Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#5001) viewdetails válasza Racecam (#4998) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Nahát. Szégyelld magad. Így indulnak a pletykák! :D

(#5002) viewdetails válasza Fülesmaci (#4999) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mivel este produkálta full feltöltött akksival is egy óra zenehallgatás után, én azt mondom, nem szoftver gond, vagy az összes szoftver hibás.
Ne úgy képzeld el, hogy "beleég", hanem halványan látszik a nyoma. Nekem eddig mindig elmúlt, vagy akksikivétellel, vagy lekapcsoltam 10 sec-re a képernyővilágítást.

(#5003) viewdetails válasza animoo (#4997) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Budapesten mozog maga kiskezitcsókolom? :D

(#5004) Racecam válasza viewdetails (#5003) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, pletykák... :U
Mindenesetre basszusgitár legyen nálad. :DDD

Egyébként Kecskemét. ;)

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#5005) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Oszlassunk el pár félreértést szoftver frissítéssel kapcsolatban. (Esetleg topiknyitóba is ki lehet tenni)
Tehát:
1, Nem kötelező. Jelenleg bizonyos szoftverek jobban támogatnak egyes funkciókat, míg mások kevésbe. Az általános stabil szoftver a függetlenek közül, a legtöbb funkcióval a V10B_02 és a V10M_02, illetve a kártyafüggők közül a V10V (T-Mobil) .
2, A frissítés jelen ismereteink szerint nem jár automatikus garanciavesztéssel, kivéve, ha aláírtál valami ilyet az üzletben, ahol vásároltad. Szintén nem érvényes a garancia, ha frissítés közben megy tönkre a telefon (megszakítod az USB kapcsolatot, frissítés után nem indul újra, stb.)
3, Kézzel bármilyen szoftver verzióra lehet upgradelni/downgradelni, tehát frissebb dátum után gond nélkül vissza lehet térni régebbi verzióra. Ennek leírása a topik elején található. Csak saját felelősségre.
4, Minden frissítés előtt érdemes biztonsági mentést csinálni a PC Suite-al, mert az adatvesztésért csak magadat okolhatod. Frissítés után érdemes Factory Reset-et csinálni, ez az ami tényleg mindent töröl a telóról, a felesleges problémák elkerülése végett.
5, Gyárilag a frissítés a PC Suite programból is végrehajtható, de ez esetben csak a készülékre vonatkozó legfrissebbet ajánlja fel. Tehát a T-Mobilnál vetted, akkor T-Mobilost, mindegy milyen szoftver van rajta, ha pedig import, akkor a származási országra érvényeset (gyk. isten tudja...)

[ Szerkesztve ]

(#5006) viewdetails válasza Racecam (#5004) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Olyat nem hordok. :D FM transmitterem van. :D

(#5007) VIBO

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

mijen javas mp3 lejàccót javasoltok? ami mellett tok még operaminit használni mert sajna a beépitett lejáccót nem lehet használni java mellet.

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#5008) TCr

TCr
(senior tag)

Pár napja vagyok leginkább boldog tulajdonosa egy Arena-nak.

Ami a gondom: a beszédhang... rettenetesen tompa... :(
Nem tudom lehet-e valahogy "finomítani" rajta, de ez így nagyon gáz sajnos... :(

...the rain transformed.

(#5009) bllo válasza TCr (#5008) üzenetére

bllo
(kvázi-tag)

Ilyet én is tapasztaltam, de csak néhány partnernél. A többieknél kiváló a beszéd érthetősége! Érdemes lehet felhívni pár embert, és megnézni, hányuknál van ilyen hiba. Szerintem az ilye problémák eredete a másik oldalon keresendő . . .

(#5010) duvi válasza TCr (#5008) üzenetére

duvi
(őstag)

Ha minden hívásnál egyformán rossz, akkor vidd vissza gariba.
Nekem tökéletes a hangzása. (T-mobile V10j fw)

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#5011) EnRg válasza viewdetails (#5005) üzenetére

EnRg
(tag)

Nekem a V10O_02 UK-Update verzió jött be a legjobban,mivel lehet lejátszási listát
készíteni ill. megy aWIFI-s YouTube is... :D Eredetileg T-Mobos,de én pár nap után lecseréltem az FW-t,igaz kipróbáltam vagy 7-8 másik verziót is,mire "rátaláltam" erre a V10O_02-es szoftra!

[ Szerkesztve ]

- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

(#5012) viewdetails válasza EnRg (#5011) üzenetére

viewdetails
(őstag)

V10O_02 UK, wifivel, és playlistel, és erről rajtad kívül senki sem tud? :D Linkeld ide pls. :)
úgyis találunk rajta fogást, GPS milyen pontos? :DD

[ Szerkesztve ]

(#5013) olbaidhun válasza VIBO (#5007) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

én ha zenét hallgatok, a gyári böngészőt használom..

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#5014) EnRg válasza viewdetails (#5012) üzenetére

EnRg
(tag)

Erről az általatok is ismert oldalról töltöttem le,és tényleg működik mindkét dolog!! :C

[link]

(#5015) viewdetails válasza EnRg (#5014) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Hát ezt én most letöltöm, és ha a gps kérdésre is válaszolsz, megflashelem. :) Eszembe nem jutott volna kipróbálni, mert mindenki panaszkodott a V10O-ra, bár ugye ha patch 2, az jelenthet valamit, csak nem vágom, miért nem közismert ez a dolog, nemzetközi szinten.

[ Szerkesztve ]

(#5016) animoo válasza Racecam (#5004) üzenetére

animoo
(senior tag)

Hű... Ilyet kiírtam én a honlapomra? Vagy itt az adatlapon :D Egyébként Pesten is mozgok kb. 2hetente, oda járok suliba.

Örülök egyébként neki, hogy azért sokan a hibái ellenére is szeretik a telefont, és tökre elégedettek vele. Én is egy vagyok közülük. Mondjuk alapvetően türelmes típus vagyok. Azért vmi normális szoftfrissítés lehetne, vagy a v10_o-t meg kéne néznem, az még gyorsabb egyesek szerint, lejátszási lista meg nekem nem kell. És youtube wifin se.
Mellesleg jól kiszúrtam magammal a tükrös fóliával, a minap kutyakiállításon voltam, és akartam fotózni, szép, verőfényes nap volt, hát a nagy semmit láttam a kijelzőmön (ill. saját magamat max a tükörben) :DD

Tényleg, amit még hiányolok én is, az a Javás alkalmazások futtatása és zenehallgatás egyben. Én semmilyen körülmények között nem használom a gyári cuccot, az vmi katasztrofális. Én nem is reménykedem, hogy ezt az Arenán megcsinálják rendesen valaha... Bl40-ben már a videók alapján tutibb a dolog. Meg még pár más is.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#5017) EnRg válasza viewdetails (#5015) üzenetére

EnRg
(tag)

"Az Ön helytete 2700 méteren belül"-mondjuk ez a Google Maps,nem tudom erre gondoltál-e?? :U

(#5018) viewdetails válasza EnRg (#5017) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Jájjj... Erre. :W
Miért van az, hogy az összes új szoftverben elk..ják a GPS-t?

[ Szerkesztve ]

(#5019) EnRg válasza viewdetails (#5018) üzenetére

EnRg
(tag)

Mondjuk speciel nekem meg ez nem fontos...Bár szépen látom az utcánkat,ill. a házsort is,ahol lakom... :)

(#5020) viewdetails válasza EnRg (#5019) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Az rendben, csak ha arrébb tesz 2500 méterrel, akkor a geo-tag nagyjából semmit nem ér.

(#5021) EnRg válasza viewdetails (#5020) üzenetére

EnRg
(tag)

Jogos,de megmondom őszintén hogy a sok zene hallgatás miatt,nekem a lejátszási lista elég fontos volt,így mindenképpen marad ez a szoft!! :K

(#5022) viewdetails válasza viewdetails (#5020) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Méret alapján ez nekem megvolt letöltve, van a német V10O, az picit testesebb. Valamiért volt fenn, és valamiért le is került, de nem a GPS, más, csak már nem emlékszem.
Lehet felpróbálom a németet.

[ Szerkesztve ]

(#5023) EnRg válasza viewdetails (#5022) üzenetére

EnRg
(tag)

Eddig simán ment rajta minden,egy fagyás sem volt,igaz mégcsak kb. öt napja van fenn ez a szoft.

(#5024) zack válasza EnRg (#5014) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Le is kaptam 5Mb/s sebességgel. Csak úgy porzott! :DDD
Érdekes...ez elkerülte a figyelmünket. Én pattintom is fel, mert nekem csak a playlist a fontos, és ez az eddigi V10O verziókban nem működött.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#5025) viewdetails válasza EnRg (#5023) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ébresztett is? :DD

(#5026) viewdetails válasza zack (#5024) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Te rakd fel azt, én a német O-t, meglátjuk. :D

(#5027) EnRg válasza viewdetails (#5025) üzenetére

EnRg
(tag)

Igen,mint írtm eddig -hangsúlyozom-nálam,minden klappolt!!

(#5028) viewdetails válasza EnRg (#5027) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mostmár nem kell a melléduma, kiderül... :DD

(#5029) viewdetails

viewdetails
(őstag)

V10O_02 UK: 224 087 279
V10O_02 DE: 224 095 747

(#5030) zack válasza viewdetails (#5026) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Leszedtem a németet én is...tényleg nagyobb. Sztem ha bukunk bukjunk együtt. :DDD Én is a németet pattintom fel. Max. ha nem megy a lejátszási lista, akkor felteszem a UK-t. Veszteni valónk elvileg nincs. :DDD

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#5031) viewdetails válasza zack (#5030) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Deal. :D Én 4/10 53%. :D

(#5032) EnRg válasza viewdetails (#5029) üzenetére

EnRg
(tag)

218 836-az én kdz.-m mérete... :Y

(#5033) viewdetails válasza EnRg (#5032) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Na akkor mesélj, melyiket is töltötted Te le konkrétan? :D

(#5034) animoo válasza viewdetails (#5031) üzenetére

animoo
(senior tag)

Na erre kíváncsi leszek, este majd benézek. Ha annyira überjó, lehet én is megkísérlem majd. Hajrá, fiúk! :C

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#5035) viewdetails válasza animoo (#5034) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Várjál, várjál, fennforgás van. :D

(#5036) EnRg

EnRg
(tag)

Itt a lejátszási lista:a zenék ill. vegyes már az én listám:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#5037) zack válasza viewdetails (#5029) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam már hasít felfelé a német cucc. ;]

(#5038) viewdetails válasza EnRg (#5036) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ez remek, csak inkább az a link kéne... :D

(#5039) viewdetails válasza zack (#5037) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Nálam már megy a visszatöltése a backupnak. ;) :D

(#5040) EnRg válasza viewdetails (#5038) üzenetére

EnRg
(tag)

Pedig szerintem az az oldal volt amit már linkeltem,de azért még körülnézek...

(#5041) viewdetails válasza EnRg (#5040) üzenetére

viewdetails
(őstag)

No para, csak most tényleg olyan dolgot mondtál, amit még senki nem hallott. :D Ha más nem, fel tudod tölteni valahová a tiédet?

(#5042) EnRg válasza viewdetails (#5041) üzenetére

EnRg
(tag)

Na mintha ez lenne,a méret legalábbis egyezik:
[link]

Mondjuk itt nincs odaírva az Update,de lehet hogy már én is összekevertem az oldalakat...

Illetve szerintem ez mégsem az..Kezdek már tényleg megkeveredni... :D

[ Szerkesztve ]

(#5043) viewdetails válasza EnRg (#5042) üzenetére

viewdetails
(őstag)

UNITED KINGDOM 10o_02 ???

Mert ez ugyanakkora Total Commander alól nézve, mint a nálam lévő UK verzió.

[ Szerkesztve ]

(#5044) viewdetails válasza EnRg (#5042) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Figyelj, töltsd fel valahová lécci. Rapidshare, vagy itt is van arenás feltöltő.

(#5045) EnRg válasza viewdetails (#5043) üzenetére

EnRg
(tag)

Igen...Mondjuk már az LG Arena .info-n is írta valamelyíkőtök hogy egyedi a telefonom,mivel másnak állítólag nem ment ezen sem a lejátszási lista...(azon az oldalon m-OCEAN néven vagyok) :)

(#5046) viewdetails válasza EnRg (#5045) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Akkor esetleg oda felrakhatnád, ha sikerül. :)

Én a buta fejemmel azt gondolom, minél nagyobb a szoftver, annál hibajavítottabb. Ha ez kisebb, de jobb... tőlem... :D

[ Szerkesztve ]

(#5047) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Hát Shuffle/Léptetés gomb van a németben, playlist nincs. De ma már nem fogok flashelni. :)

(#5048) EnRg

EnRg
(tag)

Feltöltöttem ide,ez volt a leggyorsabb oldal,azt nem tudom hogy kell-e regisztrálni a letöltéshez,mindenesetre akkor itt van:
[link]

(#5049) Junglist'

Junglist'
(újonc)

Hello mindenki!

Továbbra is elégedett vagyok a teloval, kezdek ráérezni, kapott tokot, találtam hozzá gumis keménytokot, így már nem is kell annyira félteni, meg nem csúszik ki a kezemböl....sajnos egyszer kicsúszott egyenesen bele egy bögre tejeskávéba, de kikaptam semmi baja hálistennek, csak azóta torzít egy picit a hangszóró, na most az lenne a kérdésem ha igy beviszem trés garira kijavitják e ha azt mondom magától volt....van e valakinek ilyen tapasztalata.....

Meg az lenne a másik kérdésem hogyha van egy Wifi Usb Stick-em és azt csatlakoztatom a géphez akkor hogy tudok csatlakozni az Arenával a géphez, vagy ez a stick arra jó csak hogy hálózatokhoz csatlakoztassa a gépet?

(#5050) zack válasza viewdetails (#5047) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beszoptuk, nálam se megy a playlist... :W :W Megnézem a UK verziót, bár nem fűzök hozzá sok reményt. :F
Remélem nem csak hülyítve vagyunk...mert a felesleges dolgokat nagyon nem szeretem. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.