól válik ez Magyar Garanciássá. Ezt egy laikus ember vajon hogyan látja át először :U Hmm erre varjatok gombot én már nem tudom mit gondoljak
Írjak esetleg a nagy európai LG-nek angolul egy levelet, hogy ők adjanak távpontot? :F
De sok időm van, pedig tanulni kéne :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9956) dragonw válasza sztomi89 (#9955) üzenetére

dragonw
(újonc)

Kész káosz.
Közben azon gondolkodom, hogy minek is ez az egész, hiszen én működő telefont veszek... s használni akarom, nem szervízeket látogatni.
A telefon alapból jó...és slussz. Ha az ember mindig fél, hogy a fejére esik egy cserép, akkor rá is fog. ;]
Lassan oylan leszek, mint akinek elgurult a gyógyszere. :))
Meg különben is! Mindenki azt írja, frissíteni kell a szoftvert. Ha megcsinálom, egyből elveszítem a garanciát. Már csak az a kérdés, hogy bolti-, Eu-s, vagy magyar garanciát veszítsek el? :W

Igazából már az kezd zavarni, hogy itt a fórumon annyi féle progi kereng, hogy már abból sem tudom, mi a jó és mi a rossz.
Jut eszembe! Arra még nem kaptam választ, hogy a most boltokban lévő készülékeken frissített, vagy az alap program van-e?

(#9957) sztomi89 válasza dragonw (#9956) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Nekem mondod, hogy kész káosz? :DD
A telefon tökéletes nincs vele bajom kopp-kopp-kopp, most is azzal kísérletezgetek, h mekkora betűnagysággal mentsem le a vállalatgazdaságtan puskámat ;]
Ja és még az a nagy szerencse h doksi olvasás tulajdonságai között, h Állónézet megtartása, így nem fordul el... :C

[ Szerkesztve ]

(#9958) CarajoEsp válasza dragonw (#9956) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Vagy a V10P-t, vagy a V10F-et érdemes feltenni, egyébként minden teló, amit most megveszel frissíthető a Pc Suiton keresztül, azonban, hogy ott melyikre, az nyilván attól függ, honnan vetted a telefont.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#9959) viewdetails válasza CarajoEsp (#9958) üzenetére

viewdetails
(őstag)

T-sek! V10F + A-GPS + GoogleMaps kombó kinek milyen hatásfokú?

(#9960) szmatyi válasza dragonw (#9956) üzenetére

szmatyi
(kvázi-tag)

Azért ennyire nem tré a heyzet! A későbbi szoftok jobbak, v10v vagy v10p. Ezentúl ha szervizes balhé van, akkor előtte visszarakod az eredeti szoftot, és kész. Ha fizikális problémád van, akkor meg senkit nem érdekel a szoftververzió. Ha meg szoftveres problémád van akkor meg megint csak nem izgattya őket, hogy mi van fent, mert úgyis frissítik. Persze nekem ugyanazt a verziószintűt töltötték rá, csak nem volt vodás menü.
Ha frissíted a szoftot, azzal orvosolod a problémákat, ha gondod adódik az meg inkább hardveres, de az én példámtól eltekintve ez nem jellemző, mert azért rendesen össze van rakva ez a kütyü :K

(#9961) dragonw válasza CarajoEsp (#9958) üzenetére

dragonw
(újonc)

Mitől függ? Sarki fűszerestől..kártyafüggetlenül...akkó melyiket?
Ezt tényleg nem értem. Ha kártyafüggetlen, akkor általában szolgáltató független is. Bár láttam hirdetni T-online vagy Vodafonos alapszoftverrel is kártyafüggetlent, de szerintem ez nem OK. Azért vezsek kártyafüggetlent, hogy gyári szoftverem legyen és ne egy szolgáltató által lebutított valami.

(#9962) dragonw válasza sztomi89 (#9957) üzenetére

dragonw
(újonc)

Ha minden jól megy, a jövő héten beújítok én is egyet. Beszéltem néhány bolttal is.
Most úgy néz ki, nagyjából tök mindegy, hogy a boltba vagy Budaörsre viszem a telót.
Se ide, se oda nem akarom. Annál többet úgysem szívhatok vele, mint 2-3 éve a nokia szervízzel. Pedig az nagyar volt, gyári volt.... :DDD
A mostanit meg azért kell levetnem, mert a gyártó cég kivonult nem csak Mo-ból, de Európából is, egyik napról a másikra. Ez alól meg úgysem leszek kivédve. :F

(#9963) k3CC3g

k3CC3g
(újonc)

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Arena kijelzője milyen színmegjelenítésre képes? Több helyen is néztem a specifikációkat, és valahol 16 millió színt írnak, valahol 262k-t. Melyik lehet ebből a valódi? Jó lenne tudni mielőtt meghozza a jézuska. :D

Tudtad, hogy ha a 'mama' szó betűiből egyet elveszel, hármat meg megváltoztatsz, akkor azt kapod, hogy 'sör'?

(#9964) sztomi89 válasza k3CC3g (#9963) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Display Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 3.0 inches
- S-Class Touch UI
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off

(#9965) k3CC3g válasza sztomi89 (#9964) üzenetére

k3CC3g
(újonc)

Köszi a gyors választ. Valószínű 262k-val is megvettem volna, de ez most egy újabb plusz pont. :)

Tudtad, hogy ha a 'mama' szó betűiből egyet elveszel, hármat meg megváltoztatsz, akkor azt kapod, hogy 'sör'?

(#9966) slayerenkala

slayerenkala
(tag)

Üdv!
Nekem kb 2-3 hete van meg a teló, t-s v10v-s szoft van rajta.
Az a gondom hogy, sok helyen elég lassu a telo, főleg zenelejátszás, kb 5mp mire számot vált, meg csinál olyat is hogy végig nyom egy számot némán :W
Aztán a 200kbyte-os pdf-et hamar megnyitja, de a nagyításra a reakcioja azis... meg ne tudd.
A készülék memoriája sincsen nagyon megtelve, a közös memoriák az kb az 1/10-e a körnek vagy kevesebb... a multimédia memoria az meg kb picivel több mint a negyede a körböl.

Aztán a másik bosszantó dolog, mikor még megvettem, és nem volt rajta sok zene, akkor is raktam rá csomó java játékot és mindegyik szaggat.
Ebből ki indulva mini opera is ugyebár java, és annál is ha görgetek szintén lassu.
És így jobban belegondolok, ennek a telonak, főleg zárt rendszerrel nem ezt kéne produkálnia, röhej hogy a 2d-s java játékot egy 10k-s nokia jobban viszi, sőt zenelejátszó lassu, ki hallott ilyenről 2009ben:D

Ezen egy fr segítene? Vagy valami ötlet?

ui. hogy mindig ki-be rakosgassam az akksit az eléggé csöves módszer :U

(#9967) fiktív1 válasza slayerenkala (#9966) üzenetére

fiktív1
(tag)

Slayer...!
Már többször is volt róla szó, hogy a java alkalmazások meggyorsulnak. Mindössze azt kell tenned, hogy kikapcsolt állapotban a telefont rárakod töltőre. Majd amikor már az akku töltés ikon bejön, bakapcsolod, lehúzod. ..Hát, elég egy dögletes módszer, de a következő resetig/fagyásig, kikapcsolásig működik. :(
(az opera egy nagyságrenddel jobb lesz!)

[ Szerkesztve ]

(#9968) Bavid válasza fiktív1 (#9967) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Nekem sajnos e módszer után se igazán gyors szóval igencsak lassabb mint pl se w880i-m en volt :(((

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#9969) slayerenkala válasza fiktív1 (#9967) üzenetére

slayerenkala
(tag)

Hát legyen, de tegyük fel jó, akkor is ez egy ilyen ugymond ideiglenes módszer...
Azért nem ezt vártam volna egy ilyen szintű telefontol, ilyen tulajdonságokkal.

(#9970) sztomi89 válasza slayerenkala (#9966) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Nekem semmi hasonlót nem csinál :B

(#9971) Dusee válasza viewdetails (#9959) üzenetére

Dusee
(senior tag)

hát nem igazán akar működni :F
belépek a Google Maps-ba (A-GPSszel), forog a földbömb felül, először 600 m-es pontossággal talál meg, utána azt írja, hogy 700 m, meg hogy vár a GPS-re...
A-GPS tesztnél 32 mp alatt be lock-ol :F

ugyan ilyen pontossággal talál meg A-GPS nélkül is...

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#9972) viewdetails válasza Dusee (#9971) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Oké, erre voltam kíváncsi.

V10F 500 méteres pontosság, egy utcával arrébb rak, és "várakozás a GPS-re" végtelenségig.
Volt ma fenn a V10P, kicsit jobb a helyzet, időnként hajlandó megtalálni.
V10M már leviszi 30 m-re, de arrébb rakott a térképen, szintén egy utcával, pedig ez mindig pontos volt.

TTFF a tesztből mindegyiknél 30 sec alatt. GeoTag mindegyikkel pontos.

Változtatott valamit a Google, vagy a T-Mobil, vagy mifene?

Tényleg, ugyanez T-seknek V10V-vel?

(#9973) Dusee válasza viewdetails (#9972) üzenetére

Dusee
(senior tag)

tényleg, ez a hátlap kapargatós modszer bejött!
tegnap suliban kicsit kaparásztam, és most standalone-ba is be lockol!
74 mp to TTFF
eddig sose akart be lockolni.
én nemtudom, de engem is arrébb rak egy utcával :F
egyszer a főutra rak (Győmrői út, ittvan egy utcával mellettünk), utána meg átdob a kertvárosba, 2 utcával arrébb.

(#9974) viewdetails válasza Dusee (#9973) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mert b*szik GPS-t használni, a legközelebbi toronyhoz viszonyít. Gyk. standalone-ban is AGPS, a vásárlók lázongtak még tavasszal, hogy lassan lockol, LG meg megoldotta, hogy nesztek.

A V10O_02 (Google Maps 2.3.2) óta van ez a rendszer, V10M_02 még pontos volt és gyors, persze előtte némi hátlapkapargatás, de sokaknak egyébként az sem kellett, csak AGPS-re kapcsoltak és ment. A V10D_01_3 képes volt 1600 méteres pontosságot megadni Budapesten.

Nézegettem, hogy tudnám a V10M GPS dolgait behekkelni V10F alá, az elv megvan, de még nem próbáltam ki a gyakorlatban. V10F belül sokat változott a V10P-hez képest is. Vagy legalábbis rendet raktak a mappák és a fájlok között. :)

[ Szerkesztve ]

(#9975) Dusee válasza viewdetails (#9974) üzenetére

Dusee
(senior tag)

MGMaps meg be lockolt kb 10 m pontossággal.kép róla
tényleg valami tré van a Google Mapsszal :F

letudná nekem írni valaki értelmesen ,hogy hogyan kell feltenni a Wetravelt?
láttam még a leírását, de az nem sikerült :F

[ Szerkesztve ]

(#9976) Dusee válasza Dusee (#9975) üzenetére

Dusee
(senior tag)

ezt szeretném feltenni, hogy legyen valami offline navi félém :U

(#9977) Goljoo válasza viewdetails (#9972) üzenetére

Goljoo
(újonc)

Nem árt hozzá kimenni a négy fal közül, hogy lássa a műholdakat, de ott halálpontos nekem v10v-vel.

(#9978) viewdetails válasza Dusee (#9976) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Elvileg itt az oldal, de a WIKI-ben leírt telepítése az Arenahoz kicsit érdekes... Csak Rákérdez és Megtagad van, Engedélyez nincs.

(#9979) viewdetails válasza Goljoo (#9977) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Falak ok, szabad téren szoktam nézni. V10V viszont még GoogleMaps 2.2.0 ugye?

(#9980) Dusee válasza viewdetails (#9978) üzenetére

Dusee
(senior tag)

a .jad-dal kell telepíteni, és akkor lesz Mindig Engedélyez.
ezt tudtam eddig is, az lenne a kérdésem, hogy az SE fórumon lévő hun map packot hogy kell feltenni hozzá?mert abban benne van a magyar menü, magyar térkép, magyar hang navi, stb.

(#9981) Goljoo válasza viewdetails (#9979) üzenetére

Goljoo
(újonc)

Igen: 2.2.0

(#9982) Unlimited

Unlimited
(újonc)

Sziasztok!
T-mobilos vagyok, Win7 van fent a gépen, és nem tudom pcsuiteval frissíteni az Fwmet.
Kiválasztom mit akarok, felrak valami drivert, kiad egy listát, mit kell csinálnom, ott van egy tovább gomb, de nem aktív. Valaki Help?

(#9983) Despy válasza Dusee (#9980) üzenetére

Despy
(kvázi-tag)

Én csak belemásoltam a kicsomagolás után a megfelelő mappákba.
Sajnos mind a hangos navi mind az irányjelző nyilak szöges ellentétét mutatják annak amit a térképen látsz.
Röviden:
1. Térképen az út egyenesen piros.
2. Az irányjelző nyíl balra mutat
3. A hölgy azt mondja a következő keresszteződésnél forduljon balra.
(Jó megoldás: egyenesen :W )
Visszarakom az angol hangot szerintem, hátha azzal nincs ilyen probléma + ezen a térképen is sok az utca aminek nincs neve.
4. A program viszont nagyon jól néz ki arénán, de sajnos nem ez lenne a lényeg.
Bízom benne, hogy tovább dolgoznak rajta és akkor ok lesz...

''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB

(#9984) botos89

botos89
(lelkes újonc)

Sziasztok, szeretnék jövőhéten egy Km900ast venni. sajnos csak boltisat tudok mert nincs több pénzem. fentebb írtatok a gsmhome-ról, kinek mi a véleménye róla? beszéltem velük az élőcsetesben, és lemondták h eu gari bolti gari és ami ilyen az nyitott dobozú, 0 perces mobil... nem szeretem az ilyet.. valakinek tapasztalata? vagy olcsóbbért iknább vegyek LG garis KU990 wjútit? (persze km900 lenne a nyerő) köszi jah és pannonos vagyok független kéne.

[ Szerkesztve ]

KM 900 Silver VADM

(#9985) sztomi89 válasza Unlimited (#9982) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Megfelelő jogokkal vagy bejelentkezve? ;) UAC milyen szinten van?

(#9986) Unlimited válasza sztomi89 (#9985) üzenetére

Unlimited
(újonc)

Na, bumm! Ezek már most kínaiak. Nem értem, hova kell bejelentkeznem. és mi az a UAC?

(#9987) sztomi89 válasza Unlimited (#9986) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Hujujuj na ezt így nehéz elmagyarázni sajnos nem 2 sor:S
Azért megpróbálom.
A Windows Vista kiadása óta, nincs olyan, hogy Rendszergazdai profil, mint az XPben, vagyis van csak korlátozottabban. Ezért azért hozták létre, hogy az esetlegesen hozzá nem értő emberek, ne nyúljanak bele olyan dolgokba, amikbe nem kéne. Ezt UAC-nak hívják vagyis User Account Control, vagyis Felhasználói profil kontrollálás, vagyis elég szabadosan így fordítanám és szerintem emiatt nem megy neked a frissítés, de majd jönnek itt olyan fórumtársak akik jobban értenek ehhez mint én.

[ Szerkesztve ]

(#9988) Unlimited válasza sztomi89 (#9987) üzenetére

Unlimited
(újonc)

Na, akkor lehet marad ez a szoft, bár egy dolog idegesít csak benne, nem lehet beletekerni a zenébe. Melyik az a szoft, ami ezt tudja, és elég stabil is?

(#9989) Unlimited válasza sztomi89 (#9987) üzenetére

Unlimited
(újonc)

Köszi, de engem ne korlátozzon senki hülye Bil Gates, meg a bandája. Ha valmit én piszkálni akarok, akkor had tegyem már. Kapják be.

(#9990) sztomi89 válasza Unlimited (#9989) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Igen első felvetésre mindenki így gondolja,de mi csináltunk olyan dolgokat rendszergazdai (cisco) technikusin XP-n, hogy ihajj csuhajj, és ennek fényében nem hülyeség higgy nekem ;)

(#9991) Dusee válasza Despy (#9983) üzenetére

Dusee
(senior tag)

aha, értem.
és te melyiket használod? rc31, rc26, ...?

(#9992) Unlimited válasza sztomi89 (#9990) üzenetére

Unlimited
(újonc)

Olyan helyen, ahol az a veszély fenyeget, ha belepiszkálok vmibe, akkor összeomlik minden, ott értem. De nem erre találták ki, a különbözó tipusú Op. rendszert
? Pl: professional, stb, stb. hogy lehessen válogatni, mire használom?

[ Szerkesztve ]

(#9993) Unlimited

Unlimited
(újonc)

Na, de ettől még nem megy a frissítésem. Valaki segítsen, miért akadok el Win7 alatt a pcsuite-os FW frissítéssel?

(#9994) Dusee válasza Dusee (#9975) üzenetére

Dusee
(senior tag)

ezzel próbáltátok már a We-Travelt telepíteni?
nagyon jó kis progi ez, letölt mindent amit kiválasztasz, kitömöríti, neked csak a .jad-ot kell feltelepíteni a telóra!
meg is nézem mit csinált :)

(#9995) Vovi1 válasza Unlimited (#9993) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

A 10,000. hozzászólás körül sok az új, ez jelent valamit.

Csak ismételni tudom: jó barátunk az olvasás, a betűvetés, szántás - olvass vissza! Alapban a PC Suittal nem lehet gond.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#9996) Oracle válasza viewdetails (#9972) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Nálam is ez a helyzet, 500méternél közelebb nem képes megtalálni, V10P-vel viszont megtalált pontosan. AGPS-test kb 30mp alatt lockol.

(#9997) Unlimited válasza Vovi1 (#9995) üzenetére

Unlimited
(újonc)

Köszi, de már kb 2 napja nem csinálok mást, csak keresek, de nem telálok a bajomra gyógyírt. De köszi hogy segítesz, borzasztó rendes vagy! ;)

(#9998) sztomi89 válasza Dusee (#9994) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

én ezt letöltöttem kicsomagoltam, van benne egy jar fájl, nem tudom felrakni, mert túl nagy a fájl :U

(#9999) Dusee válasza sztomi89 (#9998) üzenetére

Dusee
(senior tag)

ezt a gépen kell futtatni :W :DD :U

(#10000) Langsam

Langsam
(tag)

Csak szólok, hogy ma már tökéletesen működött. ;)

Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.